Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos :4u: 

Pasiekėm Rygą. Apsistojom Rigas park hostel. Vakar nakvojom namuky Kolkos rage. Gerai, kad rezervavom namuką, nes lyjo visą vakarą ir naktį. Bet šiaip kainos ir kokybės santykis nelabai, nes namukas mažas, karšta jame,  patogumai bendri su palapinininkais, o kainuoja jis kelis kartus brangiau, nei palapinės vieta. 

Dar vieną naktį atgal nakvojom didžiuliam kempinge Ventspily (Piejūras kempings). Kempingas superinis ir Ventspilis reabilitavosi mano akyse  :) Atvažiavom ten vėlai, apie 16 val, tai nespėjom visko, ko norėjom, per vakarą apžiūrėt, vertėtų grįžt dar kitais metais  :) 

Na o šiandien buvau pagrindiniam taške, (kelionės tikslas pasiektas  :D ) - siūlų fabrike Dundagoj  :) Prisipirkau siūlų už 80 eur  :) 

Ryt ir poryt būsim Rygoj. Ryt iš ryto eisim į mašinų muziejų, paskui į Lido

Atsakyti

Dzeuse, Tanią žiūriu, jeigu galima taip pasakyti - turiu laiko tik pažiūrėti, kokius naujus video įkėlė, bet pačių video neturiu laiko peržūrėti. Gal per atostogas pavyks nors kažką pažiūrėti... Grįžti į Ameriką jie negalėjo, nes gyveno ten nelegaliai, išvažiavus į Ukrainą kelio atgal nebebuvo, aš taip supratau  :hmm:

Atsakyti
Labas,
Mes judam link pajurio smile.gif apsistosim klaipedoje, radom kambari name melnrageje prie molo. Vaziuojam dvi seimos.
Mano mazas pradejo vemti kelionese. Jau antra karta apsiveme. Pirma syki net ismetem kedute. Si syki maziau. Negi dabar ir vems ilgesnese kelionese...
Atsakyti
Oho, kiek keliaujanciu bigsmile.gif
Apie Venspili pastaruoju metu prisiskaiciau daug geru atsiliepimu. Nezinau, gal kitais metais i ta puse reiketu suplanuoti marsruta. ax.gif

Mano vyresnele nuo vakar su sloga. Jau kaip susinervinau... unsure.gif turint galvoje, kad greiciausiai ir maze uzsikres. Kelione jau maziau nei uz dvieju savaiciu. Jei vaikai sirgs - bus liudnai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 07, 19:48)
Tanią žiūriu, jeigu galima taip pasakyti - turiu laiko tik pažiūrėti, kokius naujus video įkėlė, bet pačių video neturiu laiko peržūrėti. Gal per atostogas pavyks nors kažką pažiūrėti... Grįžti į Ameriką jie negalėjo, nes gyveno ten nelegaliai, išvažiavus į Ukrainą kelio atgal nebebuvo, aš taip supratau  hmm.gif</p>

As pradejau ziureti, kai rekomendavai praeita pavasari, jinai ruosesi varzyboms. Reiskia i USA su turistine viza vyko ir praleido isvykimo laika is jos, liko ilgiau?
Nezinau, kokiu budu jie atvyke ten buvo, nepagalvojau, kad nelegaliai gyveno. Tada aisku, jeigu grizo i Ukraina, nebegali i ten vel..

QUOTE(relita @ 2018 08 08, 06:59)
Mano mazas pradejo vemti kelionese. Jau antra karta apsiveme. Pirma syki net ismetem kedute. Si syki maziau. Negi dabar ir vems ilgesnese kelionese...

Musu ir kedute baisi, neatsiplauna jau ir pacios masinos sedynes.
Siuo metu, kita taktika bandom, uzdengem langus galinius su medziagom, kad neziuretu per langa ir jai nekaitintu, viena ilga kelione atlaike be vemimu, bet neaisku, gal tik sutapimas. Valgyti masinoj neduodam niekada. Zvakuciu nebekisu, keistai jos veikia vis tik, nemigdo, o irzlia ja padaro, jau isitikinau..
22 diena laukia beveik 470km. kelione prie juros. Pirksim plansete, nes neissedes niekaip, kad ir su pauzem, o ir link juros i kamscius galim autobane papulti.
Labai nenorejau uzveisti sito daikto namuos, bet taip bus lengviau keliauti.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 08 08, 08:59)
Labas,
Mes judam link pajurio smile.gif apsistosim klaipedoje, radom kambari name melnrageje prie molo. Vaziuojam dvi seimos.

Gal dėl karščių taip? unsure.gif

QUOTE(semtama @ 2018 08 08, 09:59)
Oho,  kiek keliaujanciu  bigsmile.gif
Apie Venspili pastaruoju metu prisiskaiciau daug geru atsiliepimu. Nezinau,  gal kitais metais i ta puse reiketu suplanuoti marsruta.  ax.gif

Mano vyresnele nuo vakar su sloga.  Jau kaip susinervinau...  unsure.gif  turint galvoje,  kad greiciausiai ir maze uzsikres.  Kelione jau maziau nei uz dvieju savaiciu. Jei vaikai sirgs - bus liudnai  unsure.gif

Nu va, kur sugebėjo tą slogą pasigaut, gal nuo kondicionierių?

Linkėjimai iš pajūrio, mes atostogaujam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 08, 14:54)

Nu va, kur sugebėjo tą slogą pasigaut, gal nuo kondicionierių?

Linkėjimai iš pajūrio, mes atostogaujam 4u.gif

Nezinau, simtai priezasciu. Gal kondicionieriai, gal issimaudzius perpute, gal salto vandens uzgere... unsure.gif
Dar ir prie manes bande sloga kabintis, bet lyg issikapsciau. huh.gif

o kuriam jus pajury? smile.gif
Atsakyti
Mes masinoj jungiam kondicionieriu, kad normaliai atvesintu, kol kas sekasi, nebuvo Adelijai slogos, bet visada pagalvoju, kad mums tie vesinimai blogai gali baigtis, nes aplink nemazai sloguojanciu per kondicionierius.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Šiandien aplankėm Mašinų muziejų. Planavau net neit ir pralaukt tą laiką kokiam nors PC, bet visgi ėjau ir dėl to tikrai nepasigailėjau. Patiko mum visiem  :victory2: Labai modernus muziejus, nemaniau, kad bus taip įdomu  :bigsmile: 

Paskui papietavom Lido Krasta gatvėje. Lido ne vienas yra Rygoj, bet būtent Krasta yra su atrakcionais, sūpynėm, čiuožyklom ir tt. 

Popietę slepiamės nuo karščio kambary. Vakare eisim pasivaikščioti  :) 

Dzeuse, jie taip atvirai nepasakojo savo kanale, kaip atsidūrė JAV, bet komentaruose nusimanantys žmonės aptarė, kad kitaip nei su turistine viza negalėjo jiems gautis...

Relita, smagaus poilsio  :4u:  Kaip orai Klp? :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 08 08, 16:31)
Mes masinoj jungiam kondicionieriu, kad normaliai atvesintu, kol kas sekasi, nebuvo Adelijai slogos, bet visada pagalvoju, kad mums tie vesinimai blogai gali baigtis, nes aplink nemazai sloguojanciu per kondicionierius.

As tai minimaliai jungiu. Tiek, kad nebutu nepakeliamai karsta ir viskas. Daznai parduotuvese buna labiau atsaldyta nei pas mane masinoj.
Atsakyti

Semtama, jūs su vyru jau Rygoj? Vyresnelei sveikatos, iki kelionės dar daug laiko, tikrai spės pasveikt  :4u: 

Sima_1, smagių atostogų, kur beje esat?  :)​ 

Atsakyti

Dar ne.  Ryt anksti ryte isvaziuojam.  Issisaugojau tavo rekomenduotas vietas  :4u:​ 

Atsakyti