Ar Lenkijoje daug zmoniu? Daug nuolaidu?
Na niekaip iki Suvalku neatrandam laiko nuvaziuoti. Bet planuojam
Dontstop, netikiu, kad del kolegiu puosiesi. Manau, turi tam silpnybe.
Tarkim, mane vilioja ivairios grozio proceduros. Va dabar nusiziurejau plauku maitinimo, gaivinimo procedura. O drabuziu deriniams daug demesio neskiriu.
Žmonių nebuvo labai daug, nuolaidų, jei turi omeny maistui, buvo gerų, labiausiai norėjom krūtinėlės po ~8 pln, deja, negavom, nors prie Kauflando buvom ant atidarymo, bet anksčiau į parduotuvę patekę pirkėjai krovė ją kaupinais vežimais, tai kol stovėjom eilėj prie mėsos skyriaus, nebeliko
Viso kito apsipirkom gerai kaip visad.
Va Pepko nedirbo, uždarytas iki kovo 8 d.
Semtama, tu teisi, rūbai man vienareikšmiškai labiau patinka, nei tarkim grožio procedūros, niekad nevaikštau į jokius grožio salonus. Vyras padovanojo man kuponą plaukų procedūrai, ar tai kovo 8 d, ar tai per mano gimtadienį birželį, ir aš iki šiol nenuėjau, nenoriu Jei turėčiau kam atiduot - atiduočiau Kitą vertus, kai buvau dekrete ir "į žmones" nevaikščiojau, tai ir rūbų turėjau mažiau, ir derinių lentelių nesudarinėjau, būdavo kaip Ale-Rūta rašo, pasiimi pirmus pasitaikiusius džinsus, megztinį ir varai, bele švarūs būtų O dabar kai kolektyvas didelis, moteriškas, moteros neabejingos madoms, viską apžiūri, viską komentuoja, klausinėja... tai verčia pasitempti Pradėjus dirbti po dekreto aš realiai jaučiau gėdą dėl savo pasenusio ir nebemadingo garderobo