mes pajūry praleidom 3 dienas, smagiai pabuvom, laik leidom prie jūros, pasivaikščiojom Klaipėdos centre, dviese su drauge išlėkėm į akropolį. labai smagiai praleidom laiką. buvom dino parke, ir taip, Sima, mačiau jus. iš pradžių galvojau, kur matyta mergaitė, kol atrinkau, kad tai gali būti Aurėja bet kokia didelė, man atrodo už maniškį didesnė. kaip jums dino parkas? patiko?
man susipakuot atostogoms smagiau negu išsipakuot.
Tikriausiai didesnė, 103 cm ūgis, koks taviškio? Patiko dino parkas, daug veiklos vaikams, visą dieną ten būtų ką veikt Maniškei paskui jau ir nuo kaitros ir nuo įspūdžių gausos prasidėjo isterijos
Patys dinozaurai tai Aurėjai neitin įdomūs, va triušiai labai patiko, maitino ten juos ilgai, paskui visos kitos pramogos
Man nepatinka svetimose vietose aplamai miegot, sunkiai prastai miegu. Nėr geriau nei savo lovoj miegot visgi
Va norėjau ir klaust, o kaip darželiuose, tie kur nemigdot pietų namie? Ar miega?
dontstop, ką veikia tuomet jei nemiega darželyje, guli ramiai? Leidžia nemiegot?</p></div></blockquote><p>Nieko panašaus pas mus nebuvo anksčiau Tik neseniai prasidėjo tokie bajeriai </p><p></p><p>Darželyje pas mus, jei nenori vaikas, gali nemiegot, tik pagulėt, o jei nenori net gulėt, tai žaidžia, piešia ir pan. Nemigdo per prievartą vaikų, kurie nemiega, yra tokių Pagal sūnų prisimenu, kad kuo vyresnė grupė, tuo daugiau nemiegančių, juolab kad vėliau pietų miego laiku bus visi būreliai </p>
Mūsų daržely nėra dar nei vieno nemiegančio, sakė visus migdo, neleidžia kažką kito veikt. Paskui jau vyresnėse grupėse tikriausiai irgi taip pat bus, ar būreliai, ar šiaip kažką veikt leis.
Tokio amžiaus kaip mūsų vaikai tai bet kokį gyvūną užkamuotų tikriausiai, nesuvokia dar savo "meilės" ribų.