Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2018 08 03, 10:47)

As link brandaus amziaus nukvakus kazkokia palikau, jeigu zinau, kad kazkas gimdys nakti, nepamiegu, ''gimdau kartu''.
Tai va, rudeni jau nusimato streso, Simos kudiki gimdysiu.  biggrin.gif
Kazin, nera daugiau nesciu sausinuku mamu..  smile.gif

O man tokie dvigubi jausmai kyla. Iš vienos pusės džiaugiuosi, kad galiu pamiršti nėštuminius pykinimus, pampersus, pusiau miegotas naktis, iš kitos pusės lyg gaila, kad jau šis gyvenimo etapas praeitas. Kyla kažkokia nostalgija, kai pro langą matau jaunas mamas, stumdančias vežimukus. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 08 03, 11:55)

<p><strong>Semtama</strong>, mes irgi apsistosim senamiesty, hostely kažkokiam, nežinau kokiam, vyras užsiima rezervacijom smile.gif Viešbučių niekada nesirenkam, mum reikia, kad su virtuve būtų  smile.gif</p>
<p>Aš tavo vietoje su knyga viešbučio numeryje netrunyčiau, lėk pramogaut, o miesto apžiūrėsit vakare su vyru 4u.gif</p>
<p>Geri prekybos centrai:Spice, Origo, Galerija Centrs.</p>
<p>Žiemą buvom, labai patiko: A. Vasilevo fondo Mados muziejus (Chanel, Dior mados istorija, kolekcijos nuo pirmųjų iki šių dienų).</p>
<p>Yra Mašinų, Alaus muziejus. Zoologijso sodas.. 4u.gif</p>

Ačiū už rekomendacijas 4u.gif

Tikrai norėčiau pagastroliuoti taip kaip rašai. Tik tiek, kad mano orientacija miestuose tikrai nekokia blush-anim-cl.gif Bijau pasiklysti. unsure.gif
Atsakyti

Papildyta:

Ačiū už rekomendacijas 4u.gif

Tikrai norėčiau pagastroliuoti taip kaip rašai. Tik tiek, kad mano orientacija miestuose tikrai nekokia blush-anim-cl.gifBijau pasiklysti. unsure.gif

Į telefoną galima įdiegti programą, kuri diktuos, kiek m paeit tiesiai, kada pasukt į dešinę ir tt, na kaip mašinos navigacija :) Yra veikiančių be interneto  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 03, 11:55)
<p>Sveikos 4u.gif</p>
<p><strong>Sima_1</strong>, dideliausi sveikinimai 4u.gif  Ot, slapukė, sako, svoris kažko auga hihihi.gif</p>

Ačiū 4u.gif biggrin.gif Svoris beje augo ir prieš tai tongue.gif

QUOTE(semtama @ 2018 08 03, 12:41)
O man tokie dvigubi jausmai kyla. Iš vienos pusės džiaugiuosi, kad galiu pamiršti nėštuminius pykinimus, pampersus, pusiau miegotas naktis, iš kitos pusės lyg gaila, kad jau šis gyvenimo etapas praeitas. Kyla kažkokia nostalgija, kai pro langą matau jaunas mamas, stumdančias vežimukus.  rolleyes.gif

Man jokių sentimentų pampersam, nemiegotom naktim ir t.t. nėra biggrin.gif laikau tai labai sunkiu etapu, kurį kažkaip reikia išgyventi.
Man fainiausias vaikų amžius 2-4 metai, va dabar, kai realiai jau protingas žmogus būna, susikalbėti, susitarti galima, nėra didelių bėdų kažkur nueit, nuvažiuot, valgo plius minus viską. smile.gif
Atsakyti

Na va palyginimui mano pana: 95 cm, 14,5 kg  (sukūdo. Buvo 15 kg pavasarį). Pažymą davė popierinę :D

Sima_1, o man geriausias amžius (sūnaus) buvo 5-6 metai, va tada ir lengva, ir įdomu, vaikas jau tampa draugu. Paskui nuo 7 m buvo ryškus pablogėjimas....

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 03, 13:38)
<p>Na va palyginimui mano pana: 95 cm, 14,5 kg  (sukūdo. Buvo 15 kg pavasarį). Pažymą davė popierinę biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Sima_1</strong>, o man geriausias amžius (sūnaus) buvo 5-6 metai, va tada ir lengva, ir įdomu, vaikas jau tampa draugu. Paskui nuo 7 m buvo ryškus pablogėjimas....</p>

Aš dar tokio neišgyvenau, taip negaliu pasakyt, gal irgi patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 08 03, 10:41)
Kyla kažkokia nostalgija, kai pro langą matau jaunas mamas, stumdančias vežimukus.  rolleyes.gif

O as kaip tik dziaugiuos, kad jau neturesiu vaiku, nebusiu nescia ir t.t., visai nostalgijos nejauciu visiems tiems reikalams.
Bet uzjauciu ir palaikau nescias, gimdancias. biggrin.gif
Kai nuvaziuojam i svecius, kur leliukas, visada dali laiko panesioju, pasupu, leidziu mamai kaip zmogui prie stalo pasedeti, nes atsimenu kaip paciai to truko.
Nezinau, ar man brandos kokios moteriskos truksta ar kas, bet tie visi dalykai sunkus, didele atsakomybe vaika auginti..
Dalis moteru ta priima kaip naturalu dalyka ir nesuka daug galvos, as vis abejoju ar esu gera mama, kaip uzauginti gera zmogu, kaip neperlenkti su auklejimu, kad nebutu per grieztai arba per laisvai..

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 03, 10:14)
Taip, laukiam smile.gif

Sveikinu! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 08 03, 13:06)

</p></div></blockquote><p>Į telefoną galima įdiegti programą, kuri diktuos, kiek m paeit tiesiai, kada pasukt į dešinę ir tt, na kaip mašinos navigacija smile.gif Yra veikiančių be interneto  4u.gif 
</p>

Kažką tokio reikės pagalvoti. Tik, deja, oro prognozės kitos savaitės antrai pusei - 28-29 karščio. blink.gif Bet dar toli, gal pasikeis.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 03, 13:24)

Man jokių sentimentų pampersam, nemiegotom naktim ir t.t. nėra biggrin.gif laikau tai labai sunkiu etapu, kurį kažkaip reikia išgyventi.
Man fainiausias vaikų amžius 2-4 metai, va dabar, kai realiai jau protingas žmogus būna, susikalbėti, susitarti galima, nėra didelių bėdų kažkur nueit, nuvažiuot, valgo plius minus viską. smile.gif

Man sunkiausias amžius 1,5-2,5 metai. Kai neaišku dėl ko isterijos ir nieko nesusikalbėsi. smile.gif Bet neaišku, kaip bus toliau... Gal dar sunkesnių laikotarpių laukia huh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 08 03, 13:38)

<p><strong>Sima_1</strong>, o man geriausias amžius (sūnaus) buvo 5-6 metai, va tada ir lengva, ir įdomu, vaikas jau tampa draugu. Paskui nuo 7 m buvo ryškus pablogėjimas....</p>

Kažin kodėl pablogėjimas nuo 7... g.gif Čia dėl mokyklos, dėl to, kad sesė atsirado, ar šiaip dėl to, kad septyni metai?
Atsakyti
Labas,
Sima, sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
As kaip dzeuse, nejauciu dideles nostalgijos, man smagiau su didesniais vaikais smile.gif
Man daktare sake, kad elektronines pazymos i mokykla, o popierines i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2018 08 03, 14:24)
Sveikinu!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(relita @ 2018 08 03, 19:43)
Labas,
Sima, sveikinimai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
As kaip dzeuse, nejauciu dideles nostalgijos, man smagiau su didesniais vaikais smile.gif
Man daktare sake, kad elektronines pazymos i mokykla, o popierines i darzeli.

Ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti

Svekos  :4u: 

Mes jau įsikūrėm kempinge prie Liepojos. Pagal planą buvo nakvynė Papėj, bet baisiai nepatiko mum ten  :mmm: 

Ką tik sužinojau, kad VISĄ kosmetiką palikau pas mamą, viską, pradedant dantų šepetuku. Anksčiausiai ryt galėsiu kažką nusipirkt ... :mega_shok:​ 

Atsakyti
dontstop, ar ziuri dar Tania?
Pietauju, perziurineju paskutinius video, kad pasididino krutine..
As taip ir nesuprantu, ko jie parsidangino i Ukraina, neseniai JAV pakeite buta buvo, kur ju daiktai tada, nesimato, kad butu parsiveze..
Tipo jautesi ten negerai, bet ko tada buta keite pries pat grizima. Ir grizo atseit sventems, o paskui jau gal po visam..
Keistas tas ju sprendimas kazkoks..
Atsakyti