QUOTE(dontstop @ 2019 02 26, 10:39)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72365917" data-time="1551125441"><div><p>Jūs turbūt buvot tam pačiam alpakų ūkyje kur Šiaulių rajone? Mes vasarą buvom, į fb dėjau fotkes, labai patiko
</p></div></blockquote><p><strong>Tikriausiai tam pačiam
</strong></p><p><strong>Uoga</strong>, aš šiek tiek pažiūrėjau tuos testuotojų kursus. Labai skiriasi kainos, radau nuo 100 eur iki 2400 eur
Kodėl toks kainų skirtumas? Ar duoda naudos tie pigiausi kursai?
</p>
Na tie už 100 tai toks berniokas kiek pamenu alia prakalinėja, bet ten tiesiog internetinis mokymas, surinkta info ir tiek. Aš ir taip tokį tinklapį su visa info turiu. Tie už 2400 taip ir nepavyko išsiaiškint kuo ypatingi. Bet ten gana ilgi jie, tai manau paliečia nemažai info. Gaila, kad jie taip ir pavėlavo susisiekti, kas rodo jų požiūrį į klientą. Tai va pas mane už 720 (gavau dar šimto eur nuolaidą, tai 620). Kažkaip įtariu, kad nebus labai daug naudos, nes tikrai neilgi, bet kitos išeities nėra, reikia kažkokio įvado rimtesnio, plius popieriuką duoda. Bus lengviau ieškoti praktikos. Plius aišku skaitau ir internetinę info, žiūrėsiu kiek kartosis. Kol kas sunku normaliai susikaupti ir skirti visą laiką skaitymui, nes vis atsiranda kokių reikalų, išmuša iš ritmo. Kaip sakoma kuo daugiau laiko turi, tuo daugiau jo neturi...