Panirus as vakarais i Santarama, jau ir tesini nusipirkau, beveik 800psl.bus ka veikt.
Vakarais iki 1-2val. skaitau, tai stebiu Adelijos miegojima, kiek blaskos, vartos, ropoja kazkur, lovytej bildetu istisai tokiam mazam plote.
Kai atsiseda, tada isjungiu lempa, kad neissibudintu.
Pietu miega kas antra trecia diena, matyt, kai poilsio pradeda trukti.
Per ta knyga paciai miego truksta, vakar migdydama pietu dainavau jai daina apkabinus ir uzmigau kazkokiu momentu, atsibundu, Adelia miega..
Beje, besiblaskydama uzvakar nakti idauze man su galva i lupa, patino apatines dalis, tikiuos iki sekmadienio praeis.
Pora sveciu atkrito, tai nutariau negamint to pagrindinio patiekalo-suktinuku, pora misrainiu padarysiu, tingini, o kitka issirinksim kas ka noresim, uzsakysim.
Nu slava bogu : D
Del uzsispyrimo, tai maniskis irgi oho kaip nenori daryti ka nors liepiamas. Ypac zaislus rinkti. Bet arba as labaiau uz tave uzsispyrusi, arba mano vaikas maziau uz tavo uzsispyres, as priverciu ji tai pasidaryti, bent is dalies, bent su mano pagalba. Cia matai koks niunasa, svarbu parodyti kas namie seimininkas, o tada jau paprasciau, kai nebereikia ribu tikrinti.
---------------------
Buvoma pas lora siandien.
Apie jokias operacijas kalba neina. Tonziles normoj, adenoidai irgi lyg ok, bet su adenidais toks fintas, kad juos objektyviai ivertinti gali tik tada kai vaikas yra sveikas maziausiai dvi tris savaites.
Konsultavo labai isamiai, klausinejo visko, iskaitant ar gime laiku ir isnesiotas, ar maitintas kryutim, kuo kiti vaikai srega, kokioje aplinkoje gyvenam, ar dantys siuo metu dygsta, ar turim gyvunu, kokius vaistus ir kokiomis dozemis pastaruoju metu gerem, kkie buvo paskutiniai kraujo tyrimai. Zo, tokios isamios anamnezes rinkimo dar neteko matyti.
Kol kas isvada tokia, kar greiciausiai alerginis rinitas. Israsyti dvieju rusiu lasiukai ir antalerginis sirupas. Po dvieju savaiciu pakartotina konsultacija.
Ka pasake is to kas viesiems galetu buti idomu:
1. Tretieji gyvenimo metai yra patys srgamiausi virsutiniu kvepavimo taku ligomis.
2. Treciaisiais gyvenimo metais is esmes persiformuoja vaiko imunine sistema .
3. Musu amziaus vaikams sirgti sloga yra normalu 12 kartu per metus. Pati savaime sloga nera kazkoks ypatingas blogis, durniausia kai ji pereinai i ausis ir bronchus.
tai tiek trumpai kiek ant greicio prisiminiau.
Papildyta:
<p>Pas mus naujas fintas, jau kokios pora savaičių pana nuolat tvirtina, kad "bijo baltos akies"
Maniskis bijo kai eina laida Dviracio sou, kai leidzia vinjete, nusileidzia du juodi peliukai su dideliais juodais lietsargiais, tai deda i kampa akis rankomis uzsidenges.
Papildyta:
O tau to reikia?
Tau reikia, kad ji lankytusi pas tave? Nepriversi jos myleti anuko. Man tai butu tada dar geriau, kad nesipainioja po kojomis
Dėl uošvienės, aišku nereikia man tos meilės jos. Nenoriu jos čia net matyt. Bet kita pusė suveikia gynai dėl vaiko. Noriu, kad turėtų močiutę, kuri kartais iškepa blynų, kuri papasakoja kąnors įdomaus. Ir tuo pačiu suvokiu, kad tai neįmanoma. Bet matyt viduje vis tiek labai noriu. Nesuvokiu aš tokių dalykų. Na gerai, nemėgsta ji vaikų, bet bent apsimesk 15kai minučių, atsigerk arbatos ir važiuok namo. Man keista iš kur tiek naglumo. Gi neverčia niekas daboti jo
Dėl uošvienės, aišku nereikia man tos meilės jos. Nenoriu jos čia net matyt. Bet kita pusė suveikia gynai dėl vaiko. Noriu, kad turėtų močiutę, kuri kartais iškepa blynų, kuri papasakoja kąnors įdomaus. Ir tuo pačiu suvokiu, kad tai neįmanoma. Bet matyt viduje vis tiek labai noriu. Nesuvokiu aš tokių dalykų. Na gerai, nemėgsta ji vaikų, bet bent apsimesk 15kai minučių, atsigerk arbatos ir važiuok namo. Man keista iš kur tiek naglumo. Gi neverčia niekas daboti jo
O gal pas jus "atsiribojusi močiutė", pagal šio straipsnio tipologiją? http://www.tavovaika...68065682&page=2
Vis geriau, nei močiutė, kuri nori kontroliuoti kiekvieną pirstelėjimą, atsiprašant
Ar ji pas dėdę pas kitus anūkus važiuoja, o gal visai dėl kitų reikalų?
ar reikalingas tas apsimetnėjimas? ar vaikas neturi senelių iš tavo pusės? geriau jokio bendravimo negu pro sukąstus dantis
---------------------
Buvoma pas lora siandien.
Apie jokias operacijas kalba neina. Tonziles normoj, adenoidai irgi lyg ok, bet su adenidais toks fintas, kad juos objektyviai ivertinti gali tik tada kai vaikas yra sveikas maziausiai dvi tris savaites.
Konsultavo labai isamiai, klausinejo visko, iskaitant ar gime laiku ir isnesiotas, ar maitintas kryutim, kuo kiti vaikai srega, kokioje aplinkoje gyvenam, ar dantys siuo metu dygsta, ar turim gyvunu, kokius vaistus ir kokiomis dozemis pastaruoju metu gerem, kkie buvo paskutiniai kraujo tyrimai. Zo, tokios isamios anamnezes rinkimo dar neteko matyti.
Kol kas isvada tokia, kar greiciausiai alerginis rinitas. Israsyti dvieju rusiu lasiukai ir antalerginis sirupas. Po dvieju savaiciu pakartotina konsultacija.
Ka pasake is to kas viesiems galetu buti idomu:
1. Tretieji gyvenimo metai yra patys srgamiausi virsutiniu kvepavimo taku ligomis.
2. Treciaisiais gyvenimo metais is esmes persiformuoja vaiko imunine sistema .
3. Musu amziaus vaikams sirgti sloga yra normalu 12 kartu per metus. Pati savaime sloga nera kazkoks ypatingas blogis, durniausia kai ji pereinai i ausis ir bronchus.
tai tiek trumpai kiek ant greicio prisiminiau.
Labai įdomu, ačiū, kad surašei Kažin, ar treti metai labiausiai sergami dėl to, kad dauguma pradeda lankyti darželį ar nepriklausomai nuo darželio? Dėl slogos 12 kartų per metus - akurat sutampa, gi ką tik rašiau, kad maždaug kartą per mėn tenka sugirdyt actifedą Tai jum actifedo kaip suprantu ir nereikės. O alergija kam, nustatė?
Dėl uošvienės, aišku nereikia man tos meilės jos. Nenoriu jos čia net matyt. Bet kita pusė suveikia gynai dėl vaiko. Noriu, kad turėtų močiutę, kuri kartais iškepa blynų, kuri papasakoja kąnors įdomaus. Ir tuo pačiu suvokiu, kad tai neįmanoma. Bet matyt viduje vis tiek labai noriu. Nesuvokiu aš tokių dalykų. Na gerai, nemėgsta ji vaikų, bet bent apsimesk 15kai minučių, atsigerk arbatos ir važiuok namo. Man keista iš kur tiek naglumo. Gi neverčia niekas daboti jo</p></div></blockquote><p>O gal pas jus "atsiribojusi močiutė", pagal šio straipsnio tipologiją? <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.tavovaikas.lt/vaikas/lavinimas-ir-ugdymas/visas-mociutes-galima-suskirstyti-i-3-tipus-kuris-geriausias.d?id=68065682&page=2'>http://www.tavovaikas.lt/vaikas/lavinimas-ir-ugdymas/visas-mociutes-galima-suskirstyti-i-3-tipus-kuris-geriausias.d?id=68065682&page=2</a></p><p>Vis geriau, nei močiutė, kuri nori kontroliuoti kiekvieną pirstelėjimą, atsiprašant </p><p>Ar ji pas dėdę pas kitus anūkus važiuoja, o gal visai dėl kitų reikalų?</p>
Jai liko vienas vienintelis anūkas, nes kiti trys emigravo. Tas ir keisčiausia..
Man nereikalingas. Bet vaikui manau reikia močiutę kad ir tokią turėti. Ypač kai mažas. Kol dar nesupranta visų subtilybių. Gaila vien dar todėl, kad diedukas tai tiesiog tobulas, dėmesį moka parodyti, užsiimti. Bet ta varna ryškiai stabdo tą bendravimą. Nuolat iškeičia pasimatymus su mumis į bažnyčią arba dėdę, arba dar bala žino ką. Kita močiutį, t.y. mano mama toli. Matomės kas mėnesį geriausiu atveju. Ji džiaugiasi bent visada kiek gali, rodo dėmesį, žino, kad vaikui tai svarbu. Nors irgi nėra vaikų mėgėja, bet močiutės 'pareigas' pilnu tempu atlieka
Man nereikalingas. Bet vaikui manau reikia močiutę kad ir tokią turėti. Ypač kai mažas. Kol dar nesupranta visų subtilybių. Gaila vien dar todėl, kad diedukas tai tiesiog tobulas, dėmesį moka parodyti, užsiimti. Bet ta varna ryškiai stabdo tą bendravimą. Nuolat iškeičia pasimatymus su mumis į bažnyčią arba dėdę, arba dar bala žino ką. Kita močiutį, t.y. mano mama toli. Matomės kas mėnesį geriausiu atveju. Ji džiaugiasi bent visada kiek gali, rodo dėmesį, žino, kad vaikui tai svarbu. Nors irgi nėra vaikų mėgėja, bet močiutės 'pareigas' pilnu tempu atlieka
aš tave suprantu, pas mane panašiai, nors biškį geriau bet bandau su tuo susitaikyti. gaila, bet tu jos nepakeisi.
Ai ko norėt iš tikro..ji savo vyresniam sūnui tiesiai šviesiai pasakė, kad savo vaikus jau užaugino, ir neketina dar augint.
Kodėl? Aš manau, jog vaikai ypač gerai jaučia, jei jų nenori ir nemyli, tai kam jam tokia močiutė?
Ai ko norėt iš tikro..ji savo vyresniam sūnui tiesiai šviesiai pasakė, kad savo vaikus jau užaugino, ir neketina dar augint.
a matai ji visiems tokia, bet patikėk yra skaudžiau, kai išsskiria, pvz dukros vaikai geresni už sunaus