Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2019 02 08, 09:52)
<p>Labas rytas smile.gif
</p><p>Kokie planai savaitgaliui? smile.gif
</p><p></p><p>Jei kam aktualu, Harmony parke bus ledo skulptūrų šou 4u.gif
</p><p>Mes turbūt nedalyvausim, bet pasinaudodama štiliumi darbe susidariau maršrutų sąrašą pavasariui/vasarai, jei kam bus įdomu, paviešinsiu 4u.gif
</p><p></p><p>Savaitgalį tikriausiai turėsim "mamos-sūnaus" dieną, dabar su sūnum tyrinėjam vis po kokį Kauno rajoną... rolleyes.gif
</p>

Man buvo 'nuostabi' savaitė, vyro nėr, išvykęs, mama atvažiavo į pagalbą, nulūžo vežimo ratas doh.gif paskui abi su mama apsirgom, rimtas virusas prigriebė, net su temperatūra ir labai baisiu gerklės skausmu.. Tai dar atsigaudinėjam, jau nebekarščiuojam, bet gerklės siaubingai skauda.

O ką Jogailė veikia, kai tu turi mamos-sūnaus dieną? Būna tėčio-dukros laikas? 😊

QUOTE(semtama @ 2019 02 08, 15:26)
Oi, maršrutai, žinoma įdomu. Paviešink  bigsmile.gif  Aš nuo tavęs vis kažką nusižiūriu  ax.gif
Beja, mes lyg galvojam vasarą keliauti į Zakopanę. Bet maršruto nesusidarę. Galvoju, kokios 2-3 lankytinos vietos su nakvyne būtų pakeliui?  Gal žinai, jūs šia kryptimi daug keliavę... Vienas iš galimų variantų - Varšuvos zoologijos sodas. Tik nežinau, ar verta ten važiuoti.  unsure.gif

Kokius Kauno rajonus tyrinėjat? Ką įdomaus radot?  smile.gif

Mūsų savaitgalis bus keistas. Šį vakarą atvažiuoja svečiai su nakvyne (mano brolio šeima). O pas mus su vyru nekalbadieniai nuo vakar. Kaip reikės laviruoti su svečiais ir su vyru - nežinau.
Sekmadienį turėtų būti savaitinis apsipirkimas.

Kodėl nekalbadieniai, susipykot smarkiai? Labai nesmagu, kai prie svečių taip tenka būti ir apsimesti, kad lyg ir viskas gerai, bet iš tikro ne..
Atsakyti
Savaitgalis namuos, tvarkymaisi siokie tokie ir viskas.
Vyras pas sese, Adelia miega, svetainej geriu kokteili, valgau cipsus ir ziuriu seriala iki pirmo atsibudimo arba kol prades koset.

Turiu viena dideli darba, bet vis neprisiruosiu pradeti, generaliai pertvarkyti savo spinta, daug rubu atrinkti ir jeigu vaziuosim i LT su masina vasara, parvezti sesei, puskes dukrai atiduoti.

Atsakyti
Sveikos. Aš su vyru dar sirguliuojam, tiksliau labiau aš. Vis kosulys ir užkimimas. Penktadienį arsisveikinau su kolegom, taip šiltai pasisėdėjom, visi netiki, kad išeinu. Vedėja net neatėjo atsisveikint, direktorius laaaabai nusiminęs..net pagailo biggrin.gif
Kitą savaitę reikia užsiregint į UT, prieš tai IV pažymą užsidaryt, tada noriu spinteles visas susitvarkyt, reikia kažkiek rūbelių pasiūti, dar kelias val.pasėdėti prie ankstesnio darbo vieno objekto..žodžiu pralėks mano 'poilsio' savaitė kaip valanda. Ir jau tada bus kursų paieška. Kosmosas galvoje kažkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2019 02 08, 17:21)
Man buvo 'nuostabi' savaitė, vyro nėr, išvykęs, mama atvažiavo į pagalbą, nulūžo vežimo ratas doh.gif paskui abi su mama apsirgom, rimtas virusas prigriebė, net su temperatūra ir labai baisiu gerklės skausmu.. Tai dar atsigaudinėjam, jau nebekarščiuojam, bet gerklės siaubingai skauda.

Kodėl nekalbadieniai, susipykot smarkiai? Labai nesmagu, kai prie svečių taip tenka būti ir apsimesti, kad lyg ir viskas gerai, bet iš tikro ne..

O dukros neuzsikrete? unsure.gif

Mes buvom susipyke, nes vyras mane apkaltino per dideliu islaidavimu. unsure.gif
Dabar jau viskas po senovei, susitaikem. Ne paaugliai esam, kad galetume savo principais vadovautis. Aplink vaikai, giminaiciai, norim ar ne - turim buti viena komanda. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 02 10, 20:22)
O dukros neuzsikrete?  unsure.gif

Mes buvom susipyke,  nes vyras mane apkaltino per dideliu islaidavimu.  unsure.gif
Dabar jau viskas po senovei,  susitaikem.  Ne paaugliai esam,  kad galetume savo principais vadovautis.  Aplink vaikai,  giminaiciai,  norim ar ne - turim buti viena komanda.    tongue.gif

šaunuoliai 4u.gif reikia prisitaikyti vienam prie kito. visi pasipyksta dėl smulkmenų. Aš ir pirmai užsiutau dėl replikos, nors realiai žinau, kad jis tik pajuokavo, ale jau ne pirmą kartą. bet apmąsčiau sau viena, ką čia pyksi dėl visko.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 02 10, 19:22)

Mes buvom susipyke,  nes vyras mane apkaltino per dideliu islaidavimu.  unsure.gif
Dabar jau viskas po senovei,  susitaikem.  Ne paaugliai esam,  kad galetume savo principais vadovautis.  Aplink vaikai,  giminaiciai,  norim ar ne - turim buti viena komanda.    tongue.gif

Ha..o aš kartais pykstu ant vyro, kad jis labai užsispaudęs ir gaili nesveikai pinigų. Jau tikrai ne ten kur reikia kartais. Pvz.renkasi kokį šūdelioką už kelis eurus ir neperka, nes tipo nevertas tiek tas daiktas biggrin.gif dbr jau renkasi teliką kažkur apie kelis mėn. Man tai jis nėra būtinas (antras juo labiau), bt viską stebiu iš šono kaip jis kankinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 02 10, 19:34)
Ha..o aš kartais pykstu ant vyro, kad jis labai užsispaudęs ir gaili nesveikai pinigų. Jau tikrai ne ten kur reikia kartais. Pvz.renkasi kokį šūdelioką už kelis eurus ir neperka, nes tipo nevertas tiek tas daiktas biggrin.gif dbr jau renkasi teliką kažkur apie kelis mėn. Man tai jis nėra būtinas (antras juo labiau), bt viską stebiu iš šono kaip jis kankinasi biggrin.gif

Cia apie mano vyra parasei? hmm.gif biggrin.gif
Maniskis taip jau nezinau kiek laiko renkasi masina. As jau tyliu, kokia nori tegul ir perkasi - nesiperka. Kazkada sakiau, kad gales, kaip Flinstonas - pasikelia masina ir bega. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 02 10, 18:22)

Aurėja prieš tai savaitę atgal sirgo, tai gal mes nuo jos čia pavėluotai ir užsikrėtėm, net nežinau.. Mažoji visa laimė neužsikrėtė.

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 02 10, 19:34)

Ojej, visiškai maniškio priešingybė. Jei sugalvos, kad mums reikia naujo tv, savaitės begyje jau jį turėsim 😀 dieną kitą pažiūrinės modelius, tada atras, kur geriausia kaina ir lauksim kol pristatys 😉 su visais daiktais taip. Man tereikia užsiminti, kad reikia to ar ano ir jis jau eina kompą jungtis ieškot 😂
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šeštadienis buitinis, o sekmadienį pramogavom su sūnum.

Pagal planą buvo Vilijampolė, paskui Akras, burgerinė, pardės (jam - elektronikos, man rūbai-batai).

Tik grįžom, griebiau paną ir nuėjom pėstute iki Savo, vėl pardės, grįžau 5 vakaro (išėjus buvau prieš 9 ryte) - pagaliau normaliai pailsėjau, t y atitrūkau nuo buitinynės :D

Atsakyti

Oi, maršrutai, žinoma įdomu. Paviešink bigsmile.gifAš nuo tavęs vis kažką nusižiūriu ax.gif
Beja, mes lyg galvojam vasarą keliauti į Zakopanę. Bet maršruto nesusidarę. Galvoju, kokios 2-3 lankytinos vietos su nakvyne būtų pakeliui? Gal žinai, jūs šia kryptimi daug keliavę... Vienas iš galimų variantų - Varšuvos zoologijos sodas. Tik nežinau, ar verta ten važiuoti. unsure.gif

Kokius Kauno rajonus tyrinėjat? Ką įdomaus radot? smile.gif

Semtama, manau jūs iki Zakopanės galit per naktį nuvažiuoti, kam jum pakeliui stoti? Atgal galima per Varšuvą su apsipirkimu, vietoj zoo aš pasirinkčiau Koperniko mokslo centrą. Dar variantas - vienas iš jų Dino parku, nepalyginti su mūsiškiais, bet čia jau ne Varšuvoj, yra Baltowe, pvz, ir ne tik :4u: Pigiausia nakvynė Varšuvoj - Dizzy Daisy hostel :4u:

Mes tyrinėjam paeiliui visus Kauno rajonus :D Buvom jau Petrašiūnuose, Žaliakalny, Kalniečiuose, Centre, Senamiesty.. :)

Atsakyti

Man buvo 'nuostabi' savaitė, vyro nėr, išvykęs, mama atvažiavo į pagalbą, nulūžo vežimo ratas doh.gifpaskui abi su mama apsirgom, rimtas virusas prigriebė, net su temperatūra ir labai baisiu gerklės skausmu.. Tai dar atsigaudinėjam, jau nebekarščiuojam, bet gerklės siaubingai skauda.

O ką Jogailė veikia, kai tu turi mamos-sūnaus dieną? Būna tėčio-dukros laikas? 😊

Sveikit :4u:

Pana lieka su vyru, abu gauna dar sąrašą darbų :D Gamint-tvarkytis-skalbt ir tt. Taipogi vyras turi ir į lauką ją išvest :happy:

Atsakyti

Turiu viena dideli darba, bet vis neprisiruosiu pradeti, generaliai pertvarkyti savo spinta, daug rubu atrinkti ir jeigu vaziuosim i LT su masina vasara, parvezti sesei, puskes dukrai atiduoti.

Aš tokius tvarkymus darau prieš išpardavimus, kad aiškiai matyčiau, ko reikia dasipirkt, o ne griebčiau bet ką, kas ant akies papuola :)

Šį savaitgalį fotkinau pardavimui, o neišparduotus seniau daiktus nuvežiau į HM. Gal kam bus aktualu, HM priima bet kokią seną tekstilę, taip pat ir rankšluosčius, patalynes ir žinoma rūbus, už 1 mažo Maximos dydžio maišelį duoda 10 % nuolaidos kuponą. Kad kas būtų paprotinęs anksčiau :oh:Prieš Kalėdas kasmet metu lauk 5-6 didelius Maximos maišus škudurų  :oh:  Dzeuse, dar Uniqlo priima tekstilę, gal pas jūs yra tokia parduotuvė  :4u: 

Atsakyti