Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas 🙂 Aleksas šiandien išsinešė į darželį medalį "Jaunajam bėgikui 2017", kurį seniai turi - prisireikė parodyti 😀 Gimtadienio proga aprengiau marškinius ir įdėjau maikutę, kad po miego nereikėtų sagstytis 🙂 Vaišių nenešam, gauna karūną, padainuoja sveikinimo daoiną ir tiek 🙂 Po darželio nusivešim į parduotuvę, kad išsirinktų kokią nori mašiną, tortuką nupirksim ir viskas 🙂

Uogos Kajui sveikinimai! 🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎂🎂🎂
Atsakyti
Dontstop - smagu, kad išlindai iš pogrindžio biggrin.gif

Su praėjusiu gimtadieniu. birthday.gif

Mes curiosity buvom du kartus. Pirmą kartą kai tik atsidarė, antrą - vasarą. Tiesiog kai buvom antrą kartą pastebėjau, kad nemažai žaislų sulaužyta, arba išvis nėra. Turbūt vaikai sugeba kai ką išsinešti namo unsure.gif Dėl kainos - sutinku, kad didoka.

Smagu, kad gerai praėjo kelionė. Nors tavo vietoje, nežinau, ar būčiau važiavusi. Ligos mane labiausiai ir gąsdina kelionės metu. Kur palikote jūrų kiaulytes? smile.gif
Šiaip mano mažoji yra gyvūnų fanatikė. Myli visus ir sako, kai užaugs tai augins daaaug gyvūnų. O aš priešingai, nenoriu jokio gyvūno namuose. Bet dabar jau pradeda graužti sąžinė, gal visgi reikėtų kažką įsigyti dėl jos g.gif
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2019 01 16, 14:06)
Labas 🙂 Aleksas šiandien išsinešė į darželį medalį "Jaunajam bėgikui 2017", kurį seniai turi - prisireikė parodyti 😀 Gimtadienio proga aprengiau marškinius ir įdėjau maikutę, kad po miego nereikėtų sagstytis 🙂 Vaišių nenešam, gauna karūną, padainuoja sveikinimo daoiną ir tiek 🙂 Po darželio nusivešim į parduotuvę, kad išsirinktų kokią nori mašiną, tortuką nupirksim ir viskas 🙂

Uogos Kajui sveikinimai! 🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎂🎂🎂

Su gimtadieniu ir jus birthday.gif
Buvo turbūt linksmas su medaliu ir karūna? biggrin.gif

Pas mus irgi darželyje jokių vaišių. Gauna medalį su skaičiumi 4, ir visa grupė padainuoja gimtadienio dainelę. Maniškė baisiai džiaugėsi šia dovana, kad iš grupės ją gavo vienintelė. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 01 17, 11:31)
Dontstop - smagu, kad išlindai iš pogrindžio  biggrin.gif

Su praėjusiu gimtadieniu.  birthday.gif

Mes curiosity buvom du kartus. Pirmą kartą kai tik atsidarė, antrą - vasarą. Tiesiog kai buvom antrą kartą pastebėjau, kad nemažai žaislų sulaužyta, arba išvis nėra. Turbūt vaikai sugeba kai ką išsinešti namo  unsure.gif  Dėl kainos - sutinku, kad didoka.

Smagu, kad gerai praėjo kelionė. Nors tavo vietoje, nežinau, ar būčiau važiavusi. Ligos mane labiausiai ir gąsdina kelionės metu. Kur palikote jūrų kiaulytes?  smile.gif
Šiaip mano mažoji yra gyvūnų fanatikė. Myli visus ir sako, kai užaugs tai augins daaaug gyvūnų. O aš priešingai, nenoriu jokio gyvūno namuose. Bet dabar jau pradeda graužti sąžinė, gal visgi reikėtų kažką įsigyti dėl jos  g.gif
Papildyta:
Su gimtadieniu ir jus  birthday.gif
Buvo turbūt linksmas su medaliu ir karūna?  biggrin.gif

Pas mus irgi darželyje jokių vaišių. Gauna medalį su skaičiumi 4, ir visa grupė padainuoja gimtadienio dainelę. Maniškė baisiai džiaugėsi šia dovana, kad iš grupės ją gavo vienintelė.  tongue.gif

Medalį auklėtoja liepė pasidėti, kad nenutrauktų 😀
Atsakyti

Sveikos :4u:

IruteB, su praėjusiu Aleksą :4u:  Kad vaisių darželiui nereikia, taigi liuks, jokių rūpesčių :4u:

Uoga_saujoj, sveikinimai Kaujui :4u:

Semtama, ačiū už sveikinimus :4u:  Kiaulytės buvo likusios vienos namie. Nieko neatsitiko, maisto ir vandens net liko. Pirkom antrą gertuvę. Didesnis išbandymas laukia pavasarį. Vienų aišku nepaliksime :)  Galvojau net mamai vežt į Klaipėdą, bet  kai ji buvo pas mus per Kalėdas, labai kentėjo nuo astmos priepuolių, tvirtina, kad būtent nuo kiaulyčių. Buvom net medžio briketus iškratę iš narvelio ir škudurų pridėlioję - nepadėjo. Tai ieškom žmogaus, kuris galėtų kiaulytes lankyti pas mus namie, kol būsim išvykę. Kažkur transportuot narvelį būtų nepatogu, jis didelis, 120*80 cm...

Mes ne itin norėjom gyvūnų, daugiau nusileidom vaiko norui, bet dabar mylim be galo be krašto mūsų mazges :wub:  Ir tikrai nesigailim, kad ryžomės šiam žingsniui :D

Atsakyti
Dontstop, remontus baiget? Ka Kaledom dovanojot vieni kitiems? Pas jus visada buna ne po viena dovana. Tik nesakyk, kad vyrui koki jumpsuita numezgei.. biggrin.gif
Atsakyti

Dontstop, remontus baiget? Ka Kaledom dovanojot vieni kitiems? Pas jus visada buna ne po viena dovana. Tik nesakyk, kad vyrui koki jumpsuita numezgei.. biggrin.gif

Remontą baigėm, senokai jau, gal apie spalį.

Vasarą kitą kambarį remontuosim, svetainę. Jei prikalbinsiu vyrą :D Nes kai aptarinėjom praėjusius metus, sakė tiek įgrisęs buvo remontas, kad net baisu vėl apie jį pagalvoti :D

Pas mus būna po 4 dovanas vaikams ir po 2  apsikeičiam mes su vyru :rolleyes:

Vaikams buvo tokios.

Panai:

1. stalo žaidimas "Ponas Kakis" (toks: 887961684940_1.jpg) - na, ką, be galo džiaugėsi abu vaikai :D

2. rinkinys plaukams tokios ale garbanojimo žnyplės, į kurias įdedamos spalvotos kreidelės, spalvinti sruogoms - idėja gera, kokybė š (Maxima...)

3. gydytojo rinkinys - liuks (čia jau antras mūsų toks rinkinys)

4. "magiški" flomasteriai (su baltu, kuris piešiant ant spalvoto keičia jo spalvą) - irgi š kokybė, "magiškasis" flomasteris neveikė  :P

Sūnui:

1. veiksmo kamera, ale go pro - labai patenkintas, kelionėje filmavo kiekvieną savo laiko sekundę

2. silikoninė, susukama į ritinį, raudona kompo klaviatūra - šita dovana patiko labiausiai

3.stalo žaidimas I know - patiko ir mums su vyru :good:

4. kuponas į virutalios erdvės saloną

Beje, vaikai mokykloje šiemet keitėsi  dovanomis, tai maniškis dovanojo draugui irgi kuponą į virtualią realybę, išrinko pats :bigsmile: Draugas jam dovanojo istorijos enciklopediją, na jam labai patiko, perskaitė su malonumu.

Mama dovanojo vaikams po knygą, panai apie Kakę Makę, sūnui - "Ką gali nuveikti iki tau sukaks 13 metų" (šita super).

Mum mama dovanojo knygą apie Kroatiją :bigsmile:

Aš vyrui dovanojau, ir kaip tu atspėjai :lol: , jumpsuit'ą, ne pačios megztą, iš River Island - liuks, nešioja, džiaugiasi. Antra dovana - odinė raktinė (turėjo tokią, nusinešiojo, reikėjo atnaujinti tiesiog). Neįdomios mano dovanos :)

Jis man - kalną kosmetikos, apyrankę, termo puoduką...

Ką jūs? :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 01 17, 15:44)
1. stalo žaidimas "Ponas Kakis"

Kas cia per zaidimas su tokiu pavadinimu?! biggrin.gif
Apie jumpsuita tyliu.. biggrin.gif

Mes kiekvienas pats sau nusipirkom, vyras bilieta i futbolo rugtynes. As i baleta Palangoje 'Miegancioji grazuole'.

Adelijai suniuka tasytej sedinti, dvi Kakes Makes knygas.

Grize is LT ispakavom ju atsiusta siuntini, Adelijai suknele sesuo padovanojo, o tevai playmobil nameliui buvo dave pinigu, rusy paslepta laikem.
As gavau ko reikejo, ranku kremo dideli inda.
Sesuo, kai ejo gelinio lakavimo/priauginimo kursus, nupirko is parodos kazkokios, pas manikiuristes visada skaniai kvepantys ir svelnias rankas darantys tie kremai, norejau.
Paskui tusa (nes pati nepajegiu nusipirkti, kosmetikai visai abejinga), dar nuo seses kvepalus rutuliuka toki, kur gali pasirutuliuot is rankinuko issitraukus riesus, kakla ir nesijuokit- trejas treningiaskes po namus, nes DE ar zmones zemesni ar kas, bet as nerandu normaliu kelniu 172 ugiui, visada truksta poros cm, tai sakau, nupirk man normaliu kelniu, nes vaikstau su dzinsais po namus.
Vyrui kvepalus, nes jis ju isnaudoja kaip trys moterys, neturejo jau ne laso.

Kadangi musu grizimas buvo staigmena, tai siuntinius issiuntem gruodzio pradzioj iprastai, as i LT, jie mums, iki isvykimo nespejom gauti, prasem kaimynu, kad paimtu, nes pastas butu issiuntes atgal i LT, kai ilgai neatsiimi.
Atsakyti
Man dažnai meta tą pono kakio reklamą, vis galvodavau, kas čia per nesąmonė blink.gif biggrin.gif dontstop, ką ten daryt su juo reikia?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2019 01 18, 12:08)
Man dažnai meta tą pono kakio reklamą, vis galvodavau, kas čia per nesąmonė blink.gif  biggrin.gif dontstop, ką ten daryt su juo reikia?

As irgi taip galvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti

Su tuo Ponu Kakiu taip yra: metamas kauliukas, kiek iškrenta taškų, tiek kartų reikia pumpuoti su pompa klozetą :D  Kakis gali iššokt, gali neiššokt. Tada kitas žaidėjas meta kauliuką ir pumpuoja. Kažkurį kartą iššoka kakis, tada visi turi gaudyti jį. Kas pagauna, gaus žetoną. Kas surinks daugiausia žetonų, tas laimės. Žaidimas primityvus. Skirtas nuo 5 metų, bet tikrai supras ir 3metis :D Visas smagumas apipavidalinime :D

Dzeuse, geros praktiškos dovanos :)  Kokios Kakės Makės knygos?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 01 18, 16:00)
<p>Su tuo Ponu Kakiu taip yra: metamas kauliukas, kiek iškrenta taškų, tiek kartų reikia pumpuoti su pompa klozetą biggrin.gif  Kakis gali iššokt, gali neiššokt. Tada kitas žaidėjas meta kauliuką ir pumpuoja. Kažkurį kartą iššoka kakis, tada visi turi gaudyti jį. Kas pagauna, gaus žetoną. Kas surinks daugiausia žetonų, tas laimės. Žaidimas primityvus. Skirtas nuo 5 metų, bet tikrai supras ir 3metis biggrin.gif Visas smagumas apipavidalinime biggrin.gif
</p><p></p><p>Dzeuse, geros praktiškos dovanos smile.gif  Kokios Kakės Makės knygos?
</p>

biggrin.gif nezinau nei ka pasakyt. Ko tik neprigalvoja..

Kaip darbe sekasi?
Atsakyti

biggrin.gifnezinau nei ka pasakyt. Ko tik neprigalvoja..

Kaip darbe sekasi?

Ne super. Šiais metais planuoju išeit, greičiausiai vasarą.

Prieš metus kažkaip pozityviau žiūrėjau, be to, jaučiausi užčiuopus savo sritį :D

Šiai dienai nebežinau, gal pabodo, ko gero kito darbo ieškosiu kitokio pobūdžio :blush-anim-cl:  Ir kada aš jau nustosiu savęs ieškoti... :oh:

Atsakyti