Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Jūs turbūt buvot tam pačiam alpakų ūkyje kur Šiaulių rajone? Mes vasarą buvom, į fb dėjau fotkes, labai patiko

Tikriausiai tam pačiam :)

Uoga, aš šiek tiek pažiūrėjau tuos testuotojų kursus. Labai skiriasi kainos, radau nuo 100 eur iki 2400 eur :blink:  Kodėl toks kainų skirtumas? Ar duoda naudos tie pigiausi kursai?

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 02 25, 22:10)
Jūs turbūt buvot tam pačiam alpakų ūkyje kur Šiaulių rajone? Mes vasarą buvom, į fb dėjau fotkes, labai patiko
Šaunuoliai. Man lb patinka partizanų temos. Vakarais dažnai jutubinu įvairius atsiminimus.

Kaip jums eurovizija mūsų? smile.gif

Neziurejau siemet nei atranku nei finalo, tiesiog nebuvo kada, bet dainas paklausiau kaikurias. Neturejau favorito jokio, tai nepykstu del to, ka isrinko 😊 realiai taip ir supratau, kad arba jis arba MM turejo laimet, cia is zmoniu komentaru.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 26, 10:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72365917" data-time="1551125441"><div><p>Jūs turbūt buvot tam pačiam alpakų ūkyje kur Šiaulių rajone? Mes vasarą buvom, į fb dėjau fotkes, labai patiko
</p></div></blockquote><p><strong>Tikriausiai tam pačiam smile.gif
</strong></p><p><strong>Uoga</strong>, aš šiek tiek pažiūrėjau tuos testuotojų kursus. Labai skiriasi kainos, radau nuo 100 eur iki 2400 eur blink.gif  Kodėl toks kainų skirtumas? Ar duoda naudos tie pigiausi kursai?
</p>

Na tie už 100 € tai toks berniokas kiek pamenu alia prakalinėja, bet ten tiesiog internetinis mokymas, surinkta info ir tiek. Aš ir taip tokį tinklapį su visa info turiu. Tie už 2400 taip ir nepavyko išsiaiškint kuo ypatingi. Bet ten gana ilgi jie, tai manau paliečia nemažai info. Gaila, kad jie taip ir pavėlavo susisiekti, kas rodo jų požiūrį į klientą. Tai va pas mane už 720 (gavau dar šimto eur nuolaidą, tai 620). Kažkaip įtariu, kad nebus labai daug naudos, nes tikrai neilgi, bet kitos išeities nėra, reikia kažkokio įvado rimtesnio, plius popieriuką duoda. Bus lengviau ieškoti praktikos. Plius aišku skaitau ir internetinę info, žiūrėsiu kiek kartosis. Kol kas sunku normaliai susikaupti ir skirti visą laiką skaitymui, nes vis atsiranda kokių reikalų, išmuša iš ritmo. Kaip sakoma kuo daugiau laiko turi, tuo daugiau jo neturi...
Atsakyti
Su Tadu kažkaip nėra bėdų su namų darbais. Būna, kad pamiršta, bet tikrai nebekontroliuoju taip griežtai, kaip 1–2kl.. 🙂 Kostui kartais užduoda parašyti po kelias eilutes, tai jis ilgiau trunka, kol prisiruošia negu rašydamas 😁 Neurėtų užduotį priešmokyklinukams, bet reikia rankytę pakabinti ir namie, tai dirbam 🙂

Tadas nuo sekmadienio pradėjo atsikalbinėti doh.gif Bet su tokia intonacija ir veido išraiška, kad labiau juokinga negu pikta, tai juokais ir per sprandą gauna cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Na tie už 100 € tai toks berniokas kiek pamenu alia prakalinėja, bet ten tiesiog internetinis mokymas, surinkta info ir tiek. Aš ir taip tokį tinklapį su visa info turiu. Tie už 2400 taip ir nepavyko išsiaiškint kuo ypatingi. Bet ten gana ilgi jie, tai manau paliečia nemažai info. Gaila, kad jie taip ir pavėlavo susisiekti, kas rodo jų požiūrį į klientą. Tai va pas mane už 720 (gavau dar šimto eur nuolaidą, tai 620). Kažkaip įtariu, kad nebus labai daug naudos, nes tikrai neilgi, bet kitos išeities nėra, reikia kažkokio įvado rimtesnio, plius popieriuką duoda. Bus lengviau ieškoti praktikos. Plius aišku skaitau ir internetinę info, žiūrėsiu kiek kartosis. Kol kas sunku normaliai susikaupti ir skirti visą laiką skaitymui, nes vis atsiranda kokių reikalų, išmuša iš ritmo. Kaip sakoma kuo daugiau laiko turi, tuo daugiau jo neturi...

Uoga_saujoj, ačiū :4u:

Mane visi durnina, kad susiruošiau mesti darbą per krizę :huh2: :( Savo nuomonės vis tiek nepakeičiau, bet gal reiks daugiau pinigo atsidėti :hmm:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 27, 09:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72366785" data-time="1551198927"><div><p>Na tie už 100 € tai toks berniokas kiek pamenu alia prakalinėja, bet ten tiesiog internetinis mokymas, surinkta info ir tiek. Aš ir taip tokį tinklapį su visa info turiu. Tie už 2400 taip ir nepavyko išsiaiškint kuo ypatingi. Bet ten gana ilgi jie, tai manau paliečia nemažai info. Gaila, kad jie taip ir pavėlavo susisiekti, kas rodo jų požiūrį į klientą. Tai va pas mane už 720 (gavau dar šimto eur nuolaidą, tai 620). Kažkaip įtariu, kad nebus labai daug naudos, nes tikrai neilgi, bet kitos išeities nėra, reikia kažkokio įvado rimtesnio, plius popieriuką duoda. Bus lengviau ieškoti praktikos. Plius aišku skaitau ir internetinę info, žiūrėsiu kiek kartosis. Kol kas sunku normaliai susikaupti ir skirti visą laiką skaitymui, nes vis atsiranda kokių reikalų, išmuša iš ritmo. Kaip sakoma kuo daugiau laiko turi, tuo daugiau jo neturi...</p></div></blockquote><p><strong>Uoga_saujoj</strong>, ačiū 4u.gif
</p><p></p><p>Mane visi durnina, kad susiruošiau mesti darbą per krizę huh.gif verysad.gif Savo nuomonės vis tiek nepakeičiau, bet gal reiks daugiau pinigo atsidėti hmm.gif
</p>

Ką čia sugalvojai dbr biggrin.gif
Atsakyti

Ką čia sugalvojai dbr biggrin.gif

Nieko ne kitaip, nei prieš tai rašydavau, tik galvoju gal reikės geriau pasiruošt :)

Išėjus iš darbo, nežinia kada kitą sykį pavyks gauti algą :hmm:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 28, 08:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72367866" data-time="1551297412"><div><p>Ką čia sugalvojai dbr vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nieko ne kitaip, nei prieš tai rašydavau, tik galvoju gal reikės geriau pasiruošt smile.gif
</p><p>Išėjus iš darbo, nežinia kada kitą sykį pavyks gauti algą hmm.gif
</p>

Su tavo alga as tik sedeciau ir tyleciau 😀 nezinai tikriausiai kiek VT gauna 😂😂 bet aisku kiekvieno pasirinkimas, jei jusu seimai tavo isejimas is darbo nebus finansiskai nuostolingas, tai aisku, gali taip iseit ir ieskot kito.
Atsakyti

Su tavo alga as tik sedeciau ir tyleciau 😀 nezinai tikriausiai kiek VT gauna 😂😂 bet aisku kiekvieno pasirinkimas, jei jusu seimai tavo isejimas is darbo nebus finansiskai nuostolingas, tai aisku, gali taip iseit ir ieskot kito.

Žinau, kiek gauna VT, gi domėjausi dekreto pabaigoje :) Aišku, kad mano išėjimas iš darbo bus finansiškai nuostolingas mūsų šeimai, juk kurį laiką gausiu geriausiu atveju  bedarbio pašalpą. Na bet nebegaliu taip toliau gyventi, džiaugiuosi, kad vyras mane palaiko, neprieštarauja tokiam mano sprendimui...:)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 28, 11:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72368181" data-time="1551345405"><div><p>Su tavo alga as tik sedeciau ir tyleciau 😀 nezinai tikriausiai kiek VT gauna 😂😂 bet aisku kiekvieno pasirinkimas, jei jusu seimai tavo isejimas is darbo nebus finansiskai nuostolingas, tai aisku, gali taip iseit ir ieskot kito.</p></div></blockquote><p>Žinau, kiek gauna VT, gi domėjausi dekreto pabaigoje smile.gif Aišku, kad mano išėjimas iš darbo bus finansiškai nuostolingas mūsų šeimai, juk kurį laiką gausiu geriausiu atveju  bedarbio pašalpą. Na bet nebegaliu taip toliau gyventi, džiaugiuosi, kad vyras mane palaiko, neprieštarauja tokiam mano sprendimui...smile.gif
</p>

Tai svarbiausia 😉
Mano vyras irgi neseniai keite darba, del labai panasiu priezasciu, kaip tu - lievi bendradarbiai, darbo nebuvimas, imitavimas, netobulejimas. Bet jam kiek kitaip, paskambino is vienos firmos pazistamos ir pasiule ateiti i geresnes pareigas 😊
Atsakyti
Aš tada kažką pramiegojau..tu į vt nori eit? Dontstop
Atsakyti

Su pavasariu, merginos :4u:

Bent jau kalendoriniu :)

Atsakyti