Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

😁😁 bandau isivaizduot kokio dydzio tavo spinta. Kuriam cia laikui tiek rubu ir batu?

Mano spinta maža :D  Aš niekad neturėjau kalno rūbų. Aišku, žiūrint su kuo lyginsim :D

Čia pirkta buvo ir žiemai, ir pavasariui (rudeniui) ir net vasarai kai kas.

Pavasariui aš jau pradėjau formuot kapsules (aš sudarinėju derinių lenteles, kad nesikartot su outfit'ais į darbą), tai turiu šiai dienai 65 vnt visko, iš jų 15 porų batai, 50 rūbai (neskaitant apatinių, rūbų po namus, sportinių). 50 vnt rūbų, tai ir viršutiniai (paltai, striukės, plosčiai ir tt, jų konkrečiai šiam pavasariui 8 vnt pas mane) ir kelnės, sijonai, suknelės, megztiniai, švarkai, na viskas. Aišku, sezono eigoje kažkas dasidės (bent porą megztukų nusimegsiu, manau).

Nepasakysiu, kiek aš turiu žieminių ir vasarinių rūbų, bet manau, po panašiai, tik batų po mažiau :)

Argi čia daug? :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 04 vasario 2019 - 10:00

Oho... 

Aš tai žiauriai nemėgėja keist batų... turiu turbūt 5 poras visiems sezonamas 😁 ir dar vienus kur tik spec progom aunuosi...

Atsakyti

Oho... 

Aš tai žiauriai nemėgėja keist batų... turiu turbūt 5 poras visiems sezonamas 😁 ir dar vienus kur tik spec progom aunuosi...

Kaip taip gali būti :)

Žieminiai ilgaauliai, rudeniniai ilgaauliai, rudeniniai trumpaauliai, bateliai, sportbačiai, basutės, sandalai - čia manau kiekvienos moters minimumas :)

O jei dar reikia ir su kulnu ir be kulno..

O jei dar ir skirtingų spalvų prie skirtingų rūbų... :D

Man tai pvz taip būna, kad vienais batais nueinu iki darbo, o per pietus jau kiaurai peršlapusius pakeičiu kita pora.

Darbe persiaunu bateliais- dresskodas...

Į darbą prie suknelių ir sijonų reikia elegantiškų, savaitgaliams į parką ir supermarketą - sportiškų...

O kur dar bėgimo batai, žieminiai ir vasariniai :D

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 04, 08:32)
Dzeuse, kadangi vakar buvo Pasaulio cepelinų diena, tai vyras gamino cepakus, užteks ir šiandienai mirksiukas.gif
Aš į priekį prigaminau: puodą žirnių  su jautiena pusiau sriubos-pusiau troškinio, puodą troškintos su grybais kiaulienos ir lietinių blynų 4u.gif
Kai serga Adelija, tu eini biuletenio?

Nuo vakar taip noriu cepelinu, Sima maives nusipirkus pietums, tu va apie juos rasai. Nekalbekit apie cepelinus. biggrin.gif

Man lietiniai blynai nesigauna, nebuna blynas toks lankstus kaip priklauso, kad suvyniot kazka ir jis laikytusi.
Pagal koki recepta darai?

Biuletenio neinu niekad, man ne nemoketu jo, dirbant mini job iki 450 euru, nera jokiu mokesciu, tad ir biuletenio, atostoginiu nera.
O i darba einu, kai vyras grizta.
Atsakyti

Man lietiniai blynai nesigauna, nebuna blynas toks lankstus kaip priklauso, kad suvyniot kazka ir jis laikytusi.
Pagal koki recepta darai?

Pagal receptą "viskas iš akies" :D

Ingridientai pagrindiniai 3: pienas, miltai, kiaušas. Aliejų galima pilt į tešlą, nereikės pilt po kiekvieno blyno ant keptuvės. Kiaušas visad 1, o miltų ir pieno iš akies pagal norimą blynų kiekį ir atitaikyt reikia maždaug kefyro konsistenciją. Tiršta tešla duos storesnius blynus. Tiek tų gudrybių :)

Atsakyti

Kaip taip gali būti :)

Žieminiai ilgaauliai, rudeniniai ilgaauliai, rudeniniai trumpaauliai, bateliai, sportbačiai, basutės, sandalai - čia manau kiekvienos moters minimumas :)

O jei dar reikia ir su kulnu ir be kulno..

O jei dar ir skirtingų spalvų prie skirtingų rūbų... :D

Man tai pvz taip būna, kad vienais batais nueinu iki darbo, o per pietus jau kiaurai peršlapusius pakeičiu kita pora.

Darbe persiaunu bateliais- dresskodas...

Į darbą prie suknelių ir sijonų reikia elegantiškų, savaitgaliams į parką ir supermarketą - sportiškų...

O kur dar bėgimo batai, žieminiai ir vasariniai :D

Žieminiai ilgaauliai ir dar kalnų batai laisvalaikiui, rudeniniai/pavasariniai pusilgiai ir balteliai. Vienos basutės + kedai, turiu 2 poras. Ir turiu vienus išeiginius batelius - juodus tinka prie visko 😀 jei jau taip tiksliai 8 poros visiems metams. Batai pagrinde juodi, kad tiktų prie visko. 😀 Bet darbas mano neįpareigojantis kažkaip tai rengtis, tai darbiniu batų neturiu. 

Atsakyti

Žieminiai ilgaauliai ir dar kalnų batai laisvalaikiui, rudeniniai/pavasariniai pusilgiai ir balteliai. Vienos basutės + kedai, turiu 2 poras. Ir turiu vienus išeiginius batelius - juodus tinka prie visko 😀 jei jau taip tiksliai 8 poros visiems metams. Batai pagrinde juodi, kad tiktų prie visko. 😀 Bet darbas mano neįpareigojantis kažkaip tai rengtis, tai darbiniu batų neturiu. 

Na man juodi prie visko netiktų, kai jokių juodų rūbų garderobe neturiu :)

Nieko gero juoda avalynė prie šviesių pastelinių rūbų, prie džinsinių (jei tai ne juodas džinsas, žinoma) :unsure:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 04, 09:59)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72343314" data-time="1549265382">
<div>
<p>😁😁 bandau isivaizduot kokio dydzio tavo spinta. Kuriam cia laikui tiek rubu ir batu?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mano spinta maža biggrin.gif  Aš niekad neturėjau kalno rūbų. Aišku, žiūrint su kuo lyginsim biggrin.gif
<p>Argi čia daug? lotuliukas.gif</p>

Mes matyt skirtingai suvokiam sąvokas DAUG ir MAŽAI 😂😂😂 bet aš niekad nesu skaičiavus rūbų vnt, negaliu pasakyt, kiek turiu, bet pagal tavo pasakojimą tai įtariu žiauriai mažai 😂
O kodel negali kartotis deriniai į darbą? Ar čia pati taip nori?

Papildyta:
QUOTE(ale-ruta @ 2019 02 04, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dontstop" data-cid="72343407" data-time="1549269811"><div><p>Kaip taip gali būti smile.gif</p><p>Žieminiai ilgaauliai, rudeniniai ilgaauliai, rudeniniai trumpaauliai, bateliai, sportbačiai, basutės, sandalai - čia manau kiekvienos moters minimumas smile.gif</p><p>O jei dar reikia ir su kulnu ir be kulno..</p><p>O jei dar ir skirtingų spalvų prie skirtingų rūbų... biggrin.gif</p><p>Man tai pvz taip būna, kad vienais batais nueinu iki darbo, o per pietus jau kiaurai peršlapusius pakeičiu kita pora.</p><p>Darbe persiaunu bateliais- dresskodas...</p><p>Į darbą prie suknelių ir sijonų reikia elegantiškų, savaitgaliams į parką ir supermarketą - sportiškų...</p><p>O kur dar bėgimo batai, žieminiai ir vasariniai biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Žieminiai ilgaauliai ir dar kalnų batai laisvalaikiui, rudeniniai/pavasariniai pusilgiai ir balteliai. Vienos basutės + kedai, turiu 2 poras. Ir turiu vienus išeiginius batelius - juodus tinka prie visko 😀 jei jau taip tiksliai 8 poros visiems metams. Batai pagrinde juodi, kad tiktų prie visko. 😀 Bet darbas mano neįpareigojantis kažkaip tai rengtis, tai darbiniu batų neturiu. </p>

Aš irgi batus stengiuosi pirkti tokius, kur derėtų prie visko 😉 ir visi beveik juodi.
Atsakyti

O kodel negali kartotis deriniai į darbą? Ar čia pati taip nori?

Aišku, kad gali kartotis :)

Bet aš nenoriu, kad kartotųsi :D

Visų galimų derinių ir taip nepavyksta "pademonstruoti" per sezoną, o jei dar bus pasikartojančių, tai dar mažiau derinių išvis pasaulis :D :D T y kolegės..  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 04, 08:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72341379" data-time="1549045894"><div><p>. Dabar kelias sukneles pirkau is Megos. Jauciuosi permokejus 2-3 kartus vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p><strong>Semtama</strong>, tai tu gal neužtaikei ant nuolaidų, nes sausį buvo super išpardavimai, aš vien sau nusipirkau 6 poras batų ir 21 vnt rūbų angel_not.gif  Viskas su 50-70 % nuolaida thumb_yello.gif
</p>

Gal ir neuztaikiau huh.gif siaip jau tradiciskai man patinkantys drabuziai buna arba be nuolaidos, arba su nuolaida tokia, kad vistiek jauciuosi permokejusi hmm.gif

Ar Lenkijoje daug zmoniu? Daug nuolaidu? smile.gif
Na niekaip iki Suvalku neatrandam laiko nuvaziuoti. Bet planuojam biggrin.gif

Dontstop, netikiu, kad del kolegiu puosiesi. Manau, turi tam silpnybe.
Tarkim, mane vilioja ivairios grozio proceduros. Va dabar nusiziurejau plauku maitinimo, gaivinimo procedura. O drabuziu deriniams daug demesio neskiriu. smile.gif
Atsakyti

Aišku, kad gali kartotis :)

Bet aš nenoriu, kad kartotųsi :D

Visų galimų derinių ir taip nepavyksta "pademonstruoti" per sezoną, o jei dar bus pasikartojančių, tai dar mažiau derinių išvis pasaulis :D :D T y kolegės..  :) 

Aš tai dabar suprantu, kodėl tu niekad neturi laiko 🙂  niekada nebūčiau pagalvojusi, kad reikia susidaryt galimus rūbų derinius... aš atsidarau spintą pasienku kelnias, tada bliuskę, jei šalta dar megztinį ar švarką ir varau. Nu nebent jau koks renginys, kuriam spec aprangos reikia... bet apranga aplamai man nėra prioritetinis dalykas

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 02 04, 10:59)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72343314" data-time="1549265382">
<div>
<p>😁😁 bandau isivaizduot kokio dydzio tavo spinta. Kuriam cia laikui tiek rubu ir batu?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mano spinta maža biggrin.gif  Aš niekad neturėjau kalno rūbų. Aišku, žiūrint su kuo lyginsim biggrin.gif</p>
<p>Čia pirkta buvo ir žiemai, ir pavasariui (rudeniui) ir net vasarai kai kas.</p>
<p>Pavasariui aš jau pradėjau formuot kapsules (aš sudarinėju derinių lenteles, kad nesikartot su outfit'ais į darbą), tai turiu šiai dienai 65 vnt visko, iš jų 15 porų batai, 50 rūbai (neskaitant apatinių, rūbų po namus, sportinių). 50 vnt rūbų, tai ir viršutiniai (paltai, striukės, plosčiai ir tt, jų konkrečiai šiam pavasariui 8 vnt pas mane) ir kelnės, sijonai, suknelės, megztiniai, švarkai, na viskas. Aišku, sezono eigoje kažkas dasidės (bent porą megztukų nusimegsiu, manau).</p>
<p> </p>
<p>Nepasakysiu, kiek aš turiu žieminių ir vasarinių rūbų, bet manau, po panašiai, tik batų po mažiau smile.gif</p>
<p>Argi čia daug? lotuliukas.gif</p>

Pamatytum mano 'spintą' tai turbūt apsiverktum biggrin.gif batų išvis visiem sezonam 4 poros,įskaitant guminius biggrin.gif
Atsakyti