Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2018 08 02, 14:01)
Sutvarkiau sveikatos pažymas darželiui. Prieš rugsėjį dar teks kirminus tikrinti. Pamatavo, pasvėrė. 104cm, 13,5kg.  Dantys viskas ok.
Gaila, kad pamiršau paprašyti, jog išrašytų siuntimą pas ortopedą. Gal būtų paskirta kojų mankštos darželyje... Et..  huh.gif

Tiesa, dar vyras padarė staigmeną. Kitą savaitę turi dvi dienas dirbti Rygoje. Kažkaip suderino, kad paims ir mane. Kelionę ir viešbutį su maitinimu apmoka darbas. Vaikus prižiūrės seneliai.  smile.gif
Turėsim du romantiškus vakarus Rygos senamiesty.  smile.gif  Ką man veikti dieną - nežinau. Įsimesiu knygą - gal skaitysiu, o gal eisiu miesto patyrinėti  ax.gif

Puiki staigmena thumbup.gif

Ar pas jus irgi pažymos jau tik elektroninės?
Mes vakar irgi tvarkėmės, gydytoja sakė viską supildė el erdvėj, dabar liks tik odontologas.
Maniškė palyginimui - ūgis 103 cm, svoris 18 kg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 02, 14:55)
Puiki staigmena thumbup.gif

Ar pas jus irgi pažymos jau tik elektroninės?
Mes vakar irgi tvarkėmės, gydytoja sakė viską supildė el erdvėj, dabar liks tik odontologas.
Maniškė palyginimui - ūgis 103 cm, svoris 18 kg rolleyes.gif

Pas mus dar popierines. Jokiu naujoviu. blink.gif

Turbut jau nelabai kilnoji..? Maniske, buna prasosi, bet grieztai sakau, kad jau didele, o man skauda nugara ja tokia sunkia nesti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 08 02, 12:01)
Tiesa, dar vyras padarė staigmeną. Kitą savaitę turi dvi dienas dirbti Rygoje. Kažkaip suderino, kad paims ir mane. Kelionę ir viešbutį su maitinimu apmoka darbas. Vaikus prižiūrės seneliai.  smile.gif
Turėsim du romantiškus vakarus Rygos senamiesty.  smile.gif  Ką man veikti dieną - nežinau. Įsimesiu knygą - gal skaitysiu, o gal eisiu miesto patyrinėti  ax.gif

As iki Adelijos taip su vyru daznai vazinejau kartu, Vokietijos teritorijoj, bet kai salis didele, idomu buvo vis tiek..
Dabar jau vyksta retai, perpirkus naujiems savininkams firma, pasikeite tvarka, o ir vaiko netureciau kur palikti.

Rytoj paskutine diena darzely, atostogos iki 27 rugpjucio, mes 23 diena vyksim atostogu patys, grisim rugsejo 3d., tad maniske veluos i mokslo metu pradzia.
Dar rytoj 16val. eisim visi trys i darzeli, toks kaip vakarelis, grilis, pazintis su nauja grupe, Adelijai pasikeis aukletojos, vaikai.

O siaip karsciai irgi, savaitgaliais vis kazkur bastomes, bute nesinori buti.

Isivaizduojat, baigsis rugpjutis ir vel ruduo.. labai nelaukiu del ligu, ramybe dabar buvo nuo kovo menesio, jokiu temperaturu, snargliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 02 rugpjūčio 2018 - 16:07

Semtama, kuriom dienom būsit Rygoj?   Mes - antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį  :) 

Darželis atsiuntė mum laišką, kad elektroninė pažyma netiks, prašykit popierinės... Ryt vyras ves paną pas gydytoją.

Dzeuse, seniai matyta  :) 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 08 02, 15:09)
Turbut jau nelabai kilnoji..?  Maniske,  buna prasosi,  bet grieztai sakau,  kad jau didele,  o man skauda nugara ja tokia sunkia nesti.  unsure.gif

Pakelt dar pakeliu, bet aišku nenešioju jau, per sunku, o ir pilvas jau trukdo ax.gif biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2018 08 02, 22:04)
Darželis atsiuntė mum laišką, kad elektroninė pažyma netiks, prašykit popierinės... Ryt vyras ves paną pas gydytoją.

Paskaičiau pas mus, kad irgi netiks elektroninės, nu kas per nesąmonė.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 03, 08:38)
Pakelt dar pakeliu, bet aišku nenešioju jau, per sunku, o ir pilvas jau trukdo  ax.gif  biggrin.gif

Tai... jau galima sveikinti? ... Laukiat naujo šeimos nario? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 08 02, 22:04)
<p><strong>Semtama</strong>, kuriom dienom būsit Rygoj?   Mes - antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį  smile.gif 

Mes būsim ketvirtadienį, penktadienį. Europa Royal viešbutis, kažkur senamiesty. O kokiame jūs apsistosit?
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2018 08 02, 17:04)

Rytoj paskutine diena darzely, atostogos iki 27 rugpjucio, mes 23 diena vyksim atostogu patys, grisim rugsejo 3d., tad maniske veluos i mokslo metu pradzia.
Dar rytoj 16val. eisim visi trys i darzeli, toks kaip vakarelis, grilis, pazintis su nauja grupe, Adelijai pasikeis aukletojos, vaikai.

O siaip karsciai irgi, savaitgaliais vis kazkur bastomes, bute nesinori buti.

Isivaizduojat, baigsis rugpjutis ir vel ruduo.. labai nelaukiu del ligu, ramybe dabar buvo nuo kovo menesio, jokiu temperaturu, snargliu..

Pas jus grupėje ne tik auklėtojos, bet ir vaikai pasikeičia? Kodėl kitų vaikų neperkelia kartu?
Mes atostogauti irgi panašiu laiku vyksim. Kai grįšim - iš karto darželis, darbai.... doh.gif

Dėl ligų sezono, nelaukiu ir aš. Stengiuos kolkas apie tai net negalvoti. Maniškei yra padidėjusios tonzilės, kai prasidės snargliai - kosuliai, greičiausiai jos dar didės. O tada teks operuoti, šalinti tonziles. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 08 03, 09:01)
Tai... jau galima sveikinti? ...  Laukiat naujo šeimos nario?  rolleyes.gif
Papildyta:
Mes būsim ketvirtadienį, penktadienį. Europa Royal viešbutis, kažkur senamiesty. O kokiame jūs apsistosit?
Papildyta:
Pas jus grupėje ne tik auklėtojos, bet ir vaikai pasikeičia? Kodėl kitų vaikų neperkelia kartu?
Mes atostogauti irgi panašiu laiku vyksim. Kai grįšim - iš karto darželis, darbai....  doh.gif

Dėl ligų sezono, nelaukiu ir aš. Stengiuos kolkas apie tai net negalvoti. Maniškei yra padidėjusios tonzilės, kai prasidės snargliai - kosuliai, greičiausiai jos dar didės. O tada teks operuoti, šalinti tonziles.  unsure.gif

Taip, laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 03, 10:14)
Taip, laukiam smile.gif

Wauc, sveikinimai!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip savijauta? Kaip nestumas? Kada finisas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 03, 06:38)
Pakelt dar pakeliu, bet aišku nenešioju jau, per sunku, o ir pilvas jau trukdo  ax.gif  biggrin.gif

Idomu, kas bus brolis ar sese. ura.gif

As link brandaus amziaus nukvakus kazkokia palikau, jeigu zinau, kad kazkas gimdys nakti, nepamiegu, ''gimdau kartu''.
Tai va, rudeni jau nusimato streso, Simos kudiki gimdysiu. biggrin.gif
Kazin, nera daugiau nesciu sausinuku mamu.. smile.gif

QUOTE(semtama @ 2018 08 03, 07:01)
Mes atostogauti irgi panašiu laiku vyksim. Kai grįšim - iš karto darželis, darbai....  doh.gif

Dėl ligų sezono, nelaukiu ir aš. Stengiuos kolkas apie tai net negalvoti. Maniškei yra padidėjusios tonzilės, kai prasidės snargliai - kosuliai, greičiausiai jos dar didės. O tada teks operuoti, šalinti tonziles.  unsure.gif

Grupese vaikai 2-6m. is Adelijos grupes daug vaiku iseina i mokyklas siais metais ir ateis 2-3m. nauju nemazai, nutarta Adelia kelti i kita, kur daugiau jos amziaus vaiku, nes ziema 4m. jau, del kalbos cia taip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 03 rugpjūčio 2018 - 09:53
QUOTE(semtama @ 2018 08 03, 10:18)
Wauc,  sveikinimai!!!   wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip savijauta?  Kaip nestumas?  Kada finisas?  smile.gif

Ačiū smile.gif Nebloga, karščiai tik vargina, bet čia jau kaip ir visus.
Finišas gruodžio pradžioj. Šiandien paskutinė darbo diena ir atostogos 5 sav., paskui gal gryšiu trumpam ir tada į ilgąsias atostogas 4u.gif

QUOTE(dzeuse @ 2018 08 03, 10:47)
Idomu, kas bus brolis ar sese. ura.gif

As link brandaus amziaus nukvakus kazkokia palikau, jeigu zinau, kad kazkas gimdys, nepamiegu, ''gimdau kartu''.
Tai va, rudeni jau nusimato streso, Simos kudiki gimdysiu.  biggrin.gif
Kazin, nera daugiau nesciu sausinuku mamu..  smile.gif

Įdomu ir man biggrin.gif tikiuosi man bus lengviau nuo tavo "pagalbos" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 03 rugpjūčio 2018 - 09:55
QUOTE(sima_1 @ 2018 08 03, 08:55)
Įdomu ir man biggrin.gif tikiuosi man bus lengviau nuo tavo "pagalbos" biggrin.gif

Jeigu ka ir vyra tavo gimdyme pakeisciau. biggrin.gif

Drauge cia DE gimde, vyras nelabai norejo, o jai vienai baisu, sakau, skambink jeigu jausies vienisa, atvyksiu, padesiu gimdyti. biggrin.gif Bet dare cezari, tai nebeprireike pagalbos.
Atsakyti

Sveikos :4u:

Sima_1, dideliausi sveikinimai :4u:  Ot, slapukė, sako, svoris kažko auga :hihihi:

Man irgi šiandien paskutinė darbo diena, tiesa, prieš visai trumpas atostogėles :)

Semtama, mes irgi apsistosim senamiesty, hostely kažkokiam, nežinau kokiam, vyras užsiima rezervacijom :) Viešbučių niekada nesirenkam, mum reikia, kad su virtuve būtų  :)

Aš tavo vietoje su knyga viešbučio numeryje netrunyčiau, lėk pramogaut, o miesto apžiūrėsit vakare su vyru :4u:

Geri prekybos centrai:Spice, Origo, Galerija Centrs.

Žiemą buvom, labai patiko: A. Vasilevo fondo Mados muziejus (Chanel, Dior mados istorija, kolekcijos nuo pirmųjų iki šių dienų).

Yra Mašinų, Alaus muziejus. Zoologijso sodas.. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 rugpjūčio 2018 - 10:55