Mano vyrui davė kursus po 1,5m LDB buvimo, bet jis nieko nebaigęs buvo nors ir 34m... 🙂
Mano vyrui davė kursus po 1,5m LDB buvimo, bet jis nieko nebaigęs buvo nors ir 34m... 🙂
Kai aš "stovėjau" darbo biržoje beveik prieš metus, tai supratau, kad siunčia į kursus, jei pvz tavo specialybė nepopuliari ir tikrai paal j sunku susirasti darbą, pvz kaip aš - mokytoja. Na bet susiradau pagal specialybę. Po kursų reikia pusę metų atidirbti kažkokioje įmonėje arba vkdyti individualią veiklą. Gal dabar pasikeitę sąlygos.
Irute, tavo vyras dirba? Šiaip įdomu
Labas
Irute, tavo vyras dirba? Šiaip įdomu
Labas
Individualią veiklą turi 🙂
Gal čia dar nuo vietovės priklauso. Draugei birža apmoka buhalterių kursus, jų kaina 1500€. o vienam pažystamas IT tokios pat vertės kursus; bet abu turi susiradę įmones kurie po kursų juos įdarbins ir yra pasirašę trišales sutartis. Beje abu turi aukštuosius išsilavinimus.
Man konsultantė aiškino, kad užsidarė kažkoks ten finansavimo fondas gruodį. Kita konsultantė tą patvirtino..suprasi čia
Papildyta:
Kokiam čia mieste ir kada tas buvo? Blyn reiks vėll klaust tada..
Labas rytas, merginos
Su tulpių diena
Ačiū visom už atsakymus dėl biržos
Aš esu "stovėjus" biržoje 2 kartus, kursų negavau, bet čia seniai buvo.
Mano tėvas rudenį ėjo į kursus nuo darbo biržos ir gavo darbą, darbas buvo garantuotas iškart po kursų baigimo. Bet jam virš 55...
Na žiūrėsim, į biržą stosiu bet kokiu atveju
Man konsultantė aiškino, kad užsidarė kažkoks ten finansavimo fondas gruodį. Kita konsultantė tą patvirtino..suprasi čia
Papildyta:
Kokiam čia mieste ir kada tas buvo? Blyn reiks vėll klaust tada..
Klaipėdos rajonas. Draugė dabar lanko kursus, o tas vaikinukas jau yra pabaigėlęs, bet šiemet.
Papildyta:
Kokiam čia mieste ir kada tas buvo? Blyn reiks vėll klaust tada..</p></div></blockquote><p>Klaipėdos rajonas. Draugė dabar lanko kursus, o tas vaikinukas jau yra pabaigėlęs, bet šiemet.</p>
Nu nieko sau..tai nebent kažkas su specialybių paklausa susiję..
Nuo pirmadienio karščiavo, bet kraujas antradienį rodė tik virusą (važiavom į ligoninę, nes poliklinikoje gydytojos nebuvo) . Ketvirtadienį nekarščiavo, o penktadienį vėl sukilo temperatūra, vežiau Kostą pas gydytoją, tai ir jį kartu, bet kraujo tyrimai nieko blogo nerodė, tai tik pasakė daugiau gerti. Šeštadienį ryte atsikėlė su temperatūra, atsigėrė po porą gurkšnių vandens ir kakavos, atsikando agurko, išgėrė vaistų ir miegot nepabudo net nukritus temperatūrai, nesysiojo, tai važiavom į priėmimą Tauragėje (Šilalė turbūt vėl būtų sakę, kad nieko blogo nėra). Ten iš priėmimo iškart į skyrių, kraują paėmė tyrimams, pastatė lašelinę, o vaikas vis miega.. Pasysiojo po pusantros lašelinės, tada padarė ir tuos tyrimus. Belaukiant tyrimų, suvalgė varškytę, bandelę, bananą ir blyną (davė vakarienę) bei pusę stiklinės vandens išgėrė 🙂 20h atėjo gydytoja, pasakė, jog žarnyno virusas ir kraujyje geležies turi būti 11, o yra 3 (hemoglobinas geras 120), bet galime važiuoti namo, jei norime, nes jau valgo, sysioja, tai paskambinau broliui ir pas jį Tauragėje pernakvojome 🙂 Šįryt mano tėvai atvažiavo ir parvežė namo ir grįžo mūsų padūkėlis vėl išdykauja 😁
Kostas panašiai serga, bet jis nėra mieguistas, tai gydomės namie...
Aleksui sakė reikia geležies papildų, tai nupirkom ir duodam visiems 🙂
Mano sesuo irgi gavo kursus manikiuro is birzos, ne uzkampy kokiam, o pas gera meistre Klaipedoj centre, plius uz benzina jai kazkiek i menesi papildomai pervesdavo. Is Kretingos vazinejo.
Papildyta:
Kostas panašiai serga, bet jis nėra mieguistas, tai gydomės namie...
Aleksui sakė reikia geležies papildų, tai nupirkom ir duodam visiems 🙂
O kaip mazoji ar daznai uzsikrecia nuo broliu?