Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Pas mus, tai grieštai pagal adresus į pradines klases priima. Jeigu reikia ko stipriau, jau reikia vežt į Klaipėdą... 

Pas populiariausą mokyklos mokytoją nespėjom, tai pasirinkau tą, kuri man priimtiniausia pagal kitų mamų atsiliepimus. O dukrai svarbiausia, kad darželio draugių irgi jos grupėj būtų... Grupėj tik 5 mergaitės ir viena išeina į kitą mokyklą, vieną pas kitą mokytoją užrašė, o kur kitos 2 tai nežinau... tai tikiuos bent viena į tą pačią klasę pateks, tai bus ramiau... Maniškė sunkiai adaptuojas naujoj aplinkoj... Bet ten būna kažkos susipažinimas birželį, tai gal viskas bus gerai...

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2019 03 26, 12:04)
Prisijunk prie sodros puslapio ir pamatysi

Nieko nerašė ten. Bet jau išsiaiškinau
Atsakyti

Pas mus, tai grieštai pagal adresus į pradines klases priima. Jeigu reikia ko stipriau, jau reikia vežt į Klaipėdą... 

Pas populiariausą mokyklos mokytoją nespėjom, tai pasirinkau tą, kuri man priimtiniausia pagal kitų mamų atsiliepimus. O dukrai svarbiausia, kad darželio draugių irgi jos grupėj būtų... Grupėj tik 5 mergaitės ir viena išeina į kitą mokyklą, vieną pas kitą mokytoją užrašė, o kur kitos 2 tai nežinau... tai tikiuos bent viena į tą pačią klasę pateks, tai bus ramiau... Maniškė sunkiai adaptuojas naujoj aplinkoj... Bet ten būna kažkos susipažinimas birželį, tai gal viskas bus gerai...

O nebuvo galima gyvai susitikti su mokytojom prieš renkantis?

Pas mus darbe kelios bobos turės šiemet pirmokus ir kelios turėjo pernai. Tai sako, dabar nebegalima rinktis mokytojos. Bet galbūt tai priklauso nuo konkrečios mokyklos politikos :hmm:

Nieko nerašė ten. Bet jau išsiaiškinau

Tai kas ten buvo? :)

Atsakyti
Tai pasirodo dalis bedarbio pašalpos biggrin.gif bet subalamutino tas, kad rašė 'Utenos skyrius'. Pasirodo taip turi būti. Plius biržoj sakė, kad nelaukti bent mėnesį išmokos, tai aš ir nelaukiau biggrin.gif
Atsakyti

Tai pasirodo dalis bedarbio pašalpos biggrin.gifbet subalamutino tas, kad rašė 'Utenos skyrius'. Pasirodo taip turi būti. Plius biržoj sakė, kad nelaukti bent mėnesį išmokos, tai aš ir nelaukiau biggrin.gif

Na va, sakiau bedarbio pašalpa :D

Atsakyti

O nebuvo galima gyvai susitikti su mokytojom prieš renkantis?

Tokios kaip atvirų durų dienos ar pan. nebuvo. Jei būčiau labai norėsiu gal ir būtų buvę galima nueit į klasę ir pabendraut. Bet labai mėčiaus, ką čia su ta mokykla daryt, tai ir nebebuvo laiko, reikėjo kažką rinktis...

Atsakyti
Vakar buvom renginyje „Palaiminimų šeštadienis“ – katalikiškas. Mes su vyru klausėmės konferencijų, o vaikus prižiūrėjo „Vaikų tarnyba“. Konferencijos baigėsi, o tada į sceną išėjo Kakė Makė (netikra) ir sako: Mes norime parodyti, ką per 3val nuveikėme ax.gif Išeina į sceną ~30 vaikų ir lygtais 6 auklėtojos su pasiruošti dekoracijomis ir sušoka 3 šokius bigsmile.gif Agnė irgi šoko su visais su savo meškiu „Pūsia“ po pažastimi blink.gif Tik du vaikai jaunesni už buvo, bet su jais kartu mamos buvo. Pažįstami sakė, kad visi nuo Agnės akių nenuleido ax.gif Aleksas irgi šoko ir net saulytę kilnojo per vieną dainą bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Panikė susirgo vėjaraupiais, vyrs išvažiavo į komandiruotę 2 sav (grįš savaitgaliui vienai dienai ir vėl išskris), tai, tadadam, pirmą kartą gyvenime paėmiau biuletenį  :D 

Kaip žinodama praeitą savaitę užsisakiau dėžę siūlų  :wub: , tai planas artimiausioms savaitėms toks:

1. kasdien sportuoti

2. kasdien žiūrėti po filmą

3. numegzti bent 2 megztinius

Serga pana sunkiau, nei kadaise sūnus, bėrimų yra visur, įskaitant burnoj, tai nieko nevalgo, 4 d iš eilės laikosi temperatūra, vakar ant rankų/apsikabinus praleido visą dieną..

Purškalas nuo niežėjimo kainavo 23 eur  :blink: 

Negana to sūnus visą naktį viduriavo, išlydėjau į mokyklą, bet su rašteliu, kad paleistų namo jeigu ką  :hmm: 

Šeštadienį biškį su sūnum tyrinėjom Panemunę ir Ž. Šančius. Buvo geras oras, tai gaila buvo prasėdėt namie, ypač turint omeny, kad dabar  būsiu įkalinta minimum 2 sav..

Tokios kaip atvirų durų dienos ar pan. nebuvo. Jei būčiau labai norėsiu gal ir būtų buvę galima nueit į klasę ir pabendraut. Bet labai mėčiaus, ką čia su ta mokykla daryt, tai ir nebebuvo laiko, reikėjo kažką rinktis...

Nu nieko, jei kažkas eigoj visgi nepatiks, visada gi galima pereiti kitur  :4u: 

Vakar buvom renginyje „Palaiminimų šeštadienis“ – katalikiškas. Mes su vyru klausėmės konferencijų, o vaikus prižiūrėjo „Vaikų tarnyba“. Konferencijos baigėsi, o tada į sceną išėjo Kakė Makė (netikra) ir sako: Mes norime parodyti, ką per 3val nuveikėme ax.gifIšeina į sceną ~30 vaikų ir lygtais 6 auklėtojos su pasiruošti dekoracijomis ir sušoka 3 šokius bigsmile.gifAgnė irgi šoko su visais su savo meškiu „Pūsia“ po pažastimi blink.gifTik du vaikai jaunesni už buvo, bet su jais kartu mamos buvo. Pažįstami sakė, kad visi nuo Agnės akių nenuleido ax.gifAleksas irgi šoko ir net saulytę kilnojo per vieną dainą bigsmile.gif

Vis neatsistebiu, iš kur jūsų šeimos gyvenime nuolat yra laiko, jėgų, entuziazmo visokiems renginiams  :D Šaunuoliai, nieko sau  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 04 01, 06:58)
Vis neatsistebiu, iš kur jūsų šeimos gyvenime nuolat yra laiko, jėgų, entuziazmo visokiems renginiams  biggrin.gif Šaunuoliai, nieko sau  bigsmile.gif​ </p>

Jūs tikrai daugiau visur apvažiuojat ir pamatot – mes tik arti ir nemokamai 😁

Po konferencijos visi kartu iš kultūros centro ėjo į Bažnyčią, bet mes jau ne, nes princesė lūžo tik pasodinta į mašiną bei buvom pakviesti į sūnėno gimtadienį, tai važiavom į Tauragę 🙂 Ten Tadą su Kostu palikom ir sekmadienį ryte važiavom parsivežti, nes Tadui į Bažnyčią reikėjo 🙂

Liko 2mėn mokymosi (ir man mokymo) iki Pirmos Komunijos 🙂
Atsakyti

Nu nieko, jei kažkas eigoj visgi nepatiks, visada gi galima pereiti kitur  :4u:

Ir aš taip galvoju..

Maniškis šiandien į daržą išėjo kosčiodamas... tikiuos nesusirgs... užsirašiau į baseiną ir labai noriu nueiti..

Atsakyti
Dontstop, kaip Jogaile? Kaip tau biuletenis einasi?
Atsakyti

Dontstop, kaip Jogaile? Kaip tau biuletenis einasi?

Geriau  :)  Pirmas 5 d buvo temperatūra, bet regis nebekyla ir naujų spuogų nebeatsiranda.

O aš tai kaifuoju  :P  Nerealu būt ant biuletenio  :bigsmile:  Kasdien sportuoju, jau peržiūrėjau 6 filmus, perskaičiau 1 knygą, įpusėjau pirmą megztinį  :D

Su sūnum pamokas darom dieną, vakarai laisvi  :bigsmile:  Vakarais žaidžiam stalo žaidimus  :super:

Aš net tvarkausi su malonumu. Nejučia peržiūrėjau kelis kampus, kam nuolat pritrūkdavo laiko. Sudėjau vaikiškus rūbus į pardavimą, kelis siuntinukus sūnus jau išnešė į paštą. Peržiūrėjau ir sutvarkiau visą kompo archyvą - nuotraukas, nuorodas, favoritus ir tt, į kai kurias papkes nebuvau įžengus nuo dekreto laikų, daug kas pasidarė nebeaktualu... 

Šiais metais kadangi Velykoms išvažiuojam ir neatvažiuos pas mus mano mama, nusprendėm kasmetinio priešvelykinio tvarkymosi nedaryti  :geda: Bet jei paliks mus antrai savaitei namie, ko gero viską padarysiu pati viena bežaisdama su panike  :mirksiukas:

Atsakyti