QUOTE(dontstop @ 2019 02 13, 10:20)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72351390" data-time="1549986086">
<div>
<p>Kol kas laukiu atsakymo iš vienos mokyklos. Dar gali viskas koreguotis kai su biržos darbuotoju pabendrausiu. Bet linkstu link to. T.y. testavimo kursų. Mano akimis tai 'lengviausia' IT sritis. Kaip maniškis sako, ten net kursų nereikia. Bet noriu kažką pabaigti, kad bent pažiūrėtų į mano cv koks darbdavys</p>
</div>
</blockquote>
<p>Manęs situacija dar nespaudžia, bet aš jau net sapnuoju, kad reikia skubiai kažką daryt, kažko ieškot, kažkokių kursų ar ko, kažką spręst.. Dabar galvoju, kad jau dabar galėčiau kažko pradėt mokytis, o kai išeisiu iš darbo - pradėsiu naują veiklą, galbūt iš namų ar po dalį dienos..Šovė į galvą mintis užsiimti keliais skirtingais dalykais (nežinau, kokiais būtent
, esmė, kad skirtingais, su mintim, kad turėt pajamų iš skirtingų šaltinių ir tikėtis, kad ateity viena kuri sritis "iššaus", joje ir tobulėsiu...). Žo, šiai dienai pasimetimas visiškas
</p>
<p>Pavydžiu žmonėms, kurie žino, ką nori, jaučia, kas jiems sekasi.</p>
<p>Man atrodo, kad viskas man galėtų sektis, nes visko galima išmokti. Tik nieks neįdomu. O kas įdomu, tas pajamų neatneša
</p>
Tai kad aš irgi nežinau ko noriu
ir kokio bieso aš į tą testavimą lendu
man po vaiko išvis galva susisuko. Tiek metų mokiaus, dirbau ir pist viską mečiau
va viena tai tikrai žinau, kad noriu išmoks kažką naudingo ar verslui ar visuomenei nesvarbu. Užkniso tas nenaudingumas...aišku ir aplinka mano atveju duoda savo. Žiūrėsim, pabandysiu tuos kursus, matysiu, kad ne man, kažką kitką galvosiu. Bent bus ramu, kad pabandžiau. Su manim tik bėda, kad man viskas gan greit atsibosta
duok die man kantrybės
Nu kas čia su mano citavimu..kompiuterastė blyn
Dontstop, o nenorėtum į projektų vadovus pasukt? Manau tavo savybės tam pasitarnautų