Nervina, kai prisižymiu citavimo daug, o nieko neįdeda. Na, nervuoja tai čia tik šiaip, nesinervuoju, žinoma, tik šiaip, nepatogumas
Azazella, mums irgi Nasonex paskyrė.
Dėl elektros - pas mus irgi viskas elektra, tad labai džiaugiuosi, kad tokiais atvejais yra lauko virtuvė su dujine virykle, tad tai mus gelbsti
Sveikos
Ir kaip jum necituoja, aš niekad neturiu problemų Čia gal senoje versijoje necituoja?
Azazella, mes kankinam Rino germiną, mum 6 mėn išrašė, liko 1 pakuotė, pagaliau - labai nesiduoda purkšti. Man vienai be pagalbos išvis neįmanoma susitvarkyti, laikosi už nosies ir neleidžia purkšti
<p>Ir kaip jum necituoja, aš niekad neturiu problemų Čia gal senoje versijoje necituoja?</p>
<p> </p>
<p><strong>Azazella</strong>, mes kankinam Rino germiną, mum 6 mėn išrašė, liko 1 pakuotė, pagaliau - labai nesiduoda purkšti. Man vienai be pagalbos išvis neįmanoma susitvarkyti, laikosi už nosies ir neleidžia purkšti </p>
Motiejui nėra problemų su jokių vaistų vartojimu
Motiejui nėra problemų su jokių vaistų vartojimu
Jėzau, pavydžiu
Šiandien akinius pasiėmiau, dabar būsiu/esu akiniuota boba Eisiu skaityt.
Tingėjimas apėmęs mane...
Kas per tyla? Ramybė kokia...
Prieš tai niekad neteko nešiot?
Aš irgi pradėjau skaityti. Po 3,5 metų pagaliau paėmiau knygą į rankas.
Skaitau K.Sabaliauskaitės "Silva rerum". Jau kai įsijaučiau, tai nuo ryto ir laukiu kada mažė užmigs
tai visad tyla ir ramybe buna pries savaitgali ir savaitgalio metu.
Aš irgi pradėjau skaityti. Po 3,5 metų pagaliau paėmiau knygą į rankas. Skaitau K.Sabaliauskaitės "Silva rerum". Jau kai įsijaučiau, tai nuo ryto ir laukiu kada mažė užmigs
Sveikos, aš tik paskaitinėti užsuku paskutiniu metu :-D
Bibliotekoje užsirezervavau ketvirtą Silvos dalį, bet ten be manęs dar 3 žmonės laukia, tai pavasarį gal ir prieis eilė :-D o taip norisi...
Išvis skaitymo bumas apėmė, romanai nebetraukia, nebent labai geri būtų... Tai skaitau visokias kaip aš sakau "technines" knygas va pervariau Drukteinio Izraelio valstybė, daba belaukdama Silvos skaitau Pocevičiaus 100 Vilniaus istorinių vietų
Ruosiames po biski rytojui, padariau tingini, vyras buta tvarko, eisiu keksus kepti.
Ryt padarysiu sumustinius vieno kasnio.
Kitka uzsakysim kas ka issirinks.
Dar reikia staltiese, rubus islygint.
Numaudyt ponia ir viskas.
Tylu ramu čia, tai užsukau pasivaidelent.
Mudvi vienos, išleidom tėtį slidinėt, tai kasryt ir po pietų miego būna ašaros kur tetė
Kasdien lauke prabūnam daug, atrado mažė sniego džiaugsmą vaikšto pati kol pavargsta, aš turiu "atmaskę" - roges tempiu
Kasdien vis daugiau pasiseka ant tūliko padaryt, patiko jai tas čiurlenimo garsas
Ateina puskės į svečius, pirmą kart darau tą brokolio mišrainę, tikiuosi gausis
dzeuse, nepavydžiu dėl migdymo. Nei ką patart, tiesiog anksčiau vakare guldyt, matyt reikia. Smagiai ryt atšvęskit