Labas rytas, babkės atrastos ir jau saugios
Mano ožys yra tikras ožys. Jau kelintą kartą pastebiu, kad jei užsispyrė kažko nedaryt, tai ko gero, daryk ką nori, jis vistiek nedarys. Pvz iš vakar dienos - jo kambaryje atsidariau spintą, išsiėmiau keletą rūbų (ant žemės), jis atėjo ir nori irgi prie jos prieiti - nu OK, eik, tik kad tam, kad prieitum, jis lipa per Lego detalių tokį lyg bokštą. Aš jam gražiai sakau - paimk kaladėles, nunešk ant staliuko, kad neliptum ir galėsi prieiti. Kad užbliovė.... tipo, jam kaip ir ne prestižas nešti...Paėmiau tas kaladėles, padaviau (nu įdėjau) jam į rankas ir gražiai, ramiai sakau - nunešk, padėk ant staliuko (iki dviejų staliukų nuo jo buvo apie 2-3 jo žingsnius) - bliovė apsisnargliojęs gal 10 min, stovėjo rankas atkišęs nejudėdamas kaip ir įdėjau tas kaladėles... Nu toks vaizdas, kad mirsiu, bet nedarysiu, ką liepei... Ir kaip su juo elgtis...
QUOTE(semtama @ 2017 01 11, 17:18)
Maniškė dieną daugiausiai kvėpuoja per nosį. Bet tas kvėpavimas nėra visiškai tylus.
Mano vyras irgi sako, gal čia įprotis būna per burną kvėpuoti. Bet man kažkaip nesitiki, kad galėtų būti toks įprotis.
Papildyta:
Man irgi labai patinka tokie namai. Aš svajoju, kad pencijoje turėsiu bent jau knygų lentyną per visą kambario sieną.
Neturi būt įprotis - iš kur jis atsiranda? Nebent iš apsunkinto ilgalaikio kvėpavimo, bet ar tas apsunkintas kvėpavimas palengvėjo?
QUOTE(Azazella @ 2017 01 11, 22:13)
Yra vienas kambarys, kuriame yra vien knygu lentynos, nuo zemes iki lubu.
Vau, va čia man fantastika...
QUOTE(Azazella @ 2017 01 11, 22:54)
Visai nieko zinok. Siuo metu skaitau ja kaip romana. Receptu ten nera labai daug, man patinka, kad autorius paaiskina kodel gaminant maista yra vienaip ar kitaip, t.y. kodel pvz sutraukia padaza, arba kodel sultinys nesigauna skanus ir t.t..
Knygu pas mus dauguma istorines, literaturos kritika, literaturos klasika, poezijos mirtina doze, enciklopedijos, zinynai, zodynai. Grozines laabai mazai. Tik vertingos. O jos visos jau mano perskaitytos, todel knygu tukstanciai, o skaityti ner ka
Anksciau grozines daugiau turejom, bet paskutiniu metu mazai tokiu perkam, o jei perkam, perskaite padovanojam ar parduodam pigiau, nes neimanoma tokiu knygu kiekiu sandeliuoti. A, dar daug vaikiskos. Paskutiniu metu tai yra vyro manija. Perka Motiejui, sake, jau keturios lentynos jau berods yra, as jau bijau ir eiti ziureti
. Perka jis daugumoj tai ka pats vaikysteje skaite ir mego, pasaulio pasakos, mikes pukuotukai, karlsonai ir buratinai. Jokiu kakiu makiu tikrai pas mus nerasit.
Papildyta:
Dontstop, parasiau tau az, jei kartais nematei
Smagu, man taip širdžiai gera, kai žmonės skaito... Labai norėčiau, kad mano beibis skaitančiu žmogum užaugtų