Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 11, 14:47)

Kam kam? Negaliu laikyt piniginėj. Jei trūkumo piniginio nebūtų, tada taip, galiu ir nešiotis, bet šiaip, kai yra trūkumas, jei aš juos piniginėj laikysiu, tuoj pat atsiras reikalas išleist kam nors. O čia sugalvojau kol kas šiek tiek kalėdinių padėt, kad gal kažką rimtesnio leist vėliau - gal žaliuzes, gal kokį baldą... Neatsimenu, kur kišau, nes man taip būna, kad kartais kažką vos ne automatiškai padarau, detalių neužfiksuodama. Matyt, čia tas atvejis.  Pati save raminu, kad jei nerasiu, vadinasi, nelemta... Nu nesikarsiu gi...
Aš pas LOR`ą prašiau siuntimo, nes vaikas miegodavo išsižiojęs, knarkė, sunkiai kvėpavo...

Tai ir aš nesinešioju visų piniginėj. Namie turiu kitą piniginę, kurioje laikau pinigus grynus jei reikia, guli jie vienoj ir toj pačioj vietoj. Taip nedingsta.

Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 11, 15:00)
Turiu knyga. As irgi jo internetini bloga daug metu skaiciau, o siemet pries kaledas uzmaciau, kad knyga isleista ir garsiai apie tai namie uzsiminiau, kad, o kaip faina, norec paskaityti. Vyras uzfiksavo ir padovanojo man kaledom. Mano vyrui bile knyga nupirkti. Jis yra knygu pirkimo ligonis. Kazkada bandziau skaiciuoti kiek jis tu knygu nuperka, tai vidutiniskai viena knyga per diena gaunasi.

Kur sutalpinat tiek knygų? smile.gif
Atsakyti
Azazella, ar pasiteisino jo knyga? Ta prasme, nėra taip, kad tik guli ir tiek, pora sykių praversta?
Man smagu, kai knygų yra namuose daug smile.gif Kai mes žiūrėjom vieną namą pirkti, jame buvo atskiras kambarys - biblioteka, man LABAI patiko, turiu minty ir čia kažką tokio įsirengti smile.gif Kokias knygas tavo vyras perka?
Sima, nu esmės tai nelabai keičia - ar piniginę būčiau nudėjus, ar voką smile.gif Nu, tik tiek, kad nekiltų mintis, kad piniginę per aparatą perleidau biggrin.gif
Barboraitė, kokius vaistus ten buvo jums parašę, kur padėjo?...
Atsakyti
QUOTE(Barboraitė @ 2017 01 11, 14:04)
Sveikos,
Labai aktuali ir mums adenoidų tema. dažnai būna išsižiojęs... nžn ar čia įprotis jau gavosi nuo anksčiau buvusių dažnų slogų ar kvėpavimas per nosį visgi dar yra apsunkintas ir jam lengviau per burną kvėpuot...

Maniškė dieną daugiausiai kvėpuoja per nosį. Bet tas kvėpavimas nėra visiškai tylus.
Mano vyras irgi sako, gal čia įprotis būna per burną kvėpuoti. Bet man kažkaip nesitiki, kad galėtų būti toks įprotis. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 11, 15:43)

Man smagu, kai knygų yra namuose daug smile.gif Kai mes žiūrėjom vieną namą pirkti, jame buvo atskiras kambarys - biblioteka, man LABAI patiko, turiu minty ir čia kažką tokio įsirengti smile.gif

Man irgi labai patinka tokie namai. Aš svajoju, kad pencijoje turėsiu bent jau knygų lentyną per visą kambario sieną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 11, 14:54)
Tai ir aš nesinešioju visų piniginėj. Namie turiu kitą piniginę, kurioje laikau pinigus grynus jei reikia, guli jie vienoj ir toj pačioj vietoj. Taip nedingsta.

Papildyta:

Kur sutalpinat tiek knygų? smile.gif

Yra vienas kambarys, kuriame yra vien knygu lentynos, nuo zemes iki lubu.
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 11, 15:43)
Azazella, ar pasiteisino jo knyga? Ta prasme, nėra taip, kad tik guli ir tiek, pora sykių praversta?
Man smagu, kai knygų yra namuose daug smile.gif Kai mes žiūrėjom vieną namą pirkti, jame buvo atskiras kambarys - biblioteka, man LABAI patiko, turiu minty ir čia kažką tokio įsirengti smile.gif Kokias knygas tavo vyras perka?

Visai nieko zinok. Siuo metu skaitau ja kaip romana. Receptu ten nera labai daug, man patinka, kad autorius paaiskina kodel gaminant maista yra vienaip ar kitaip, t.y. kodel pvz sutraukia padaza, arba kodel sultinys nesigauna skanus ir t.t..

Knygu pas mus dauguma istorines, literaturos kritika, literaturos klasika, poezijos mirtina doze, enciklopedijos, zinynai, zodynai. Grozines laabai mazai. Tik vertingos. O jos visos jau mano perskaitytos, todel knygu tukstanciai, o skaityti ner ka smile.gif Anksciau grozines daugiau turejom, bet paskutiniu metu mazai tokiu perkam, o jei perkam, perskaite padovanojam ar parduodam pigiau, nes neimanoma tokiu knygu kiekiu sandeliuoti. A, dar daug vaikiskos. Paskutiniu metu tai yra vyro manija. Perka Motiejui, sake, jau keturios lentynos jau berods yra, as jau bijau ir eiti ziureti smile.gif. Perka jis daugumoj tai ka pats vaikysteje skaite ir mego, pasaulio pasakos, mikes pukuotukai, karlsonai ir buratinai. Jokiu kakiu makiu tikrai pas mus nerasit.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 01 11, 12:43)

Dontstop, parasiau tau az, jei kartais nematei 4u.gif
Atsakyti

Dontstop, parasiau tau az, jei kartais nematei 4u.gif

Jo, su tais a.ž. ... atrašiau  :)​ 

Atsakyti
Labas rytas, babkės atrastos ir jau saugios biggrin.gif
Mano ožys yra tikras ožys. Jau kelintą kartą pastebiu, kad jei užsispyrė kažko nedaryt, tai ko gero, daryk ką nori, jis vistiek nedarys. Pvz iš vakar dienos - jo kambaryje atsidariau spintą, išsiėmiau keletą rūbų (ant žemės), jis atėjo ir nori irgi prie jos prieiti - nu OK, eik, tik kad tam, kad prieitum, jis lipa per Lego detalių tokį lyg bokštą. Aš jam gražiai sakau - paimk kaladėles, nunešk ant staliuko, kad neliptum ir galėsi prieiti. Kad užbliovė.... tipo, jam kaip ir ne prestižas nešti...Paėmiau tas kaladėles, padaviau (nu įdėjau) jam į rankas ir gražiai, ramiai sakau - nunešk, padėk ant staliuko (iki dviejų staliukų nuo jo buvo apie 2-3 jo žingsnius) - bliovė apsisnargliojęs gal 10 min, stovėjo rankas atkišęs nejudėdamas kaip ir įdėjau tas kaladėles... Nu toks vaizdas, kad mirsiu, bet nedarysiu, ką liepei... Ir kaip su juo elgtis...
ax.gif
QUOTE(semtama @ 2017 01 11, 17:18)
Maniškė dieną daugiausiai kvėpuoja per nosį. Bet tas kvėpavimas nėra visiškai tylus.
Mano vyras irgi sako, gal čia įprotis būna per burną kvėpuoti. Bet man kažkaip nesitiki, kad galėtų būti toks įprotis.  unsure.gif
Papildyta:
Man irgi labai patinka tokie namai. Aš svajoju, kad pencijoje turėsiu bent jau knygų lentyną per visą kambario sieną.  smile.gif

Neturi būt įprotis - iš kur jis atsiranda? Nebent iš apsunkinto ilgalaikio kvėpavimo, bet ar tas apsunkintas kvėpavimas palengvėjo?

QUOTE(Azazella @ 2017 01 11, 22:13)
Yra vienas kambarys, kuriame yra vien knygu lentynos, nuo zemes iki lubu.

Vau, va čia man fantastika...

QUOTE(Azazella @ 2017 01 11, 22:54)
Visai nieko zinok. Siuo metu skaitau ja kaip romana. Receptu ten nera labai daug, man patinka, kad autorius paaiskina kodel gaminant maista yra vienaip ar kitaip, t.y. kodel pvz sutraukia padaza, arba kodel sultinys nesigauna skanus ir t.t..

Knygu pas mus dauguma istorines, literaturos kritika, literaturos klasika, poezijos mirtina doze, enciklopedijos, zinynai, zodynai. Grozines laabai mazai. Tik vertingos. O jos visos jau mano perskaitytos, todel knygu tukstanciai, o skaityti ner ka smile.gif Anksciau grozines daugiau turejom, bet paskutiniu metu mazai tokiu perkam, o jei perkam, perskaite padovanojam ar parduodam pigiau, nes neimanoma tokiu knygu kiekiu sandeliuoti. A, dar daug vaikiskos. Paskutiniu metu tai yra vyro manija. Perka Motiejui, sake, jau keturios lentynos jau berods yra, as jau bijau ir eiti ziureti smile.gif. Perka jis daugumoj tai ka pats vaikysteje skaite ir mego, pasaulio pasakos, mikes pukuotukai, karlsonai ir buratinai. Jokiu kakiu makiu tikrai pas mus nerasit.
Papildyta:
Dontstop, parasiau tau az, jei kartais nematei  4u.gif

Smagu, man taip širdžiai gera, kai žmonės skaito... Labai norėčiau, kad mano beibis skaitančiu žmogum užaugtų smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Pas mus naujas fintas, jau kokios pora savaičių pana nuolat tvirtina, kad "bijo baltos akies" (knygoje pamatė paveikslėlį, kus kamine sėdi kačiukas, juodam fone matosi tik baltos akys). Ir taip ji mus visus išvargino po milijoną kartų per dieną tai kartodama, nes ji ne šiaip sako, nori kažkokios reakcijos, kad pradėtume raminti ir pan  :oh:  Va ir dabar paėmė žaislinį telefoną, atseit skambina tėčiui į darbą, pasakoja: "tėti, alio, bijau baltos akies, tėti, kur tu, ku ku, ai, oi, bijau" ir varo tą patį kaip užsikirtusi plokštelė jau nežinau kiek laiko  :wacko:

Vakar buvom darželyje, užbėgau su auklėtoja paplepėti, aš vis užeinu karts nuo karto, einu kokios smulkmenos paklausti, o užsiplepam ilgam paprastai, labai fainos pas mus auklėtojos, plepios ir malonios (ir matyt biškį nuobodžiaujančios darbe  :P ). Tai va, kažko pana nelabai drąsiai jautėsi šį kartą  :unsure: , nelabai norėjo su vaikais žaisti, ant galo jau pati mane vedėsi lauk  :unsure:  Na tikiuosi šiaip ne nuotaikoj buvo, aš taip džiaugiausi iki šiol, kad ji nori "pas lialias"  :unsure:​ 

Atsakyti

Nu toks vaizdas, kad mirsiu, bet nedarysiu, ką liepei... Ir kaip su juo elgtis...

Sakyčiau, ir maniškė nėra tokia paklusni, kad liepei ir bėga daryt. Būna noriai padaro, o būna užsispiria ir nė iš vietos.. Nuo nuotaikos priklauso  :)

Labiausiai ji priešinasi apsirengimui, persirengimui kitais rūbais, pamperso keitimui, susiruošimui į lauką ir pasiruošimui dienos miegui. Ypač dienos miegui  :wacko:  Net iki valandos pas mus išsitiesia visi "ritualai", prieš miegą reikia pakeisti pampersą ir aprengt lauko rūbais išnešt į balkoną. Nu ir prasideda smagioji dalis, kai nesileidžia, verkia, pabėga nuo manęs ir tt  :oh:​ 

Atsakyti
Dontstop, nežinau, ką atsakyt dėl tos baltos akies, aš tik juokiausi iš tavo aprašymo - kaip ji gerai kalba, kaip jums faina, o aš vis dar turiu viską iš mykimų ir intonacijų bei gestų suprast smile.gif
Matai, tai, ką tu aprašei - tai protestas ir bandymas išvengti to, ko nenori - rengtis, gultis ir pan., o mano atveju kas? Grynas ožys. Bet va kodėl? Jei tavo paną galiu suprast, kad ji to ar ano nenori, tai va manasis - nu kodėl nenori nunešt, padėt? Ir tas nenoras ne tai, kad numesiu ir nenoriu nešt, stovi, laiko, bet nedarys. Aną dieną gal pusvalandį išstovėjo. Pasižiūriu į jį, tai jis net galvą demonstratyviai nusuka. Bet stovi kaip įkaltas.
Atsakyti
Vakar susijuokėm su vyro garsiai net..kai ponaitis pakartojo iš reklamos 'kraujo donoras' biggrin.gif rr netaria aišku, bet taip aiškiai buvo. Tikiuosi nebus daktaru biggrin.gif

Pastebėjau, kad pietų miegas pailgėjo stipriai ir automatiškai paryčiais prabudinėja. Reiks vėl žadint per pietus. Jau taip įpratau prie gero miego naktį, kad nepakeliu menkiausio prabudimo biggrin.gif
Atsakyti
labas,
dėl adenoidų, mano abiems vaikams padidėję ir jei taip bus, operuosim abu. dukrą planuoju šią vasarą, o mažius dar per mažas. nežinau kaip ten su ligom po operacijų, bet aš daugiau operuočiau dėl to išsižiojimo ir blogo sąkandžio. mano dukra yra smulki mergytė su maža burna smile.gif prasikalė pirmas nuolatinis dantukas už pieninio, ištraukėm abu apatinius priekinius (buvom pas stomotologą). jis sakė, kad dėl mažos burnos neaišku kaip dygs dantys, o jei dar bus nuolat išssižiojus dėl adenoidų, tada visai nieko gero. nors ji mažiau išssižiojus, va mažius paskutiniu metu vos ne nuolat ir dažnai vakarais nosis užgulta, bet slogos nėra.
mano vaikas irgi kol kas mažakalbis. dabar viskas "ne".
Atsakyti