Sveikos
Grįžom iš kelionės, atšventėm sūnaus gimtadienį, parsivežėm kiaulaitę, tęsiam remontus
Man susipakuoti nesunku ir netrunka ilgai, turiu reikalingų daiktų sąrašus trumpom, ilgom kelionėm ir kelionėm pas mamą. Vyrui, nuolat važiuojančiam į komandiruotes, išvis nėra ką ruoštis, jis turi spec kelioninius rūbų, higienos priemonių, vaistų pokus Išsipakuoti trunka dar greičiau. Dėl skalbimo sutinku, anksčiau iš ilgesnės kelionės grįždavom neturėdami nei vieno švaraus rūbo ir pirmas 2 dienas vien tik skalbdavom Šį kartą hostely radom skalbimo kambarį, tai viską išskalbėm ir išdžiovinom džiovinimo mašinoje
Kas mane užknisa, tai kai kasnakt nakvoji vis kitoj vietoj, ryte susiruošimas trunka ne mažiau, kaip dvi val Ypač, kai reikia išardyt palapinę, tam tikra sistema sudėt viską į automobilį... Po kelionės grįžus namo labiausiai vargina visi darbai su nuotraukom - perkelt, peržiūrėt, pratrint, sukelt mamai į internetinį albumą...Kelias dienas vien tik kaupiuosi šiam darbui
Dėl dienos miego diskutavot, tai maniškė, pvz, šiais metais ir darželyje užmigdavo tik 1-3 k per savaitę. Savaitgaliais jei kur važiuodavom užmigdavo mašinoje. O šios kelionės metu neužmigdavo nors tu ką
Badu nemarinom, maitinomės įprastom valandom + nuolat mašinoj vežiodavom tašę užkandžių (obuolių, bananų, miusli batonėlių, sausainių, trapučių ir pan).
Man atrodo, jai dabar toks zyzimo amžiaus tarpsnis yra, ar kas. Namuose irgi non-stop kažkas blogai, ašaros, atsisakymai daryt kas liepta ir pan. Topiškiausios situacijos:
1. jei tik sugriežtinį balso toną, iškart apsiverkia
2. jei tik kažko neleidi, bėga skųstis pas kitą šeimos narį "mane mama nuskriaudė", atsisako brolis šokinėti pagal jos dūdelę, bėga pas mane šaukdama "mane brolis nuskriaudė" ir pan. Šitą frazę, kad ją kažkas nuskriaudė, girdim milijoną kartų per dieną
3. "užplaukia", kad nori, kad būtent tėtis ją šūkuotų ar būtent brolis paduotų buteliuką su vandeniu, ar būtent už kairės rankos ją paimti, o ne už dešinės ir pan. Tiesiog šiaip lygioj vietoj lempiniai kažkokie pageidavimų koncertai