Mano pana šios kelionės metu irgi nepaprastai irzli. Jau pavargom visi nuo jos zyzimo ir ašarų Patys pervažiavimai nepasakyčiau, kad sunkūs, bet ir atstūmai šį kartą minimalūs, ilgiausias pervažiavimas laukia rytoj, kai reikės iš Rygos grįžti į Kauną (3 val gryno kelio). Kaprizai užeina šiaip, dienos bėgyje, bet kuriuo momentu. Prasideda "to nenoriu, ano nenoriu, šito nedarysiu". Bet mes ir patys nieko nedarom, kad to nebūtų. Dieną nemigdom, žaislų ir skanėstų neperkam, maršrutas sudarytas pagal tai, kas mum įdomu, o ne jai...Darytųme atvirkščiai, būtų buvę lengviau
Mes ne kelionej, bet mano pana irgi baigia mane is proto isvesti. Jei kur isvaziuojam, tai dar nieko, bet namie niekas neidomu, zaislai nusibode, kiemo draugai, kaip tycia atostogauti isvyke, ir tiek zyzia del bet ko, kad jau nebegaliu. Pietu miega retai. Siandien norejo sultis is geriancios seses atimt... Tiek apstaugiau, kad jau sazine grauzia... tiesiog kantrybe isseko
Dar ir prie manes bande sloga kabintis, bet lyg issikapsciau.
o kuriam jus pajury?
Mes Lietuvos pajūry, Šventojoje.
Kadangi dauguma atostogautojų su vaikais, prisiziūriu kasdien visokių zyzančių, isterikuojančių vaikų..
Ir padariau išvadą, kad vaikui vistik svarbiausia, kad būtų laiku pamiegojęs ir pavalgęs. Mūsiškei pykčiai prasideda tik tokiais atvejais, jei užvėluojam. Todėl pamiegot pietų ir laiku pamaitint - šventas reikalas Tada vaikas ramus, paklusnus (daugiau mažiau), gražiai elgiasi, praktiškai jokiű kaprizų.
Semtama, šiuo metu Rygoj Domo aikštėj eksponuojamos berlinietiškos meškos (buddy bear) iš viso pasaulio, apie 150 figūrų, yra ir lietuviškoji Nepraleiskit, labai įspūdingas reginys Tos meškos visos spalvotos, kiekviena su tos šalies simboliais
Na ką, paskutinė mūsų kelionės diena. Šiandienai Rygos zoo ir kelionė atgal. Pakeliui triušių miestelis, jei vėl nepramiegosim kaip pernai
Labai nesinori grįžt, vienintelė mintis džiūgina, kad ryt sūnaus gimtadienis ir pasiimsim kiaulytę, laiką jau susitarėm
Ačiū maniškei abu dalykai svarbūs vienodai, net nežinau kuris svarbesnis Yra du kartus gyvenime nemiegojus pietų miego, tai visa diena sugadinta, tragiškai, vaikas isterijoj bliauna, pati nežino ko. Sakėm daugiau tokios klaidos nedarysim O aš ir pati labai noriu tų poilsio valandėlių kol ji miega
Mes ryt jau namo, užsuksim pakeliui į Dinozaurų parką.
Aš kaifuoju vien nuo minties, kad nereikia į darbą
Kitą savaitę mudvi toliau tesim atostogas, keliausim pas mano tėvus, vyrui jau į darbą.
Labas rytas
Beje gyvenam labai neblogoj vietoj šventojoj, poilsio namai idealiai tinkantys su vaikais, su žaidimų aikštele kieme, baseinu, ramu, tvarkinga. Jei kam įdomu galėsiu rekomenduoti. Vienas iš minusų tik - kad nėra wifi bet tai gal irgi į naudą, visgi atostogos
Del pietu miego tai pas maniske turbut toks pereinamasis laikotarpis, nes jei migdai tai miega visada bet tada jai miego vakare nesinori, tai kasdien tik apie 23 val uzmiega. Be pietu miego (kartais savaitgaliais nemigdom kai namie ramiai bunam, tada nepavargsta) tai bent uzmiega pries 22 val:)
Mes ryt jau namo, užsuksim pakeliui į Dinozaurų parką.
Aš kaifuoju vien nuo minties, kad nereikia į darbą
Kitą savaitę mudvi toliau tesim atostogas, keliausim pas mano tėvus, vyrui jau į darbą.
Labas rytas
Beje gyvenam labai neblogoj vietoj šventojoj, poilsio namai idealiai tinkantys su vaikais, su žaidimų aikštele kieme, baseinu, ramu, tvarkinga. Jei kam įdomu galėsiu rekomenduoti. Vienas iš minusų tik - kad nėra wifi bet tai gal irgi į naudą, visgi atostogos
As irgi Motiejaus esu kelis kart nemigdzius, tai daugiau nebenoriu tokiu atrakciju. Pietu miegas jam kol kas sventa.
Pasakyk kur esat apsistoje, gal kada susigundysiu, nors siaip as sventosios svelniai tariant, nemegstu.
Labas rytas, mes praeitą savaitę stovyklavom Molėtuose. Vaikams labai patiko, man nelabai tie stovyklavimai... 🙂
Aš nemigdau jau pietų, nebent mašinoj važiuojant pasnaudžia kiek, kai keliaujam.
(Grįštant iš Molėtų visą kelią neužmigo... siaubas kažkoks, iškvaksėjo galvą...)
Jei migdyčiau tai užmigtų, bet vakare tada ilgai neužmiega, raitos lovoj plepa... pati greičiau lūžtu už jį... Pas mus vaikai jau miega 22 val. Tik savaitgaliais jei patys vakarojam, tai ir jiem leidžiu ilgiau.
Grįžom pagaliau namo. Pakeliui sugedo mašina netikėtai, teko kviestis pagalbą kelyje, grįžom su tralu panai kiek įspūdžių
Užtai kaip gera namie, nuvargina tokios "atostogos" vistik, visi tie susipakavimai, išsipakavimai, rūbai, skalbimai.
Kas dažnai keliaujat, neužknisa?
Kam įdomu, poilsiavome čia
Beje, relita, manau, kad prasilenkėm šiandien Dinozaurų parke, lyg tavo baltapūkį mačiau ir jus visus
Užtai kaip gera namie, nuvargina tokios "atostogos" vistik, visi tie susipakavimai, išsipakavimai, rūbai, skalbimai.
Kas dažnai keliaujat, neužknisa?
Tai labiausiai uzknisa. Jei kartais norisi kazkur keliom dienom nuvykti, tai labai sveriu uz ir pries, ar verta vargti, kai pakavimasis puse poilsio laiko uzima.