Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2019 01 20, 16:27)
Na ir šaunu! Sėkmės atrandant kitą įdomią sritį.  4u.gif

Dėkui. Iš tikro reikia palaikymo labai, nes tikrai man tokiai bailei laabai baugu viską keisti..aš konservas visiškas
Atsakyti

Va, kaip 🤔 Aš tai aktyviai neieškau dabar, tik skelbimus retsykiais pažiūriu, nes į darželį Agnė tik nuo rudens geriausiu atveju, o ir šiaip - kas ligos metu vaikus žiūrės... 🤔

IruteB, tau dar anksti net pradėt galvot tada :)

Atsakyti

O kas būtent šitam nepatinka ir kokio nori dabar? rolleyes.gif

Ko gero labiausiai nepatinka kolektyvas, pernai sėdėjau kitame pastate su kitais žmonėmis, o nuo vasaros - bobiškam kolektyve, kur esu priversta nuo ryto iki vakaro klausytis plepalų, kas ką gamino, kas ką sapnavo, kurios vaikas ką pasakė/padarė, kokį škudurą kuri nusipirko, nebegaliu jau, varo iš proto tokie dalykai :taika:

Kitas dalykas, jau žinau, kada pana eis į pirmą klasę, reikia iki to laiko susisukt su 3 dekretu, o tai reiškia, reikia jau pasirūpint didesniu atlyginimu, šitoj įmonėj tai neįmanoma, bent jau šiuo metu :sleep:

O kokio noriu - nežinau, kartais atrodo, kad išbandžiau viską, nors va po Uogos posto pagalvojau, kad IT dar neišbandžiau :lol:

Svarbiausia kriterijus bus kaip ir iki šiol - šalia namų... kas labai riboja pasirinkimą...

Dabartiniam darbe labiausiai ką patinka daryti - versti, kai kartais kas nors ką nors paprašo (šiaip man tai nepriklauso, tiesiog moku retesnes kalbas) :hmm:

Atsakyti

Turejom Dantuku fejos puota, Kaledoms nupirkau apie gimtadieni ir netvarkos nykstuka.

Netvarkos nykstukas isnese neseniai dali Adelijos zaislu, visai nenusimine, kaip tik ispudi padare, kad net pas ja atejes buvo.

Maniškei labai patinka Netvarkos nykštukas, bet tokias skaitymui knygas aš imu iš bibliotekos :) Netvarkos nykštuką kelioliką kartų jau ėmėm  :D 

Namams turim:

Kakės Makės diena - labai smagi, su receptais, žaidimais...

Enciklopedija apie Lietuvą - nors pirkau trimetei ir visą iškart perskaitėm, manau aktualiausia bus 5-6 m amžiui

Emocijos - šitą dovanojo mama, na, mano verdiktas toks, kad pirkti namams neverta. Turėjom ir užduotėlių knygą Emocijos, jos ir pakaktų šitai temai apžvelgti :hmm:

Daugkartinės užduočių kortelės - labai pravertė kelionėse, patogu pildyti važiuojant automobiliu :4u:

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 01 20, 22:06)
Dėkui. Iš tikro reikia palaikymo labai, nes tikrai man tokiai bailei laabai baugu viską keisti..aš konservas visiškas

Suprantu, aš irgi prie tokių, kur labai tryznioja ir nemėgsta pokyčių, bet kai jau kantrybės taurė prisipildo tai irgi darau pokyčius 😃 šitam darbe irgi buvo užknisę, tai va antrą vaiką suplanavom 😀

QUOTE(dontstop @ 2019 01 21, 09:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72327488" data-time="1547890243">
<div>
<p>O kas būtent šitam nepatinka ir kokio nori dabar? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ko gero labiausiai nepatinka kolektyvas, pernai sėdėjau kitame pastate su kitais žmonėmis, o nuo vasaros - bobiškam kolektyve, kur esu priversta nuo ryto iki vakaro klausytis plepalų, kas ką gamino, kas ką sapnavo, kurios vaikas ką pasakė/padarė, kokį škudurą kuri nusipirko, nebegaliu jau, varo iš proto tokie dalykai 000189.gif</p>
<p>Kitas dalykas, jau žinau, kada pana eis į pirmą klasę, reikia iki to laiko susisukt su 3 dekretu, o tai reiškia, reikia jau pasirūpint didesniu atlyginimu, šitoj įmonėj tai neįmanoma, bent jau šiuo metu sleep.gif</p>
<p> </p>
<p>O kokio noriu - nežinau, kartais atrodo, kad išbandžiau viską, nors va po Uogos posto pagalvojau, kad IT dar neišbandžiau lotuliukas.gif</p>
<p>Svarbiausia kriterijus bus kaip ir iki šiol - šalia namų... kas labai riboja pasirinkimą...</p>
<p> </p>
<p>Dabartiniam darbe labiausiai ką patinka daryti - versti, kai kartais kas nors ką nors paprašo (šiaip man tai nepriklauso, tiesiog moku retesnes kalbas) hmm.gif</p>

Nemažai kriterijų, bet jei anąkart pavyko rast, tai ir dabar manau rasi. Prajuokino tas "turiu susisukt su trečiu dekretu" 😀😀 kiek turi laiko? Juk išdirbt minimum metus turi prieš pastojant, o ir pastojimas toks sunkiai suplanuojamas dalykas, na nebent jums gana greitai gaunasi 😊

Atsakyti

Dontstop, ne tu viena ieškai savęs biggrin.gifaš po 11 metų padėjau pareiškimą dėl išėjimo iš savo vienintelio darbo...visi šoke ir netiki, kad išeisiu. Atseit apsigalvosiu. Toliau nežinia kas..nes esu priversta persikvalifikuoti. Nusibodo ta pati sistema su daug darbo ir klaikiai snarglėtu atlyginimu. Reiks stoti į darbo biržą biggrin.gifkol kas dar smulkiai nesidomėjau, bet teks

Sveikinu priėmus sprendimą, manau reikėjo daug ryžto :4u:

Paskui paklausiu kaip ten su ta birža, aš irgi stosiu :)

Atsakyti

O aš šį savaitgalį skyriau pasikultūrinimui. Su naujom bendradarbėm buvau "Urviniame žmoguje". Kažkaip nieko labai nesitikėjau, bet visai "linksmai susižiūrėjo". smile.gif

Skamba super :)

Atsakyti

Jei nepavyks, ne bėda. Yra kelios kitos sritys kur bandysiu.

Kokias dar sritis esi numačius? :)

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 01 20, 14:30)
Realiai atmetus motinystę, išdirbau 8. Bet irgi daug biggrin.gif visada mėgau savo darbą, su šypsena eidavau. Po grįžimo viskas apsivertė. KASDIEN eidavau ir grįždavau su mintim, kad nebenoriu ten dirbti. Kažkokia beprasmybė apėmė. Kad nieko naudingo neišmoksti, kad apskritai netobulėji ten. Metai eina.. dabar išėjus kelias savaites bandysiu nieko neveikti. Jei niekas nesikeis, bandysiu eiti į kursus. IT biggrin.gif pačiai juokinga.. bet..pilna aplink pavyzdžių, kaip sėkmingai dirba nesusiję su IT žmonės, tai bandysiu irgi pereit. Jei nepavyks, ne bėda. Yra kelios kitos sritys kur bandysiu. Noriu dar anglų palankyti bent mėnesį, visai užmarinau įgūdžius..žodžiu yra noras keistis, daryti kažką naujo, vyras palaiko. Ko man daugiau reikia. Tik ryžto ir pačiai save nugalėti

Dėl IT tau pritariu. Ir aš žinau nemažai tokių pavyzdžių (tiksliau vyras papasakoja). Jei tik norisi, tai bandyk. Man toks darbas žiauriai neliptų, bet čia ne apie mane. smile.gif

Apie antrą dekretą negalvojat? ax.gif
Atsakyti

Nemažai kriterijų, bet jei anąkart pavyko rast, tai ir dabar manau rasi. Prajuokino tas "turiu susisukt su trečiu dekretu" 😀😀 kiek turi laiko? Juk išdirbt minimum metus turi prieš pastojant, o ir pastojimas toks sunkiai suplanuojamas dalykas, na nebent jums gana greitai gaunasi 😊

Kadangi dabar priėmus naują įstatymą vaikai eina į mokyklą nuo 6 m, tai maniškė eis 2021 m. Išeit dekreto reikia iki 2021 m pavasario. Vadinasi pastot - iki 2020 rudens. Jei viskas bus gerai ir kitą darbą aš susirasiu 2019 m rudenį, tai kaip tik metus ir būsiu pradirbus. Iš tikrųjų išdirbt reikia metus ne prieš pastojant, o prieš gimdant :) Vadinasi darbui susirasti aš turėsiu laikotarpį nuo 2019 m rudens iki 2020 m pavasario...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 01 21, 09:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72328235" data-time="1547985652"><div><p>
O aš šį savaitgalį skyriau pasikultūrinimui. Su naujom bendradarbėm buvau "Urviniame žmoguje". Kažkaip nieko labai nesitikėjau, bet visai "linksmai susižiūrėjo". vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Skamba super smile.gif
</p>

Savaitgalis buvo super, bet naktis - tragedija.
Mažąjai pradėjo skaudėti gerklę, padidėjo tonzilės, normaliai nepakvėpavo, visą naktį prasiblaškė. Gerai, kad vyras paklojo lovą kitame kambaryje. Pusę nakties aš prie jos prabudėjau, kitą pusę - vyras. Dabar darbe sėdžiu užtinusiom akim ir su kavos puodu. Spėju, panaši visa ši savaitė bus. Savaitgalį su vyru turim išskristi į Italiją, bijau , kad teks vaikus sergančius palikti seneliams. Jei iki savaitgalio nepasveiks, seneliai per tokias naktis visai nusikamuos. unsure.gif
huh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 01 21, 10:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72329043" data-time="1548056127"><div><p>
</p></div></blockquote><p>Kadangi dabar priėmus naują įstatymą vaikai eina į mokyklą nuo 6 m, tai maniškė eis 2021 m. Išeit dekreto reikia iki 2021 m pavasario. Vadinasi pastot - iki 2020 rudens. Jei viskas bus gerai ir kitą darbą aš susirasiu 2019 m rudenį, tai kaip tik metus ir būsiu pradirbus. Iš tikrųjų išdirbt reikia metus ne prieš pastojant, o prieš gimdant smile.gif Vadinasi darbui susirasti aš turėsiu laikotarpį nuo 2019 m rudens iki 2020 m pavasario...
</p>

Oho, kaip gerai paskaičiavai bigsmile.gif
Šiaip aš irgi skaičiavau prieš planuojant antrą, tik truputį kitaip. Kadangi žinojau, kad taip jau darbuose nebearsiu, nei neturėdama vaikų, norėjau kuo greičiau pastoti, kad dekretinės išmokos skaičiuotųsi man ir vyrui tuo pačiu metu. Taigi, gavosi taip, kad ilgą laiką vyras gavo išmokas už vyresnėlę, o aš už mažąją. Išėjo du neblogi atlyginimai.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 01 21, 10:16)
Savaitgalis buvo super, bet naktis - tragedija.
Mažąjai pradėjo skaudėti gerklę, padidėjo tonzilės, normaliai nepakvėpavo, visą naktį prasiblaškė. Gerai, kad vyras paklojo lovą kitame kambaryje. Pusę nakties aš prie jos prabudėjau, kitą pusę - vyras. Dabar darbe sėdžiu užtinusiom akim ir su kavos puodu. Spėju, panaši visa ši savaitė bus. Savaitgalį su vyru turim išskristi į Italiją, bijau , kad teks vaikus sergančius palikti seneliams. Jei iki savaitgalio nepasveiks, seneliai per tokias naktis visai nusikamuos.  unsure.gif
huh.gif
Papildyta:
Oho, kaip gerai paskaičiavai  bigsmile.gif
Šiaip aš irgi skaičiavau prieš planuojant antrą, tik truputį kitaip. Kadangi žinojau, kad taip jau darbuose nebearsiu, nei neturėdama vaikų, norėjau kuo greičiau pastoti, kad dekretinės išmokos skaičiuotųsi man ir vyrui tuo pačiu metu. Taigi, gavosi taip, kad ilgą laiką vyras gavo išmokas už vyresnėlę, o aš už mažąją. Išėjo du neblogi atlyginimai.

O tai su kuo pasiliko mažoji dabar? Su tevu? Tu niekad neimi biuletenių?
Sveikatos!
Atsakyti