Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2019 03 11, 11:10)
Mano sesuo irgi gavo kursus manikiuro is birzos, ne uzkampy kokiam, o pas gera meistre Klaipedoj centre, plius uz benzina jai kazkiek i menesi papildomai pervesdavo. Is Kretingos vazinejo.
Papildyta:

O kaip mazoji ar daznai uzsikrecia nuo broliu?

Nepasakyčiau, kad dažnai 🤔 Apskritai, čia pirmas rimtas sirgimas ir Alekso su Kostu...

Dalyvavom su Tadu 11km žygyje – dabar jau gulim 😁
Atsakyti
IruteB - dar gerai, kad tik pirmas rimtesnis sirgimas. 4u.gif sveikit 4u.gif
Kas per zygis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 03 11, 17:34)
IruteB - dar gerai,  kad tik pirmas rimtesnis sirgimas.  4u.gif  sveikit  4u.gif
Kas per zygis?    rolleyes.gif

Po savas apylinkes 🙂 Laukais ir miškais 😁 Organizavo Šilalės kultūros centras, o patį žygį koordinavo vietinė Jaunųjų šaulių kuopa 🙂
Atsakyti

IruteB, jėtus :unsure: Sveikit greičiau :4u:  Baisu tos ligoninės :unsure:

Atsakyti

Pas mus savaitgalis buvo neblogas, va, 3 laisvos dienos jau neblogai, galima ir darbus spėt nudirbt, ir poilsio kažkiek turėt :D

Šeštadienį važiavom į Kaziuko mugę, iš pradžių visi kartu, paskui panai pradėjus ožiuotis, su ja liko vyras, mes su sūnum toliau ėjom dviese.

Sekmadienis buitinis. Sodinom visokias prieskonines žoles.

Pirmadienį vyras su sūnum lankė nemokamus muziejus - Karo, Pilies ir Rotušę. 5 val vaikščiojo po muziejus, vaikas baisiai sužavėtas :victory2:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 03 12, 09:42)
<p>Pas mus savaitgalis buvo neblogas, va, 3 laisvos dienos jau neblogai, galima ir darbus spėt nudirbt, ir poilsio kažkiek turėt biggrin.gif
</p><p>Šeštadienį važiavom į Kaziuko mugę, iš pradžių visi kartu, paskui panai pradėjus ožiuotis, su ja liko vyras, mes su sūnum toliau ėjom dviese.
</p><p>Sekmadienis buitinis. Sodinom visokias prieskonines žoles.
</p><p>Pirmadienį vyras su sūnum lankė nemokamus muziejus - Karo, Pilies ir Rotušę. 5 val vaikščiojo po muziejus, vaikas baisiai sužavėtas victory.gif
</p><p></p>

Aš pirmą kartą išbandysiu vazoninę žemdirbystę biggrin.gif jaučiu niekas nesudygs biggrin.gif
Atsakyti

Aš pirmą kartą išbandysiu vazoninę žemdirbystę biggrin.gifjaučiu niekas nesudygs biggrin.gif

Ką pasėjai? :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 03 12, 08:42)
<p>Pas mus savaitgalis buvo neblogas, va, 3 laisvos dienos jau neblogai, galima ir darbus spėt nudirbt, ir poilsio kažkiek turėt biggrin.gif
</p><p>Šeštadienį važiavom į Kaziuko mugę, iš pradžių visi kartu, paskui panai pradėjus ožiuotis, su ja liko vyras, mes su sūnum toliau ėjom dviese.
</p><p>Sekmadienis buitinis. Sodinom visokias prieskonines žoles.
</p><p>Pirmadienį vyras su sūnum lankė nemokamus muziejus - Karo, Pilies ir Rotušę. 5 val vaikščiojo po muziejus, vaikas baisiai sužavėtas victory.gif
</p><p></p>

Ką pirkot Kaziuko mugėje? Mes kažkaip nedavažiavom. Per ilgai Akropolyje užsibuvom. Pagaliau nusipirkom vasaros kelionę. Gaunasi taip, kad grįžimas į Lt rugsėjo 2 dieną. Teks praleisti rugsėjo 1osios šventę. O ir man su darbais suktis, kad išleistų.

Dėl muziejų, planuojam IX forto muziejų aplankyti, kai bus nemokamos dienos. Dukros nebus sužavėtos, bet mums su vyru įdomu būtų.

Kai tik oras atšils man lauke reikės lysves sukasti ir pradėti sodinimus. Vyras planavo dar inkilą pataisyti, bet nespėjo, jau du varnėnai įsikūrė. smile.gif
Atsakyti

Ką pirkot Kaziuko mugėje? Mes kažkaip nedavažiavom. Per ilgai Akropolyje užsibuvom. Pagaliau nusipirkom vasaros kelionę. Gaunasi taip, kad grįžimas į Lt rugsėjo 2 dieną. Teks praleisti rugsėjo 1osios šventę. O ir man su darbais suktis, kad išleistų.

Dėl muziejų, planuojam IX forto muziejų aplankyti, kai bus nemokamos dienos. Dukros nebus sužavėtos, bet mums su vyru įdomu būtų.

Kai tik oras atšils man lauke reikės lysves sukasti ir pradėti sodinimus. Vyras planavo dar inkilą pataisyti, bet nespėjo, jau du varnėnai įsikūrė. smile.gif

Perkam visokių rūšių duonos (su dž. vaisiais, lašinukais, česnakais ir pan), sūrių, rūkytos mėsos ir žuvies, giros, saldumynų, bent jau gaidelių :D

Gegužės mėn dėl kelionės sūnui teks praleisti 3 dienas jau po atostogų, kažkaip reikia pranešti mokyklai :hmm:

Šį savaitgalį pas mus planuose Atominis bunkeris, eis vyras su sūnum, mum su pana neįdomu :D  IX fortas irgi jų planuose, man visam gyvenimui pakako mokyklinės ekskursijos :bijau2:

Mano sodinukai, pasodinti savaitgalį, jau kokių 5 cm aukščio :bigsmile: Daiginau vaikiškam šiltnamyje  :bigsmile: 

Atsakyti

Semtama, tai kur keliausit, kur pirkot? :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 03 14, 09:00)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Perkam visokių rūšių duonos (su dž. vaisiais, lašinukais, česnakais ir pan), sūrių, rūkytos mėsos ir žuvies, giros, saldumynų, bent jau gaidelių biggrin.gif
</p><p></p><p>Gegužės mėn dėl kelionės sūnui teks praleisti 3 dienas jau po atostogų, kažkaip reikia pranešti mokyklai hmm.gif
</p><p></p><p>Šį savaitgalį pas mus planuose Atominis bunkeris, eis vyras su sūnum, mum su pana neįdomu biggrin.gif  IX fortas irgi jų planuose, man visam gyvenimui pakako mokyklinės ekskursijos fear.gif
</p><p></p><p>Mano sodinukai, pasodinti savaitgalį, jau kokių 5 cm aukščio bigsmile.gif Daiginau vaikiškam šiltnamyje  bigsmile.gif 
</p>

Oho, kokie dideli sodinukai bigsmile.gif Ką pasėjai?

Ką galvojat Kroatijoje aplankyti? Koks maršrutas?
Su vyru mes ten buvom tris kartus. Su vaikais, atrodo, dar per toli.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 03 14, 09:01)
<p><strong>Semtama</strong>, tai kur keliausit, kur pirkot? smile.gif
</p>

Į Turkiją, kaip ir praeitais metais. Tik šį kartą į kitą regioną. Praeitais metais buvom Alanijoje, šiais metais skrisim į Kemerą. Dar reikės patyrinėti šios srities eskursijas.

Dontstop - vakar prisiminiau tave, kai sakai, kad vakarais ruoši namų darbus. Šį mėnesį vyksta darželyje projektas, kuomet tėveliams reikia su vaikais perskaityti pasakas ir jas iliustruoti. Visą šį procesą nufotografuoti ir nusiųsti auklėtojoms. Taigi, jau antras vakaras (bijau, kad nepaskutinis) piešiu po du piešinius ir fotkinuosi. mad.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 03 13, 09:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72380828" data-time="1552417144"><div><p>Aš pirmą kartą išbandysiu vazoninę žemdirbystę vartotojo įkelta nuotraukajaučiu niekas nesudygs vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ką pasėjai? smile.gif
</p>

Šiandien va bandysiu biggrin.gif bet net nenutuokiu kaip giliai ten ir kiek sėti biggrin.gif turbūt pagal piešinukus ant pakuočių ane? Kitas dalykas, balkone šilta tik dieną, naktį atšąla iki 10 laipsnių. Tai ko gero netiks balkone laikyt? Sėsiu petražoles, krapus, salotų ir pomidorų kažkokių balkoninių biggrin.gif
Atsakyti