Papildyta:
O kaip mazoji ar daznai uzsikrecia nuo broliu?
Nepasakyčiau, kad dažnai 🤔 Apskritai, čia pirmas rimtas sirgimas ir Alekso su Kostu...
Dalyvavom su Tadu 11km žygyje dabar jau gulim 😁
Pas mus savaitgalis buvo neblogas, va, 3 laisvos dienos jau neblogai, galima ir darbus spėt nudirbt, ir poilsio kažkiek turėt
Šeštadienį važiavom į Kaziuko mugę, iš pradžių visi kartu, paskui panai pradėjus ožiuotis, su ja liko vyras, mes su sūnum toliau ėjom dviese.
Sekmadienis buitinis. Sodinom visokias prieskonines žoles.
Pirmadienį vyras su sūnum lankė nemokamus muziejus - Karo, Pilies ir Rotušę. 5 val vaikščiojo po muziejus, vaikas baisiai sužavėtas
Ką pirkot Kaziuko mugėje? Mes kažkaip nedavažiavom. Per ilgai Akropolyje užsibuvom. Pagaliau nusipirkom vasaros kelionę. Gaunasi taip, kad grįžimas į Lt rugsėjo 2 dieną. Teks praleisti rugsėjo 1osios šventę. O ir man su darbais suktis, kad išleistų.
Dėl muziejų, planuojam IX forto muziejų aplankyti, kai bus nemokamos dienos. Dukros nebus sužavėtos, bet mums su vyru įdomu būtų.
Kai tik oras atšils man lauke reikės lysves sukasti ir pradėti sodinimus. Vyras planavo dar inkilą pataisyti, bet nespėjo, jau du varnėnai įsikūrė.
Perkam visokių rūšių duonos (su dž. vaisiais, lašinukais, česnakais ir pan), sūrių, rūkytos mėsos ir žuvies, giros, saldumynų, bent jau gaidelių
Gegužės mėn dėl kelionės sūnui teks praleisti 3 dienas jau po atostogų, kažkaip reikia pranešti mokyklai
Šį savaitgalį pas mus planuose Atominis bunkeris, eis vyras su sūnum, mum su pana neįdomu IX fortas irgi jų planuose, man visam gyvenimui pakako mokyklinės ekskursijos
Mano sodinukai, pasodinti savaitgalį, jau kokių 5 cm aukščio Daiginau vaikiškam šiltnamyje