Siemet daug vysniu soduose. Vyro teta net neturi kur det, atidave mums.
Siaip fb maciau uz 1, 5 euro pardavineja.
Aišku, planuoju ir aš užsišaldyt uogų
Aišku.
Jaučiu paimsiu pižamas vaikams. Man paprastai lietuviškame klimate ir su treningais vėsoka būdavo. Nežinau, ar tokios naktys pasitaikydavo, ar aš šaltmyra.
Neseniai parsisiuntėm naują šeimyninę palapinę, tikiuosi atostogų proga pavyks išmėginti
Semtama, tu kažkada minėjai, kad labai šiltai rengi vaikus, kad šilčiausiai iš grupės darželyje. Tai kaip jum, tai rekomenduoju treningus vis gi
Žinok ir aš kiek teko miegot palapinėse, amžiais šalu.. Apsirengiu treningais, kojinėm, miegmaišis ir vis vien vėsu.
O ir mūsų miegmaišiai pritaikyti miegoti iki -30 Vyras su saviškiu besimokydamas akademijoje eidavo į savaitinius žygius žiemą prie bet kokios temperatūros
O iki turgelio visą dieną dirbančiai ir savaitgaliui vis kažkur išvažiuojančiai nežinau kada pavyks nusigaut
Gali per pietų pertrauką pasivaikščiot kada aš dažnai apsiperku taip. Tu sakei netoli namų dirbi, gali iki saulėtekio paeit, ten pilna prekiaujančių uogom. O gal ir prie jūsų kur yra. Kur jūs apsiperkat įprastai?
Aš per pietų pertrauką ir einu namo, kaip tik link Saulėtekio, bet man kiekviena min brangi, spėju tik pavalgyt, užsukt kažkur jau nebe
Dabar apsiperkam Lidle. Įprastai vaisius ir daržoves pirkdavom kioskelyje priešais 25-mečio turgų, bet išėjus man į darbą nebebuvom ten nė sykio
Ryt 3 dienom važiuojam į Augustavą Einu krautis lagaminų
Sveikos,
dabar pas mus toks lėkimo laikas, iš vienur grįžtam, greit darbus apsimėtom vėl išvažiuojam vėl grįštam, vėl važiuojam... bet gal kitą savaitę jau bus ramiau..
Ale-Rūta, ką žiūrėjot Ventspily?
mes ten 3 dienas tik buvom. Pirmą dieną vėlai atvažiavom, tai tik prie jūsros nuėjom ir kempinge įsikūrėm. Antrą po miestą pasivaikščiojom, aišku teko kelias val. praleist žaidimų aikštelėse, paplaukiojom laivuku, ir išėjom į šventė, šventė slabnoka buvo, tai apsisukom ir prie jūros. O paskutinę dieną važiavom traukinuku, buvom tokiam muziejui, ale rumšiškės, ir ant kalno, ten jau vaikams visokios atrakcijos ir namo...
Šią savaitę mažius pas senelius, tik dukra namie, tai taip keista, taip tylu, niekas nesizyzina