O koks ūgis taviškio? Maniškė prie aukštesnių skaitosi, 103 cm buvo vasarą, gal jau ir daugiau dabar, ir šiaip ne kūda
Pas mus per pilva, liemenį - priešingai, viskas krenta. Neturiu nei vieno sijono panoms dėl šios priežasties. Turiu ne vienas kelnes, kurias esu pirkusi "ant išaugimo" į priekį, bet taip ir nedėvėjo, nes per liemenį krenta, o jau per kojas trumpos. Praeitą savaitę pirkau triusikus iš Lindexo. Mažajai ėmiau 86-92 dydį. Ant etiketės parašyta 1-2metai. Pavasarį esu pirkus iš Takko fasion panoms maudymkes. Buvo supakuotos, negalėjau ištraukti ir pažiūrėti. Ėmiau pagal metus. Tai šita, kuri skirta 3-4 metų, buvo gerokai per didelė mano vyresnėlei. Ir kažin ar kitą vasarą mano didžioji ją priauks. Tuo tarpu ta, kuri skirta 4-5 metų, tikiuosi apvilksiu, kai eis į mokyklą.
Manekenės taviškės matomai, jei liemuo toks kūdas
<div>
<p>O kaip dabar tavo sūnaus svoris? Ar stabilizavosi? Atsimenu, kažkada buvo labai staigiai priaugęs...
Pas mus per pilva, liemenį - priešingai, viskas krenta. Neturiu nei vieno sijono panoms dėl šios priežasties. Turiu ne vienas kelnes, kurias esu pirkusi "ant išaugimo" į priekį, bet taip ir nedėvėjo, nes per liemenį krenta, o jau per kojas trumpos. Praeitą savaitę pirkau triusikus iš Lindexo. Mažajai ėmiau 86-92 dydį. Ant etiketės parašyta 1-2metai. Pavasarį esu pirkus iš Takko fasion panoms maudymkes. Buvo supakuotos, negalėjau ištraukti ir pažiūrėti. Ėmiau pagal metus. Tai šita, kuri skirta 3-4 metų, buvo gerokai per didelė mano vyresnėlei. Ir kažin ar kitą vasarą mano didžioji ją priauks. Tuo tarpu ta, kuri skirta 4-5 metų, tikiuosi apvilksiu, kai eis į mokyklą.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Buvo staigiai priaugęs pirmoj klasėj </p>
<p>Ir dabar svoris didokas pagal ūgį (131 ūgis, 35 kg svoris, norma tokiam ūgiui 25-28 kg)</p>
O kaip jam su mityba toliau? Ar jau valgo normaliau? Įdomu iš kur tas svoris užaugo, kai toks nevalgus buvo..