Praėjo pirmoji kursų paskaita iš esmės jokios naudos, tik susipažinimai ir bendri dalykai. Truputį baugu, nes tik trys esam kurios nesusijusios su IT ir iš kito pasaulio. Visi kiti arba labai gerai gaudosi, net dirba programuotoju vienas. Arba koks verslininkas apsišvietęs viena išvis garbaus amžiaus moteris, bet tokio kieumo, kad patyliu kas nuliūdino, kad rašys kažkokius balus už aktyvumą. Žiauriai neobjektyvu..aš pradžioj kol apšylu būnu tylenė, negi dbr čia man kaip mokinei rautis blyn atsakinėt..jau tas ir buvo šiandien, bet tylėjau, kiti rėkė atsakymus graudu..Šiaip jau matosi kas per žmonės, viena tokia nagla, kad per ją labai nusitęs kursų pabaiga. ir ką tu jai..žodžiu </p></div></blockquote><p><strong>Uoga</strong>, tai tie kursai akivaizdiniai? Kiek k per savaitę, kiek laiko reikės lankyt?
</p><p>Ar užsiregistravai darbo biržoj? Kiek ji moka šiais laikais, ar siūlo kokius kursus bedarbiams?
</p>
Kursai tik vakare, du kartus per savaitę. Dabar mačiau jau dieninius padarė, bet ten biški žiauroka, kasdien visą dieną, visą mėnesį. Aš dbr vis kokių reikalų turiu dienos metu, tai gaila biški būtų laiko
O ten tie balai, juk jie nieko nereiškia. Jei kursai mokami, visi pabaigoje gausit pažymėjimus ir tiek žinių.
Aš praeitais metais irgi lankiau vienus mėnesio trukmės kursus. Pabaigoje mums reikėjo laikyti egzaminus. Nesąmonė. Per šių kursų istoriją nėra buvę, kad kažkas neišlaikytų tokių "egzaminų". Čia tik labiau susireikšminimas.
Taiva man tas oats kilo dėl to programuotojo matyt toks ir programuotojas..dėl pažymio pačio man dzn, man tik pats vertinimas ne į temą. Moki pinigus ir tokios nesąmonės, kaip mokykloj. Kam man tas stresas. O dar bus baigiamasis kažkoks. Šiaip alia turi ten gerai pasirodyt, nes kitaip gali tavęs nerekomenduoti darbdaviui ar praktikai jei reiks. Jie padeda surasti. Nu bet durnai vis tiek..aš tikrai nespėsiu parodyt kažkokių super asmeninių savybių. Kol apsiprantu aš būnu gana tyli ir net pikta iš šono