Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Dontstop, o koks meniu buvo iki šiol? Kas pasikeitė? Mūsų pernai toks buvo, bent labai panašus. Šiemet dar neįkelta, negaliu atsisiųst.

Pernykštį galėsiu paieškot :)

Ant smūgio tai galiu pasakyt, kad vosokių ten sėklų, riešutų, kokosų ir migdolų drožlių, sėlenų,  jautienos, krūtinėlės file, pilnagrūdžių makaronų, lęšių, avinžirnių, kuskuso, bulguro, špinatų tikrai nebuvo :) Būdavo ryte paprasta košė, pietum maltinukas, vakare pieniška sriuba dažniausiai.

Šią sav pas mus meniu net bolyvinės balandos :D

Atsakyti

Vakar buvom Anykščiuose, galimai paskutinis mūsų turistavimas šiais metais. Buvom Kavarsko koldūninėje, kukurūzų labirintuose ir prie Rubikių šašlą kepėm :)

Pasiėmėm į kelionę automobilinį bingo. Ten principas toks, kad važiuojant reikia dairytis ir lauke ieškot akimis visokių objektų, kaip pvz, karvių, namų, mašinų, kelio ženklį ir tt. Kas pirmas ras visus savo objektus, tas laimi. Tai aiškinu panai, žiūrėk, dukrele,  pro langą ir ieškok, pvz, avies. Ta klausia, mama, o kur yra "prolangas" :oh:  Na bet taisykles įkirto, net prieš brolį laimėjo :D

Atsakyti
Aleksas darželį lanko kartu su mano brolio dukra. Grįžo kartą praeitoj savaitėj ir pasakoja...

Evelina:
- Auklytė šiandien sakė, kad Alekso šypsenėlė namo pabėgo.
Aleksas:
- Nepabėgo! Aš ją ryte namuose palikau! Nebuvau pasiėmęs!

blink.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti

Beja, ar pas kitus irgi nebeliko "auklėtojų"? Visos pas mus dabar "mokytojos" ir "mokytojų padėjėjos"...

Atsakyti

Aleksas darželį lanko kartu su mano brolio dukra. Grįžo kartą praeitoj savaitėj ir pasakoja...

Evelina:
- Auklytė šiandien sakė, kad Alekso šypsenėlė namo pabėgo.
Aleksas:
- Nepabėgo! Aš ją ryte namuose palikau! Nebuvau pasiėmęs!

blink.gifbigsmile.gifax.gif

Pokštininkas :D

Beja, ar pas kitus irgi nebeliko "auklėtojų"? Visos pas mus dabar "mokytojos" ir "mokytojų padėjėjos"...

Na pas mus tai auklėtojos ir auklytės :)

Atsakyti

Na pas mus tai auklėtojos ir auklytės :)

O pas maniškius šiemet patapo mokytojom 😁 pernai irgi auklėtojos buvo 🙂

Atsakyti
Sveikos,
Šiandien buvau darželio susirinkime, nieko kaip ir naujo, viskas kaip visuomet, tiesa meniu tikrai pasikeitė ir pas mus, sakė kolkas sunkiai vaikai valgo naujus patiekalus.
Auklėtojos ir toliau vadinamos auklėtojomis 4u.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

Vakar pas mus darželyje buvo bolivinės balandos su vyšniomis ir graikiškais riešutais. Tai spec užkliausiau auklėtojos, kaip sekėsi valgyt. Sakė, nei vienoj grupėj vaikai nevalgė, nebent vyšnias pakrapštė :P

Ryt transporto diena, ateisim su paspirtuku :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 09 20, 08:42)
<p>Sveikos 4u.gif
</p><p>Vakar pas mus darželyje buvo bolivinės balandos su vyšniomis ir graikiškais riešutais. Tai spec užkliausiau auklėtojos, kaip sekėsi valgyt. Sakė, nei vienoj grupėj vaikai nevalgė, nebent vyšnias pakrapštė tongue.gif
</p><p></p><p>Ryt transporto diena, ateisim su paspirtuku smile.gif
</p>

Pas mus tokių mandrų patiekalų lyg nemačiau, bet irgi būna kad nevalgo, sakė kas iš senųjų patiekalų išlikę tai burokėlių sriuba biggrin.gif
Geras, pas mus irgi kažkoks projektas ryt, reikia ateit su dviračiu ar paspirtuku.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 09 20, 08:42)
<p>Sveikos 4u.gif
</p><p>Vakar pas mus darželyje buvo bolivinės balandos su vyšniomis ir graikiškais riešutais. Tai spec užkliausiau auklėtojos, kaip sekėsi valgyt. Sakė, nei vienoj grupėj vaikai nevalgė, nebent vyšnias pakrapštė tongue.gif
</p><p></p><p>Ryt transporto diena, ateisim su paspirtuku smile.gif
</p>

Nu tokio ir aš nevalgyčiau marmalo, nors esu labai už sveiko maisto atėjimą. Bet kaip skirtingai tas maistas keitėsi daržuose..vienur stipriai, kitur nežymiai..
Atsakyti

Sveikos :4u:

Vakar pas mus darželyje buvo bolivinės balandos su vyšniomis ir graikiškais riešutais. Tai spec užkliausiau auklėtojos, kaip sekėsi valgyt. Sakė, nei vienoj grupėj vaikai nevalgė, nebent vyšnias pakrapštė :P

Ryt transporto diena, ateisim su paspirtuku :)

Egzotika pas jus 🙂 nors bolivinė balanda ir mėgstama pas mus šeimoj, bet man ji labiau su mėsa ir saržovėm, o ne su uogom..

Pas mus visa savaitė judėjimo. Ryt visa grupė su paspirtukai/dviratukais į parką važiuos. Jonas laukia nesulaukia...

Atsakyti
Pas mus darželyje auklėtojos ir auklytės.

Šiandien irgi paspirtukų - dviratukų diena. Neįsivaizduoju, kaip vyras ryte nuvežė du dviračius, nežinau, kaip vakare man reikės juos partempti blink.gif
Atsakyti