Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Nu tokio ir aš nevalgyčiau marmalo, nors esu labai už sveiko maisto atėjimą. Bet kaip skirtingai tas maistas keitėsi daržuose..vienur stipriai, kitur nežymiai..

Na kodėl marmalas, tos balandos buvo traktuojamos kaip pusryčių košė, o visos pusryčių košės pas mus dabar nebe su sviestu ir uogiene, o su sėklom/riešutais ir šv. uogom... Tai ir čia tokiu pat principu buvo gaminta :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 09 21, 16:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72209577" data-time="1537469645"><div><p>Nu tokio ir aš nevalgyčiau marmalo, nors esu labai už sveiko maisto atėjimą. Bet kaip skirtingai tas maistas keitėsi daržuose..vienur stipriai, kitur nežymiai..</p></div></blockquote><p>Na kodėl marmalas, tos balandos buvo traktuojamos kaip pusryčių košė, o visos pusryčių košės pas mus dabar nebe su sviestu ir uogiene, o su sėklom/riešutais ir šv. uogom... Tai ir čia tokiu pat principu buvo gaminta smile.gif
</p><p></p>

As asmeniskai visaip bandziau ta bolivine balanda prisijaukinti, nu man ji niekaip neskani, ir kvapas dar toks specifinis. Zo, ne mano kruopa smile.gif
Atsakyti

As asmeniskai visaip bandziau ta bolivine balanda prisijaukinti, nu man ji niekaip neskani, ir kvapas dar toks specifinis. Zo, ne mano kruopa smile.gif

Man tai patinka tos balandos. Į troškinius dedu, su daug daržovių. Su žuvim man dar skanu. Ir į daržovių sriubas dedu.

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 09 21, 17:12)

Va va..ir pačios kruopos neskanio..o dar vaikams..ir dar riešutai?? unsure.gif
Atsakyti

Sveikos :)

Savaitgalį praleidom Jūrmaloj, atšventėm mūsų su vyru 11 vestuvių metines :)

Oras buvo nuostabus, pirmą dieną lankėm Kemeri pelkes, paskui restoranas, paskui palydėjom saulę prie jūros.

Antrą dieną paskyrėm laiko promenadai palei jūrą ir Jomas gatvei (ale Palangos Basanavičiaus), ilgaaam pastrigom Dzintari žaidimų parke :D

Ir viskas, pakeliui namo dar užsukom į Kryžių kalną :)

Atsakyti
Labas,
Dontstop, su sukaktim 4u.gif
Mes sestadieni sveciu turejom, sekmadieni praejom buktos misko pazintiniu taku.
Ar dar yra vaiku, kurie verktu darzelyje?
Maniskis pernai jau buvo iprates, bet po vasaros vel verkia. Gerai, kad tik ryte kol nunesu i grupe. Vakare gulames apie 21 val, ryte keliasi sunkiai, reikes guldyti anksciau. Ir dar budamas namuose pradeda verkti, kad nenori i darzeli, nori buti namuose. Jis apskritai yra naminukas, pabuves bet kur vakare prasosi namo.
Perduodu aukletojom, tuoj nurimsta.
Atsakyti

Ar dar yra vaiku, kurie verktu darzelyje?
Maniskis pernai jau buvo iprates, bet po vasaros vel verkia. Gerai, kad tik ryte kol nunesu i grupe. Vakare gulames apie 21 val, ryte keliasi sunkiai, reikes guldyti anksciau.

Nojus neverkia. Nors namie sako, kad į darželi nenori, nori su manim namie būt, bet iš tikro jam patinka, niekada neverkia :)

Miegoti eina 18.30. pusvalandį paskaitau pasakas ir 19 labanakt ir išeinu. Jei siautėja ir nenueina į lovas 18.30, abu žino, kad liks be pasakų 🤨 🤭 ryte keliu 6.45

Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2018 09 24, 20:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="72212766" data-time="1537794413"><div><p>Ar dar yra vaiku, kurie verktu darzelyje?
Maniskis pernai jau buvo iprates, bet po vasaros vel verkia. Gerai, kad tik ryte kol nunesu i grupe. Vakare gulames apie 21 val, ryte keliasi sunkiai, reikes guldyti anksciau.
</p><p></p></div></blockquote><p>Nojus neverkia. Nors namie sako, kad į darželi nenori, nori su manim namie būt, bet iš tikro jam patinka, niekada neverkia smile.gif</p><p>Miegoti eina 18.30. pusvalandį paskaitau pasakas ir 19 labanakt ir išeinu. Jei siautėja ir nenueina į lovas 18.30, abu žino, kad liks be pasakų 🤨 🤭 ryte keliu 6.45</p>

Nieko sau biggrin.gif aš Kajų užmigdau tik 22 val, o keliu tik 15 min vėliau nei tu. Kaip suprast..gal taviškis pietų nemiega?
Atsakyti

Dontstop, su sukaktim 4u.gif

Ačiū :4u:

Mano pana neverkia, priešingai, labai mėgsta darželį :)

Relita, tavo sūnus gal kaip mano sūnus, vėliau nebeverks, žinoma, bet galimai taip ir nepamėgs darželio, apsipras, bet namuose jam bus mieliau...

Šiandien taip šalta ryte, ant smūgio ištraukiau vaikams kepures, kaklo movas, šiltesnes striukes, panikei tai dar ir pašiltintas tympas (mauti ant paprastų). Eidama į darbą mačiau, kad kai kuriuos vaikus net ir su pirštinėm jau vedė :unsure:

Atsakyti
Maniškė neverkia, bet iš tų, kur mieliau būtų namie, visada džiaugiasi, kai nereikia į darželį, nors jame patinka, šiemet dar daugiau veiklų, užsiėmimų - keramika, zumba, anglų k.
Šiandien ir aš su pirštinėm vedžiau jau, tik +5 buvo, striukė jau irgi šilta.
Darželio dienomis užmiega 21h, keliasi 7-7:30h, kai nereikia man į darbą nekeliu labai anksti.
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Maniškis irgi į daržą nenori. Neverkia, bet kiekvieną rytą primena, kad nori būt namie..

Vakare 20.30 eina praustis, tada pasaka ir miegas. Keliasi apie 7 ryto. Ir iki 22 jau būna užmigę.

Atsakyti
Šiandien į darželį išleidau su pirštinėm. Ir pati jau jas pasiimsiu. Šalta...

Maniškė į darželį eina noriai. Bet pastaruoju metu pradėjo derėtis, kad paimčiau prieš pietų miegą, kad jai nereikėtų miegoti. Prikuria visokiausių istorijų: negali miegoti, nes jos lovytę atidavė kitam vaikui, kad lovytė sulaužyta ir t.t.
Kol kas eis tik į vieną būrelį - keramikos. Na dar į korekcines pėdų mankštas.

Nuo trečiadienio pradedu lankyti STEP tėvų mokymo programą. Bus devyni užsiėmimai. Žiūrėsiu, kiek bus naudos iš to.

Dontstop - smagu, dėl kelionės. Ech, kokie jūs romantikai wub.gif , nepamirštat tokių progų. Kai parašei, kiek metų jūsų santuoka, prisiverčiau ir aš susiskaičiuoti, kiek metų ištekėjus. tongue.gif
Šiaip jau irgi pradėjom žiūrinėtis žiemos keliones. Gal reikėtų į Egiptą... Ten nebuvę. Nors prieš tai norėčiau susirinkti atsiliepimus apie šią šalį.
Atsakyti