Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2018 07 04, 09:03)
Nuploviau,  sudejau su kauliukais i saldymo indelius po 500g ir i saldikli.  Ziema bus saldziasriubei ar kompotui.

Siemet daug vysniu soduose.  Vyro teta net neturi kur det,  atidave mums.

Siaip fb maciau uz 1, 5 euro pardavineja.

Aišku, planuoju ir aš užsišaldyt uogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 07 03, 19:06)
<p>Miegmašiuose, vaikus aprengiu vasarinėm pižamom (maikės+šortai), jei vėsiau - treningais (bet visad buvo karšta su treningu bent jau man)  smile.gif</p>

Aišku. 4u.gif
Jaučiu paimsiu pižamas vaikams. Man paprastai lietuviškame klimate ir su treningais vėsoka būdavo. Nežinau, ar tokios naktys pasitaikydavo, ar aš šaltmyra. huh.gif

Neseniai parsisiuntėm naują šeimyninę palapinę, tikiuosi atostogų proga pavyks išmėginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 07 04, 15:00)
Aišku.  4u.gif
Jaučiu paimsiu pižamas vaikams. Man paprastai lietuviškame klimate ir su treningais vėsoka būdavo. Nežinau, ar tokios naktys pasitaikydavo, ar aš šaltmyra.  huh.gif

Neseniai parsisiuntėm naują šeimyninę palapinę, tikiuosi atostogų proga pavyks išmėginti  smile.gif

Žinok ir aš kiek teko miegot palapinėse, amžiais šalu.. Apsirengiu treningais, kojinėm, miegmaišis ir vis vien vėsu.
Atsakyti

Aišku. 4u.gif
Jaučiu paimsiu pižamas vaikams. Man paprastai lietuviškame klimate ir su treningais vėsoka būdavo. Nežinau, ar tokios naktys pasitaikydavo, ar aš šaltmyra. huh.gif

Neseniai parsisiuntėm naują šeimyninę palapinę, tikiuosi atostogų proga pavyks išmėginti smile.gif

Semtama, tu kažkada minėjai, kad labai šiltai rengi vaikus, kad šilčiausiai iš grupės darželyje. Tai kaip jum, tai rekomenduoju treningus vis gi  :)

Žinok ir aš kiek teko miegot palapinėse, amžiais šalu.. Apsirengiu treningais, kojinėm, miegmaišis ir vis vien vėsu.

O ir mūsų miegmaišiai pritaikyti miegoti iki -30  :) Vyras su saviškiu besimokydamas akademijoje eidavo į savaitinius žygius žiemą prie bet kokios temperatūros  :)

O iki turgelio visą dieną dirbančiai ir savaitgaliui vis kažkur išvažiuojančiai nežinau kada pavyks nusigaut  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 07 04, 16:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72145860" data-time="1530709252">
<div>
<p>Aišku. vartotojo įkelta nuotrauka

Jaučiu paimsiu pižamas vaikams. Man paprastai lietuviškame klimate ir su treningais vėsoka būdavo. Nežinau, ar tokios naktys pasitaikydavo, ar aš šaltmyra. vartotojo įkelta nuotrauka
Neseniai parsisiuntėm naują šeimyninę palapinę, tikiuosi atostogų proga pavyks išmėginti vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p><strong>Semtama</strong>, tu kažkada minėjai, kad labai šiltai rengi vaikus, kad šilčiausiai iš grupės darželyje. Tai kaip jum, tai rekomenduoju treningus vis gi  smile.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72145871" data-time="1530710250">
<div>
<p>Žinok ir aš kiek teko miegot palapinėse, amžiais šalu.. Apsirengiu treningais, kojinėm, miegmaišis ir vis vien vėsu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>O ir mūsų miegmaišiai pritaikyti miegoti iki -30  smile.gif Vyras su saviškiu besimokydamas akademijoje eidavo į savaitinius žygius žiemą prie bet kokios temperatūros  smile.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>O iki turgelio visą dieną dirbančiai ir savaitgaliui vis kažkur išvažiuojančiai nežinau kada pavyks nusigaut  unsure.gif​ </p>

Gali per pietų pertrauką pasivaikščiot kada mirksiukas.gif aš dažnai apsiperku taip. Tu sakei netoli namų dirbi, gali iki saulėtekio paeit, ten pilna prekiaujančių uogom. O gal ir prie jūsų kur yra. Kur jūs apsiperkat įprastai?
Atsakyti

Gali per pietų pertrauką pasivaikščiot kada mirksiukas.gifaš dažnai apsiperku taip. Tu sakei netoli namų dirbi, gali iki saulėtekio paeit, ten pilna prekiaujančių uogom. O gal ir prie jūsų kur yra. Kur jūs apsiperkat įprastai?

Aš per pietų pertrauką ir einu namo, kaip tik link Saulėtekio, bet man kiekviena min brangi, spėju tik pavalgyt, užsukt kažkur jau nebe  :) 

Dabar apsiperkam Lidle. Įprastai vaisius ir daržoves pirkdavom kioskelyje priešais 25-mečio turgų, bet išėjus man į darbą nebebuvom ten nė sykio :(

Ryt 3 dienom važiuojam į Augustavą  :yahoo:  Einu krautis lagaminų  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 07 05, 17:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72146109" data-time="1530726923"><div><p>Gali per pietų pertrauką pasivaikščiot kada vartotojo įkelta nuotraukaaš dažnai apsiperku taip. Tu sakei netoli namų dirbi, gali iki saulėtekio paeit, ten pilna prekiaujančių uogom. O gal ir prie jūsų kur yra. Kur jūs apsiperkat įprastai?</p></div></blockquote><p>Aš per pietų pertrauką ir einu namo, kaip tik link Saulėtekio, bet man kiekviena min brangi, spėju tik pavalgyt, užsukt kažkur jau nebe  smile.gif </p><p>Dabar apsiperkam Lidle. Įprastai vaisius ir daržoves pirkdavom kioskelyje priešais 25-mečio turgų, bet išėjus man į darbą nebebuvom ten nė sykio verysad.gif</p><p></p><p>Ryt 3 dienom važiuojam į Augustavą  yahoo.gif  Einu krautis lagaminų  smile.gif​ </p>

Smagaus savaitgalio 4u.gif mes ryt į Druskininkus traukiam smile.gif
Atsakyti

Smagaus savaitgalio 4u.gifmes ryt į Druskininkus traukiam smile.gif

Tuomet ir jums smagaus  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 07 05, 18:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72146985" data-time="1530808150"><div><p>Smagaus savaitgalio vartotojo įkelta nuotraukames ryt į Druskininkus traukiam vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tuomet ir jums smagaus  4u.gif​ </p>

Ačiū, smagiai praleidom laiką, nors ir pavargau biggrin.gif Kaip jūs?
Atsakyti
Labas,
kaip praleidot ilgąjį savaitgalį? mes stovyklavom už Molėt prie Alnio ežero, miške. vanduo labai šaltas, nes ežere daug šaltinių, bet labai skaidrus. miegojom dvi naktis palapinėje, su ilgom medvilninėm pižamom, tikrai nesušalom. buvo smagu, važiavom 3 šeimos. Radom stovyklavietę su laužaviete, kepėm mėsą, daržoves, virėm sriubą, vyrai žvejojo, vaikai žaidė... Smaguma. Man tai pirmas stovyklavimas, kartosim smile.gif
tik mažiui buvo įsisegus erkė fear.gif bet dar matyt tik ką buvo įlindus, nes visai neprigėrus kraujo. Aišku mane ištiko paranoja, purškiau vaikus purškalais n kartų per dienų ir tikrinau išvien.
O jau mėlynių miške...

Dontstop, ar jūs pasiskiepinę nuo erkinio encefalito? kaip saugojatės erkių, nes jūs nemažai stovyklaujate? mano vyras prieš skiepus, o aš visai galvoju...
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 07 09, 09:59)
Labas,
kaip praleidot ilgąjį savaitgalį? mes stovyklavom už Molėt prie Alnio ežero, miške. vanduo labai šaltas, nes ežere daug šaltinių, bet labai skaidrus. miegojom dvi naktis palapinėje, su ilgom medvilninėm pižamom, tikrai nesušalom. buvo smagu, važiavom 3 šeimos. Radom stovyklavietę su laužaviete, kepėm mėsą, daržoves, virėm sriubą, vyrai žvejojo, vaikai žaidė... Smaguma. Man tai pirmas stovyklavimas, kartosim smile.gif
tik mažiui buvo įsisegus erkė  fear.gif bet dar matyt tik ką buvo įlindus, nes visai neprigėrus kraujo. Aišku mane ištiko paranoja, purškiau vaikus purškalais n kartų per dienų ir tikrinau išvien.
O jau mėlynių miške...

Dontstop, ar jūs pasiskiepinę nuo erkinio encefalito? kaip saugojatės erkių, nes jūs nemažai stovyklaujate? mano vyras prieš skiepus, o aš visai galvoju...

Ištraukėt patys? Aš nei minties neturėčiau neskiepyt jei pastoviai po gamtas važinėtume. O ir dabar paskiepijom Aurėją, maža kas.. Kiek tų erkių šiemet baisu..
Atsakyti

Sveikos,

dabar pas mus toks lėkimo laikas, iš vienur grįžtam, greit darbus apsimėtom vėl išvažiuojam vėl grįštam, vėl važiuojam... bet gal kitą savaitę jau bus ramiau..

Ale-Rūta, ką žiūrėjot Ventspily? :)

mes ten 3 dienas tik buvom. Pirmą dieną vėlai atvažiavom, tai tik prie jūsros nuėjom ir kempinge įsikūrėm. Antrą po miestą pasivaikščiojom, aišku teko kelias val. praleist žaidimų aikštelėse, paplaukiojom laivuku, ir išėjom į šventė, šventė slabnoka buvo, tai apsisukom ir prie jūros. O paskutinę dieną važiavom traukinuku, buvom tokiam muziejui, ale rumšiškės, ir ant kalno, ten jau vaikams visokios atrakcijos ir namo...

Šią savaitę mažius pas senelius, tik dukra namie, tai taip keista, taip tylu, niekas nesizyzina :)

Atsakyti