Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :4u: 

Šis savaitgalis nuobodus namie. Oras toks geras, pats tas būtų kelionėm, bet vyras dar krapštosi su remontais. Ryt jau jam į darbą. Atostogose išbuvo virš mėnesio, tai laukia darbo kaip kažin ko  :P  :lol: Sako, jau kraustosi iš proto dėl sėdėjimo tarp 4 virtuvės sienų ir dėl vaikų nuolatinių riksmų ir zyzimo  :happy: 

Paskutinę sav jis jau pradėjo daugiau judintis su remontu, tai padaryta nemažai - turim sienas, grindis ir lubas, surinkinėja baldus.

Kitą savaitgalį tikriausiai toliau remontuosimės, o dar kitam užsakiau viešbutį Jūrmaloje.

Darbe vos išprašiau atostogas balandžiui  :wacko: Ir net ne 2 sav, o tik 6 dienas (bet kartu su savaitgaliais ir šventinėmis dienomis gausis normaliai kelionei). Nu nemaniau, kad bus kažkokių problemų, prašant taip iš anksto  :oh:  Jau galvojau, teks išeit iš darbo dėl to  :dry2: 

Atsakyti
Sveikos.
Mūsų irgi savaitgalis namuose. Bet dėl to nesigailiu. Vakar išvežėm dukras pas senelius, pasiimsim šiandien. Ta proga, kad namie tyla ir ramybė, pažiūrėjom du filmus. Jei ne seneliai, būtume ėję į baseiną. Dabar merginos grybauja po mišką. Tai net nežinau, kuri pramoga joms gavosi geresnė smile.gif .

Dontstop - gal pas jus koks darbymetis balandį, kad keliom dienom nenorėjo išleisti? huh.gif
Aš norėsiu savaitės atostogų po naujų metų, bet nei į galvą neatėjo, kad dabar reikėtų prašyti. unsure.gif
Atsakyti
Labas 🙂

Aleksui darželyje puikiai sekasi bigsmile.gif Ryte eina puikiai, valgo, žaidžia, miega ir namo nenori, nes "Ten vaikų mažai!"😀
Atsakyti
Kaip gerai, kad man nebereikės į darbą tongue.gif
Mūsų savaitgalis turiningas, buvom Klaipėdoj, delfinariume, oras puikus smile.gif
Kitą savaitę pas senelius važiuosim pabūt 4u.gif
Atsakyti

Dontstop - gal pas jus koks darbymetis balandį, kad keliom dienom nenorėjo išleisti? huh.gif
Aš norėsiu savaitės atostogų po naujų metų, bet nei į galvą neatėjo, kad dabar reikėtų prašyti. unsure.gif

Taip - auditas kiekvieną balandį ir gegužę. Todėl šiais mėnesiais neva negalima imti atostogų :wacko: Bet šiais metais aš audito metu jokių papildomų užduočių negavau. Gegužės pradžioj, atostogaujant Rusijai, išvis neturėjau ką veikti. Tai manau, nesąmonė būtent mano atžvilgiu neleisti išeiti. Kelių dienų man mažai, reikia 2 savaičių ...

Atsakyti

Labas 🙂

Aleksui darželyje puikiai sekasi bigsmile.gifRyte eina puikiai, valgo, žaidžia, miega ir namo nenori, nes "Ten vaikų mažai!"😀

Šaunuolis :4u:

Tfu, tfu, tfu mano pana irgi eina noriai. Bet prie naujos grupės pratinom palengva. Pirmadienį tik į šventę ėjom, antradienį - keliom valandom, trečiadienį - su pietum, ketvirtadienį - su pietų miegu, o penktadienį visai dienai. Ir šiandien, pirmadienį, ji be jokių problemų susiruošė ryte, eiti norėjo :)

Atsakyti

Kaip gerai, kad man nebereikės į darbą tongue.gif

Tau gerai :D

Vyšnioj buvot? :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 09 10, 08:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72198770" data-time="1536509846"><div><p>Kaip gerai, kad man nebereikės į darbą vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Tau gerai biggrin.gif
</p><p>Vyšnioj buvot? smile.gif
</p>

Ne nebuvom, nei nežinau, kas tai biggrin.gif
Atsakyti

Ne nebuvom, nei nežinau, kas tai biggrin.gif

Yra Klaipėdoje kavinių tinklas (berods 3 ar 4 kavinės), priklauso sportininkui Vyšniauskui, ten extremaliai žemos kainos, po eurą maždaug viskas :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 09 10, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72199508" data-time="1536580040"><div><p>Ne nebuvom, nei nežinau, kas tai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Yra Klaipėdoje kavinių tinklas (berods 3 ar 4 kavinės), priklauso sportininkui Vyšniauskui, ten extremaliai žemos kainos, po eurą maždaug viskas smile.gif
</p>

O kaip kokybė kai tokios kainos?
Atsakyti

O kaip kokybė kai tokios kainos?

Man nepasirodė, kad kokia nors kitokia, nei kitose kavinėse  :) Buvom 3 kartus, skirtingose Vyšniose  :)

Atsakyti
Vasaros (kartu ir lauko) sezonas į pabaigą, vakarai ilgėja, ta proga nupirkau mažajai raidžių dėlionių - žaidimų. Planuoju rimčiau užsiimti raidžių, skaičių, draugavimo su pieštukais mokymu, kas iš principo jai nėra mieli dalykai. Didžiąją mokinsiu skaityti. Kadangi vasara buvo tokia gera, beveik visas laikas praleistas lauke, o mokslai visai pamiršti, rudenį bandysim atsigriebti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 13 rugsėjo 2018 - 10:21