Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

prieš tai IV pažymą užsidaryt biggrin.gif

Kas per pažyma? :)

Atsakyti

2019

Vasaris

15-17 Klp, Šviesos šou

23/24 Kačių paroda, Šiauliai

Kovas

8-10 Kaziuko mugė, Kaunas

16/17 Atominis bunkeris, Kaunas

23/24 Kačių paroda Kaunas

30-31 Palangos dienos

Balandis

6/7 Panemunės pilys

13/14 Mugė „Pavasaris“ Kaune

13/14 Dviračiais Birštonas

Gegužė

11/12 Triušių slėnis

18-19 Hanzos dienos

25 Botanikos sodas

26 Dviračiais Rumšiškės

Birželis

1-2 Palangos dienos/Nida

Anykščiai, Arklio muziejus

22-24 Latvija, Ventspilis

30 Laivu Rumšiškės

Liepa

Biržų RP

Molėtų observatorija

26-28 Jūros šventė/28 Rumšiškės

Ventos-Varnių-Kurtuvėnų RP

Rugpjūtis

3-4 Kačių paroda Vilnius

25 Rumšiškės

Neries RP dviračiais

Dzūkijos NP (Musteika)

Nemokamai apsilankyti Rumšiškių muziejuje galima:

2019 m. sausio 27 d.

2019 m. vasario 24 d.

2019 m. kovo 31 d.

2019 m. balandžio 28 d.

2019 m. gegužės 26 d.

2019 m. birželio 30 d.

2019 m. liepos 28 d.

2019 m. rugpjūčio 25 d.

2019 m. rugsėjo 29 d.

2019 m. spalio 27 d.

2019 m. lapkričio 24 d.

2019 m. gruodžio 29 d.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 11, 10:08)
<p>2019</p><p></p><p>Vasaris</p><p>15-17 Klp, Šviesos šou</p><p>23/24 Kačių paroda, Šiauliai</p><p></p><p>Kovas</p><p>8-10 Kaziuko mugė, Kaunas</p><p>16/17 Atominis bunkeris, Kaunas</p><p>23/24 Kačių paroda Kaunas</p><p>30-31 Palangos dienos</p><p></p><p>Balandis</p><p>6/7 Panemunės pilys</p><p>13/14 Mugė „Pavasaris“ Kaune</p><p>13/14 Dviračiais Birštonas</p><p></p><p>Gegužė</p><p>11/12 Triušių slėnis</p><p>18-19 Hanzos dienos</p><p>25 Botanikos sodas</p><p>26 Dviračiais Rumšiškės</p><p></p><p></p><p>Birželis</p><p>1-2 Palangos dienos/Nida</p><p>Anykščiai, Arklio muziejus</p><p>22-24 Latvija, Ventspilis</p><p>30 Laivu Rumšiškės</p><p></p><p>Liepa</p><p>Biržų RP</p><p>Molėtų observatorija</p><p>26-28 Jūros šventė/28 Rumšiškės</p><p>Ventos-Varnių-Kurtuvėnų RP</p><p></p><p>Rugpjūtis</p><p>3-4 Kačių paroda Vilnius</p><p>25 Rumšiškės</p><p>Neries RP dviračiais</p><p>Dzūkijos NP (Musteika)</p><p></p><p>Nemokamai apsilankyti Rumšiškių muziejuje galima:
</p><p></p><p>2019 m. sausio 27 d.</p><p>2019 m. vasario 24 d.</p><p>2019 m. kovo 31 d.</p><p>2019 m. balandžio 28 d.</p><p>2019 m. gegužės 26 d.</p><p>2019 m. birželio 30 d.</p><p>2019 m. liepos 28 d.</p><p>2019 m. rugpjūčio 25 d.</p><p>2019 m. rugsėjo 29 d.</p><p>2019 m. spalio 27 d.</p><p>2019 m. lapkričio 24 d.</p><p>2019 m. gruodžio 29 d.
</p>

Mėgstat kačių parodas 😂
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 02 11, 09:01)
pagaliau normaliai pailsėjau, t y atitrūkau nuo buitinynės biggrin.gif

Matai tau poilsis, o man čia būtų kančia visą dieną po pardes 😂 ko gero prisipirkai?

Apie HM priimamą tekstilę seniai žinojau, kas kartą važiuojant ten randu iš namų, ką nuvežt priduot😀
Atsakyti

Mėgstat kačių parodas 😂
Papildyta:
Matai tau poilsis, o man čia būtų kančia visą dieną po pardes 😂 ko gero prisipirkai?

Apie HM priimamą tekstilę seniai žinojau, kas kartą važiuojant ten randu iš namų, ką nuvežt priduot😀

Mėgstam :)  Vaikai ypač :)

Na man pardės ne kažin kokia pramoga, bet savaitgalis praleistas namie prie puodų ir šluotos - kančia ir joks poilsis :mmm:  Po tokių savaitgalių aš pirmadieniais einu į darbą ilsėtis bent jau nuo vaikų zyzimo ir buitinių darbų :dry2: O šiaip tikiuosi, kad  jau prasidės įdomesnės ir įvairesnės pramogos, žiemą labai sunku ką kitą (be pardžių) sugalvoti :unsure: Nusipirkau sau baltus sportbačius pavasariui ir vyrui bei sūnui po vienodą dabar taip madingą rankinę telefonui  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 11, 09:13)
vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p><strong>Semtama</strong>, manau jūs iki Zakopanės galit per naktį nuvažiuoti, kam jum pakeliui stoti? Atgal galima per Varšuvą su apsipirkimu, vietoj zoo aš pasirinkčiau Koperniko mokslo centrą. Dar variantas - vienas iš jų Dino parku, nepalyginti su mūsiškiais, bet čia jau ne Varšuvoj, yra Baltowe, pvz, ir ne tik 4u.gif Pigiausia nakvynė Varšuvoj - Dizzy Daisy hostel 4u.gif
</p><p></p><p>Mes tyrinėjam paeiliui visus Kauno rajonus biggrin.gif Buvom jau Petrašiūnuose, Žaliakalny, Kalniečiuose, Centre, Senamiesty.. smile.gif
</p>

O nee, naktinis važiavimas per Lenkiją nedžiugina. sleep.gif ir dėl saugumo, ir dėl poilsio stokos. Dėl Koperniko, girdėjus daug gerų atsiliepimų. Tik ar mūsų vaikai tam ne per maži? hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 02 11, 09:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="72347983" data-time="1549657360"><div><p>
Turiu viena dideli darba, bet vis neprisiruosiu pradeti, generaliai pertvarkyti savo spinta, daug rubu atrinkti ir jeigu vaziuosim i LT su masina vasara, parvezti sesei, puskes dukrai atiduoti.
</p></div></blockquote><p>Aš tokius tvarkymus darau prieš išpardavimus, kad aiškiai matyčiau, ko reikia dasipirkt, o ne griebčiau bet ką, kas ant akies papuola smile.gif
</p><p>Šį savaitgalį fotkinau pardavimui, o neišparduotus seniau daiktus nuvežiau į HM. Gal kam bus aktualu, HM priima bet kokią seną tekstilę, taip pat ir rankšluosčius, patalynes ir žinoma rūbus, už 1 mažo Maximos dydžio maišelį duoda 10 % nuolaidos kuponą. Kad kas būtų paprotinęs anksčiau :oh:Prieš Kalėdas kasmet metu lauk 5-6 didelius Maximos maišus škudurų  doh.gif  Dzeuse, dar Uniqlo priima tekstilę, gal pas jūs yra tokia parduotuvė  4u.gif 
</p>

Oi, kaip ačiū už šią informaciją. bigsmile.gif 4u.gif Nežinojau..
Kaip tik sekmadienį perrinkau dukrų rūbus. Pridėjau 3 didelius maišus išmetimui ir jau ieškojau kur Kaune būtų galima jų atsikratyti.
Kažin kaip ten tas nuolaidas skaičiuoja? Jei maišelis maximos didelis, ar nuolaida didesnė? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 02 11, 10:08)
<p>2019</p><p></p><p>Vasaris</p><p>15-17 Klp, Šviesos šou</p><p>23/24 Kačių paroda, Šiauliai</p><p></p><p>Kovas</p><p>8-10 Kaziuko mugė, Kaunas</p><p>16/17 Atominis bunkeris, Kaunas</p><p>23/24 Kačių paroda Kaunas</p><p>30-31 Palangos dienos</p><p></p><p>Balandis</p><p>6/7 Panemunės pilys</p><p>13/14 Mugė „Pavasaris“ Kaune</p><p>13/14 Dviračiais Birštonas</p><p></p><p>Gegužė</p><p>11/12 Triušių slėnis</p><p>18-19 Hanzos dienos</p><p>25 Botanikos sodas</p><p>26 Dviračiais Rumšiškės</p><p></p><p></p><p>Birželis</p><p>1-2 Palangos dienos/Nida</p><p>Anykščiai, Arklio muziejus</p><p>22-24 Latvija, Ventspilis</p><p>30 Laivu Rumšiškės</p><p></p><p>Liepa</p><p>Biržų RP</p><p>Molėtų observatorija</p><p>26-28 Jūros šventė/28 Rumšiškės</p><p>Ventos-Varnių-Kurtuvėnų RP</p><p></p><p>Rugpjūtis</p><p>3-4 Kačių paroda Vilnius</p><p>25 Rumšiškės</p><p>Neries RP dviračiais</p><p>Dzūkijos NP (Musteika)</p><p></p><p>Nemokamai apsilankyti Rumšiškių muziejuje galima:
</p><p></p><p>2019 m. sausio 27 d.</p><p>2019 m. vasario 24 d.</p><p>2019 m. kovo 31 d.</p><p>2019 m. balandžio 28 d.</p><p>2019 m. gegužės 26 d.</p><p>2019 m. birželio 30 d.</p><p>2019 m. liepos 28 d.</p><p>2019 m. rugpjūčio 25 d.</p><p>2019 m. rugsėjo 29 d.</p><p>2019 m. spalio 27 d.</p><p>2019 m. lapkričio 24 d.</p><p>2019 m. gruodžio 29 d.
</p>

Ačiū 4u.gif
Beskaitydama tavo planą ir aš galvoje pradėjau dėliotis išvykas biggrin.gif
Jei nevažiuosim į Zakopanę, tai ir mes galvojam apie Venspilį. Manau, kad ir Panemunės pilis aplankysim panašiu metu smile.gif Į Rumšiškes irgi norėčiau, bet mažoji tiek dviračiu neapvažiuos... nežinau, bet būtų smagu.

Kas tas Triušių slėnis? blink.gif

Kodėl Kroatijos neįrašei? Ar nevažiuosit?

Mes dar pirksim kelionę į Turkiją vasaros pabaigai. Jų viešbučiai turbūt geriausiai pritaikyti tokio amžiaus vaikams kaip mūsų (baseinų atrakcionai, animatoriai, žaidynės, vaikų diskotekos). Kai dukros bus mokyklinukės, kažin ar ten besugrįšim. Norėsis kažko aktyviau. smile.gif

Atsakyti

O nee, naktinis važiavimas per Lenkiją nedžiugina. sleep.gifir dėl saugumo, ir dėl poilsio stokos. Dėl Koperniko, girdėjus daug gerų atsiliepimų. Tik ar mūsų vaikai tam ne per maži? hmm.gif

Mes į zakopanę važiavom naktį, grįžom dieną. Tai po to su vyru nusprendėm, kad jei per lenkiją, tai tik naktį...  eismas mažesnis, jokių kamščių... Vaikai visą kelią miegojo, jokių zirzimų..

Grįždami stojom Krokuvoj Druskos kasykloj. Man patiko, dukrai tada buvo 3.5 metų nieko iškentėjo... tame maršrute yra atkarpa vaikams su pasislėpusiais nykštukais  😉

Atsakyti

O nee, naktinis važiavimas per Lenkiją nedžiugina. sleep.gifir dėl saugumo, ir dėl poilsio stokos. Dėl Koperniko, girdėjus daug gerų atsiliepimų. Tik ar mūsų vaikai tam ne per maži? hmm.gif
Papildyta:

Oi, kaip ačiū už šią informaciją. bigsmile.gif4u.gifNežinojau..
Kaip tik sekmadienį perrinkau dukrų rūbus. Pridėjau 3 didelius maišus išmetimui ir jau ieškojau kur Kaune būtų galima jų atsikratyti.
Kažin kaip ten tas nuolaidas skaičiuoja? Jei maišelis maximos didelis, ar nuolaida didesnė? smile.gif

Papildyta:

Ačiū 4u.gif
Beskaitydama tavo planą ir aš galvoje pradėjau dėliotis išvykas biggrin.gif
Jei nevažiuosim į Zakopanę, tai ir mes galvojam apie Venspilį. Manau, kad ir Panemunės pilis aplankysim panašiu metu smile.gifĮ Rumšiškes irgi norėčiau, bet mažoji tiek dviračiu neapvažiuos... nežinau, bet būtų smagu.

Kas tas Triušių slėnis? blink.gif

Kodėl Kroatijos neįrašei? Ar nevažiuosit?

Mes dar pirksim kelionę į Turkiją vasaros pabaigai. Jų viešbučiai turbūt geriausiai pritaikyti tokio amžiaus vaikams kaip mūsų (baseinų atrakcionai, animatoriai, žaidynės, vaikų diskotekos). Kai dukros bus mokyklinukės, kažin ar ten besugrįšim. Norėsis kažko aktyviau. smile.gif

Tai tada per dieną galit nuvažiuot iki Zakopanės :)  Kelio apie 12 val. Dar galit Krokuvoj sustot, Veličkos druskų kasyklose..

Mes buvom Kopernike  kai vaikams buvo berods 1 m ir 8 m. Tai ten visokio amžiaus vaikams įdomu, ir suaugusiems taip pat!

HM duoda po 10 % už kiekvieną mažą maišelį. Tai už 1 didelį duos du kuponus po 10 %, manau :)

Triušių slėnis: http://www.triusiukai.lt/

Su Kroatija pas mus viskas aišku, viešbučiai seniai rezervuoti, važiuojam balandžio 19 - gegužės 5. Į sąrašą netraukiau, manau, nepamiršim :D

Aš dar galvoju apie Taliną -Saaremaa - Hiumaa salas rugpjūtį. Aš tai tikrai galėsiu, vyras atostogaus, bet vėl nusimato remontas, tai žiūrėsim...

Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2019 02 11, 15:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72350282" data-time="1549892438"><div><p>O nee, naktinis važiavimas per Lenkiją nedžiugina. vartotojo įkelta nuotraukair dėl saugumo, ir dėl poilsio stokos. Dėl Koperniko, girdėjus daug gerų atsiliepimų. Tik ar mūsų vaikai tam ne per maži? vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Mes į zakopanę važiavom naktį, grįžom dieną. Tai po to su vyru nusprendėm, kad jei per lenkiją, tai tik naktį...  eismas mažesnis, jokių kamščių... Vaikai visą kelią miegojo, jokių zirzimų..
</p><p>Grįždami stojom Krokuvoj Druskos kasykloj. Man patiko, dukrai tada buvo 3.5 metų nieko iškentėjo... tame maršrute yra atkarpa vaikams su pasislėpusiais nykštukais  😉</p>

Na dėl važiavimo naktį per Lenkiją - manęs neįtikinsit. Pamiegot reikia ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Po to būsim kaip zombiai smile.gif

Druskų kasyklos tikrai geras variantas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 11, 10:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72348610" data-time="1549733940"><div><p> prieš tai IV pažymą užsidaryt vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Kas per pažyma? smile.gif
</p>

Individualios veiklos pažyma. Siuvimui buvau išsiėmusi
Atsakyti

Individualios veiklos pažyma. Siuvimui buvau išsiėmusi

Aišku :4u:

Tai kursai bus IT srities visgi? :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 11, 09:27)
Aš tokius tvarkymus darau prieš išpardavimus, kad aiškiai matyčiau, ko reikia dasipirkt, o ne griebčiau bet ką, kas ant akies papuola smile.gif
Šį savaitgalį fotkinau pardavimui, o neišparduotus seniau daiktus nuvežiau į HM. Gal kam bus aktualu, HM priima bet kokią seną tekstilę, taip pat ir rankšluosčius, patalynes ir žinoma rūbus, už 1 mažo Maximos dydžio maišelį duoda 10 % nuolaidos kuponą. Kad kas būtų paprotinęs anksčiau :oh:Prieš Kalėdas kasmet metu lauk 5-6 didelius Maximos maišus škudurų  doh.gif  Dzeuse, dar Uniqlo priima tekstilę, gal pas jūs yra tokia parduotuvė  4u.gif 

Apie HM ir 10% zinau, bet retai gyvoj pardej perku pas juos, 90% pirkiniu internetu vyksta. Iki kol vaziuoju i ten, jau butu rubus ismetus i carito konteineri.
I carita metu, kas daugiau nesioti.
Apynaujus, naujus atiduodu kazkam, sikart sesei, puskes dukrai vesiu, kas nauji, nenesioti ir nebenoriu, ka apsimoviau 1-3 kartus ir irgi nebenoriu.
Turiu pvz nauju rubu, kai buvau liekna stirnaite iki Adelijos, tokia jau nebusiu, atiduosiu S dydzius pusseseres paauglei. Su sese esam vienodo sudejimo ir tik 1cm ugio skirtumo, kitkas bus jai.
Kai kas gal mamai tiks, ji irgi 1cm skirtumo ir panasaus sudejimo, plonesne uz mus su sese truputi.

QUOTE(ale-ruta @ 2019 02 11, 15:47)
Tai po to su vyru nusprendėm, kad jei per lenkiją, tai tik naktį...  eismas mažesnis, jokių kamščių... Vaikai visą kelią miegojo, jokių zirzimų..

Mes irgi kiek i LT su masina vaziavom, per Lenkija nakti visada, patogiausia.
Esam viena karta stoje miegoti, nes Adelia nemiegojo nakti masinoj, verke be galo krasto, tai i Lenkija ivaziavom paryciais, stipriai susiletino vaziavimas, prie Varsuvos is vis uzstrigom, uz jos i keliu darbus papuolem irgi strigom, keikemes, pavarge buvom juodai. Grizom i DE su keltu, jau nenorejom ne galvot apie vel vaziavima su masina.

Dabar planuojam vasara vykti i Lietuva vel su auto, bet nenusprendem tvirtai ar vel per Lenkija bandyt su Adelia, jau gerokai didesne, ar plaukti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 12 vasario 2019 - 11:21
QUOTE(dontstop @ 2019 02 12, 09:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72350479" data-time="1549905266"><div><p>Individualios veiklos pažyma. Siuvimui buvau išsiėmusi</p></div></blockquote><p>Aišku 4u.gif
</p><p>Tai kursai bus IT srities visgi? smile.gif
</p>

Kol kas laukiu atsakymo iš vienos mokyklos. Dar gali viskas koreguotis kai su biržos darbuotoju pabendrausiu. Bet linkstu link to. T.y. testavimo kursų. Mano akimis tai 'lengviausia' IT sritis. Kaip maniškis sako, ten net kursų nereikia. Bet noriu kažką pabaigti, kad bent pažiūrėtų į mano cv koks darbdavys
Atsakyti