Matyt vistiek į pirmą vaiką daugiau laiko investuojama... bent jau aš tikrai dukrai daugiau laiko skirdavau, kol tik vieną turėjau, o kai vaikai du tai dažniaų bendra veikla užsiimam...
Mum bendra veikla užsiimti neišeina - per didelis vaikų amžiaus skirtumas Dėl to ir aš laisvo laiko visiškai neturiu (nes tik vienas vaikas nulipa nuo galvos, tuoj prisistato kitas), ir šeimoj nėra bendrumo. Jau ir vyrui daviau velnių, nes visi viską darom atskirai, valgom atskirai, filmus žiūrim atskirai kiekvienas savo, keliamės ir miegot einam visi skirtingais laikais, pramogaujam po vieną-du; nebelikę nieko, ką darytume visa šeima kartu. Na čia kita bėda...
O dėl laiko paskirstymo tarp vaikų, vyresnėliui tokio amžiaus gal panašiai skyriau, dabar žymiai daugiau, nei mažei, nes pirmoj vietoj jo pamokos konkursai, olimpiados ir tt O ir vaikas jis toks reiklus, problemiškas, o mažė visiškai prisitaikanti, yra kas žaidžia kartu - ok, nėra, pati nueina susiranda veiklos...Aš jai prieš miegą skaitau, bet jei neturiu laiko, pasiima knygą ir pati garsiai ale skato (kuria ekspromtu pasakojimą).
Vakar visą dieną nėjau iš namų. Pastebėjau, kad matyt parduotuvės atima iš mūsų per daug laiko ir jėgų, nes niekur neinant gan nemažai reikalų pasidarė Kažkaip reikės optimizuot šią gyvenimo dalį