Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(ale-ruta @ 2018 09 30, 20:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72218176" data-time="1538318294"><div><p>Nešioja 110 dydį, striukes, džempus šiltesnius dedu ir 116, koja 28 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Vajė... čia jūsų vaikai tokie dideli, ar mano visai mažiukai... mano penkiametė nešioja 116-122 dydį, batai 28 - 29. Mažius 104 su rezervu, batus 27 dydžio, žieminius bandysiu 28 imt.</p>

O koks ūgis taviškio? Maniškė prie aukštesnių skaitosi, 103 cm buvo vasarą, gal jau ir daugiau dabar, ir šiaip ne kūda smile.gif

QUOTE(semtama @ 2018 10 02, 09:16)
O kaip dabar tavo sūnaus svoris? Ar stabilizavosi? Atsimenu, kažkada buvo labai staigiai priaugęs...

Pas mus per pilva, liemenį - priešingai, viskas krenta. Neturiu nei vieno sijono panoms dėl šios priežasties. Turiu ne vienas kelnes, kurias esu pirkusi "ant išaugimo" į priekį, bet taip ir nedėvėjo, nes per liemenį krenta, o jau per kojas trumpos. Praeitą savaitę pirkau triusikus iš Lindexo. Mažajai ėmiau 86-92 dydį. Ant etiketės parašyta 1-2metai. Pavasarį esu pirkus iš Takko fasion  panoms maudymkes. Buvo supakuotos, negalėjau ištraukti ir pažiūrėti. Ėmiau pagal metus. Tai šita, kuri skirta 3-4 metų, buvo gerokai per didelė mano vyresnėlei. Ir kažin ar kitą vasarą mano didžioji ją priauks. Tuo tarpu ta, kuri skirta 4-5 metų, tikiuosi apvilksiu, kai eis į mokyklą.

Manekenės taviškės matomai, jei liemuo toks kūdas rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2018 10 02, 12:34)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72219677" data-time="1538460980">
<div>
<p>O kaip dabar tavo sūnaus svoris? Ar stabilizavosi? Atsimenu, kažkada buvo labai staigiai priaugęs...
Pas mus per pilva, liemenį - priešingai, viskas krenta. Neturiu nei vieno sijono panoms dėl šios priežasties. Turiu ne vienas kelnes, kurias esu pirkusi "ant išaugimo" į priekį, bet taip ir nedėvėjo, nes per liemenį krenta, o jau per kojas trumpos. Praeitą savaitę pirkau triusikus iš Lindexo. Mažajai ėmiau 86-92 dydį. Ant etiketės parašyta 1-2metai. Pavasarį esu pirkus iš Takko fasion panoms maudymkes. Buvo supakuotos, negalėjau ištraukti ir pažiūrėti. Ėmiau pagal metus. Tai šita, kuri skirta 3-4 metų, buvo gerokai per didelė mano vyresnėlei. Ir kažin ar kitą vasarą mano didžioji ją priauks. Tuo tarpu ta, kuri skirta 4-5 metų, tikiuosi apvilksiu, kai eis į mokyklą.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Buvo staigiai priaugęs pirmoj klasėj  smile.gif</p>
<p>Ir dabar svoris didokas pagal ūgį (131 ūgis, 35 kg svoris, norma tokiam ūgiui 25-28 kg)</p>

O kaip jam su mityba toliau? Ar jau valgo normaliau? Įdomu iš kur tas svoris užaugo, kai toks nevalgus buvo..
Atsakyti
Labas,
mažius sirguliuoja, tėvukai nuvežė pas gydytoj, padarė kraują, crb 8, antibiotikų nerašė, gerklė paraudus.
mano vaikas pereina i 104 dydį. batai 26. Dukra beveik 8,5 metų nešioja 128 dydį, kojos išmiera 30.
ji irgi kūdena, labai dažnai netinka per liemenį timkės, sijonai, nors pagal ilgį tinka.
ką nešit mokytojoms/auklėtojoms mokytojų dienai? mano maius šią savaitę į darželį neis, bet aš jau dovanas nupirkus, nunešim pirmadienį. nupirkau žolynėlio arbatų rinkinius auklėtojoms, auklytei ir dukros mokytojai ir pridėsiu po stiklainiuką medaus. tik dar neradau gražių mažų stiklainėlių.
ir aš savaitgalį tvarkiausi drabužius, padėjau vasarinius, ištraukėm rudeninius. vaikams nelabai ko reikia. nebent mažiui pėdkelnių. dukrai pašiltintų timpų užsakiau iš kiniečių.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 10 02, 16:53)
Labas,
mažius sirguliuoja, tėvukai nuvežė pas gydytoj, padarė kraują, crb 8, antibiotikų nerašė, gerklė paraudus.
mano vaikas pereina i 104 dydį. batai 26. Dukra beveik 8,5 metų nešioja 128 dydį, kojos išmiera 30.
ji irgi kūdena, labai dažnai netinka per liemenį timkės, sijonai, nors pagal ilgį tinka.
ką nešit mokytojoms/auklėtojoms mokytojų dienai? mano maius šią savaitę į darželį neis, bet aš jau dovanas nupirkus, nunešim pirmadienį. nupirkau žolynėlio arbatų rinkinius auklėtojoms, auklytei ir dukros mokytojai ir pridėsiu po stiklainiuką medaus. tik dar neradau gražių mažų stiklainėlių.
ir aš savaitgalį tvarkiausi drabužius, padėjau vasarinius, ištraukėm rudeninius. vaikams nelabai ko reikia. nebent mažiui pėdkelnių. dukrai pašiltintų timpų užsakiau iš kiniečių.

Mes atskirai nieko nenešim, visada tokiom progom bendras dovanėles nuo tevų perkam.
Sveikatos!
Atsakyti

O koks ūgis taviškio? Maniškė prie aukštesnių skaitosi, 103 cm buvo vasarą, gal jau ir daugiau dabar, ir šiaip ne kūda smile.gif

Mažius birželį buvo 1m. ūgio 13 kg. Dukra (5 m.) ūgis 115 cm. svėrė apie 16 kg. Abu kūdi, kažkada rašiau, kad visas kelnias siaurinu.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Sima_1, sūnui su mityba dabar geriau :)  Anksčiau rašydavau, kad maistą slepia spintose, nieko nemėgsta, tai dabar daugmaž normaliai valgo, nebepagaunam, kad išmestų maisto (nebent išmoko geriau šifruotis :P ), netgi priešingai, pagal produktus matau, kad ką nors papildomai kartais sau pasigamina dieną. Pagrindinį mėsišką patiekalą perkėliau vakarui (kai valgo prie manęs), saldumynų namie nebelaikom (nes slapčia suvalgydavo). Atsirado ir kažkokių mėgstamų patiekalų, būna kaip prizą už gerus darbus paprašo skanėstų - wok, fokačią su alyvuogėm arba vištienos krūtinėlės eskalopą :lol:  Aišku niekad neatsisakytų burgerio, kebabo, kolos zero...

Pirmoj klasėj svoris staigiai išaugo dėl problemų su cukrumi kraujyje. Toliau kadangi prisižiūrim mitybą, nebeauga taip staigiai. Pirmos klasės pabaigoje svoris buvo 33 kg, dabar ketvirtos klasės pradžioje 35 kg. Kažkiek augti gi turi, nes ir į ūgį auga :)

Relita, sveikatos mažiui :4u:

Ir į mokyklą, ir į darželį nešim po saldainių dėžutę. Užpirkau Lenkijoj iškart ir rugsėjo 1, ir Mokytojų dienai :D

Aš irgi vienas pašiltintas tympas nusižiūrėjau kiniečiuose :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 10 03, 08:26)
būna kaip prizą už gerus darbus paprašo skanėstų - wok, fokačią su alyvuogėm arba vištienos krūtinėlės eskalopą lotuliukas.gif 

Teko net pagooglinti kas tai yra biggrin.gif
Atsakyti

Teko net pagooglinti kas tai yra biggrin.gif

Va kaip būna, kai standartinių skanėstų, t y saldumynų, negalima :D

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 10 03, 07:26)
Pirmos klasės pabaigoje svoris buvo 33 kg, dabar ketvirtos klasės pradžioje 35 kg. Kažkiek augti gi turi, nes ir į ūgį auga smile.gif

Paklausiau seses, koks ugis svoris jos sunaus- 160cm., 39kg.
Koks ugis taviskio, kiek zemesnis?
Atsakyti

Paklausiau seses, koks ugis svoris jos sunaus- 160cm., 39kg.
Koks ugis taviskio, kiek zemesnis?

Na taip, biškį žemesnis :hihihi:  131 cm

Atsakyti

Sveikinimai temos pedagogėms :4u:

sveikinimas-mokytoju-dienos-proga-57f362

Atsakyti
Labas. Kaip gyvenat?
As su mazaja sedziu namie. Bronchitas jai. Pasiemiau mamadieni. Kosti kaip traktorius. unsure.gif

Arteja vyro 40metis, narsau po interneta, ieskau dovanu ideju. Mes baliu nelabai megstam, dovanas vienas kitam dovanojam labai retai, bet galvoju, kad gal si karta reiketu... Viena is ideju - nupirkti kelione i Roma ar Barselona savaitgaliui dviems. Bet... visada del kelioniu tariames kartu ir derinames. Ech, nezinau... hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 10 09, 10:16)
Labas.  Kaip gyvenat?
As su mazaja sedziu namie.  Bronchitas jai. Pasiemiau mamadieni.  Kosti kaip traktorius.  unsure.gif

Arteja vyro 40metis, narsau po interneta,  ieskau dovanu ideju. Mes baliu nelabai megstam,  dovanas vienas kitam dovanojam labai retai,  bet galvoju,  kad gal si karta reiketu...  Viena is ideju - nupirkti kelione i Roma ar Barselona savaitgaliui dviems. Bet...  visada del kelioniu tariames kartu ir derinames.  Ech,  nezinau...  hmm.gif

Mes tai jau keletą metų nebestebinam vienas kito netikėtom dovanom biggrin.gif viskas būna aptarta ir pasitarta, neskaitant kelių išimčių. O šiaip žiūrėčiau, ko vyras norėtų, tu jį pažįsti geriausiai, ar jis norėtų kelionės staigmenos, ar baliaus staigmenos su keliais artimiausiais, ar jam labiau patiktų viską žinot iš anksto.
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti