Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Laba diena.

Mes irgi šventėm. Buvom Ventspily, oras puikus pasitaikė, prisisiuto vaikai ir prie jūros ir šeip aikštelėse.

Jei apie filmukus maniškiai visokius žiūri, kartkartėm į kino teatrą nueinam. Penktadieniais vakarais visada ilgą filmuką per tv3 žiūrim. Jono mėgstamiausias šunyčiai patruliai, dukros mano mažasis ponis.

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2018 06 24, 08:22)

O dar pasigirsiu, maniškė jau mokosi plaukt ir nardyt. Baseino lankymas duoda rezultatų. Su tėvu dažnai eina, sakė pažanga didelė rolleyes.gif

Kaip smagu smile.gif

Mano tik vyresnėlė šiek tiek pramokusi plaukti.
Mažei dar daug mokintis reikia. Apie nardymą net nekalbu.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 06 26, 07:50)
Kaip smagu  smile.gif

Mano tik vyresnėlė šiek tiek pramokusi plaukti.
Mažei dar daug mokintis reikia. Apie nardymą net nekalbu.

Tai tu neįsivaizduok, kad ji ten nardo ir plaukioja kaip undinėlė, tiesiog jau išbūna po vandeniu kelias sekundes, vyras numeta kokį žaisliuką į vandenį, ta nera paimti, žaidimo forma smile.gif Nežinau kodė, gal, kad prie vandens augęs, bet mano vyrui labai svarbu, kad vaikas mokėtų plaukt ir kuo anksčiau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

Paskutinėmis savaitėmis darbe vyksta kažkoks beprotnamis. Praeitą sav pavadavau atostogų išėjusią kolegę, šiai sav liko kalnas darbų, iki šiandien šiaip ne taip pavyko apmažint jų kiekį, ryt išeinu mamadieniaut :) Vyrs irgi, tai važiuosim kur nors su palapine  :) 

Joninių nešventėm - Jonų aplinkoj neturim, orai buvo ne tokie, kad važiuot į kokius renginius, o ir jėgų po darbų neliko niekam...

Šiandien atsisveikinom su mūsų mėgstama lopšelio auklėtoja, nešiau gėlių. O antroji, kuria metų bėgyje nė kartą skusdavausi, pasirodo jau išėjus iš darbo, pradirbus buvo 9 mėn darželyje...Su gerąja skirtis liūdna, na bet ką darysi... Kitą mėn mūsų grupėje dirbs visiškai nematytos auklėtojos, kažin kaip pavyks susibendrauti, gerai, kad neilgam :)

Ale-Rūta, ką žiūrėjot Ventspily? :)

Sima_1, eina sau, šaunuolė Aurėja, o ir vyro abonementas jau seniai pasiteisino :D

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 28, 12:12)
<strong>Sima_1</strong>, eina sau, šaunuolė Aurėja, o ir vyro abonementas jau seniai pasiteisino biggrin.gif</p>

Jo abonementas jau pasibaigęs, naujo nepirko, nes dabar ant kitų sportų pasinešęs, naują dviratį nusipirko, džiaugiasi kaip mažas vaikas biggrin.gif

Ar susitaikėt su vyru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 28 birželio 2018 - 12:36

Jo abonementas jau pasibaigęs, naujo nepirko, nes dabar ant kitų sportų pasinešęs, naują dviratį nusipirko, džiaugiasi kaip mažas vaikas biggrin.gif

Ar susitaikėt su vyru?

Tik sau vyras dviratį pirko ar jūs kartu ne važinėjat?  :) 

Mes dabar su vyru pykstamės ir taikomės kasdien. Remonto klausimai šiek tiek nuėjo į antrą planą (svarbiausius dalykus užsakėm, pradžia - rgp 1, kol kas nėra ką dirbt ta linkme ir nėra ką aptarinėt), bet yra ir kitų nesutarimų  :dry2:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 28, 18:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72139888" data-time="1530181787"><div><p>Jo abonementas jau pasibaigęs, naujo nepirko, nes dabar ant kitų sportų pasinešęs, naują dviratį nusipirko, džiaugiasi kaip mažas vaikas vartotojo įkelta nuotrauka

Ar susitaikėt su vyru?</p></div></blockquote><p>Tik sau vyras dviratį pirko ar jūs kartu ne važinėjat?  smile.gif </p><p></p><p>Mes dabar su vyru pykstamės ir taikomės kasdien. Remonto klausimai šiek tiek nuėjo į antrą planą (svarbiausius dalykus užsakėm, pradžia - rgp 1, kol kas nėra ką dirbt ta linkme ir nėra ką aptarinėt), bet yra ir kitų nesutarimų  dry.gif​ </p>

Ne, kartu mes nevažinėjam, Aurėjai nepatinka kėtudėj ten sėdėt, visai nesėdi tiksliau. O vyras ir važinėja didelius atstumus, ilgas distancijasm tai dažniausiaii važinėja vienas ar su bendraminčiais tokiais. Aš turiu dviratį, senas aišku, bet dabar šiuo metu tikrai man nereikia naujo smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Ilgąjį (nes prasiilginom pasiėmę penktadienį po papadienį  :) ) savaitgalį praleidom kaimo sodyboje prie Trakų. Orai buvo šiaip sau. Penktadienį be proto karšta, paskui kone šalta. Išsitraukėm net striukes, ir ne vasariškas, o tokias rudenines  :D Bet pailsėjom labai gerai. Labai daug miegojau. Aš dabar taip pavargstu darbe, kad nieko nebenoriu :(

Buvom nuvažiavę į Trakus paplaukiot vandens dviračiais. Dar praėjom Varnikių pažintinį taką. Buvom Vilniuj po parduotuves  :D  Sodyboj buvo batutas, toks didžiulis, kaip mugėse būna, kur užlipt reikia ir čiuožt. Dar paplaukiojom kateriu. Šalia ilsėjosi šeima su tokio pat amžiaus berniuku, kaip Jogailė, tai turėjom žaidimų draugą  :)​ 

Atsakyti
O kaip miegat palapinėse su vaikais? Su drabužiais? Miegmaišiuose, ar patalynę vežatės?

Mums savaitgalis pralėkė namuose. Šeštadienį turėjome svečių iš JAV. Sekmadienį dorojome 3 kibirus vyšnių. Viriau, šaldžiau... smile.gif

Kitą savaitę jau atostogos. Laukiu nesulaukiu... smile.gif
Atsakyti

O kaip miegat palapinėse su vaikais? Su drabužiais? Miegmaišiuose, ar patalynę vežatės?

Mums savaitgalis pralėkė namuose. Šeštadienį turėjome svečių iš JAV. Sekmadienį dorojome 3 kibirus vyšnių. Viriau, šaldžiau... smile.gif

Kitą savaitę jau atostogos. Laukiu nesulaukiu... smile.gif

Miegmašiuose, vaikus aprengiu vasarinėm pižamom (maikės+šortai), jei vėsiau - treningais (bet visad buvo karšta su treningu bent jau man)  :)

Kaip noriu vyšnių  :wub:​  Bet dar niekur nemačiau pirkti..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 liepos 2018 - 18:06
QUOTE(dontstop @ 2018 07 03, 18:06)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72144439" data-time="1530601073">
<div>
<p>O kaip miegat palapinėse su vaikais? Su drabužiais? Miegmaišiuose, ar patalynę vežatės?
Mums savaitgalis pralėkė namuose. Šeštadienį turėjome svečių iš JAV. Sekmadienį dorojome 3 kibirus vyšnių. Viriau, šaldžiau... vartotojo įkelta nuotrauka
Kitą savaitę jau atostogos. Laukiu nesulaukiu... vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Miegmašiuose, vaikus aprengiu vasarinėm pižamom (maikės+šortai), jei vėsiau - treningais (bet visad buvo karšta su treningu bent jau man)  smile.gif</p>
<p>Kaip noriu vyšnių  wub.gif​  Bet dar niekur nemačiau pirkti..</p>

Turgeliuose nėra? Aš mačiau pas mane prie darbo yra, bet nepirkau dar, brangesnės nei trešnės.

Semtama, kaip šaldei vyšnias?
Atsakyti
Nuploviau, sudejau su kauliukais i saldymo indelius po 500g ir i saldikli. Ziema bus saldziasriubei ar kompotui.

Siemet daug vysniu soduose. Vyro teta net neturi kur det, atidave mums.

Siaip fb maciau uz 1, 5 euro pardavineja.
Atsakyti