Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2019 01 18, 16:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72326891" data-time="1547820992"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukanezinau nei ka pasakyt. Ko tik neprigalvoja..

Kaip darbe sekasi?</p></div></blockquote><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72326891" data-time="1547820992"><div><p></p></div></blockquote><p>Ne super. Šiais metais planuoju išeit, greičiausiai vasarą.
</p><p>Prieš metus kažkaip pozityviau žiūrėjau, be to, jaučiausi užčiuopus savo sritį biggrin.gif
</p><p>Šiai dienai nebežinau, gal pabodo, ko gero kito darbo ieškosiu kitokio pobūdžio blush-anim-cl.gif  Ir kada aš jau nustosiu savęs ieškoti... doh.gif
</p>

Va, kaip 🤔 Aš tai aktyviai neieškau dabar, tik skelbimus retsykiais pažiūriu, nes į darželį Agnė tik nuo rudens geriausiu atveju, o ir šiaip - kas ligos metu vaikus žiūrės... 🤔
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 01 18, 16:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72326891" data-time="1547820992"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukanezinau nei ka pasakyt. Ko tik neprigalvoja..

Kaip darbe sekasi?</p></div></blockquote><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72326891" data-time="1547820992"><div><p></p></div></blockquote><p>Ne super. Šiais metais planuoju išeit, greičiausiai vasarą.
</p><p>Prieš metus kažkaip pozityviau žiūrėjau, be to, jaučiausi užčiuopus savo sritį biggrin.gif
</p><p>Šiai dienai nebežinau, gal pabodo, ko gero kito darbo ieškosiu kitokio pobūdžio blush-anim-cl.gif  Ir kada aš jau nustosiu savęs ieškoti... doh.gif
</p>

O kas būtent šitam nepatinka ir kokio nori dabar? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 01 18, 16:00)
  Kokios Kakės Makės knygos?

Turejom Dantuku fejos puota, Kaledoms nupirkau apie gimtadieni ir netvarkos nykstuka.

Netvarkos nykstukas isnese neseniai dali Adelijos zaislu, visai nenusimine, kaip tik ispudi padare, kad net pas ja atejes buvo.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2019 01 19, 13:37)
Turejom Dantuku fejos puota, Kaledoms nupirkau apie gimtadieni ir netvarkos nykstuka.

Netvarkos nykstukas isnese neseniai dali Adelijos zaislu, visai nenusimine, kaip tik ispudi padare, kad net pas ja atejes buvo.

Geras biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

Kai maniškiui "netvarkos nykštukas" išnešė žaislus, tai visą savaitę specialiai palikdavo netvarką, kad dar ateitų...

Maniškiai irgi to kakio norėjo... nepirkau ir kalėdų senio neleidau prašyt... 

Atsakyti
Sveikos ir sveikinimai kas dar nesveikinti ir ačiū už sveikinimus biggrin.gif
Dontstop, ne tu viena ieškai savęs biggrin.gif aš po 11 metų padėjau pareiškimą dėl išėjimo iš savo vienintelio darbo...visi šoke ir netiki, kad išeisiu. Atseit apsigalvosiu. Toliau nežinia kas..nes esu priversta persikvalifikuoti. Nusibodo ta pati sistema su daug darbo ir klaikiai snarglėtu atlyginimu. Reiks stoti į darbo biržą biggrin.gif kol kas dar smulkiai nesidomėjau, bet teks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 19 sausio 2019 - 21:53
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 01 19, 21:52)
Dontstop, ne tu viena ieškai savęs biggrin.gif aš po 11 metų padėjau pareiškimą dėl išėjimo iš savo vienintelio darbo...visi šoke ir netiki, kad išeisiu. Atseit apsigalvosiu. Toliau nežinia kas..nes esu priversta persikvalifikuoti. Nusibodo ta pati sistema su daug darbo ir klaikiai snarglėtu atlyginimu. Reiks stoti į darbo biržą biggrin.gif kol kas dar smulkiai nesidomėjau, bet teks

Va kokie pokyčiai. Taip smarkiai užkniso, kad nesusiradus kito iškart pareiškimą parašei? Ar dar užsiimi siuvimu?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2019 01 20, 11:12)
Va kokie pokyčiai. Taip smarkiai užkniso, kad nesusiradus kito iškart pareiškimą parašei? Ar dar užsiimi siuvimu?

Taip, užkniso. Ir pačiai dėl to 'abydna', nes liūdna kai tiek mokiausi, tiek dirbau ir va nusivili sistema pačia, ta aplinka žudo, tie patys veidai, plepalai apie nieką..išėjau į niekur ir tikiuosi kažkaip susidėlios viskas. Visada galiu grįžti.
Siuvimo nedaug dbr, bet šį tą dar padarau kiek galiu..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 01 19, 21:52)

11 metų pradirbti vienam darbe - žiauriai daug. smile.gif Gal ir metas keisti. ax.gif Ar turi minčių į kokias sritis norėtum persikvalifikuoti? Siuvimą?
Kaip mano vyras moko dukras: gyvenime darykite tai, kas labiausiai patinka, tuomet niekada nereikės dirbti, turėsit daug pinigų, galėsit prisipirkti saldainių kiek tik norėsit. biggrin.gif

O aš šį savaitgalį skyriau pasikultūrinimui. Su naujom bendradarbėm buvau "Urviniame žmoguje". Kažkaip nieko labai nesitikėjau, bet visai "linksmai susižiūrėjo". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2019 01 18, 12:08)
Kas cia per zaidimas su tokiu pavadinimu?!  biggrin.gif
Apie jumpsuita tyliu..  biggrin.gif

Mes kiekvienas pats sau nusipirkom, vyras bilieta i futbolo rugtynes. As i baleta Palangoje 'Miegancioji grazuole'.

Adelijai suniuka tasytej sedinti, dvi Kakes Makes knygas.

Grize is LT ispakavom ju atsiusta siuntini, Adelijai suknele sesuo padovanojo, o tevai playmobil nameliui buvo dave pinigu, rusy paslepta laikem.
As gavau ko reikejo, ranku kremo dideli inda.
Sesuo, kai ejo gelinio lakavimo/priauginimo kursus, nupirko is parodos kazkokios, pas manikiuristes visada skaniai kvepantys ir svelnias rankas darantys tie kremai, norejau.
Paskui tusa (nes pati nepajegiu nusipirkti, kosmetikai visai abejinga), dar nuo seses kvepalus rutuliuka toki, kur gali pasirutuliuot is rankinuko issitraukus riesus, kakla ir nesijuokit- trejas treningiaskes po namus, nes DE ar zmones zemesni ar kas, bet as nerandu normaliu kelniu 172 ugiui, visada truksta poros cm, tai sakau, nupirk man normaliu kelniu, nes vaikstau su dzinsais po namus.
Vyrui kvepalus, nes jis ju isnaudoja kaip trys moterys, neturejo jau ne laso.

Kadangi musu grizimas buvo staigmena, tai siuntinius issiuntem gruodzio pradzioj iprastai, as i LT, jie mums, iki isvykimo nespejom gauti, prasem kaimynu, kad paimtu, nes pastas butu issiuntes atgal i LT, kai ilgai neatsiimi.

Kokius kvepalus vyrui pirkai?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 01 20, 15:00)
11 metų pradirbti vienam darbe - žiauriai daug.  smile.gif  Gal ir metas keisti.  ax.gif  Ar turi minčių į kokias sritis norėtum persikvalifikuoti? Siuvimą?
Kaip mano vyras moko dukras: gyvenime darykite tai, kas labiausiai patinka, tuomet niekada nereikės dirbti, turėsit daug pinigų, galėsit prisipirkti saldainių kiek tik norėsit.  biggrin.gif

O aš šį savaitgalį skyriau pasikultūrinimui. Su naujom bendradarbėm buvau "Urviniame žmoguje". Kažkaip nieko labai nesitikėjau, bet visai "linksmai susižiūrėjo".  smile.gif

Realiai atmetus motinystę, išdirbau 8. Bet irgi daug biggrin.gif visada mėgau savo darbą, su šypsena eidavau. Po grįžimo viskas apsivertė. KASDIEN eidavau ir grįždavau su mintim, kad nebenoriu ten dirbti. Kažkokia beprasmybė apėmė. Kad nieko naudingo neišmoksti, kad apskritai netobulėji ten. Metai eina.. dabar išėjus kelias savaites bandysiu nieko neveikti. Jei niekas nesikeis, bandysiu eiti į kursus. IT biggrin.gif pačiai juokinga.. bet..pilna aplink pavyzdžių, kaip sėkmingai dirba nesusiję su IT žmonės, tai bandysiu irgi pereit. Jei nepavyks, ne bėda. Yra kelios kitos sritys kur bandysiu. Noriu dar anglų palankyti bent mėnesį, visai užmarinau įgūdžius..žodžiu yra noras keistis, daryti kažką naujo, vyras palaiko. Ko man daugiau reikia. Tik ryžto ir pačiai save nugalėti
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 01 20, 14:30)
Realiai atmetus motinystę, išdirbau 8. Bet irgi daug biggrin.gif visada mėgau savo darbą, su šypsena eidavau. Po grįžimo viskas apsivertė. KASDIEN eidavau ir grįždavau su mintim, kad nebenoriu ten dirbti. Kažkokia beprasmybė apėmė. Kad nieko naudingo neišmoksti, kad apskritai netobulėji ten. Metai eina.. dabar išėjus kelias savaites bandysiu nieko neveikti. Jei niekas nesikeis, bandysiu eiti į kursus. IT biggrin.gif pačiai juokinga.. bet..pilna aplink pavyzdžių, kaip sėkmingai dirba nesusiję su IT žmonės, tai bandysiu irgi pereit. Jei nepavyks, ne bėda. Yra kelios kitos sritys kur bandysiu. Noriu dar anglų palankyti bent mėnesį, visai užmarinau įgūdžius..žodžiu yra noras keistis, daryti kažką naujo, vyras palaiko. Ko man daugiau reikia. Tik ryžto ir pačiai save nugalėti

Na ir šaunu! Sėkmės atrandant kitą įdomią sritį. 4u.gif
Atsakyti