QUOTE(sima_1 @ 2019 01 21, 10:35)
Suprantu, aš irgi prie tokių, kur labai tryznioja ir nemėgsta pokyčių, bet kai jau kantrybės taurė prisipildo tai irgi darau pokyčius 😃 šitam darbe irgi buvo užknisę, tai va antrą vaiką suplanavom 😀
Planavom ir mes. Trumpai
nepavyko. Paskui vis dėlto pagalvojau, kad tikrai su antru būtų visapusiškai sunkiau ir pakeisti profesiją ir visą kitą derinti
QUOTE(dontstop @ 2019 01 21, 10:56)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72328254" data-time="1547987438"><div><p> Jei nepavyks, ne bėda. Yra kelios kitos sritys kur bandysiu.
</p></div></blockquote><p>Kokias dar sritis esi numačius?
</p>
Kitos sritys arčiau mano profesijos, t.y. saugomos teritorijos, bt ten irgi tik valstybės tarnyba, kas manęs nežavi, bt kaip atsarginis var.yra. Šiaip kaip tyčia šiandien pasiūlė būti vieno projekto vadove Trys metai sutartis. Darbas iš esmės toks pats, tik kad neesu vadovavus, reiktų viskąsukoordinuot. Dėl įdomumo nueisiu pakalbėt, tikiuosi neužkabins
QUOTE(semtama @ 2019 01 21, 11:02)
Dėl IT tau pritariu. Ir aš žinau nemažai tokių pavyzdžių (tiksliau vyras papasakoja). Jei tik norisi, tai bandyk. Man toks darbas žiauriai neliptų, bet čia ne apie mane.
Apie antrą dekretą negalvojat?
Tai ir ne mano sritis, vyras žvengia iš manęs (jis programuotojas), bet palaiko. Dėl antro galvojom trumpai, nebegalvojam
šiaip niekad neatmetam galimybės ir dėl įsivaikinimo. Labiausiai Kajaus gaila, kad vienas auga..bet jau ir vėlokai čia viskas būtų išėję..žodžiu nežinia kaip bus rytoj