Daug dalykų susiplanavot pamatyti, bus įdomu skaityti kelionės aprašyą.
Dontstop - kada išvažiuojat?
Daug dalykų susiplanavot pamatyti, bus įdomu skaityti kelionės aprašyą.
Jei viskas bus pagal planą - rgp 3 vakare arba rgp 4 ryte
Pana susirgo, vyras ant biuletenio... Bet turim dar 2 sav pasveikt
Papildyta:
Smagi išvyka Aš irgi tokios norėčiau. Gal pavyks dar šią vasarą kokį šiltą savaitgalį
Aš abi dukras suskiepijusi. Mano vyresnėlei iki 3 metų buvo 4 erkės įsisiurbusios. Baisu rizikuoti. Labai nesmagu laukti po to kelias savaites ir stebėti ar viskas gerai..
Azazela - o kaip tavo sūnus dabar? Ar jau praėjo encefalito pasekmės?
Dontstop - smagi kelionė. Turėsiu omeny Augustavą. O mini zoo netoli Lenkijos sienos? Mes irgi jį nužiūrėję, bet aplankę nebuvom.
Mes šią savaitę taip pat apturėjome rimtą išvyką. Buvome Raubonių pramogų parke. Padarė gerą įspūdį. Pamatėme gal 30 dinozaurų, mini zoo, kur daug gyvūnų galima glostyti, maitinti morkomis. Mano mažąją nėjo atplėšti nuo triušių ir elnių. Yra tarzanijos takas, bet savo vaikų dar ten neleidžome. Na ir pramogų zona: 9 batutai, važinėjimas mašinėlėmis ir kt. Čia mano panos išprotėjo. Teko ištempti su ašaromis ir pažadu grįžti kitą kartą. Tiesa, visas šis malonumas nepigus. Mūsų šeimai atsiėjo 38 eurus.
Tada nakvynė Bauskėje palapinėje. Naktis bent jau mums su vyru buvo tragiška
Kitą dieną aplankėme Dontstop praeitais metais aplankytą nykštukų miestelį Tervetėje. Važiavome tuo pačiu traukinuku ir tada smagus pasivaikščiojimas per mišką su kliūčių ruožais ir pasakų personažų skulptūromis. Patiko visiems, gavosi gražios foto.
Vakare pasiekėme Jurmalą ir ten nakvojom jau kambaryje. Vakarojom prie jūros. Neplanuotai išsimaudėme. Mus nustebino, kad labai šiltas vanduo. Priešingai nei prie LT krantų. Nusprendėme, kad taip todėl, kad ten įlanka...
Ryte aplankėme Kemerio pelkes. Vaizdas įspūdingas. Vakarojome vėl prie jūros ir ryte patraukėm į Kauną.
Šiaip kelionė pavyko gan neblogai. Vyras jau svaigsta, kad kitais metais reikia važiuoti į kalnus. Na nežinau.. Gal dar užtektų tik Lenkijos...
liko stuburo skausmai ir lengvas ranku virpejimas.
Eina sau, kokia bjauri liga.
Mano vyrui kaime savaitgalį irgi erkė įsisegė. Nežinia, kaip bus.
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>Jei viskas bus pagal planą - rgp 3 vakare arba rgp 4 ryte </p><p></p><p>Pana susirgo, vyras ant biuletenio... Bet turim dar 2 sav pasveikt </p>
Tikrai pasveiksit iki rugpjūčio
Tik nefainai, kad biuliotenį reikia prieš atostogas imti. Sumažės atostoginiai.
Vieną dieną galvoju nuvesti į Megą, nueitume į Curiocity. Kitą dieną praeitume santaką, pilį, pamatyčiau "Laisvės karį".
Jei bus karšta, gal maudytis į Lampėdžius...
Galėčiau į zoologijos sodą nuvesti, bet aš ten nenoriu. Jei jie patys noro nepareikš - nevesiu.
Labas rytas
Ketvirtadienį mamadieniavau, su sūnum nemenkai taip pasivaikščiojom pėstute: Savanoriai+Laisvės al+Senamiestis+vėl Savanoriai ir pargrįžom namo iki Saulėtekio, viskas per 4,5 val, su užsukimais į Hesburgerį ir Makdonaldą Kojos buvo nutrintos iki kraujų Bet vaikis patenkintas.
Pas mus atvažiavo mano mama. Vakar su vyru nuėjom "į pasimatymą". Bet nesėkmingai, taip susipykom, kad aš net iš kavinės išlėkiau ir pėščiom mano parkulniavau Aišku, vėliau susitaikėm.
Šiandien pagal planą Anykščiai ir vakare esu susitarus aplankyti jūros kiaulyčių veislyną Reikės išsirinkti kiauliuką ir palikti rankpinigius Jei bus visai naujagimis, jį laiko apie mėnesį, kol žinda. Jei bus mėnesio "leliukas" - palaikys iki kol grįšim iš kelionės
Semtama, idėjos:
liečiamas zoologijos sodas Megoje (mano galva, brangokas, bet vaikams tikrai labiau patiko, nei tas pagrindinis Kauno Zoo)
kartingai Drobės g (tinka nuo 4 m)
Žaliakalnio arba Aleksoto funikulierius
Lampėdžiuose šią vasarą kažkokie kliūčių ruožai ant vandens pastatyti. Taip pat yra Uno parkas
spurginė Laisvės al arba Senamiesty
Tado Ivanausko iškamšų muziejus
laipiojimo centras Miegantys drambliai Rėdoje
aš tai pirmoj vietoj vežčiau į užmiestį - prie Kauno marių (pasivaikščioti Dubravos taku, pvz) , į Kadagių taką, prie Jachtklubo (ten galima surengti pikniką ant kranto), į Rumšiškes visai dienai Galima gi su pasiplaukiojimu, plukdo sekmadieniais 12 val, 17 val atgal
pasiplaukiojimas galimas ir Nemunu, yra keli maršrutai (iki Kulautuvos, Kačerginės, Raudondvario, Zapyškio, Jurbarko, Nidos )
Plaukti su laivu tikrai norėčiau.
Dubravos taką su tais pačiais vaikais praėjom prieš 2 metus. Bet gal Kadagių slėnį reikėtų aplankyti. Kiek žinau, ten ir žirgynas yra. Reikės pasidomėti, gal būtų galima pajodinėti. Manau, patiktų visiems keturiems.
Dėl kartingų abejoju. Kažin ar mano mažoji sugebėtų ten adekvačiai elgtis
Lampėdžių vandens pramogas žinau, mačiau. Greičiausiai nuvešiu.
O jūs kaip emocingai pykstatės Tik nesakyk, kad vėl dėl buto remonto... Aš, jaučiu, taip jau nesugebėčiau. Būčiau 20ties, netekėjusi - tada - taip. Dabar nebent pusdienį galiu įjungti "tylos režimą", nekalbėti, po to vėl viskas nusistovi po senovei.
Geros kelionės į Anykščius. Gal su mama važiuojat?
Tiesa, kada važiuosit į Lenkiją apsipirkti? Mes galvojom rugpjūčio gale, kai grįšim iš Turkijos. Bet vyras sako, kad dabar geras zloto kursas. Gal reikėtų paankstinti apsipirkimą
Labas rytas
Vakar dienos išvyka į Anykščius nebuvo labai sėkminga. Karščiai Mašinoje auto lauko temperatūrą rodė iki +31 Teko ir maršrutą dėl to pakoreguot.
Iš pradžių nuvažiavom į Kavarsko koldūninę - buvo užsakyta (jau trečią kartą mum taip nepasiseka, labai populiari kavinė )
Tada nuvažiavom į pačius Anykščius, į mugę (Anykščiuose buvo miesto šventė). Kadangi šiemet mes vis kažkaip po muges trankomės , tai galiu autoretitingai pareikšti - geriausiai organizuota ne tik mugė, bet ir visa šventė buvo Marijampolėje Anykščiuose kažkodėl labai garsiai grojo muzika, ir dar kažkokios liaudies kapelos, be to net ne lietuvių liaudies, o baltarusų, ukrainiečių ir tt Iš bet kurio taško girdėjosi labai stipriai, tai trumpai ten pasisukom ir skaudančiom galvom pabėgom
Toliau pagal planą buvo Labirintų parkas. Bet nusprendėm, kad per karšta. Nuvažiavom į Medžių lajų taką. Taku ėjo vyras ir dukra, o mes su sūnum ir močiute šiek tiek atsikvėpėm pavėsyje prie vandens.
Tada - į Basų kojų taką. Nesitikėjom, kad jis bus mokamas Yra toks pat ir nemokamas kitur, nebent nuo š.m. apmokestino. Na, ok, taku ėjo vyras su vaikais, mes su mama vos galėjom kvėpuot pavėsyje.
Na tai ir viskas. Laiko dar buvo ką nors aplankyt, bet aš jau kategoriškai nenorėjau niekur trauktis nuo mašinos kondiškės
Na o vakare važiavom į kiaulyčių veislyną, išsirinkom mūsų naują šeimos narį Namuose buvom vienokią išsirinkę iš nuotraukų, realybėje vaikui kitokia patiko Tai nežinau, ar neužsinorės dar kitos, kai jau atvažiuosim pasiimti Išsirinkti iš tikrųjų labai sunku. Visos fainos, visos gražios ir visos skirtingos. Reikėjo aišku iš anksto paskaityti apie skirtingas veisles, priežiūrą...Na bet kokiu atveju ta valandėlė praleista veislyne, mum suteikė tiek laimės, kad nėra žodžių
Dontstop -ačiū už idėjas.
Plaukti su laivu tikrai norėčiau.
Dubravos taką su tais pačiais vaikais praėjom prieš 2 metus. Bet gal Kadagių slėnį reikėtų aplankyti. Kiek žinau, ten ir žirgynas yra. Reikės pasidomėti, gal būtų galima pajodinėti. Manau, patiktų visiems keturiems.
Dėl kartingų abejoju. Kažin ar mano mažoji sugebėtų ten adekvačiai elgtis
Lampėdžių vandens pramogas žinau, mačiau. Greičiausiai nuvešiu.
O jūs kaip emocingai pykstatės Tik nesakyk, kad vėl dėl buto remonto... Aš, jaučiu, taip jau nesugebėčiau. Būčiau 20ties, netekėjusi - tada - taip. Dabar nebent pusdienį galiu įjungti "tylos režimą", nekalbėti, po to vėl viskas nusistovi po senovei.
Geros kelionės į Anykščius. Gal su mama važiuojat?
Tiesa, kada važiuosit į Lenkiją apsipirkti? Mes galvojom rugpjūčio gale, kai grįšim iš Turkijos. Bet vyras sako, kad dabar geras zloto kursas. Gal reikėtų paankstinti apsipirkimą
Mes su vyru susipykom dėl pačios kavinės Iš pradžių į vieną nuvažiavom, man ten nepatiko, išėjom. Vyras jau įsižeidė, girdi, jis kelias valandas ieškojo ypatingos kavinės, staliuką rezervavo, o aš neįvertinau Tada į kitą nuvežė, man ten vėl nepatiko Na ką aš galiu padaryti, manau, jei jau mokam, turi būti ir maistas skanus, ir aplinka maloni, ir aptarnavimas geras. Kai vyras pradėjo burbėt, atsistojau ir išėjau. Jis sulaukė užsakymo, paprašė supakuot į dėžutes ir su tom dėžutėm leidosi manęs ieškot. Kadangi visgi yra puselė, rado gan greitai Pavalgėm mašinoje ir susitaikėm
O remontai kol kas atidėti iki kol grįšim iš Latvijos. Jau turim grindis, lubas, sienas, baldus, plautuvę ir kraną, viskas dėžėse guli, užstatyti visi kambariai Liko supirkti buitinę techniką. Kištis nežadu, lai renkasi vyras.
Kada važiuoti į Lenkiją, net nebežinau. Kaip ir ką tik iš jos grįžom, negreit gendančių produktų ir vandens turim 2 mėn į priekį, ir važiuot vien dėl mėsos ir pieno kažkaip atrodo neapsimoka. Kursas dabar tikrai geras, liepos 6 rožiniam namuky keitėmės 4,33 kursu. Greičiausiai važiuosim rgp vidury, jau po Latvijos, kol man dar bus atostogos, dėl galimybės važiuoti paprastą dieną, ne šeštadienį
Jum be kurso reikia turėti omeny, kad ir patys išpardavimai dabar, jei aktualu rūbai, batai
Mes kasdien važiuojam maudytis į Lampėdžius. Bet vis galvoju, kad reikėtų įsigyti didelį baseiną. Bent jau šiomis dienomis tikrai praverstų.
Dėl Lenkijos, kad dabar išpardavimai bus vasaros kolekcijai. O man reikėtų jau rudens.. Dar prieš tai turėčiau perrinkti drabužius ir įvertinti, ko tikrai reikia.
Dėl Lenkijos, kad dabar išpardavimai bus vasaros kolekcijai. O man reikėtų jau rudens.. Dar prieš tai turėčiau perrinkti drabužius ir įvertinti, ko tikrai reikia.
Aš riudeniui pirkau ploščių, džinsus (ne vasariškus, tamsius), mokasinus, sportbačius aukštu aulu, marškinius ilgom rankovėm... Tikrai visad per vasaros išpardavimus yra pirkti batelių, striukių, švarkų, plonų megztinių, ilgarankovių suknelių, ne vasariškų kelnių, sijonų ir kt rudeniui tinkančių daiktų Ne vien gi maikutės ir šortai būna
Sveikos
Vakar mama išvažiavo atgal į Klp su anūku. Tai iškart jau vakare pasijuto, kad atsirado laisvo laiko, prigaminau kalną maisto savaitei
<div>
<p>
Dėl Lenkijos, kad dabar išpardavimai bus vasaros kolekcijai. O man reikėtų jau rudens.. Dar prieš tai turėčiau perrinkti drabužius ir įvertinti, ko tikrai reikia.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš riudeniui pirkau ploščių, džinsus (ne vasariškus, tamsius), mokasinus, sportbačius aukštu aulu, marškinius ilgom rankovėm... Tikrai visad per vasaros išpardavimus yra pirkti batelių, striukių, švarkų, plonų megztinių, ilgarankovių suknelių, ne vasariškų kelnių, sijonų ir kt rudeniui tinkančių daiktų Ne vien gi maikutės ir šortai būna </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Sveikos </p>
<p>Vakar mama išvažiavo atgal į Klp su anūku. Tai iškart jau vakare pasijuto, kad atsirado laisvo laiko, prigaminau kalną maisto savaitei </p>
O ka tu gamini kai gamini savaitei? As moku maksimum trim dienom.