Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Ką tik išlydėjom senelius. Tai klausėm ar ateis į šventę. Uošvė iškart 'o kam'. Diedukas sako 'aišku ateisim'. Jos būdas tiesiog nuostabus..

Diedukas aiškino, kad ji bijo bendraut su kitais. Pasakiau, kad tikrai nereiks bendraut. Pasijuokėm abu ir tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 15 sausio 2017 - 18:55

Sveikos  :)

Ačiū už sveikinimus  :4u:

IruteB, šiandien jūsų diena, su gimtadieniu Aleksą  :birthday2:

Dzeuse, kaip pabaliavojot? :)

Uoga_saujoj, kaip viskas baigėsi su anyta?  :)

Pas mus viskas smagiai praėjo, buvom Megoj, pravažiavom su traukinuku, paskui pietavom kavinėje - piratų laive. Faina kavinė, į laivą galima užlipti, vairą pasukioti, nučiuožti nuo čiuožyklos, yra kampelis su konstruktoriumi, keli žaislai, piešimas, supamasis arkliukas...praktiškai vaikų žaidimų kambarys  :D  Vaikam labai patiko, net ir dičkiui, nėjo ištempt iš ten. Yra vaikiškas meniu, suagusiems standartinis (cepelinai, kepsniai, burgeriai), padavėjos malonios, aptarnavimas greitas, link pietų gal daugokai vaikų priėjo, nebebuvo nei vieno laisvo staliuko ir žaidimų zonoje sausakimša, bet visumoj mūsų įspūdžiai kuo puikiausi  :thumb_yello:

Popiet žvakes pūtėm. Pirkau vaikišką tortą boružėlės formos. Absoliučiai nieko negaminau  :blush-anim-cl: Torto pana atsisakė, sūnui negalima, vyras nemėgsta, teks man pasiaukoti ir kokias 3-4 dieneles juo pusryčiauti  :laugh:

Dovanas per jos dienos miegą buvom išdėlioję tiesiog ant stalo, nieko nesakėm, laukėm, kol pati pastebės ir žiūrėjom, kokia bus reakcija. Tai ne iš karto pastebėjo, o jau kai pamatė labai daug džiaugsmo buvo, bet bėgo pirma ne prie žaisliukų ir ne prie knygučių, o prie rūbų su troliais  (paskutinėm dienom prigriebiau Rimi, ten visa kolekcija yra  :oh: ), praktiškai kitko galėjom ir nedovanot  :oh:

Dar pirkau žurnalą Kutis, kurį vis paminiu, labai fainas, prisimenu, ir sūnui tokio amžiaus labai patikdavo. Iškart beveik visą ir užpildėm. Užduotėlės sudėtingokos gerąja prasme, reikia pagalvoti. Yra lipdukų klijuoti, karpyti žirklėm ir klijuoti klijais, rasti skirtumus (šita sunkiausia užduotis), dapiešti trūkstamus elementus, vedžioti palei punktyrines linijas, labirintas ir pan. Karštai rekomenduoju  :bigsmile:  :super:​ 

Atsakyti
Dontstop ir Dzeusės mergaites su praėjusiais gimtadieniais 4u.gif

IruteB - sveikinimai ir tavo mažyliui 4u.gif

Mūsų savaitgalis pilnas žiemos pramogų: čiuožimai nuo kalniuko, maudynės sniege (tik senio besmegenio nespėjom pastatyti). Buvom Žemaitijoje. Tai ten sniego dvigubai daugiau nei Kaune.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 14, 15:58)

- Mudvi vienos, išleidom tėtį slidinėt, tai kasryt ir po pietų miego būna ašaros kur tetė biggrin.gif
Kasdien lauke prabūnam daug, atrado mažė sniego džiaugsmą bigsmile.gif vaikšto pati kol pavargsta, aš turiu "atmaskę" - roges tempiu biggrin.gif
- Kasdien vis daugiau pasiseka ant tūliko padaryt, patiko jai tas čiurlenimo garsas  biggrin.gif

- O kur vyras išvažiavo slidinėti? Ramia širdim išleidai? Kadangi aš pati noriu į kalnus, tai jeigu vyras išvažiuotų be manęs, tikrai jausčiau nuoskaudą.
- Šaunuolė panelė. Iki gimtadienio ir visai pampersus pamiršit.
Aš nuo ketvirtadienio įsivedžiau taisyklę: namuose jokių pampersų nedėti. Užteko vienos dienos, kad pajudėtų puoduko reikalai. Šiąnakt prabudo ir sako "noju syse", tai net apsimiegojusią ant puoduko sodinau.

Dontstop - smagus gimtadienis smile.gif mes irgi kartais nueinam į piratų laivą. Tai dukros ir pasižaidžia, ir pavalgo, man ramu smile.gif
Traukinuku nevažiavom nei karto. Po to prašys pastoviai - nenoriu.
Na bet geriausiai tai su tortu - kas rytą jį tau valgyt... skanaus... tongue.gif Gal kokią draugę pasikviesk, kad padėtų smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 16 sausio 2017 - 08:36
Semtama aciu. smile.gif

Dontstop, po to kai ponia atsikele tokioj ankstybej, guldziau 9val.numigo pusantros val., bet jau issiderinus buvo visa diena, neuzteko poilsio. Kazkaip ir i dovanas pasyviai reagavo, vartes ant grindu pagrinde.
Suauge pasedejom neblogai, pavalgem, pabendravom nuo 13 iki 18val., uzteko.

Ne i tema..paskutiniu metu nuolat maudzia pilvo apacia..ir nakti.. Itariu, kad ginekologinej srity kazkas netvarkoj. Pas ginekologe lankiaus tik pirmo ir antro nestumo metu, jokiu bedu nesu turejus niekad, reikia jauciu registruotis, bijau nemaziau nei pas dantista... fear.gif
Atsakyti

Na ir kelias foto įkelsiu, seniai ką rodžiau  :ax:

tik atsikėlė

0_131a35_bf5bc001_L.jpg

atvažiavom į Megą

0_131a3c_ef4d4df6_L.jpg

žaidimų kampelyje
0_131a50_babed915_L.jpg

pastebėjo dovanas
0_131a75_329028c9_L.jpg

trolių bliuskė jau užtempta, brolis bando sudomint ir kitom dovanom

0_131a80_8919ecfd_L.jpg0_131a82_b2ac4eeb_L.jpg

va ką pamiršau parašyti - dovanojom žaislinį siurbliuką, tikro bijo be galo, neįmanoma prie jos siurbliot. Tikėjausi, kad gal žais su vaikišku ir taip pamirš baimę tikram. Kur ten, nors nuotraukoj dar yra kažkoks susidomėjimas, kai išpakavom ir pademonstravom, tiek ašarų buvo, kad teko slėpt siurbliuką giliai  :huh2:

0_131a8d_9abacb39_L.jpg

pavargo po baliaus  :lol:
0_131aaf_b07a0cb9_L.jpg

Atsakyti
Dontstop - faini tavo vaikai, gražios foto wub.gif

Dzeuse - pas ginekologę nemalonu eiti ir man, bet geriau pasitikrink. Bus ramiau. O šiaip, jeigu tik per nėštumus laikeisi pas ginekologę, tai blogai. Jau net Lt kas tris metus moterims daromas PAP testas (ikivėžiniams susirgimams nustatyti). Tai jei tokio nesidarei - tai pasidaryk, kad po to nereikėtų gailėtis.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 16, 09:26)
- O kur vyras išvažiavo slidinėti? Ramia širdim išleidai? Kadangi aš pati noriu į kalnus, tai jeigu vyras išvažiuotų be manęs, tikrai jausčiau nuoskaudą.
- Šaunuolė panelė. Iki gimtadienio ir visai pampersus pamiršit.
Aš nuo ketvirtadienio įsivedžiau taisyklę: namuose jokių pampersų nedėti. Užteko vienos dienos, kad pajudėtų puoduko reikalai. Šiąnakt prabudo ir sako "noju syse", tai net apsimiegojusią ant puoduko sodinau.

Į Austriją smile.gif Žinoma ramia širdimi, šitoj vietoj aš nei kiek nepavydžiu, kadangi pati nemoku ir bijau slidinėt. Bandžiau kartą Liepkalnyje, tai man net tas vadinamas "varlinykas" buvo per baisus biggrin.gif Ne man slidės blink.gif Šiaip neplanavom šiemet, bet pasiūlė labai neblogą kainą, tai ir susigundė. Aš neprieštaravau. Kai Aurėja paaugs, gal visi kartu važiuosim, vyras užsidegęs ir dukrą mokint smile.gif nežinau tik aš ką veiksiu toj kompanijoj biggrin.gif

Na aš neturiu tokio tikslo, kad kuo greičiau atsikratyt pampersų. Bet kolkas neblogai sekasi, sodinu vis ir padaro, pampersų ženkliai mažiau susinaudoja. Tik reikia užsiimti tuo, nepamiršt vis sodint, pati nieko nesiprašo.

Dontstop, kokia ilgakasė Jogailė 4u.gif Vis minit tą Megos piratų laivą, niekad nebuvom, bet aš ir vengiu viešų vietų, man ten tas pats, kas į darželį vest, pilna sergančių vaikų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 16, 10:18)
Ne i tema..paskutiniu metu nuolat maudzia pilvo apacia..ir nakti.. Itariu, kad ginekologinej srity kazkas netvarkoj. Pas ginekologe lankiaus tik pirmo ir antro nestumo metu, jokiu bedu nesu turejus niekad, reikia jauciu registruotis, bijau nemaziau nei pas dantista...  fear.gif

Apsilankyk, ir kuo greičiau, tuo ramiau bus. Man irgi šitas vizitas vienas iš nemaloniausių, taip pat, kaip pas dantistą unsure.gif
Atsakyti

Na bet geriausiai tai su tortu - kas rytą jį tau valgyt... skanaus... tongue.gifGal kokią draugę pasikviesk, kad padėtų smile.gif

Kodėl manai, kad prašys pastoviai?  :)  Sūnų mes pravežėm irgi per vieną pirmųjų jo gimtadienių vieną kartą, daugiau neprašė  :)

:D  :D Močiutė lyg žadėjo ateit šiandien ar ryt  :)

Atsakyti

Ne i tema..paskutiniu metu nuolat maudzia pilvo apacia..ir nakti.. Itariu, kad ginekologinej srity kazkas netvarkoj. Pas ginekologe lankiaus tik pirmo ir antro nestumo metu, jokiu bedu nesu turejus niekad, reikia jauciu registruotis, bijau nemaziau nei pas dantista... fear.gif

Baimės akys didelės, pasitikrink, bus ramiau  :4u:  Gal cista ten tik  :4u:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 16, 10:52)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71364256" data-time="1484547962">
<div>
<p>

Na bet geriausiai tai su tortu - kas rytą jį tau valgyt... skanaus... vartotojo įkelta nuotraukaGal kokią draugę pasikviesk, kad padėtų vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kodėl manai, kad prašys pastoviai?  smile.gif  Sūnų mes pravežėm irgi per vieną pirmųjų jo gimtadienių vieną kartą, daugiau neprašė  smile.gif</p>
<p> </p>
<p> biggrin.gif  biggrin.gif Močiutė lyg žadėjo ateit šiandien ar ryt  smile.gif</p>

Maniškei užteko vienąkart pamatyt tą traukinuką, savaitę gal kalbėjo paskui apie jį biggrin.gif
Atsakyti

Dontstop, kokia ilgakasė Jogailė 4u.gifVis minit tą Megos piratų laivą, niekad nebuvom, bet aš ir vengiu viešų vietų, man ten tas pats, kas į darželį vest, pilna sergančių vaikų unsure.gif
Papildyta:

Aha, auginam kasas  :)  Eikit ant 10 val ryto, nei vieno vaiko nebuvo net sekmadienį  :)  Apie pietus jie renkasi, 13 val vaikų programa prasideda.

Aš tai būčiau važiavus kartu, nors slidinėti nemoku  :lol:  Vis tiek kalnų kurorte pilna ir kitų pramogų: pardės, kavinės, SPA... vyras galėtų slidinėt, aš su vaikais kitaip leist laiką, vakarais kartu + karts nuo karto kažkokios ekskursijos kartu į muziejus, urvus ir pan. Net šiaip pasivaikščiot papėdėje, pasigrožėt, grynu oru pakvėpuot, viešbutyje patinginiaut su knyga ir mezginiu smagiau, nei namuose vienai likt  :rolleyes:  O dar Austrija, kalnų regionas, ten gi pasakiškai gražu  :wub:

Koks tavo vyras aktyvus  :bigsmile:  Baseinas, slidės... :super:

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 16, 09:51)
Į Austriją smile.gif

Kaip fainai. Aš Austrijoje buvus du kartus. Tai jei tu nepavydi, tada aš pavydžiu tavo vyrui. smile.gif Beja, mūsų kaimynai išvažiavo slidinėti su 4mėnesių leliuku. blink.gif
Atsakyti