Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2018 09 02, 08:02)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Atidirbau 2 savaites po atostogų, o vis negrįžtu į ritmą. Pavargstu, į darbą eiti nesinori, o atėjus - nesinori dirbti  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Vakar buvom Suvalkuose, apsipirkom puikiai. Niekad dar nemačiau, kad tiek mažai žmonių būtų, matyt lenkai šventė rgs 1, o lietuviai pabijojo, kad alko nepardavinės  lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>Pas mus šeimoj atsirado naujas šeimos narys, dar viena kiaulytė. Taip ir neradau pirkti beplaukės, net iš Rygos galvojau vežtis, bet ai  smile.gif  Nupirkom paprastą, rozetinę (verpetuotą), iš Kikos. Abi mergos sutaria gerai, tupi susiglaudusios kartu arba namelyje, arba po hamaku. Antroji žymiai drąsesnė papuolė, tik atnešta naujas valdas apsižiūrėjo, iškart valgė, ėjo ant rankų ir tt. Sūnus tai jau skundžiasi, kad taip dažnai tenka kakus valyt ir užkniso kasdien eiti į lauką žolės. Bet gyvūnėlius myli, prižiūri. Nuo panos reikia labai saugot, niekad nepaliekam jos kambary su narveliu vienos, nes skriaudžia kiaulytes, griebia taip jas, kad tos klykia ne savu balsu  doh.gif  2 kartus pati buvo įkritusi į narvelį visu ūgiu  doh.gif</p>
<p> </p>
<p>Remontas juda, lėtai juda, oi daug nervų kainuoja  sleep.gif  Jau išklijuotos lubos ir viena iš sienų. Vyrui dar savaitė atostogų liko. </p>
<p> </p>
<p>Šiandien kažkoks renginys Nemuno saloje. Aš taip pavargau per darbo savaitę, kad noriu tik gulėt su knyga  verysad.gif​ </p>

Dontstop, parodyk kiaulytes, imesk foto smile.gif

Mes antradieni i Palanga trims savaitems isvaziuojame su Motiejumi, i sanatorija. Tikiuosi, kad as ten neprazilsiu su juo, su jo charakteriu biggrin.gif
Atsakyti
Aleksas nuo ryt į darželį 🤗 Buvo patekęs į 2-3m grupę, bet ten dauguma dvimečių, tai džiaugiuosi, kad atsirado vieta pas didesnius ir leido perkelt 🙂 Dabar bus kartu su pussesere ir jos pusbroliu iš kitos pusės 🙂

Kostas jau priešmokyklinukas, o Tadas trečiokas 🙂
Atsakyti
Kajus su visais savo 'klasiokais' automatiškai persikėlė į vyresnių grupę. Gaila auklėtoja seno kirpimo. Bet direktorė nauja ir jauna. Gal kažkokių vėjų įpūs.
Prabuvau savaitę su ponaičiu, nes alia atostogavome. Tai kčiortu. Dieną dar normalus būna, o lygiai 16.30 kaip kokia pelenė pavirsta į besmegenę katra laksto, klykia, žvengia, nieko negirdi, katę gainioja. Džyzas kiek rėkimų būna. Išlepus aš tuo klausimu, tai man šokelis biggrin.gif
Ką tik draugai pasigimdė trečią vaiką. 'Jahū' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2018 09 02, 22:38)
Kajus su visais savo 'klasiokais' automatiškai persikėlė į vyresnių grupę. Gaila auklėtoja seno kirpimo. Bet direktorė nauja ir jauna. Gal kažkokių vėjų įpūs.
Prabuvau savaitę su ponaičiu, nes alia atostogavome. Tai kčiortu. Dieną dar normalus būna, o lygiai 16.30 kaip kokia pelenė pavirsta į besmegenę katra laksto, klykia, žvengia, nieko negirdi, katę gainioja. Džyzas kiek rėkimų būna. Išlepus aš tuo klausimu, tai man šokelis biggrin.gif
Ką tik draugai pasigimdė trečią vaiką. 'Jahū' biggrin.gif

Taigis, manes laukia trys savaites "atostogu" smile.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Su rugsėjo 3  :D  :4u:

Su vyru pasiskirstėm taip, kad aš eisiu su pana šokt dainuot į daržą, jis su sūnum į mokyklą. Sūnus prateriojo mokyklos ženklelį, o kaip tik atėjo laiškas, kad būtina šiandien prisisegt (ir paskui kasdien irgi), ajajai bėdelė  :)

Visa šeimyna dar miega, o jau po 8, iš ko sprendžiu, kad pietų nemigdysim, tai tada po balių iškart į gamtą šašlų  :tourist5:

Vakar dalyvavom toj šeimos šventėj Nemuno saloj, tai nžn, nekenčiu tokių renginių, vaikams aišku smagu, buvo daug pramogų, bet man po 5 min įsiskaudo galvą nuo šurmulio, vaikų cypimo, klykimo ir tt. Aš galvojau ten mugė bus, o buvo vien į vaikus orientuotas renginys, tai reikėjo tik paskui paną lakstyt nuo vieno "atrakciono" iki kito  :karsta:

Azazella, smagiai pasanatoriaut  :)  Nebūtinai bus sunku, aplinka kita, o dar Palanga, visai faina  :4u:

Kiaulytes parodysiu, reikia pagalvot, kaip jas nufotografuot  :hmm:​ 

Atsakyti

​Na, kiaulytės  :)

Čia mano kilmingoji, Coronet veislės

Priedas  20180810_.jpg   121,35KB   0 Parsiųsta kartų

Dabar dar mažytė, ateity atrodys panašiai taip  :D

animal-hair-61-58fdd22da1f8b__700.jpg

Atsakyti

Čia paprastoji  :)

Priedas  SAM_8099.JPG   43,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Abi, valgo žolytę  :D

Priedas  20180902_122113.jpg   288,35KB   0 Parsiųsta kartų

Paprastoji yra nors vyresnė, bet gerokai smulkesnė, Coronet  matosi jau dabar, kad dičkė bus  :D

Atsakyti
Dontstop, laaabao fainos ciukos smile.gif
Atsakyti

Dontstop, laaabao fainos ciukos smile.gif

Ačiū  :happy:​ 

Atsakyti
Dontstop, man iskart klausimas kilo, ar ta ilgais plaukais kiaulyte maudyti reikes vandeny? Kaip jos prausias maudos?

Sveikos.
Parsidanginom is atostogu vakar vakare. Visa diena kamsciuos prastovejom, nors mokslo metai jau prasidejo praeita savaite, vis tiek buvo dar daug vykstanciu nuo juros.

Ir ka galiu pasakyti, plansete daro stebuklus, nusipirkom pries kelione, kad multiku ijungti ir issedejo su pertraukelem, isvykom 11 val. namuose buvom 20val. Jokie zaislai nebutu tiek laiko padeje istempti, kai nemiega visai masinoj. Paziuredavo filmuku, paskui koki ciulpinuka duodavau, paziuredavo i kelia, siaip pakalbedavom, paskui vel filmukai ir taip grizom be isteriju.
Nuvykstant buvo like 100km. veme, griztant neitiketina, bet ne. Bet jau tas irgi ne taip baisu paskutiniu metu, nes duoda suprasti, kad bloga, pradeda sakyti, kad nebenori vaziuoti, iduodam kibireli i rankas.

Oras buvo ir geras, ir nelabai, bet kai bute gyvenam labai pasiilgstu juros, tiesiog buvimo gamtoj. Daug vazinejom dviraciais, prie juros gulejom.

Siandien namuose dar Adelia ir vyras, ryt i darzeli, i darba. Grisim i kadienybe.

Siryt 8val. vaziavau pas gydytoja i centra, pagalvojau, kad myliu ir miesta, pardes, pasivaiksciojau, nusipirkau si ta. smile.gif
Atsakyti
Labas, su švente smile.gif
Pas mus permainos- abu su vyru pradėjom dirbti. Aš vėl pradinukų mokytoja, gavau berniukų klasę, tik 1 mergaitė. Truputį baugu, kaip skesis tvarkytis.
Mažius dar su langete. Ryt pas gydytoją. Eina gerai, nešlubuoja, koją gerai stato. Tikiuosi nuims arba bent jau peršvies, kad matytume kaip kas.
Dukra jau antrokė.
Atsakyti