Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2018 09 03, 16:08)

relita, 03 Rgs 2018 - 16:08, parašė:

relita, 03 Rgs 2018 - 16:08, parašė:

Pas mus permainos- abu su vyru pradėjom dirbti. Aš vėl pradinukų mokytoja, gavau berniukų klasę, tik 1 mergaitė. Truputį baugu, kaip skesis tvarkytis.
Mažius dar su langete. Ryt pas gydytoją. Eina gerai, nešlubuoja, koją gerai stato. Tikiuosi nuims arba bent jau peršvies, kad matytume kaip kas.
Dukra jau antrokė.

Pas mus permainos- abu su vyru pradėjom dirbti. Aš vėl pradinukų mokytoja, gavau berniukų klasę, tik 1 mergaitė. Truputį baugu, kaip skesis tvarkytis.
Mažius dar su langete. Ryt pas gydytoją. Eina gerai, nešlubuoja, koją gerai stato. Tikiuosi nuims arba bent jau peršvies, kad matytume kaip kas.
Dukra jau antrokė.

Vyras jau po visam grizo i Lietuva?
Kiek berniuku klasej? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 09 03, 18:55)

dzeuse, 03 Rgs 2018 - 18:55, parašė:

dzeuse, 03 Rgs 2018 - 18:55, parašė:

Kiek berniuku klasej?  smile.gif

Kiek berniuku klasej?  smile.gif

taip, jau sugrįžo visam. Na aišku, niekada nesakyk niekada.
nepatikėsi - 14 berniukų ir 1 mergaitė
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 09 03, 18:39)

relita, 03 Rgs 2018 - 18:39, parašė:

Nieko sau, bus pagerbta tarp berniukų biggrin.gif

Kaip čia išsisukti iš tokios kvailos situacijos? Kajus turi tikrą gerbėją darže biggrin.gif ir tai berniukas biggrin.gif ir jis labai dažnai jam neša čiupa čiupsus. Jo mama auklėtoja, tik kitos grupės. Man keista, kad ji taip leidžia. Mes Kajuj neduodam belekada saldumynų. Pradžioj kažkaip džiaugiausi dėmesiu, dabar žiūriu jau perspaudžia..šiandien vėl davė. Kiti vaikai mato, pavydi, yra net verkiančių dėl to. Prieš kelias savaites prašiau auklėtojos, kad kažkaip užsimintų mamai, kad neduotų. Tai ji sako 'gal jau nebeduos, nesakykim nieko'. Va šiandien vėl..nenoriu jos įžeisti. Gal tas gerbėjas isterikuoja, jei neleidžia nešti..ką aš žn..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 09 03, 19:50)

Uoga_saujoj, 03 Rgs 2018 - 19:50, parašė:

Uoga_saujoj, 03 Rgs 2018 - 19:50, parašė:

Kaip čia išsisukti iš tokios kvailos situacijos? Kajus turi tikrą gerbėją darže biggrin.gif ir tai berniukas biggrin.gif ir jis labai dažnai jam neša čiupa čiupsus. Jo mama auklėtoja, tik kitos grupės. Man keista, kad ji taip leidžia. Mes Kajuj neduodam belekada saldumynų. Pradžioj kažkaip džiaugiausi dėmesiu, dabar žiūriu jau perspaudžia..šiandien vėl davė. Kiti vaikai mato, pavydi, yra net verkiančių dėl to. Prieš kelias savaites prašiau auklėtojos, kad kažkaip užsimintų mamai, kad neduotų. Tai ji sako 'gal jau nebeduos, nesakykim nieko'. Va šiandien vėl..nenoriu jos įžeisti. Gal tas gerbėjas isterikuoja, jei neleidžia nešti..ką aš žn..

Pasakyciau to vaiko mamai pati ir viskas. Nieko cia baisaus ar izeidziancio nematau.
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2018 09 03, 18:39)

O tai smagu, kad visa seima namie ax.gif

Mergytes vienos tai gaila. Ka jai veikti tarp tiek bernu. As jauciu, mamos vietoje buciau sukusi galva, kad perkeltu i kita klase. huh.gif

Siandien parsivedziau dukras is darzelio. Aukletoja mazaja tiek prigyre, net jau sakiau, kad turbut ne apie ta vaika kalbat. Namie jau tokia direktore... kantrybe su ja visai issekus buvo.

Jauciu kalte, kad nebuvau siandienos sventeje. Vezant namo, mazoji sako, kitu vaiku mamos ir teciai buvo... dry.gif
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2018 09 02, 13:48)

Azazella, 02 Rgs 2018 - 13:48, parašė:

Azazella, 02 Rgs 2018 - 13:48, parašė:

Mes antradieni i Palanga trims savaitems isvaziuojame su Motiejumi, i sanatorija. Tikiuosi, kad as ten neprazilsiu su juo, su jo charakteriu biggrin.gif

Mes antradieni i Palanga trims savaitems isvaziuojame su Motiejumi, i sanatorija. Tikiuosi, kad as ten neprazilsiu su juo, su jo charakteriu biggrin.gif

Sekmes dideliausios. 4u.gif Gal ir visai gerai bus, nerupes buitis, susitiksi su kitom mamom.

I kokia sanatorija vaziuojat? As vaikysteje esu buvusi Gintarely.
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Dzeuse, kiaulyčių maudyt negalima. Na, bent jau nepatartina :)  Nei vienos jų nemaudžiau (auginau 6 prieš šitas 2), nereikėjo, jei kasdien valyt kakus, jos būna švarios :)

Papasakok daugiau apie kelionę :)  Ar ji buvo analogiška, kaip pernai?

Dėl planšetės tai oi, kad nepradėtų dabar kasdien jos reikalauti :D

Relita, džiaugiuosi už jūsų šeima, ir kad vyras grįžo, ir kad mokykloje vėl dirbi :) :super:

Uoga_saujoj, jei auklėtoja mindžikuoja, kreipčiausi tiesiai į tą mamą. Ne vieną kartą man taip teko daryti, ir man yra skambinusios kitos mamos, įvairiais klausimais :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 09 04, 07:05)

dontstop, 04 Rgs 2018 - 07:05, parašė:

dontstop, 04 Rgs 2018 - 07:05, parašė:

Papasakok daugiau apie kelionę smile.gif  Ar ji buvo analogiška, kaip pernai?
Dėl planšetės tai oi, kad nepradėtų dabar kasdien jos reikalauti biggrin.gif

Papasakok daugiau apie kelionę smile.gif  Ar ji buvo analogiška, kaip pernai?
Dėl planšetės tai oi, kad nepradėtų dabar kasdien jos reikalauti biggrin.gif

Pernai mes vykom i Lietuva dviese lektuvu, o siemet prie juros Vokietijos virsuj, kur esam buve pries du metus, tad viskas buvo pazistama, tik pries du metus Adelia visai nemego dviraciu gale sedet, vaziuot, o dabar labai patiko, tad daug vazinejom su dviraciais visur 11km. spinduliu nuo musu.
Man patiko atostogos, nors oras ir nekoks kai kurias dienas buvo, su Adelia lengviau, kai yra kiemas, kazkokios veiklos, kaip ir su visais vaikais.. bute sedi, viskas atsibode, trinas sen ten, o atostogose nuo ryto ejo i kiema, zaidimu aikstele, nesvarbu lyja ar ne.

Plansetes neprasys manau kasdien, vakar jau nepasigedo jos per diena, labiau telefonas rupi, kurio niekas neduoda, o kai duodavom masinoj, kad nezyztu, tada nenoredavo, gal ja pykino laikant nuo nedidelio ekrano ar kas, bet tas taip norimas daiktas visai nepadedavo kelionese, po keliu bandymu paskui is vis stume salin, nusprendem , kad turbut ji negali ziureti vaziuojant, pykina, todel nebuvom tikri kaip ir su plansete bus, ja pririsom ant staliuko, prie priekines sedynes keleivio ir ziurejo.
Mums cia palengvejimas, nes kuo daugiau zyzt pradedavo muistytis, tuo dazniau vemdavo.
Man tas pats, jeigu sedziu ramiai, nepykina, o jeigu pradedu po tase landzioti, kazka ziurineti, sukinetis, tuoj bloga.
Atsakyti
Labas,
Maziaus kojyte sugijo, nueme langete. Woohoo!!!
Begte bego is ligonines i masina biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Relita, valio  :4u: 

Dzeuse, tiksliai, galvojau, pernai jūs prie jūros važiavot, ogi jau užpernai, kaip greit bėga laikas  :) 

Pas mus planšetės baisiai kaulijama kasdien  :oh:  Jei tik neužimi, nežaidi, tuoj reikalauja planšetės  :( 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 09 05, 17:27)

dontstop, 05 Rgs 2018 - 17:27, parašė:

dontstop, 05 Rgs 2018 - 17:27, parašė:

Dzeuse, tiksliai, galvojau, pernai jūs prie jūros važiavot, ogi jau užpernai, kaip greit bėga laikas  smile.gif 
Pas mus planšetės baisiai kaulijama kasdien  doh.gif  Jei tik neužimi, nežaidi, tuoj reikalauja planšetės  verysad.gif 

Dzeuse, tiksliai, galvojau, pernai jūs prie jūros važiavot, ogi jau užpernai, kaip greit bėga laikas  smile.gif 
Pas mus planšetės baisiai kaulijama kasdien  doh.gif  Jei tik neužimi, nežaidi, tuoj reikalauja planšetės  verysad.gif 

Adelia neprase jos daugiau, matyt, kazkaip kelionei sita prietaisa nurase, kai kita karta kur vyksim, manau atsimins, nores, kad vel pastatytumem.
Aisku, namie jeigu duociau kelis kartus, paskui irgi prasidedu reikalavimai.

Relita, kaip pirmos darbo dienos su kruva berniuku?
As esu vienus metus turejus 1 ir 4kl. jezau koks vargas, kiek jie energija istraukdavo ir tai nebuvau pradiniu klasiu mokytoja, o tiesiog lietuviu kalbos lenku mokykloj, ateidavau pas juos.
Man su paaugliais buvo lengviau nei su tokiais maziukais.. wacko.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 09 03, 20:33)

semtama, 03 Rgs 2018 - 20:33, parašė:

semtama, 03 Rgs 2018 - 20:33, parašė:

Pasakyciau to vaiko mamai pati ir viskas.  Nieko cia baisaus ar izeidziancio nematau.
Papildyta:
O tai smagu,  kad visa seima namie  ax.gif

Mergytes vienos tai gaila.  Ka jai veikti tarp tiek bernu.  As jauciu,  mamos vietoje buciau sukusi galva,  kad perkeltu i kita klase.  huh.gif

Siandien parsivedziau dukras is darzelio.  Aukletoja mazaja tiek prigyre,  net jau sakiau,  kad turbut ne apie ta vaika kalbat.  Namie jau tokia direktore...  kantrybe su ja visai issekus buvo.

Jauciu kalte,  kad nebuvau siandienos sventeje. Vezant namo,  mazoji sako,  kitu vaiku mamos ir teciai buvo...  dry.gif
Papildyta:
Sekmes dideliausios.  4u.gif  Gal ir visai gerai bus,  nerupes buitis,  susitiksi su kitom mamom.

I kokia sanatorija vaziuojat?  As vaikysteje esu buvusi Gintarely.

Pasakyciau to vaiko mamai pati ir viskas.  Nieko cia baisaus ar izeidziancio nematau.
Papildyta:
O tai smagu,  kad visa seima namie  ax.gif

Mergytes vienos tai gaila.  Ka jai veikti tarp tiek bernu.  As jauciu,  mamos vietoje buciau sukusi galva,  kad perkeltu i kita klase.  huh.gif

Siandien parsivedziau dukras is darzelio.  Aukletoja mazaja tiek prigyre,  net jau sakiau,  kad turbut ne apie ta vaika kalbat.  Namie jau tokia direktore...  kantrybe su ja visai issekus buvo.

Jauciu kalte,  kad nebuvau siandienos sventeje. Vezant namo,  mazoji sako,  kitu vaiku mamos ir teciai buvo...  dry.gif
Papildyta:
Sekmes dideliausios.  4u.gif  Gal ir visai gerai bus,  nerupes buitis,  susitiksi su kitom mamom.

I kokia sanatorija vaziuojat?  As vaikysteje esu buvusi Gintarely.

Gintare busim. Kol kas oras lepina, tokios puikios dienos, vienas malonumas.

Maniski irgi darzelyje giria, sako, pats geriausias vaikas, visada su sypsena, jokio ozio niekada. As irgi klausau galva kraioau, namie toks ozys kad ner kantrybes.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2018 09 04, 09:27)

dzeuse, 04 Rgs 2018 - 09:27, parašė:

dzeuse, 04 Rgs 2018 - 09:27, parašė:

Pernai mes vykom i Lietuva dviese lektuvu, o siemet prie juros Vokietijos virsuj, kur esam buve pries du metus, tad viskas buvo pazistama, tik pries du metus Adelia visai nemego dviraciu gale sedet, vaziuot, o dabar labai patiko, tad daug vazinejom su dviraciais visur 11km. spinduliu nuo musu.
Man patiko atostogos, nors oras ir nekoks kai kurias dienas buvo, su Adelia lengviau, kai yra kiemas, kazkokios veiklos, kaip ir su visais vaikais.. bute sedi, viskas atsibode, trinas sen ten, o atostogose nuo ryto ejo i kiema, zaidimu aikstele, nesvarbu lyja ar ne.

Plansetes neprasys manau kasdien, vakar jau nepasigedo jos per diena, labiau telefonas rupi, kurio niekas neduoda, o kai duodavom masinoj, kad nezyztu, tada nenoredavo, gal ja pykino laikant nuo nedidelio ekrano ar kas, bet tas taip norimas daiktas visai nepadedavo kelionese, po keliu bandymu paskui is vis stume salin, nusprendem , kad turbut ji negali ziureti vaziuojant, pykina, todel nebuvom tikri kaip ir su plansete bus, ja pririsom ant staliuko, prie priekines sedynes keleivio ir ziurejo.
Mums cia palengvejimas, nes kuo daugiau zyzt pradedavo muistytis, tuo dazniau vemdavo.
Man tas pats, jeigu sedziu ramiai, nepykina, o jeigu pradedu po tase landzioti, kazka ziurineti, sukinetis, tuoj bloga.

Bet tai kaip idomu del to pykinimo. Niekad man nera bloga niekur pasidare. Kiti zinau negali autobuse ar trule atbuli vaziuoti, tai man irgi dyvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 09 07, 12:39)

Azazella, 07 Rgs 2018 - 12:39, parašė:

Azazella, 07 Rgs 2018 - 12:39, parašė:

Bet tai kaip idomu del to pykinimo. Niekad man nera bloga niekur pasidare. Kiti zinau negali autobuse ar trule atbuli vaziuoti, tai man irgi dyvas smile.gif

Vaziuoti atbulai kosmaras is vis. biggrin.gif Kai su Adelia bunam zaidimu aikstelej as taip noriu pasisupti, normaliai taip kaip vaikystej, pykina iskart, jau nekalbu apie karuseles, kurios ratu suka.
Pravalas zodziu, visam gyvenimui ir liko, mano mamai va 60m. uz desimt dienu, pykina kaip mane ir Adelia greitai nuo visko. Todel nelabai tikiu, kad ir Adelia isaugs ta dalyka.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2018 09 07, 13:39)

Azazella, 07 Rgs 2018 - 13:39, parašė:

Azazella, 07 Rgs 2018 - 13:39, parašė:

Maniski irgi darzelyje giria, sako, pats geriausias vaikas, visada su sypsena, jokio ozio niekada. As irgi klausau galva kraioau, namie toks ozys kad ner kantrybes.
Papildyta:

Papildyta:

Ne tik kad atbulai, o išvis važiuot autobusais vaikystėj negalėjau biggrin.gif su maišiuku prieky sėdėdavau.
Atsakyti