Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2018 09 24, 16:06)
Labas,
Dontstop, su sukaktim  4u.gif
Mes sestadieni sveciu turejom, sekmadieni praejom buktos misko pazintiniu taku.
Ar dar yra vaiku, kurie verktu darzelyje?
Maniskis pernai jau buvo iprates, bet po vasaros vel verkia. Gerai, kad tik ryte kol nunesu i grupe. Vakare gulames apie 21 val, ryte keliasi sunkiai, reikes guldyti anksciau. Ir dar budamas namuose pradeda verkti, kad nenori i darzeli, nori buti namuose. Jis apskritai yra naminukas, pabuves bet kur vakare prasosi namo.
Perduodu aukletojom, tuoj nurimsta.

Maniskis eina pasisokedamas. Du menesiu nelanke, tai kai pasakiau, kad eisim, apsidziauge, grupeje aukletojai ir keliems vaikams puole i glebi smile.gif
Atsakyti

Nieko sau biggrin.gifaš Kajų užmigdau tik 22 val, o keliu tik 15 min vėliau nei tu. Kaip suprast..gal taviškis pietų nemiega?

Ne nemiega, pas mus migdo tik lopšelyje, iki 2,9 metų. Kai pereina į darželį, pietu nebemiega :) bet ir kol miegodavo, vistiek anksti guldydavau. 

Atsakyti
Labas,
kaip rytais keliasi tie, kurie atsigula vėlai? maniškis būna jau 20 val prašo eit miegot, tai einam praustis ir gulamės. anądien grįžo iš darželio, 18 val užmigo, atsikėlė 20 val, pžaidė ir vėl tuoj ėjom miegot. Rytais vaikam sunku keltis, bet ir aš pati nemėgstu keltis 6 valandą.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 09 26, 14:47)
Labas,
kaip rytais keliasi tie, kurie atsigula vėlai? maniškis būna jau 20 val prašo eit miegot, tai einam praustis ir gulamės. anądien grįžo iš darželio, 18 val užmigo, atsikėlė 20 val, pžaidė ir vėl tuoj ėjom miegot. Rytais vaikam sunku keltis, bet ir aš pati nemėgstu keltis 6 valandą.

Maniskis, nepaisant to, kad guldau po 21, uzmiega tik link 22.30. Keliasi apie 7 ryto dazniausiai, pats. Iseiginemis taip pat.
Atsakyti

Labas  :4u: 

Mano pana ir pernai darželyje retai dieną užmigdavo, tai šiemet visai nebemiega pietų.

Užmiega vakare apie 22 val, keliasi apie 6 val ryte  :4u: 

Ryt pas mus tėvų susirinkimas, gal grynųjų reikia pasiruošt  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 09 26, 18:05)
<p>Labas  4u.gif </p><p>Mano pana ir pernai darželyje retai dieną užmigdavo, tai šiemet visai nebemiega pietų.</p><p>Užmiega vakare apie 22 val, keliasi apie 6 val ryte  4u.gif </p><p></p><p>Ryt pas mus tėvų susirinkimas, gal grynųjų reikia pasiruošt  biggrin.gif </p>

Kaip mażai miega unsure.gif maniškė irgi kolkas sunkiai su pietų miegu daržely, laikas ne tas, anksti ten guldo, nebūna pavargus matyt.. Namie visada miega.
Atsakyti

Kaip mażai miega unsure.gifmaniškė irgi kolkas sunkiai su pietų miegu daržely, laikas ne tas, anksti ten guldo, nebūna pavargus matyt.. Namie visada miega.

Na tokia jau ji yra, nemiegalė iš prigimties, ilgai nemiegodavo nei vienam amžiuje  :) 

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 09 26, 15:56)
Maniskis, nepaisant to, kad guldau po 21, uzmiega tik link 22.30. Keliasi apie 7 ryto dazniausiai, pats. Iseiginemis taip pat.

Pas mum panašiai.

Dontstop, berods tu kadais duodavai imunotrofina? Po kiek? Rašo 5-10 ml per dieną, t.y du šaukšteliai pusiniai arba tiek kiek paskiria gydytojas. Paklaida nemenka sakyčiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 26 rugsėjo 2018 - 21:00

Pas mum panašiai.

Dontstop, berods tu kadais duodavai imunotrofina? Po kiek? Rašo 5-10 ml per dieną, t.y du šaukšteliai pusiniai arba tiek kiek paskiria gydytojas. Paklaida nemenka sakyčiau..

Duodavau, po 5 ml 1 k per dieną :)

Ir šiemet planuoju, dar nepradėjau, bet jau užsipirkau :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 09 27, 12:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72214888" data-time="1537988393"><div><p>Pas mum panašiai.

Dontstop, berods tu kadais duodavai imunotrofina? Po kiek? Rašo 5-10 ml per dieną, t.y du šaukšteliai pusiniai arba tiek kiek paskiria gydytojas. Paklaida nemenka sakyčiau..</p></div></blockquote><p>Duodavau, po 5 ml 1 k per dieną smile.gif
</p><p>Ir šiemet planuoju, dar nepradėjau, bet jau užsipirkau smile.gif
</p>

Aš galvoju mėnesį duot po 10, paskui jau 5..na bent jau eyeq skysčio reikėjo pradžioj net trigubai daugiau duot.. tikiuosi nenugrybausiu unsure.gif

Negaliu atsidžiaugti kiek padaugėjo naujoj grupėj darbelių visokių. Į lauką sąžiningai eina po du kartus jei oras geras. Nepalyginsi su leliukų grupe. Neklydau vadinasi tada dėl visko..
Atsakyti
Labas,
As jau pradejau girdyti immunotrofina po 5 ml. Vaistininke sake reikia maziausiai girdyti 2 menesius, kad butu kazkoks poveikis. O geriausia duoti 3 menesius, padaryti 1-1,5 menesio pertrauka ir vel duoti.
Kaip gerai, kuriu vaikai keliasi patys ir su noru eina i darzeli. Mes kalbames, derames kiekviena ryta, bet vistiek palieku su asarom. Gerai tik tiek, kad greitai nusiramina ir kai ateinu atlekia linksmas. Lanko lego bureli ir krepsini.
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vakar buvau tėvų susirinkime darželyje. Jei sąžiningai, galėjau ir neit, nieko naujo nesužinojau :rolleyes:

Grupėje pas mus 19 vaikų - priims daugiau, nes turi būti iki 25.

Pernai lopšelyje mano pana buvo pati vyriausia, tai ir šiemet panašiai - be jos yra dar viena mergaitė, gimusi sausį, visi kiti jaunesni...

Šitoj grupėj būsim 2 metus, paskui priešmokyklinė ir nuo 6 m mokykla - pagal naują įstatymą...

Reiks priduot po 2 eur maikutėms (kiekviena grupė turi savo spalvos maikutes) - kiek abejodama užsakiau 116 dydį :hmm:

Iš būrelių tokiems mažiams tik anglų kalba - nelankysim, manau, dabartiniai vaikai ir taip lengvai jos išmoksta. Visi kiti būreliai tik nuo kitų metų.

2 dienas grupėje šalia auklėtojų dirba socialinė pedagogė ir psichologė - daugiausia dirba su probleminiais vaikais, visiems kitiems padeda lavinti bendravimo įgūdžius.

Ko nebuvo mano sūnaus laikais - darželis išduoda vaikams dantų šepetukus, pastas, tik dantis jie valosi po pietų (ne po pusryčių  :hmm: )

Nu kaip ir viskas, bus rudenėlio šventė, reikės gaminti obuolio kostiumą/kaukę :D

Atsakyti