Kai dar dirbau, mano dienotvarkė panaši į dontstop būdavo. Viskas bėgom, skubom. Ryte aš vesdavau į darželį, vyras vakare paimdavo, aš po darbo į pardę jei reikia ir namo gamint vakarienės. Tada vakarienė, pasiruošimas kitai dienai, filmukai ir miegot. Jei pati neužmigdavau, pažiūrėdavau serialą, bet čia grynai miego sąskaita. Savaitgaliais jau labiau relaksas, pasidalindavom, kas su vaiku užsiema, kas pietus daro, ar varydavom kažkur pietaut/užsisakydavom/į svečius.
Dabar su leliuku rutina vėl kitokia. Nieko nespėju, kas liečia namus - tvarkymas, valgio gamyba. Vyras perėmęs viską, kas susiję su Aurėja - nuveda/parveda į/iš darželio, prausia, migdo ją, naktim keliasi prie jos. Mato, kad nespėju nieko, tai galvojam kaip pasilengvint buitį - naudojuosi Barboros paslaugomis, kitkas irgi kiek įmanoma internetu užsakoma. Vyras netgi siūlė nebegamint, o užsakinėt maistą, reiks pasidomėt variantais, kur būna sudaromas maisto planas ir pristatoma į namus. Gal tikrai verta, jei ne siaubingos kainos.
Aurėja serga dabar, šią žiemą labai dažnai serga.. Kviečiuosi mamą į pagalbą, nes su dviem namuose man be galo sunku 🙄
Ar visų vaikai jau miega atskirai savo kambariuose/savo lovose? Ar išmiega visą naktį?
Kodel taip daznai einat i pasta?
Nes nuolat kažką siunčiu arba gaunu
Dontstop - kokios vyro vakarines pareigos? Pas mus vakariniai darbai panasus i jusu. Ruosiames miegoti 20: 30.
Bet jei as ruosiu rytdienos drabuzius, vyras uzsiima vaikais. Jei jis ruosia vakariene, as su vaikais. Neisvargstu. Aisku, jau ir pacios dukros tarpusavyje daug uzsizaidzia. Bet jei vyras isvykes, o man vienai visas kruvis, tai ziauruuu
Skalbimas, indaplovė ir paną paruošt miegui (nupraust)
Kartais dalis pamokų, ypač jei iki 8 nespėjam (tada mes su pana miegot, o jie būna iki vėlumos užsisėdi)
Prie masto gaminimo jis neprisideda jau vien dėl to, kad grįžta vėliau, nei mes valgom. Bet gamina daug savaitgaliais
Ar visų vaikai jau miega atskirai savo kambariuose/savo lovose? Ar išmiega visą naktį?
Maniškė vis dar miega su mumis
Bet seniai išmiega visą naktį
kitkas irgi kiek įmanoma internetu užsakoma
Visi sako, kad internetu nusipirkti rūbus gaunasi greičiau, nei gyvai parduotuvėse, nusprendžiau ir aš išbandyti šį būdą. Tiksliau, aišku ir seniau šį bei tą pirkdavau internetu, pvz iš vinted, mūsų mažylių, kiniečių ir tt, bet nusprendžiau pabandyti užsakyti iš parduotuvių, kurios yra ir offline, grynai laiko taupymo sumetimais, kad nevažiuot, negaišt ant to laiko
Ir ką, 4 darbo dienos buvo pašvęstos vien tik prekių atrankai, gerai, kad darbe buvo visiškas štilis Užsakiau. Iš 3 rūbų, kuriuos išsirinkau sau, 2 netiko dydis, o 1 nesutapo medžiagos sudėtis (internetinėje parduotuvėje rašė 100 % medvilnė, o realioj etiketėj - 80 % poliesteris, 20 % medvilnė. Parduotuvė, kuri taip apgauna, jeigu ką, Zara). Dabar dar teks vežti grąžinimui. Laiko vien gražinimui sugaišiu panašiai tiek, kiek būtų išėję pačiam apsipirkimui, jei važiuočiau rinktis gyvai (aš gyvoj parduotuvėj orientuojuos žymiai greičiau, nei internetinėje. Iš foto ant modelių labai sunku suprasti, koks tai rūbas būtų ant manęs). Užsakiau aš žinoma ne 3 rūbus, kiti kur vaikiški, tai ok. Turbūt, nes ėmiau viską ant išaugimo, tai dydžių/sukirpimo prie nešiotojų derinti nereikia...
Kodel taip daznai einat i pasta?
</p></div></blockquote><p>Nes nuolat kažką siunčiu arba gaunu
</p>
Man vien morališkai prisiruošt nueit į paštą reikia 😂
</p></div></blockquote><p>Visi sako, kad internetu nusipirkti rūbus gaunasi greičiau, nei gyvai parduotuvėse, nusprendžiau ir aš išbandyti šį būdą. Tiksliau, aišku ir seniau šį bei tą pirkdavau internetu, pvz iš vinted, mūsų mažylių, kiniečių ir tt, bet nusprendžiau pabandyti užsakyti iš parduotuvių, kurios yra ir offline, grynai laiko taupymo sumetimais, kad nevažiuot, negaišt ant to laiko
</p><p>Ir ką, 4 darbo dienos buvo pašvęstos vien tik prekių atrankai, gerai, kad darbe buvo visiškas štilis Užsakiau. Iš 3 rūbų, kuriuos išsirinkau sau, 2 netiko dydis, o 1 nesutapo medžiagos sudėtis (internetinėje parduotuvėje rašė 100 % medvilnė, o realioj etiketėj - 80 % poliesteris, 20 % medvilnė. Parduotuvė, kuri taip apgauna, jeigu ką, Zara). Dabar dar teks vežti grąžinimui. Laiko vien gražinimui sugaišiu panašiai tiek, kiek būtų išėję pačiam apsipirkimui, jei važiuočiau rinktis gyvai (aš gyvoj parduotuvėj orientuojuos žymiai greičiau, nei internetinėje. Iš foto ant modelių labai sunku suprasti, koks tai rūbas būtų ant manęs). Užsakiau aš žinoma ne 3 rūbus, kiti kur vaikiški, tai ok. Turbūt, nes ėmiau viską ant išaugimo, tai dydžių/sukirpimo prie nešiotojų derinti nereikia...
</p>
Man vargas irgi su ne vaikiškais rūbais. Bet aš aplamai nemėgstu šopintis rūbų. Su vaikiškais neprašaunu niekad, imu aišku didesnius, ateičiai. Iš pigu.lt gana nemažai dalykų užsisakinėju.
Pavasarį mokytoja žada dažniau pasivažinėti aplink 🙂</p></div></blockquote><p><strong>IruteB</strong>, papasakok apie Tadą ir jūsų mokyklą daugiau
</p><p>Mūsų mokykloj įvedė 50 eur stipendiją geriems mokiniams, tiesa, čia nuo 5 klasės. Taip pat nuo 5 kl būna filmų naktys, kai vaikai mokyklos salėje per naktis žiūri filmus, ten pat miega miegmaišiuose, o ryte mokytojos kepa jiems dešreles mokyklos valgykloje
</p><p>Vakar atėjo laiškas iš direktorės, ar pritariu nemokamam maitinimui visiems pradinukams, mes į tą traukinį turbūt nespėsim, bet žinoma pritariu, puiki idėja
</p><p>Sūnaus mokytoja jau 2 mėn ant biuletenio, pavaduoja kelios, nežinai net kur kreiptis su kokiu klausimu Gruodį nieks nerašė namų darbų į TAMO, tai maniškis nieko ir nedarė Sausį jau rašo kažkas
</p>
Ką konkrečiai nori sužinoti? 🙂 Mokykla ta pati, kurią aš baigiau, tik vietoj vidurinės dabar gimnazija. Direktorius ir pavaduotojos, dalis mokytojų - tie patys. Tado mokytoja 3-4kl mokė paralelinę klasę.
Praeitą penktadienį aš, Tadas, jo klasiokas su mama ir Kostas dalyvavome kaip komanda mokyklos protmūšyje "Pajūrio protai" - užėmėm 6 vietą 🙂 Visai neblogai, kai 2,5 galvos komanda rungtyniauja su 5 galvų komandomis 😃 Vasario mėnesį vėl dalyvausime 🙂
Vakar Tado klasė, kita trečiokų klasė ir jų klasių bei tikybos mokytoja važiavo į Žemaičių vyskupystės muziejų Varniuose.
Prieš porą savaičių su Tado klase čiuožinėjom rogutėm nuo kalno, praeitą penktadienį su Kosto 😃
Žodžiu, pramogų netrūksta 😎
Agnei siūlė jau dabar pradėti lankyti darželį, bet atidėjom iki rudens, nes darbo neturiu, o ieškotis kol kas neapsimokėtų, nes vasarą 2mėn darželis atostogauja...
Iš pigu.lt gana nemažai dalykų užsisakinėju.
Iš pigu.lt reikia pasiimt iš atsiėmimo punkto, ane?
Agnei siūlė jau dabar pradėti lankyti darželį, bet atidėjom iki rudens, nes darbo neturiu, o ieškotis kol kas neapsimokėtų, nes vasarą 2mėn darželis atostogauja...
Nu tikrai netrūksta Pas mus buvo tik spektaklis sausio pradžioj. Ir psio ilgam
Gal kitas darželis tada priima tiems 2 mėn?
</p></div></blockquote><p>Iš pigu.lt reikia pasiimt iš atsiėmimo punkto, ane?
</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72340162" data-time="1548960708"><div><p>
</p></div></blockquote><p>Nu tikrai netrūksta Pas mus buvo tik spektaklis sausio pradžioj. Ir psio ilgam
</p><p></p><p>Gal kitas darželis tada priima tiems 2 mėn?
</p>
Be šansų, nes irgi atostogauja, o ir nevežtume, nes už 20km... 🙂
</p></div></blockquote><p>Iš pigu.lt reikia pasiimt iš atsiėmimo punkto, ane?
</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72340162" data-time="1548960708"><div><p>
</p></div></blockquote><p>Nu tikrai netrūksta Pas mus buvo tik spektaklis sausio pradžioj. Ir psio ilgam
</p><p></p><p>Gal kitas darželis tada priima tiems 2 mėn?
</p>
Atsiimti Redoj arba gali pasirinkti pristatymą į namus (kainuoja).
Maniskes siaip irgi daug serga. O ir ligos dubliuojasi. Jau net bijau mokyklos, jei taip ir toliau. Belieka dziaugtis, kad ligos ne sunkiausios, nereikia ligoniniu.
Siaip irgi prisimenu laikus, kai viena leliukas, kita maza. Nelengva. Budavo dienu, kai pagrindinis tikslas - isgyventi
Del internetiniu pirkimu, kazkaip jau senokai ka siuntemes. Anksciau siunciausi daznai, bet grazindavau retai. Jei kas man netikdavo - atiduodavau giminaitems ar draugems. Kai kas dar ir dabar guli su etiketemis. Ne viena suknele esu nesusi pas siuveja, kad pataisytu pagal mane. Dabar kelias sukneles pirkau is Megos. Jauciuosi permokejus 2-3 kartus
Maniskes siaip irgi daug serga. O ir ligos dubliuojasi. Jau net bijau mokyklos, jei taip ir toliau. Belieka dziaugtis, kad ligos ne sunkiausios, nereikia ligoniniu.
Siaip irgi prisimenu laikus, kai viena leliukas, kita maza. Nelengva. Budavo dienu, kai pagrindinis tikslas - isgyventi
Del internetiniu pirkimu, kazkaip jau senokai ka siuntemes. Anksciau siunciausi daznai, bet grazindavau retai. Jei kas man netikdavo - atiduodavau giminaitems ar draugems. Kai kas dar ir dabar guli su etiketemis. Ne viena suknele esu nesusi pas siuveja, kad pataisytu pagal mane. Dabar kelias sukneles pirkau is Megos. Jauciuosi permokejus 2-3 kartus
Gerai apibudinai - isgyventi 😂
Visi keturi miegat? Ar netrukdo vieni kitiems? As dar nestumo metu perkeliau Aureja i jos kambari, pradzioj miegojau kartu, kai nebetilpau, vaiksciodavau nakti kai pasaukdavo. Gimus leliukui, tevas pas ja miega, as su leliuku. Visiems kartu butu kosmosas, pazadintu tikrai.