prieš tai IV pažymą užsidaryt
Kas per pažyma?
2019
Vasaris
15-17 Klp, Šviesos šou
23/24 Kačių paroda, Šiauliai
Kovas
8-10 Kaziuko mugė, Kaunas
16/17 Atominis bunkeris, Kaunas
23/24 Kačių paroda Kaunas
30-31 Palangos dienos
Balandis
6/7 Panemunės pilys
13/14 Mugė „Pavasaris“ Kaune
13/14 Dviračiais Birštonas
Gegužė
11/12 Triušių slėnis
18-19 Hanzos dienos
25 Botanikos sodas
26 Dviračiais Rumšiškės
Birželis
1-2 Palangos dienos/Nida
Anykščiai, Arklio muziejus
22-24 Latvija, Ventspilis
30 Laivu Rumšiškės
Liepa
Biržų RP
Molėtų observatorija
26-28 Jūros šventė/28 Rumšiškės
Ventos-Varnių-Kurtuvėnų RP
Rugpjūtis
3-4 Kačių paroda Vilnius
25 Rumšiškės
Neries RP dviračiais
Dzūkijos NP (Musteika)
Nemokamai apsilankyti Rumšiškių muziejuje galima:
2019 m. sausio 27 d.
2019 m. vasario 24 d.
2019 m. kovo 31 d.
2019 m. balandžio 28 d.
2019 m. gegužės 26 d.
2019 m. birželio 30 d.
2019 m. liepos 28 d.
2019 m. rugpjūčio 25 d.
2019 m. rugsėjo 29 d.
2019 m. spalio 27 d.
2019 m. lapkričio 24 d.
2019 m. gruodžio 29 d.
Mėgstat kačių parodas 😂
Papildyta:
Matai tau poilsis, o man čia būtų kančia visą dieną po pardes 😂 ko gero prisipirkai?
Apie HM priimamą tekstilę seniai žinojau, kas kartą važiuojant ten randu iš namų, ką nuvežt priduot😀
Mėgstam Vaikai ypač
Na man pardės ne kažin kokia pramoga, bet savaitgalis praleistas namie prie puodų ir šluotos - kančia ir joks poilsis Po tokių savaitgalių aš pirmadieniais einu į darbą ilsėtis bent jau nuo vaikų zyzimo ir buitinių darbų O šiaip tikiuosi, kad jau prasidės įdomesnės ir įvairesnės pramogos, žiemą labai sunku ką kitą (be pardžių) sugalvoti Nusipirkau sau baltus sportbačius pavasariui ir vyrui bei sūnui po vienodą dabar taip madingą rankinę telefonui
O nee, naktinis važiavimas per Lenkiją nedžiugina. ir dėl saugumo, ir dėl poilsio stokos. Dėl Koperniko, girdėjus daug gerų atsiliepimų. Tik ar mūsų vaikai tam ne per maži?
Mes į zakopanę važiavom naktį, grįžom dieną. Tai po to su vyru nusprendėm, kad jei per lenkiją, tai tik naktį... eismas mažesnis, jokių kamščių... Vaikai visą kelią miegojo, jokių zirzimų..
Grįždami stojom Krokuvoj Druskos kasykloj. Man patiko, dukrai tada buvo 3.5 metų nieko iškentėjo... tame maršrute yra atkarpa vaikams su pasislėpusiais nykštukais 😉
O nee, naktinis važiavimas per Lenkiją nedžiugina. ir dėl saugumo, ir dėl poilsio stokos. Dėl Koperniko, girdėjus daug gerų atsiliepimų. Tik ar mūsų vaikai tam ne per maži?
Papildyta:
Oi, kaip ačiū už šią informaciją. Nežinojau..
Kaip tik sekmadienį perrinkau dukrų rūbus. Pridėjau 3 didelius maišus išmetimui ir jau ieškojau kur Kaune būtų galima jų atsikratyti.
Kažin kaip ten tas nuolaidas skaičiuoja? Jei maišelis maximos didelis, ar nuolaida didesnė?
Papildyta:
Ačiū
Beskaitydama tavo planą ir aš galvoje pradėjau dėliotis išvykas
Jei nevažiuosim į Zakopanę, tai ir mes galvojam apie Venspilį. Manau, kad ir Panemunės pilis aplankysim panašiu metu Į Rumšiškes irgi norėčiau, bet mažoji tiek dviračiu neapvažiuos... nežinau, bet būtų smagu.
Kas tas Triušių slėnis?
Kodėl Kroatijos neįrašei? Ar nevažiuosit?
Mes dar pirksim kelionę į Turkiją vasaros pabaigai. Jų viešbučiai turbūt geriausiai pritaikyti tokio amžiaus vaikams kaip mūsų (baseinų atrakcionai, animatoriai, žaidynės, vaikų diskotekos). Kai dukros bus mokyklinukės, kažin ar ten besugrįšim. Norėsis kažko aktyviau.
Tai tada per dieną galit nuvažiuot iki Zakopanės Kelio apie 12 val. Dar galit Krokuvoj sustot, Veličkos druskų kasyklose..
Mes buvom Kopernike kai vaikams buvo berods 1 m ir 8 m. Tai ten visokio amžiaus vaikams įdomu, ir suaugusiems taip pat!
HM duoda po 10 % už kiekvieną mažą maišelį. Tai už 1 didelį duos du kuponus po 10 %, manau
Triušių slėnis: http://www.triusiukai.lt/
Su Kroatija pas mus viskas aišku, viešbučiai seniai rezervuoti, važiuojam balandžio 19 - gegužės 5. Į sąrašą netraukiau, manau, nepamiršim
Aš dar galvoju apie Taliną -Saaremaa - Hiumaa salas rugpjūtį. Aš tai tikrai galėsiu, vyras atostogaus, bet vėl nusimato remontas, tai žiūrėsim...