Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2017 01 14, 15:00)
Kaip man nera nervu  su tuo pietu miegu... Dvi valandas bandziau, niekaip... O vakarais pavargus tokias  scenas kelia, del bet kokio menknieko kaukia pasikukciodama...

Neisivaizduoju kaip reiktu isgyventi jei maniskis dar ir dienom nemiegotu. Bet vat jau su kuo kuo, bet su dienos miegu ner bedos. Tenka netgi zadinti kita karta, nes manau, kad triju valandu jau jam daugoka diena miegoti.

O kelinta tu ja nakciai guldai?
Reik tada ja kaip Norvegijoje, septinta vakaro migdyti.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 14, 20:42)
Neisivaizduoju kaip reiktu isgyventi jei maniskis dar ir dienom nemiegotu. Bet vat jau su kuo kuo, bet su dienos miegu ner bedos. Tenka netgi zadinti kita karta, nes manau, kad triju valandu jau jam daugoka diena miegoti.

Neisivaizduoju kaip tau sunku. Maniskis pabunda kasnakt, tada isikeliu pas save, buna biski pasikuicia ir miega, buna kuiciasi valanda ir daugiau. Bet tas jo kuitimas toks erzinantis, jis su koja mina man i pilva. Arba pradeda kasytis. Bet pliusas tas, kad rytais miega iki 9-10. bet velgi, tada nusivelina pietu ir vakariniai miegai.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 14, 17:42)

Guldau 18:45, sivakar uzmigo 19:20, vakar iki 20val.dar po lova blaskes.
Kas man dar labai nepatinka, jos pietu nemiegojimas 'ant kalbos' labai jaucias, uzsikirtineja istisai..kuo labiau i vakara, tuo labiau kalbejimas trinka..
Vyras jau nervinas ,sako, reikia viena kalba namie palikt, duot vaikui ramybe..
Atsakyti
Tai sakot miegat biggrin.gif mano pokstininke atsibudo puse 5, valanda pagulejom, noriu eiti sako ir viskas. Na, tai atsikelem.
Pasidariau kavos.
Lipdukus klijuojam.
Kokia 10val.guldysiu jauciu vel..
Antra naktis su keturiom valandom miego pats tas gimtadieni svest..

Su gimtadieniu JOGAILE!!! birthday.gif 000552.gif ura.gif
Atsakyti

Tai sakot miegat biggrin.gifmano pokstininke atsibudo puse 5, valanda pagulejom, noriu eiti sako ir viskas. Na, tai atsikelem.
Pasidariau kavos.
Lipdukus klijuojam.

Su gimtadieniu JOGAILE!!! birthday.gif000552.gifura.gif

Oi ačiū ačiū  :4u:

Na jūs pavarot su tuo miegu  :unsure:

Maniškė vakar bėgiojo po visą butą, lakstė ir rėkavo iki 23 val, tai dabar vis dar miega  :blink:  Paskutinėm dienom keldavosi itin anksti, dar prieš 6 , nu kas dabar taip išsiderino  :unsure:

Vakar vos sulaukėm jos užmiegant, balionus naktį pūtėm trise  :lol:

UPD, girdžiu, atsikėlė, pirmi žodžiai: kur mano troliai  :P  :lol:

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 15, 06:51)
Tai sakot miegat  biggrin.gif  mano pokstininke atsibudo puse 5, valanda pagulejom, noriu eiti sako ir viskas. Na, tai atsikelem.
Pasidariau kavos.
Lipdukus klijuojam.

Su gimtadieniu JOGAILE!!!  birthday.gif  000552.gif  ura.gif

Nemiegam nemiegam, nepergyvenk irgi dazna nakti penkta keliasi smile.gif
Bet jau rtie vyrai, visur lengvu keliu iesko, isivaizduoja, kad kazkas is esmes pasikeis palikus viena kalna. Nemanau.

Dontstop, sveikinimai, pirmiausia Tau paskui Jogailei.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 15, 09:44)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71361966" data-time="1484455874">
<div>
<p>Tai sakot miegat vartotojo įkelta nuotraukamano pokstininke atsibudo puse 5, valanda pagulejom, noriu eiti sako ir viskas. Na, tai atsikelem.

Pasidariau kavos.

Lipdukus klijuojam.

Su gimtadieniu JOGAILE!!! vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Oi ačiū ačiū  4u.gif</p>
<p>Na jūs pavarot su tuo miegu  unsure.gif</p>
<p>Maniškė vakar bėgiojo po visą butą, lakstė ir rėkavo iki 23 val, tai dabar vis dar miega  blink.gif  Paskutinėm dienom keldavosi itin anksti, dar prieš 6 , nu kas dabar taip išsiderino  unsure.gif</p>
<p>Vakar vos sulaukėm jos užmiegant, balionus naktį pūtėm trise  lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>UPD, girdžiu, atsikėlė, pirmi žodžiai: kur mano troliai  tongue.gif  lotuliukas.gif</p>

Sveikinimai Jogailei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 15, 07:49)
Nemiegam nemiegam, nepergyvenk irgi dazna nakti penkta keliasi smile.gif
Bet jau rtie vyrai, visur lengvu keliu iesko, isivaizduoja, kad kazkas is esmes pasikeis palikus viena kalna. Nemanau.

Pats aisku supranta, kad nebus stebuklo, bet va susinervines sugalvojo, kad tas trukdo.
Realiai, kiek as Adelia stebiu, jinai kazkaip nesusitvarko, kas galvoj, ka nori pasakyt ir galimybes ta padaryt. Tikiuos laikina, kol isivaziuos kalba, toks 'sutrikimas' pas ja.

Atsakyti
Jogailei sveikinimai! smile.gif
Atsakyti
Sveikinam Jogailę 4u.gif
Man jau irgi linksmybės tokiu laiku prasidėjo biggrin.gif brr..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 15, 14:24)
Sveikinam Jogailę  4u.gif
Man jau irgi linksmybės tokiu laiku prasidėjo biggrin.gif brr..

Sunkiai gimdei?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 15, 14:35)
Sunkiai gimdei?

tai beveik para laiko gavosi..niekas nesidarė apart linksmų sąrėmių. Nuo 6 ryto prasidėjo pamažu viskas, baigėsi tik kitą rytą po 9. Keista, kad neskatino..ir vandenai jau žali buvo, vaikas didelis..atsipūtę biški jie ten buvo
Atsakyti