Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas,
Nervina, kai prisižymiu citavimo daug, o nieko neįdeda. Na, nervuoja tai čia tik šiaip, nesinervuoju, žinoma, tik šiaip, nepatogumas smile.gif
Azazella, mums irgi Nasonex paskyrė.
Dėl elektros - pas mus irgi viskas elektra, tad labai džiaugiuosi, kad tokiais atvejais yra lauko virtuvė su dujine virykle, tad tai mus gelbsti smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Ir kaip jum necituoja, aš niekad neturiu problemų  :hmm:  Čia gal senoje versijoje necituoja?

Azazella, mes kankinam Rino germiną, mum 6 mėn išrašė, liko 1 pakuotė, pagaliau - labai nesiduoda purkšti. Man vienai be pagalbos išvis neįmanoma susitvarkyti, laikosi už nosies ir neleidžia purkšti  :dry2:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 13, 11:21)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Ir kaip jum necituoja, aš niekad neturiu problemų  hmm.gif  Čia gal senoje versijoje necituoja?</p>
<p> </p>
<p><strong>Azazella</strong>, mes kankinam Rino germiną, mum 6 mėn išrašė, liko 1 pakuotė, pagaliau - labai nesiduoda purkšti. Man vienai be pagalbos išvis neįmanoma susitvarkyti, laikosi už nosies ir neleidžia purkšti  dry.gif </p>

Motiejui nėra problemų su jokių vaistų vartojimu smile.gif
Atsakyti

Motiejui nėra problemų su jokių vaistų vartojimu smile.gif

Jėzau, pavydžiu  :)​ 

Atsakyti
Kas per tyla? Ramybė kokia...
Šiandien akinius pasiėmiau, dabar būsiu/esu akiniuota boba biggrin.gif Eisiu skaityt.
Tingėjimas apėmęs mane...
Atsakyti
labas, pas mus su vaistais įvairiai. jei paragavo ir patiko, kitąsyk gers be problemų, jei ne - tenka girdyt per prievartą.
Atsakyti

Šiandien akinius pasiėmiau, dabar būsiu/esu akiniuota boba biggrin.gifEisiu skaityt.

Prieš tai niekad neteko nešiot?

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 13, 15:27)
Šiandien akinius pasiėmiau, dabar būsiu/esu akiniuota boba biggrin.gif Eisiu skaityt.

Aš irgi pradėjau skaityti. Po 3,5 metų pagaliau paėmiau knygą į rankas. blush-anim-cl.gif
Skaitau K.Sabaliauskaitės "Silva rerum". Jau kai įsijaučiau, tai nuo ryto ir laukiu kada mažė užmigs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 13, 15:27)

tai visad tyla ir ramybe buna pries savaitgali ir savaitgalio metu.
Atsakyti

Aš irgi pradėjau skaityti. Po 3,5 metų pagaliau paėmiau knygą į rankas. blush-anim-cl.gif Skaitau K.Sabaliauskaitės "Silva rerum". Jau kai įsijaučiau, tai nuo ryto ir laukiu kada mažė užmigs unsure.gif

Sveikos, aš tik paskaitinėti užsuku paskutiniu metu :-D

Bibliotekoje užsirezervavau ketvirtą Silvos dalį, bet ten be manęs dar 3 žmonės laukia, tai pavasarį gal ir prieis eilė :-D o taip norisi...

Išvis skaitymo bumas apėmė, romanai nebetraukia, nebent labai geri būtų... Tai skaitau visokias kaip aš sakau "technines" knygas  :B va pervariau Drukteinio Izraelio valstybė,  daba belaukdama Silvos skaitau Pocevičiaus 100 Vilniaus istorinių vietų  :rolleyes:

Atsakyti
Kaip man nera nervu su tuo pietu miegu... Dvi valandas bandziau, niekaip... O vakarais pavargus tokias scenas kelia, del bet kokio menknieko kaukia pasikukciodama...

Ruosiames po biski rytojui, padariau tingini, vyras buta tvarko, eisiu keksus kepti.
Ryt padarysiu sumustinius vieno kasnio.
Kitka uzsakysim kas ka issirinks.
Dar reikia staltiese, rubus islygint.
Numaudyt ponia ir viskas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tylu ramu čia, tai užsukau pasivaidelent.
Mudvi vienos, išleidom tėtį slidinėt, tai kasryt ir po pietų miego būna ašaros kur tetė biggrin.gif
Kasdien lauke prabūnam daug, atrado mažė sniego džiaugsmą bigsmile.gif vaikšto pati kol pavargsta, aš turiu "atmaskę" - roges tempiu biggrin.gif
Kasdien vis daugiau pasiseka ant tūliko padaryt, patiko jai tas čiurlenimo garsas biggrin.gif
Ateina puskės į svečius, pirmą kart darau tą brokolio mišrainę, tikiuosi gausis ax.gif

dzeuse, nepavydžiu dėl migdymo. Nei ką patart, tiesiog anksčiau vakare guldyt, matyt reikia. Smagiai ryt atšvęskit 4u.gif
Atsakyti