Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2018 08 11, 16:01)
Labas,
mes pajūry praleidom 3 dienas, smagiai pabuvom, laik leidom prie jūros, pasivaikščiojom Klaipėdos centre, dviese su drauge išlėkėm į akropolį. labai smagiai praleidom laiką. buvom dino parke, ir taip, Sima, mačiau jus. iš pradžių galvojau, kur matyta mergaitė, kol atrinkau, kad tai gali būti Aurėja  bigsmile.gif bet kokia didelė, man atrodo už maniškį didesnė. kaip jums dino parkas? patiko?
man susipakuot atostogoms smagiau negu išsipakuot.

Tikriausiai didesnė, 103 cm ūgis, koks taviškio? Patiko dino parkas, daug veiklos vaikams, visą dieną ten būtų ką veikt biggrin.gif Maniškei paskui jau ir nuo kaitros ir nuo įspūdžių gausos prasidėjo isterijos biggrin.gif

Patys dinozaurai tai Aurėjai neitin įdomūs, va triušiai labai patiko, maitino ten juos ilgai, paskui visos kitos pramogos rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2018 08 11, 18:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72175775" data-time="1533968467"><div><p>Tai čia normalios įprastos situacijos vartotojo įkelta nuotraukapas jus iki šiol tokių nebuvo? Maniškei senų seniausiai šita "mada" buvo, dabar jau apsiraminus, na išlikę tas, kad noriu viską, kad mama darytų ir niekas kitas vartotojo įkelta nuotraukaŠitas užknisa tikrai.

Man nepatinka svetimose vietose aplamai miegot, sunkiai prastai miegu. Nėr geriau nei savo lovoj miegot visgi vartotojo įkelta nuotrauka

Va norėjau ir klaust, o kaip darželiuose, tie kur nemigdot pietų namie? Ar miega?
dontstop, ką veikia tuomet jei nemiega darželyje, guli ramiai? Leidžia nemiegot?</p></div></blockquote><p>Nieko panašaus pas mus nebuvo anksčiau  hmm.gif  Tik neseniai prasidėjo tokie bajeriai  huh.gif </p><p></p><p>Darželyje pas mus, jei nenori vaikas, gali nemiegot, tik pagulėt, o jei nenori net gulėt, tai žaidžia, piešia ir pan. Nemigdo per prievartą vaikų, kurie nemiega, yra tokių  smile.gif  Pagal sūnų prisimenu, kad kuo vyresnė grupė, tuo daugiau nemiegančių, juolab kad vėliau pietų miego laiku bus visi būreliai  smile.gif​ </p>

Mūsų daržely nėra dar nei vieno nemiegančio, sakė visus migdo, neleidžia kažką kito veikt. Paskui jau vyresnėse grupėse tikriausiai irgi taip pat bus, ar būreliai, ar šiaip kažką veikt leis.

QUOTE(dontstop @ 2018 08 11, 18:40)
<p><strong>Semtama</strong>, jūs neįtikėtinai daug aplankėt Rygoj  smile.gif Mes žymiai mažiau, nors buvom ilgiau  smile.gif </p><p></p><p>Vaikai neatstoja nuo kiaulytės, pešasi, kuriam eilė laikyt ant rankų. Pirmą dieną kiaulytė labai stresavo, nevalgė, negėrė nieko, tupėjo kamputyje, nes nedavė jie jai ramybės, šūkavo, rėkavo, iminėjo ištisai iš narvelio. Vyras vakare išvežė juos į kartingus kuriam laikui, tai po geros valandos pabuvojimo vienumoje kiaulytė atsigavo, pradėjo judėt, valgyt, kakot  biggrin.gif Mano mama pasiuvo jai hamaką. Tai ji po juo slepiasi, jei nenori bendraut. Tai pana ką sugalvojo - timptelna hamaką už raištelių, jis susiūbuoja, kiaulytė išsigąsta, iš po juo išbėga, tada ji ją griebia  doh.gif Jau matau, kad teks nuolat saugot gyvūlėlį vargšą  happy.gif </p>

Tokio amžiaus kaip mūsų vaikai tai bet kokį gyvūną užkamuotų tikriausiai, nesuvokia dar savo "meilės" ribų.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 11, 19:17)
Tikriausiai didesnė, 103 cm ūgis, koks taviškio? Patiko dino parkas, daug veiklos vaikams, visą dieną ten būtų ką veikt biggrin.gif Maniškei paskui jau ir nuo kaitros ir nuo įspūdžių gausos prasidėjo isterijos biggrin.gif

Patys dinozaurai tai Aurėjai neitin įdomūs, va triušiai labai patiko, maitino ten juos ilgai, paskui visos kitos pramogos rolleyes.gif
.

Mes ten nebuve. Ar daug dinozauru? Kokios veiklos, atrakciju dar yra? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 08 11, 19:36)
Mes ten nebuve.  Ar daug dinozauru?  Kokios veiklos,  atrakciju dar yra?  kokia kaina?

Dinozaurų daug, bet jie bent mūsiškei mažiausiai įdomūs, nes aptverti, mažai kuriuos paliesti galima, tik žiūrėt. Mes pirkom bilietus suaugusiam po 10eur, vaikui 9eur, visas dino parkas, karuselės įvairios (neribotai), žaidimų aikštelė, prūdelis pasiplaukiot su vandens dviračiais, kitos erdvės su užsiėmimais, muilo burbulai dideli (kur su lazdom ir virvėm tokiom), 5D filmas, triušiukai, kuriuos galima paliesti, paglostyti, kiti gyvūnai uždaryti, kavinės, ledainė, nebeišvardinsiu visko, ne viską ir apžiūrėjom tikriausiai. Mes nepirkom įėjimo į apverstą namą, tada bilietas brangesnis. Nelabai kokie atsiliepimai apie jį, tai nesudomino. Šiaip veiklos manau visai dienai, visokio amžiaus vaikams patikt turėtų.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 11, 07:18)

<p>Man atrodo, jai dabar toks zyzimo amžiaus tarpsnis yra, ar kas. Namuose irgi non-stop kažkas blogai, ašaros, atsisakymai daryt kas liepta ir pan. Topiškiausios situacijos:</p>
<p>1. jei tik sugriežtinį balso toną, iškart apsiverkia</p>
<p>2. jei tik kažko neleidi, bėga skųstis pas kitą šeimos narį "mane mama nuskriaudė", atsisako brolis šokinėti pagal jos dūdelę, bėga pas mane šaukdama "mane brolis nuskriaudė" ir pan. Šitą frazę, kad ją kažkas nuskriaudė, girdim milijoną kartų per dieną  wacko.gif</p>
<p>3. "užplaukia", kad nori, kad būtent tėtis ją šūkuotų ar būtent brolis paduotų buteliuką su vandeniu, ar būtent už kairės rankos ją paimti, o ne už dešinės ir pan. Tiesiog šiaip lygioj vietoj lempiniai kažkokie pageidavimų koncertai  wacko.gif</p>

Oi, pas mus lygiai tas pats, vos kas iskarto kriokia ir nesako ko.
Irgi jei tik griezciau ka pasakai, tuoj ima dairytis kas paguos, pastebejau, kad kuo daugiau zmoniu namie, tuo blogesnis Motiejaus elgesys. Labaiausiai del to megstu buti viena namie su juo, viena zyzima grieztai apmalsini ir toiau visa diena ramybes.
Sysioti, kakoti, miegoti pas mus grieztai tik su teciu.
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2018 08 11, 17:12)
Kad mes keliaujam tik 1-2-3 dienom.  Labai daug neprisikraunam.  Tik praeitais metais i Graikija savaitei skridom.  Pakavimosi darbu net neprisimenu.  smile.gif

Man ar dienai reik isvykti ar savaitei, daiktu vienodai beveik krautis reik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 08 11, 18:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="72175826" data-time="1533973254"><div><p>
Dontstop, Adelijai ta faze irgi yra jau keli menesiais, labai neklauso, atsikalbineja, visokie uzsispyrimai.
Va Simos Aurejai jau praejo, Jogailei uzejo, zodziu, visiems savo laiku.
Labai daug kantrybes reikia tureti, o neturiu.. I sugrieztinta balsa nereaguoja, kaip tik dar labiau priesingai daro..</p></div></blockquote><p>Eina sau, aš kažkaip su sūnum to neišgyvenau, o gal jau nebepamenu  biggrin.gif  Tai visai tokio periodo nelaukiuau ir nesu tam pasiruošus  angel_not.gif​ </p>

As su vyresniuoju irgi neturejau tokiu bedu smile.gif
Atsakyti
sima1 - aciu uz info 4u.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Slenka antroji mano atostogų savaitė. AčiūD atlėgo karščiai, pradėjau kasdien bėgiot  :victory2: Vyras po biškį krapšto virtuvę. Dar prieš kelionę likom be viryklės, nuo vakar - be indaplovės. Oi, oi, kaip reikės gyventi be jos  :oh:  :lol: Be viryklės tai jokių problemų, dar nepasigedau  :) 

Galvoju, gal ką turiningo nuveikt, kol liko dar pora laisvų dienų  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 14, 08:15)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Slenka antroji mano atostogų savaitė. AčiūD atlėgo karščiai, pradėjau kasdien bėgiot  victory.gif Vyras po biškį krapšto virtuvę. Dar prieš kelionę likom be viryklės, nuo vakar - be indaplovės. Oi, oi, kaip reikės gyventi be jos  doh.gif  lotuliukas.gif Be viryklės tai jokių problemų, dar nepasigedau  smile.gif </p><p>Galvoju, gal ką turiningo nuveikt, kol liko dar pora laisvų dienų  hmm.gif​ </p>

Ir mano antroji savaitė eina, kiek viso atostogausi? Aš 5 savaites rolleyes.gif Esam pas mano tėvus, yra brolio vaikai, Aurėjai kompanjonai žaisti, kolkas viskas puikiai, man nereikia nieko su ja užsiimt biggrin.gif
Atsakyti

Ir mano antroji savaitė eina, kiek viso atostogausi? Aš 5 savaites rolleyes.gifEsam pas mano tėvus, yra brolio vaikai, Aurėjai kompanjonai žaisti, kolkas viskas puikiai, man nereikia nieko su ja užsiimt biggrin.gif

Iš viso aš atostogausiu 2 sav, daugiau pas mus neduoda..

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 14, 08:15)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Slenka antroji mano atostogų savaitė. AčiūD atlėgo karščiai, pradėjau kasdien bėgiot  victory.gif Vyras po biškį krapšto virtuvę. Dar prieš kelionę likom be viryklės, nuo vakar - be indaplovės. Oi, oi, kaip reikės gyventi be jos  doh.gif  lotuliukas.gif Be viryklės tai jokių problemų, dar nepasigedau  smile.gif </p><p>Galvoju, gal ką turiningo nuveikt, kol liko dar pora laisvų dienų  hmm.gif​ </p>

Del sporto mane jau sazine grauzia. unsure.gif Prasidejus karsciams meciau sporta, nusiteikus pradeti nuo rugsejo.

Man kur kas sunkiau butu be virykles, indaploves nepasigesciau ax.gif
Atsakyti

Del sporto mane jau sazine grauzia. unsure.gifPrasidejus karsciams meciau sporta, nusiteikus pradeti nuo rugsejo.

Man kur kas sunkiau butu be virykles, indaploves nepasigesciau ax.gif

Be viryklės kol kas nieko, mes gi turim multi puodą  :) O kai jis būna neišplautas, gaminu mikrobangėje, pasirodo, viską joje galima pasigamint  :D  Reikėjo man virtų kiaušinių šaltibarščiams, tai net tuos išviriau mikrobangėje stiklinėje  :bigsmile: 

O va be indaplovės nuolat pykstamės, kuriam eilė indus plaut, nei vienas nenori. Kai išplauna sūnus, paskui dar tenka pyktis, kuriam vonią po jo plaut, net užsikemša nuo maisto likučių   :oh: 

Vakar su sūnum bėgiojom ir kažkaip netyčia atsidūrėm Kalniečių parke. Ta riedlentininkų zona su kalneliais nereali  :bigsmile: Tik labai nugulta vakare, buvo ir dviratininkų, ir riedutininkų, ir su paspirtukais, važinėjo joje ir mažyliai iš pažiūros kokių 5 m, ir pilvoti dėdulės  :bigsmile: Pats parkas irgi gražus, yra keli WC  :D  (man tai didelis privalumas) ir net kavinukė  :bigsmile:  Vėlgi, vakare lauko terasoj ten nebuvo nei vienos laisvos vietos, viduj nežiūrėjau. Susitarėm su sūnum, kad atvarysim kurią artimiausių dienų iš pat ryto, aš pabėgiočiau, jis pavažinėtų kažkuo, paskui sudegintas kalorijas kompensuotume šlamštmaisčiu toje kavinukėje  :bigsmile: 3,5 km nuo mūsų namų tas parkas, atradom naują bėgiojimo maršrutą  :victory2: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 16, 07:51)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Be viryklės kol kas nieko, mes gi turim multi puodą  smile.gif O kai jis būna neišplautas, gaminu mikrobangėje, pasirodo, viską joje galima pasigamint  biggrin.gif  Reikėjo man virtų kiaušinių šaltibarščiams, tai net tuos išviriau mikrobangėje stiklinėje  bigsmile.gif </p><p>O va be indaplovės nuolat pykstamės, kuriam eilė indus plaut, nei vienas nenori. Kai išplauna sūnus, paskui dar tenka pyktis, kuriam vonią po jo plaut, net užsikemša nuo maisto likučių   doh.gif </p><p></p><p>Vakar su sūnum bėgiojom ir kažkaip netyčia atsidūrėm Kalniečių parke. Ta riedlentininkų zona su kalneliais nereali  bigsmile.gif Tik labai nugulta vakare, buvo ir dviratininkų, ir riedutininkų, ir su paspirtukais, važinėjo joje ir mažyliai iš pažiūros kokių 5 m, ir pilvoti dėdulės  bigsmile.gif Pats parkas irgi gražus, yra keli WC  biggrin.gif  (man tai didelis privalumas) ir net kavinukė  bigsmile.gif  Vėlgi, vakare lauko terasoj ten nebuvo nei vienos laisvos vietos, viduj nežiūrėjau. Susitarėm su sūnum, kad atvarysim kurią artimiausių dienų iš pat ryto, aš pabėgiočiau, jis pavažinėtų kažkuo, paskui sudegintas kalorijas kompensuotume šlamštmaisčiu toje kavinukėje  bigsmile.gif 3,5 km nuo mūsų namų tas parkas, atradom naują bėgiojimo maršrutą  victory.gif </p>

As irgi dziaugiuosi tuo parku. Nors mums zaidynes - laipynes aktualiau😊 o ten ju net kelios aiksteles. Dar mes niekad pro antis nepraeinam. Visada turim sulesinti kepala batono. Mano maze gyvunu myletoja, tai tas darbas jai labai svarbu.
Nors pastaruoju metu tapo ''ziogu siaubu''. Uz kiemo nupjove zole. Dabar kasdien eina ten ir gaudo ziogus, nesa i namus juos ''auginti''. o man taip ju gaila. paleidineju juos, ir tada jau karas.
Skaiciau, kad si savaitgali atidaro Dainavos parka. Tikiuosi, kad ir ten bus idomu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 16, 07:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72179343" data-time="1534341852"><div><p>Del sporto mane jau sazine grauzia. vartotojo įkelta nuotraukaPrasidejus karsciams meciau sporta, nusiteikus pradeti nuo rugsejo.

Man kur kas sunkiau butu be virykles, indaploves nepasigesciau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Be viryklės kol kas nieko, mes gi turim multi puodą  smile.gif O kai jis būna neišplautas, gaminu mikrobangėje, pasirodo, viską joje galima pasigamint  biggrin.gif  Reikėjo man virtų kiaušinių šaltibarščiams, tai net tuos išviriau mikrobangėje stiklinėje  bigsmile.gif </p><p>O va be indaplovės nuolat pykstamės, kuriam eilė indus plaut, nei vienas nenori. Kai išplauna sūnus, paskui dar tenka pyktis, kuriam vonią po jo plaut, net užsikemša nuo maisto likučių   doh.gif </p><p></p><p>Vakar su sūnum bėgiojom ir kažkaip netyčia atsidūrėm Kalniečių parke. Ta riedlentininkų zona su kalneliais nereali  bigsmile.gif Tik labai nugulta vakare, buvo ir dviratininkų, ir riedutininkų, ir su paspirtukais, važinėjo joje ir mažyliai iš pažiūros kokių 5 m, ir pilvoti dėdulės  bigsmile.gif Pats parkas irgi gražus, yra keli WC  biggrin.gif  (man tai didelis privalumas) ir net kavinukė  bigsmile.gif  Vėlgi, vakare lauko terasoj ten nebuvo nei vienos laisvos vietos, viduj nežiūrėjau. Susitarėm su sūnum, kad atvarysim kurią artimiausių dienų iš pat ryto, aš pabėgiočiau, jis pavažinėtų kažkuo, paskui sudegintas kalorijas kompensuotume šlamštmaisčiu toje kavinukėje  bigsmile.gif 3,5 km nuo mūsų namų tas parkas, atradom naują bėgiojimo maršrutą  victory.gif </p>

Žinau kas ir baltai mišrainei daržoves "išverda" mikrobangėj biggrin.gif nors šiaip nereiktų ja piktnaudžiaut, manau.

QUOTE(semtama @ 2018 08 16, 09:09)
As irgi dziaugiuosi tuo parku.  Nors mums zaidynes - laipynes aktualiau😊 o ten ju net kelios aiksteles.  Dar mes niekad pro antis nepraeinam.  Visada turim sulesinti kepala batono.  Mano maze gyvunu myletoja,  tai tas darbas jai labai svarbu.
Nors pastaruoju metu tapo ''ziogu siaubu''.  Uz kiemo nupjove zole.  Dabar kasdien eina ten ir gaudo ziogus,  nesa i namus juos ''auginti''.  o man taip ju gaila.  paleidineju juos,  ir tada jau karas.
Skaiciau,  kad si savaitgali atidaro Dainavos parka.  Tikiuosi,  kad ir ten bus idomu.

Žinau apie jo atidarymą, įdomu, kodėl tik dabar pats atidarymas, mes jau kurį laiką lankomės jame, juk pilnai "atidarytas" biggrin.gif Dažnai Aurėja prašo važiuot į parką prie senų namų biggrin.gif Ten irgi maitinam antis, balandžius.
Atsakyti