Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Mano pana šios kelionės metu irgi nepaprastai irzli. Jau pavargom visi nuo jos zyzimo ir ašarų :oh: Patys pervažiavimai nepasakyčiau, kad sunkūs, bet ir atstūmai šį kartą minimalūs, ilgiausias pervažiavimas laukia rytoj, kai reikės iš Rygos grįžti į Kauną (3 val gryno kelio). Kaprizai užeina šiaip, dienos bėgyje, bet kuriuo momentu. Prasideda "to nenoriu, ano nenoriu, šito nedarysiu". Bet mes ir patys nieko nedarom, kad to nebūtų. Dieną nemigdom, žaislų ir skanėstų neperkam, maršrutas sudarytas pagal tai, kas mum įdomu, o ne jai...Darytųme atvirkščiai, būtų buvę lengviau :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 08, 17:39)
<p>Mano pana šios kelionės metu irgi nepaprastai irzli. Jau pavargom visi nuo jos zyzimo ir ašarų doh.gif Patys pervažiavimai nepasakyčiau, kad sunkūs, bet ir atstūmai šį kartą minimalūs, ilgiausias pervažiavimas laukia rytoj, kai reikės iš Rygos grįžti į Kauną (3 val gryno kelio). Kaprizai užeina šiaip, dienos bėgyje, bet kuriuo momentu. Prasideda "to nenoriu, ano nenoriu, šito nedarysiu". Bet mes ir patys nieko nedarom, kad to nebūtų. Dieną nemigdom, žaislų ir skanėstų neperkam, maršrutas sudarytas pagal tai, kas mum įdomu, o ne jai...Darytųme atvirkščiai, būtų buvę lengviau mirksiukas.gif​</p>

Mes ne kelionej, bet mano pana irgi baigia mane is proto isvesti. Jei kur isvaziuojam, tai dar nieko, bet namie niekas neidomu, zaislai nusibode, kiemo draugai, kaip tycia atostogauti isvyke, ir tiek zyzia del bet ko, kad jau nebegaliu. Pietu miega retai. Siandien norejo sultis is geriancios seses atimt... Tiek apstaugiau, kad jau sazine grauzia... tiesiog kantrybe isseko blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 08 08, 15:24)
Nezinau,  simtai priezasciu.  Gal kondicionieriai,  gal issimaudzius perpute,  gal salto vandens uzgere...  unsure.gif
Dar ir prie manes bande sloga kabintis,  bet lyg issikapsciau.  huh.gif

o kuriam jus pajury?  smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2018 08 08, 17:27)
<p>Semtama, jūs su vyru jau Rygoj? Vyresnelei sveikatos, iki kelionės dar daug laiko, tikrai spės pasveikt  4u.gif </p><p></p><p>Sima_1, smagių atostogų, kur beje esat?  smile.gif​ </p>

Mes Lietuvos pajūry, Šventojoje.

Kadangi dauguma atostogautojų su vaikais, prisiziūriu kasdien visokių zyzančių, isterikuojančių vaikų.. doh.gif
Ir padariau išvadą, kad vaikui vistik svarbiausia, kad būtų laiku pamiegojęs ir pavalgęs. Mūsiškei pykčiai prasideda tik tokiais atvejais, jei užvėluojam. Todėl pamiegot pietų ir laiku pamaitint - šventas reikalas biggrin.gif Tada vaikas ramus, paklusnus (daugiau mažiau), gražiai elgiasi, praktiškai jokiű kaprizų.
Atsakyti

Semtama, šiuo metu Rygoj Domo aikštėj eksponuojamos berlinietiškos meškos (buddy bear) iš viso pasaulio, apie 150 figūrų, yra ir lietuviškoji  :bigsmile: Nepraleiskit, labai įspūdingas reginys  :bigsmile: Tos meškos visos spalvotos, kiekviena su tos šalies simboliais  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Sima, sveikinimai!

o del kaprizingu vaiku sutinku 100%, galvoju ta pati ir ant maniskes tai tikrai veikia, labai retai ji kaprizinasi arba kazkokias scenas kelia, dazniausiai del visko susitariame. Maniskei miegas dar nera toks svarbus, svarbiausia but pavalgius :D 

Atsakyti

Na ką, paskutinė mūsų kelionės diena. Šiandienai Rygos zoo ir kelionė atgal. Pakeliui triušių miestelis, jei vėl nepramiegosim kaip pernai  :D 

Labai nesinori grįžt, vienintelė mintis džiūgina, kad ryt sūnaus gimtadienis ir pasiimsim kiaulytę, laiką jau susitarėm  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(mimimimimimimi @ 2018 08 09, 06:57)
<p>Sima, sveikinimai!</p><p></p><p>o del kaprizingu vaiku sutinku 100%, galvoju ta pati ir ant maniskes tai tikrai veikia, labai retai ji kaprizinasi arba kazkokias scenas kelia, dazniausiai del visko susitariame. Maniskei miegas dar nera toks svarbus, svarbiausia but pavalgius biggrin.gif </p>

Ačiū 4u.gif maniškei abu dalykai svarbūs vienodai, net nežinau kuris svarbesnis biggrin.gif Yra du kartus gyvenime nemiegojus pietų miego, tai visa diena sugadinta, tragiškai, vaikas isterijoj bliauna, pati nežino ko. Sakėm daugiau tokios klaidos nedarysim biggrin.gif O aš ir pati labai noriu tų poilsio valandėlių kol ji miega ax.gif

Mes ryt jau namo, užsuksim pakeliui į Dinozaurų parką.
Aš kaifuoju vien nuo minties, kad nereikia į darbą thumbup.gif
Kitą savaitę mudvi toliau tesim atostogas, keliausim pas mano tėvus, vyrui jau į darbą.

Labas rytas 4u.gif

Beje gyvenam labai neblogoj vietoj šventojoj, poilsio namai idealiai tinkantys su vaikais, su žaidimų aikštele kieme, baseinu, ramu, tvarkinga. Jei kam įdomu galėsiu rekomenduoti. Vienas iš minusų tik - kad nėra wifi biggrin.gif bet tai gal irgi į naudą, visgi atostogos biggrin.gif
Atsakyti

Del pietu miego tai pas maniske turbut toks pereinamasis laikotarpis, nes jei migdai tai miega visada bet tada jai miego vakare nesinori, tai kasdien tik apie 23 val uzmiega. Be pietu miego (kartais savaitgaliais nemigdom kai namie ramiai bunam, tada nepavargsta) tai bent uzmiega pries 22 val:)

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 09, 08:21)
Ačiū 4u.gif maniškei abu dalykai svarbūs vienodai, net nežinau kuris svarbesnis biggrin.gif Yra du kartus gyvenime nemiegojus pietų miego, tai visa diena sugadinta, tragiškai, vaikas isterijoj bliauna, pati nežino ko. Sakėm daugiau tokios klaidos nedarysim biggrin.gif O aš ir pati labai noriu tų poilsio valandėlių kol ji miega  ax.gif

Mes ryt jau namo, užsuksim pakeliui į Dinozaurų parką.
Aš kaifuoju vien nuo minties, kad nereikia į darbą thumbup.gif
Kitą savaitę mudvi toliau tesim atostogas, keliausim pas mano tėvus, vyrui jau į darbą.

Labas rytas 4u.gif

Beje gyvenam labai neblogoj vietoj šventojoj, poilsio namai idealiai tinkantys su vaikais, su žaidimų aikštele kieme, baseinu, ramu, tvarkinga. Jei kam įdomu galėsiu rekomenduoti. Vienas iš minusų tik - kad nėra wifi biggrin.gif bet tai gal irgi į naudą, visgi atostogos biggrin.gif

As irgi Motiejaus esu kelis kart nemigdzius, tai daugiau nebenoriu tokiu atrakciju. Pietu miegas jam kol kas sventa.

Pasakyk kur esat apsistoje, gal kada susigundysiu, nors siaip as sventosios svelniai tariant, nemegstu.
Atsakyti

Labas rytas, mes praeitą savaitę stovyklavom Molėtuose. Vaikams labai patiko, man nelabai tie stovyklavimai... 🙂 

Aš nemigdau jau pietų, nebent mašinoj važiuojant pasnaudžia kiek, kai keliaujam.

(Grįštant iš Molėtų visą kelią neužmigo... siaubas kažkoks, iškvaksėjo galvą...)

Jei migdyčiau tai užmigtų, bet vakare tada ilgai neužmiega, raitos lovoj plepa... pati greičiau lūžtu už jį... Pas mus vaikai jau miega 22 val. Tik savaitgaliais jei patys vakarojam, tai ir jiem leidžiu ilgiau.

Atsakyti
Sveikos,

Grįžom pagaliau namo. Pakeliui sugedo mašina netikėtai, teko kviestis pagalbą kelyje, grįžom su tralu biggrin.gif panai kiek įspūdžių biggrin.gif
Užtai kaip gera namie, nuvargina tokios "atostogos" vistik, visi tie susipakavimai, išsipakavimai, rūbai, skalbimai.
Kas dažnai keliaujat, neužknisa? biggrin.gif

Kam įdomu, poilsiavome čia

Beje, relita, manau, kad prasilenkėm šiandien Dinozaurų parke, lyg tavo baltapūkį mačiau ir jus visus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 10, 20:20)
Sveikos,

Užtai kaip gera namie, nuvargina tokios "atostogos"  vistik, visi tie susipakavimai, išsipakavimai, rūbai, skalbimai.
Kas dažnai keliaujat, neužknisa? biggrin.gif

Tai labiausiai uzknisa. Jei kartais norisi kazkur keliom dienom nuvykti, tai labai sveriu uz ir pries, ar verta vargti, kai pakavimasis puse poilsio laiko uzima.
Atsakyti