Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Ar Lenkijoje daug zmoniu? Daug nuolaidu? smile.gif
Na niekaip iki Suvalku neatrandam laiko nuvaziuoti. Bet planuojam biggrin.gif

Dontstop, netikiu, kad del kolegiu puosiesi. Manau, turi tam silpnybe.
Tarkim, mane vilioja ivairios grozio proceduros. Va dabar nusiziurejau plauku maitinimo, gaivinimo procedura. O drabuziu deriniams daug demesio neskiriu. smile.gif

Žmonių nebuvo labai daug, nuolaidų, jei turi omeny maistui, buvo gerų, labiausiai norėjom krūtinėlės po ~8 pln, deja, negavom, nors prie Kauflando buvom ant atidarymo, bet anksčiau į parduotuvę patekę pirkėjai krovė ją kaupinais vežimais, tai kol stovėjom eilėj prie mėsos skyriaus, nebeliko :D

Viso kito apsipirkom gerai kaip visad.

Va Pepko nedirbo, uždarytas iki kovo 8 d.

Semtama, tu teisi, rūbai man vienareikšmiškai labiau patinka, nei tarkim grožio procedūros, niekad nevaikštau į jokius grožio salonus. Vyras padovanojo man kuponą plaukų procedūrai, ar tai kovo 8 d, ar tai per mano gimtadienį birželį, ir aš iki šiol nenuėjau, nenoriu :) Jei turėčiau kam atiduot - atiduočiau  :D Kitą vertus, kai buvau dekrete ir "į žmones" nevaikščiojau, tai ir rūbų turėjau mažiau, ir derinių lentelių nesudarinėjau, būdavo kaip Ale-Rūta rašo, pasiimi pirmus pasitaikiusius džinsus, megztinį ir varai, bele švarūs būtų  :) O dabar kai kolektyvas didelis, moteriškas, moteros neabejingos madoms, viską apžiūri, viską komentuoja, klausinėja... tai verčia pasitempti  :D Pradėjus dirbti po dekreto aš realiai jaučiau gėdą dėl savo pasenusio ir nebemadingo garderobo  :happy: 

Atsakyti

Pamatytum mano 'spintą' tai turbūt apsiverktum biggrin.gifbatų išvis visiem sezonam 4 poros,įskaitant guminius biggrin.gif

Siaubas :D

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 05, 08:32)

Dontstop, netikiu, kad del kolegiu puosiesi. Manau, turi tam silpnybe.
Tarkim, mane vilioja ivairios grozio proceduros. Va dabar nusiziurejau plauku maitinimo, gaivinimo procedura. O drabuziu deriniams daug demesio neskiriu. vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Žmonių nebuvo labai daug, nuolaidų, jei turi omeny maistui, buvo gerų, labiausiai norėjom krūtinėlės po ~8 pln, deja, negavom, nors prie Kauflando buvom ant atidarymo, bet anksčiau į parduotuvę patekę pirkėjai krovė ją kaupinais vežimais, tai kol stovėjom eilėj prie mėsos skyriaus, nebeliko biggrin.gif
</p><p>Viso kito apsipirkom gerai kaip visad.
</p><p>Va Pepko nedirbo, uždarytas iki kovo 8 d.
</p><p></p><p><strong>Semtama</strong>, tu teisi, rūbai man vienareikšmiškai labiau patinka, nei tarkim grožio procedūros, niekad nevaikštau į jokius grožio salonus. Vyras padovanojo man kuponą plaukų procedūrai, ar tai kovo 8 d, ar tai per mano gimtadienį birželį, ir aš iki šiol nenuėjau, nenoriu smile.gif Jei turėčiau kam atiduot - atiduočiau  biggrin.gif Kitą vertus, kai buvau dekrete ir "į žmones" nevaikščiojau, tai ir rūbų turėjau mažiau, ir derinių lentelių nesudarinėjau, būdavo kaip Ale-Rūta rašo, pasiimi pirmus pasitaikiusius džinsus, megztinį ir varai, bele švarūs būtų  smile.gif O dabar kai kolektyvas didelis, moteriškas, moteros neabejingos madoms, viską apžiūri, viską komentuoja, klausinėja... tai verčia pasitempti  biggrin.gif Pradėjus dirbti po dekreto aš realiai jaučiau gėdą dėl savo pasenusio ir nebemadingo garderobo  happy.gif 
</p>

Aišku. Mums jau tikrai reikia daryti didelį apsipirkimą. Praktiškai visiškai išseko lenkiškos prekės. smile.gif

Aš grožio salonų lankymo pertrauką dariau tik per nėštumus. Net plaukų nesidažiau tuomet. tongue.gif Po gimdymo teko lankytis dažnai. Reikėjo grįžti "į formą". smile.gif
Pradėjus eiti į darbą irgi pasijautė, kad tenka atnaujinti garderobą. Dabar pas mane net du dideli moteriški kolektyvai. O su naujais žmonėmis (pacientais)bendrauju kiekvieną dieną. Tai irgi reikia pasitempti. Iš vakaro taip pat susidedu drabužių derinius. Bet jie pas mane būna pasikartojantys. rolleyes.gif

Atsakyti
Teks sikart ir Adelijai antibiotikus gerti, buvom vakar vakare priemime, vel uzejo kaip anksciau yra buve, dusimas kosulio metu, pradeda panikuot, kad neina kvepuot, is vis nebeitraukia, koseja daug, nerizikavom nakciai likti be spec vaistu.
Paklause, ant ribos plauciu uzdegimas, pilna ten visko giliai gana, zodziu, sia ir kita savaite namuos sedes.

Apie rubus tyliu. N batu, n visko pas abi su Adelia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 06 vasario 2019 - 13:41
QUOTE(dzeuse @ 2019 02 06, 15:36)
Teks sikart ir Adelijai antibiotikus gerti, buvom vakar vakare priemime, vel uzejo kaip anksciau yra buve, dusimas kosulio metu, pradeda panikuot, kad neina kvepuot, is vis nebeitraukia, koseja daug, nerizikavom nakciai likti be spec vaistu.
Paklause, ant ribos plauciu uzdegimas, pilna ten visko giliai gana, zodziu, sia ir kita savaite namuos sedes.

Sveikatos Adelijai 4u.gif Pas mus būtų paguldę į ligoninę.
Aš tai pavargčiau nuo tokių darbų, kaip Dontstop ax.gif bet aišku čiakiekvieno reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2019 02 06, 14:11)
Sveikatos Adelijai  4u.gif Pas mus būtų paguldę į ligoninę.

Cia neguldo, jeigu vaikas geria skysciu normaliai, neskaito, kad reikia. Nors praeitais metais esam gulejusios, bet tada adenoidai dar priedo buvo apsunkine kvepavima. Prijunge irasinejo jai miegant ar netruksta oro.

Kaip mokykloj sekasi dirbti?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2019 02 06, 16:24)
Cia neguldo, jeigu vaikas geria skysciu normaliai, neskaito, kad reikia. Nors praeitais metais esam gulejusios, bet tada adenoidai dar priedo buvo apsunkine kvepavima. Prijunge irasinejo jai miegant ar netruksta oro.

Kaip mokykloj sekasi dirbti?

žiūriu, kad daug kur užsieyje neskuba guldyti.
Mokykloje sekasi visai neblogai smile.gif baigėsi pusmetis, vaikai jau apsipratę su tvarka. Aišku klasėje yra sunkus mokinys, kuris labai išderina darbą, bet turiu pagalbą, tai nėra visai blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2019 02 06, 13:36)

Sveikatos!

Rūbų ir batų turiu nedaug... 🙂
Atsakyti

Teks sikart ir Adelijai antibiotikus gerti,

Kad greičiau pasveiktų :4u:

Pas mus darželyje skarlatinos epidemija. Šią sav nerekomenduoja vesti vaikų, inkubacinis periodas :hmm:

Vakar vyras ėmė mamadienį, likusiom dienom eis (jei nesusirgs).

O ką daryt...

Aš tai pavargčiau nuo tokių darbų, kaip Dontstop ax.gifbet aišku čiakiekvieno reikalas smile.gif

Derinių lentelę pasidariau darbe, užtat ji man palengvins susiruošimus, nereikės matuotis, derinti, iškart imu gatavą rinkinį pagal lentelę ir ramu :)

Atsakyti

Labas rytas :)

Kokie planai savaitgaliui? :)

Jei kam aktualu, Harmony parke bus ledo skulptūrų šou :4u:

Mes turbūt nedalyvausim, bet pasinaudodama štiliumi darbe susidariau maršrutų sąrašą pavasariui/vasarai, jei kam bus įdomu, paviešinsiu :4u:

Savaitgalį tikriausiai turėsim "mamos-sūnaus" dieną, dabar su sūnum tyrinėjam vis po kokį Kauno rajoną... :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 08, 09:52)
<p>Labas rytas smile.gif
</p><p>Kokie planai savaitgaliui? smile.gif
</p><p></p><p>Jei kam aktualu, Harmony parke bus ledo skulptūrų šou 4u.gif
</p><p>Mes turbūt nedalyvausim, bet pasinaudodama štiliumi darbe susidariau maršrutų sąrašą pavasariui/vasarai, jei kam bus įdomu, paviešinsiu 4u.gif
</p><p></p><p>Savaitgalį tikriausiai turėsim "mamos-sūnaus" dieną, dabar su sūnum tyrinėjam vis po kokį Kauno rajoną... rolleyes.gif
</p>

Jokių didelių unsure.gif Sekmadienį standartiškai Bažnyčia, nes Tadas Pirmai Komunijai ruošiasi...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 08, 09:52)
<p>Labas rytas smile.gif
</p><p>Kokie planai savaitgaliui? smile.gif
</p><p></p><p>Jei kam aktualu, Harmony parke bus ledo skulptūrų šou 4u.gif
</p><p>Mes turbūt nedalyvausim, bet pasinaudodama štiliumi darbe susidariau maršrutų sąrašą pavasariui/vasarai, jei kam bus įdomu, paviešinsiu 4u.gif
</p><p></p><p>Savaitgalį tikriausiai turėsim "mamos-sūnaus" dieną, dabar su sūnum tyrinėjam vis po kokį Kauno rajoną... rolleyes.gif
</p>

Oi, maršrutai, žinoma įdomu. Paviešink bigsmile.gif Aš nuo tavęs vis kažką nusižiūriu ax.gif
Beja, mes lyg galvojam vasarą keliauti į Zakopanę. Bet maršruto nesusidarę. Galvoju, kokios 2-3 lankytinos vietos su nakvyne būtų pakeliui? Gal žinai, jūs šia kryptimi daug keliavę... Vienas iš galimų variantų - Varšuvos zoologijos sodas. Tik nežinau, ar verta ten važiuoti. unsure.gif

Kokius Kauno rajonus tyrinėjat? Ką įdomaus radot? smile.gif

Mūsų savaitgalis bus keistas. Šį vakarą atvažiuoja svečiai su nakvyne (mano brolio šeima). O pas mus su vyru nekalbadieniai nuo vakar. Kaip reikės laviruoti su svečiais ir su vyru - nežinau.
Sekmadienį turėtų būti savaitinis apsipirkimas.
Atsakyti