Sveikos
Kągi, grįžom iš Turkijos, Antalijos regiono. Ačiū D, nors vežiausi maišą vaistų - jų neprireikė. Su dviem nenuoramom, aišku, nepailsėjom. Turbūt nebuvo dienos, kad aš ar vyras nesakytume, kad su tokiais vaikais niekada daugiau nekeliausim.
Aplankėm Žaliąjį kanjoną, Alanijos miestą, stalaktitų-stalagmitų urvus, mečetę. Apžiūrėjom augančius bananus, apelsinus, pipirus, pamatėm kupranugarius.
Nieko naujo nepasakysiu, bet vaikams didžiausią įspūdį padarė baseinas, nėjo iškrapštyti iš ten. Man, kaip visada, Viduržemio jūra. Šį kartą ji buvo 30C šilumos ir didelėmis bangomis.
Viešbutis, visiškai pritaikytas vaikams. Nežinau, ar buvo šeimų be vaikų. Žaidynės, atrakcijos baseine, vaikų šokių diskoteka vakare ir pan.
Kas nepatiko - pasiilgau lietuviškų draudimų. Prie vaikų baseino žmonės rūko kaip kaminai... Nesuprantu, kaip taip galima... Ir apskritai, toje šalyje daug rūkančių. Pagalvojau, jei mano vyras rūkytų, nežinau, kaip tektų prisitaikyti.
Kas dar... Ai, prisipirkom daug drabužių, vaikus apipirkau darželiui. Nežinau, ar dėl lyros kurso kritimo ar ne, kainos lyginant su Lt ženkliai mažesnės. Drabužiai, batai maždaug 5-15eurų. Nusipirkom net papildomą lagaminą. Taigi, išskridom su dviem lagaminais, grįžom su trim.
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2018 08 25, 09:41)
Labas,
Pas jus nedirbs darzelis pilna diena rugsejo 3? Pas mus visada dirba. Be problemu galima palikti vaika visai dienai. kas gali, tai pasiima po sventes. Bet visada lieka kazkiek vaiku.
Rugsėjo 3 dieną paliksiu visai dienai. Pas mus ir auklėtojos, ir vaikai nepasikeitę, nematau prasmės ten būti. O ir darželis dirba jau visą rugpjūtį, auklėtojos bus įsivažiavusios į rutiną.