Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Vakar vežiau savo katę pas veterinarę ir gavau šoką. Pasirodo, taip reklamuojamos vakcinos nuo tų populiariųjų ligų, sukelia piktybinius auglius! Savo katę skiepijau vos du kartus ir ką, užaugo auglys dūrimo vietoje. Aš negaliu suvokti, koks žiaurus biznis užsuktas. Skatina skiepyti, moki kasmet pinigus, neskiepiji - pasigauna katė kokį marą ir miršta. Jei skiepiji, gauni dovanų auglį, reikia operacijos, vėl išlaidos. Bent būtų įspėję prieš skiepijant apie didelę auglio tikimybę, būčiau atsisakius, bet nei cypt nebuvo apie tai..ir dar pas tuos pačius skiepijau, kur operuos.. Gaila katės..norėjau gero, o gavos kaip visada..po operacijos gali sunkiai vaikščioti, ir didelė tikimybė, kad auglys ataugs. Dabar ji jaučiasi gerai, net neįtartum kad serga.

Jėzau :unsure: Linkiu, kad viskas baigtųsi geruoju  :4u: 

Atsakyti
Ačiū. Pasiutimas neišpasakytas..
Praėjo pirmoji kursų paskaita biggrin.gif iš esmės jokios naudos, tik susipažinimai ir bendri dalykai. Truputį baugu, nes tik trys esam kurios nesusijusios su IT ir iš kito pasaulio. Visi kiti arba labai gerai gaudosi, net dirba programuotoju vienas. Arba koks verslininkas apsišvietęs biggrin.gif viena išvis garbaus amžiaus moteris, bet tokio kieumo, kad patyliu biggrin.gif kas nuliūdino, kad rašys kažkokius balus už aktyvumą. Žiauriai neobjektyvu..aš pradžioj kol apšylu būnu tylenė, negi dbr čia man kaip mokinei rautis blyn atsakinėt..jau tas ir buvo šiandien, bet tylėjau, kiti rėkė atsakymus biggrin.gif graudu..Šiaip jau matosi kas per žmonės, viena tokia nagla, kad per ją labai nusitęs kursų pabaiga. ir ką tu jai..žodžiu smile.gif
Atsakyti

Praėjo pirmoji kursų paskaita biggrin.gifiš esmės jokios naudos, tik susipažinimai ir bendri dalykai. Truputį baugu, nes tik trys esam kurios nesusijusios su IT ir iš kito pasaulio. Visi kiti arba labai gerai gaudosi, net dirba programuotoju vienas. Arba koks verslininkas apsišvietęs biggrin.gifviena išvis garbaus amžiaus moteris, bet tokio kieumo, kad patyliu biggrin.gifkas nuliūdino, kad rašys kažkokius balus už aktyvumą. Žiauriai neobjektyvu..aš pradžioj kol apšylu būnu tylenė, negi dbr čia man kaip mokinei rautis blyn atsakinėt..jau tas ir buvo šiandien, bet tylėjau, kiti rėkė atsakymus biggrin.gifgraudu..Šiaip jau matosi kas per žmonės, viena tokia nagla, kad per ją labai nusitęs kursų pabaiga. ir ką tu jai..žodžiu smile.gif

Uoga, tai tie kursai akivaizdiniai? Kiek k per savaitę, kiek laiko reikės lankyt? :)

Ar užsiregistravai darbo biržoj? Kiek ji moka šiais laikais, ar siūlo kokius kursus bedarbiams?

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 03 06, 23:26)
Praėjo pirmoji kursų paskaita biggrin.gif iš esmės jokios naudos, tik susipažinimai ir bendri dalykai. Truputį baugu, nes tik trys esam kurios nesusijusios su IT ir iš kito pasaulio. Visi kiti arba labai gerai gaudosi, net dirba programuotoju vienas. Arba koks verslininkas apsišvietęs biggrin.gif viena išvis garbaus amžiaus moteris, bet tokio kieumo, kad patyliu biggrin.gif kas nuliūdino, kad rašys kažkokius balus už aktyvumą. Žiauriai neobjektyvu..aš pradžioj kol apšylu būnu tylenė, negi dbr čia man kaip mokinei rautis blyn atsakinėt..jau tas ir buvo šiandien, bet tylėjau, kiti rėkė atsakymus biggrin.gif graudu..Šiaip jau matosi kas per žmonės, viena tokia nagla, kad per ją labai nusitęs kursų pabaiga. ir ką tu jai..žodžiu smile.gif

Įdomu, kam programuotojui tokie kursai? hmm.gif
O ten tie balai, juk jie nieko nereiškia. Jei kursai mokami, visi pabaigoje gausit pažymėjimus ir tiek žinių. mirksiukas.gif

Aš praeitais metais irgi lankiau vienus mėnesio trukmės kursus. Pabaigoje mums reikėjo laikyti egzaminus. Nesąmonė. Per šių kursų istoriją nėra buvę, kad kažkas neišlaikytų tokių "egzaminų". Čia tik labiau susireikšminimas.
Atsakyti

Nuo šiandien prasideda stojimas į mokyklas. Prieš pirmą klasę tai prisimenu vyras ėmė mamadienį ir budėjo prie mokyklos durų nuo ankstyvo ryto, kad vaikas papultų pas norimą mokytoją :D Nuo š.m. stojimas Kaune yra ir elektroniniu būdu, na kažin, ar neužluš jų puslapis, jei šiandien visi susiųs prašymus 12 val :hmm:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 03 07, 08:32)
<p>Nuo šiandien prasideda stojimas į mokyklas. Prieš pirmą klasę tai prisimenu vyras ėmė mamadienį ir budėjo prie mokyklos durų nuo ankstyvo ryto, kad vaikas papultų pas norimą mokytoją biggrin.gif Nuo š.m. stojimas Kaune yra ir elektroniniu būdu, na kažin, ar neužluš jų puslapis, jei šiandien visi susiųs prašymus 12 val hmm.gif
</p>

Taip, aš irgi girdėjau, kad šiemet reikia pildyti elektroninį prašymą.
Dar šiemet šis reikalas mums neaktualu, bet kitais metais jau teks. Galvoju, rudenį reikės pereiti per artimiausias mokyklas ir pasiaiškinti kokie šansai ten patekti. Taip kaip sudėtinga patekti į darželius, panaši situacija ir su mokyklomis.
Atsakyti

Taip, aš irgi girdėjau, kad šiemet reikia pildyti elektroninį prašymą.
Dar šiemet šis reikalas mums neaktualu, bet kitais metais jau teks. Galvoju, rudenį reikės pereiti per artimiausias mokyklas ir pasiaiškinti kokie šansai ten patekti. Taip kaip sudėtinga patekti į darželius, panaši situacija ir su mokyklomis.

Mum aktualu jau šiemet - berns stoja į 5 klasę. Manro, pagal gyvenamąją vietą į paprastą mokyklą jokių problemų įstot. O į geras mokyklas vis tiek yra stojamieji, net ir į 1 klasę...

Atsakyti

Nuo šiandien prasideda stojimas į mokyklas. Prieš pirmą klasę tai prisimenu vyras ėmė mamadienį ir budėjo prie mokyklos durų nuo ankstyvo ryto, kad vaikas papultų pas norimą mokytoją :D Nuo š.m. stojimas Kaune yra ir elektroniniu būdu, na kažin, ar neužluš jų puslapis, jei šiandien visi susiųs prašymus 12 val :hmm:

Tik šiandien?! Pas mus nuo sausio 2 prašymus buvo galima teikti. Toj mokykloj, kur užsrašiau vyresnėlę, pas geidžiamiausią mokytoją vietu nebebuvo jau 8.10 ryto...

O kitoj mokykloj nebeleidžia rinktis mokytojų. Tiesiog parašai prašymą ir viskas, o klases jau savo nuožiūra formuoja.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 03 07, 08:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72375399" data-time="1551941746"><div><p>Taip, aš irgi girdėjau, kad šiemet reikia pildyti elektroninį prašymą.
Dar šiemet šis reikalas mums neaktualu, bet kitais metais jau teks. Galvoju, rudenį reikės pereiti per artimiausias mokyklas ir pasiaiškinti kokie šansai ten patekti. Taip kaip sudėtinga patekti į darželius, panaši situacija ir su mokyklomis.</p></div></blockquote><p>Mum aktualu jau šiemet - berns stoja į 5 klasę. Manro, pagal gyvenamąją vietą į paprastą mokyklą jokių problemų įstot. O į geras mokyklas vis tiek yra stojamieji, net ir į 1 klasę...
</p>

Mūsų deklaruota gyvenamoji vieta - Dainavos rajonas. Ten turbūt patektume į kažkurią mokyklą, bet mums žiauriai nepatogu. Ypač ryte per didžiausius kamščius vežioti vaikus iš Giraitės į Dainavą, po to į darbą. Turbūt kokią 7val iš namų reikėtų išvažiuoti.
Atsakyti

Tik šiandien?! Pas mus nuo sausio 2 prašymus buvo galima teikti. Toj mokykloj, kur užsrašiau vyresnėlę, pas geidžiamiausią mokytoją vietu nebebuvo jau 8.10 ryto...

O kitoj mokykloj nebeleidžia rinktis mokytojų. Tiesiog parašai prašymą ir viskas, o klases jau savo nuožiūra formuoja.

Taip, nuo šiandien būtent Kaune, visose mokyklose :)

Atsakyti

Mūsų deklaruota gyvenamoji vieta - Dainavos rajonas. Ten turbūt patektume į kažkurią mokyklą, bet mums žiauriai nepatogu. Ypač ryte per didžiausius kamščius vežioti vaikus iš Giraitės į Dainavą, po to į darbą. Turbūt kokią 7val iš namų reikėtų išvažiuoti.

Į Dainavos raj tikrai patektumėt be problemų, bus atsarginis variantas, jei nepateksit į norimą :)

O kur beje būtų patogu vežiot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 07 kovo 2019 - 09:52
QUOTE(dontstop @ 2019 03 07, 09:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72375422" data-time="1551942682"><div><p>Mūsų deklaruota gyvenamoji vieta - Dainavos rajonas. Ten turbūt patektume į kažkurią mokyklą, bet mums žiauriai nepatogu. Ypač ryte per didžiausius kamščius vežioti vaikus iš Giraitės į Dainavą, po to į darbą. Turbūt kokią 7val iš namų reikėtų išvažiuoti.</p></div></blockquote><p>Į Dainavos raj tikrai patektumėt be problemų, bus atsarginis atvejis, jei nepateksit į norimą smile.gif
</p><p>O kur beje būtų patogu vežiot?
</p>

Į Šilainius. Darželio grupės didžioji dalis vaikų eis į "Ryto" pradinę. Kadangi mano vyresnėlės geriausi draugai eis į tą mokyklą, tai ir maniškė nori ten. Patekti ten mūsų atveju šansai maži. Nes patekimas į ją suskirstytas pagal gatves. Aš pati labiau norėčiau leisti į Grušo. Ta mokykla - meninės pakraipos. Kiek domėjausi, kolkas buvo taip, kad patenkant į ją užteko turėti deklaruotą gyvenamąją vietą Kaune. Nors aš pati skeptiškai žiūriu į visus menus, bet turiu pripažinti, kad mano didžiąjai tai turėtų tikti.
Beja, ryt su auklėtoja važiuoja pasiimti apdovanojimo už piešinį Lietuvos tema į kažkurią mokyklą.
Atsakyti