Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

biggrin.giftaigi sakoma, kad jei šeima atlaikys remontą, atlaikys viską biggrin.gifdėl virtuvės konkrečiai nesipykom, labai lengvai išsirinkom medžiagas, spalvas, stalviršį. Valgomojo baldus atskirai pirkom internetu, gyvai nematę, bet viskuo esam patenkinti. Mes įsirenginėjom visą butą pagal rastą internete modelį, kuris abiem patiko, tai nebuvo sunku, reikėjo tik atitaikyt viską surast kaip ten. Bet va sugebėjom pyktis dėl tokių dalykų kaip karnizai, gyvatukai, kt smulkmių biggrin.gifdoh.gif

O kuriuose puslapiuose jūs to pavyzdžio ieškojot? :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 19, 21:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72131692" data-time="1529425275"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukataigi sakoma, kad jei šeima atlaikys remontą, atlaikys viską vartotojo įkelta nuotraukadėl virtuvės konkrečiai nesipykom, labai lengvai išsirinkom medžiagas, spalvas, stalviršį. Valgomojo baldus atskirai pirkom internetu, gyvai nematę, bet viskuo esam patenkinti. Mes įsirenginėjom visą butą pagal rastą internete modelį, kuris abiem patiko, tai nebuvo sunku, reikėjo tik atitaikyt viską surast kaip ten. Bet va sugebėjom pyktis dėl tokių dalykų kaip karnizai, gyvatukai, kt smulkmių vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kuriuose puslapiuose jūs to pavyzdžio ieškojot? smile.gif</p>

Tiesiog internete žiūrėjom įvairius interjero dizainus, ir vyras netyčia rado straipsnį apie įrengtą butą, kuris labai abiem patiko
Atsakyti

Tiesiog internete žiūrėjom įvairius interjero dizainus, ir vyras netyčia rado straipsnį apie įrengtą butą, kuris labai abiem patiko

Na aišku  :) Žiūriu ir aš, ne vieną mėnesį jau, bet viskas atrodo nerealu ir nepritaikyta paprastiems daugiabučiams, mažoms virtuvėms (na, mum tik virtuvė aktualu..), mūsų realijoms... Semiuosi kažkokių idėjų, spalvų, raštų, bet kopijuotino nieko nematau  :hmm:

O dar gi pas mus kame bėda, kad vyras žiūri, kas yra paprasčiau, greičiau ir lengviau padaroma, nes daryti teks viską jam (meistrų jokiems darbams nesamdys taupymo sumetimais), o jis beveik nieko ir nemoka  :D  Vien dėl to atsimeta dauguma variantų ...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 19, 22:09)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72131892" data-time="1529436223">
<div>
<p>Tiesiog internete žiūrėjom įvairius interjero dizainus, ir vyras netyčia rado straipsnį apie įrengtą butą, kuris labai abiem patiko</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na aišku  smile.gif Žiūriu ir aš, ne vieną mėnesį jau, bet viskas atrodo nerealu ir nepritaikyta paprastiems daugiabučiams, mažoms virtuvėms (na, mum tik virtuvė aktualu..), mūsų realijoms... Semiuosi kažkokių idėjų, spalvų, raštų, bet kopijuotino nieko nematau  hmm.gif</p>
<p>O dar gi pas mus kame bėda, kad vyras žiūri, kas yra paprasčiau, greičiau ir lengviau padaroma, nes daryti teks viską jam (meistrų jokiems darbams nesamdys taupymo sumetimais), o jis beveik nieko ir nemoka  biggrin.gif  Vien dėl to atsimeta dauguma variantų ...</p>

Na įsivaizduoju, kaip nelengva, bet visvien turit abu susėst ir išsirinkt modelį, kurio norit, ir tada pamažu įgyvendint. Mano vyras daugumą darbų bute irgi pats darėsi, mažai ką samdė, tik ten kur jau buvo būtina. O jūs pačią virtuvę tik perdažyt ir naujus baldus įsimontuot norit? Ar dar ką darysit - platinsit/siaurinsit kažką ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 19, 23:09)

<p>O dar gi pas mus kame bėda, kad vyras žiūri, kas yra paprasčiau, greičiau ir lengviau padaroma, nes daryti teks viską jam (meistrų jokiems darbams nesamdys taupymo sumetimais), o jis beveik nieko ir nemoka  biggrin.gif  Vien dėl to atsimeta dauguma variantų ...</p>

Pas mus irgi remontas. Dabar vyras daro palėpę... pusę metų. Manau, dar tikrai užteks darbo kitam pusmečiui. Poto planuoja vonios lubas ir stogą remontuoti. Tai vėl gal kokie trys metai praeis doh.gif
Maniškis irgi su remonto darbais nelabai... Mokosi iš youtube, draugų patarimų. Tik tiek, kad renkasi sudėtingesnius varianus. Aš sakiau, kad geriau samdytų žmones. Bet pagal jį - pridarys nesąmonių, ir ne taip kaip jis nori. Aš dėl palėpės dizaino jokių pageidavimų neturiu. Tegul daro kaip nori. Tai ir nesipykstam šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 06 17, 15:13)

Na ir kaip laimikis?  smile.gif

Laimikis maziausias is visu plaukimu paskutiniu metu.
2 menkes nemazos ir 20 skumbriu, visada budavo apie 100 zuvu, bet visada reikedavo isdalinti, dabar atidavem 10, 12 pasilikom.

Sesuo su vaikais siryt isvyko, praleke savaite greitai.
Mergos prasimuse visa laika, jokiu draugysciu neuzmezge. Gali sakyt, ka nori, neviena nenusileidzia ir viskas.
Palauksim, kol paaugs. smile.gif
O siaip ir papramogavom, ir po pardes pasivaiksciojom, sesuo apsipirko, vaikus apipirko.
Siandien tvarkysiuos, skalbsiu patalynes, Adelijos vakar/siandien i darzeli nevedziau, nuo rytojaus grisim i kasdienybe.
Atsakyti

Na įsivaizduoju, kaip nelengva, bet visvien turit abu susėst ir išsirinkt modelį, kurio norit, ir tada pamažu įgyvendint. Mano vyras daugumą darbų bute irgi pats darėsi, mažai ką samdė, tik ten kur jau buvo būtina. O jūs pačią virtuvę tik perdažyt ir naujus baldus įsimontuot norit? Ar dar ką darysit - platinsit/siaurinsit kažką ir t.t.?

Mum reikia keisti viską: lubas, sienas, grindis, baldus, buitinę techniką, santechniką.....Sienų griaut nereikės  :)

Vakar susipykom dėl baldų (pirkt gatavus ar daryt pagal užsakymą), vyras su manim nemiegojo, kol kas dar nesikalba  :B

Praeitą savaitę analogiškai susikibom dėl grindų (aš noriu kamščio, jis - lenoleumo), taip pat nemiegojo kartu  :P  :oh:

Rodos, dėl kitų kambarių tiek nesipykdavom, kai remontuodavomės  :hmm:

Dzeuse, svarbu, kad pailsėjo, smagiai praleido laiką, o kas iš to didelio laimikio, jei dar ieškot paskui reikia, kur jį dėt  :)

Na ko gi merginos nepasidalino, žaislų, dėmesio?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 20, 15:58)
Dzeuse, svarbu, kad pailsėjo, smagiai praleido laiką, o kas iš to didelio laimikio, jei dar ieškot paskui reikia, kur jį dėt  smile.gif
Na ko gi merginos nepasidalino, žaislų, dėmesio?  smile.gif​ 

Man sunku isivaizduoti, kaip jus sugalvojot apsiimti patys daryti remonta, jeigu vyras net nemoka visko?
Ar kokybiskai atliks darbus, juk vis tiek pinigus leidziat, tiek visko keisit ar verta daryt, kad tik daryt?

Taip, laimikio kiekis neliudina, nes vis tiek didele dali atiduodavom. smile.gif

Seses mergina labai vadovaujanti ir demesio norinti, Adelia i kompanija butu tikus, jeigu butu viska darius, ka pussesere norejo arba bent dalinai paklusus. smile.gif
O maniske- katinas, kuris vaiksto vienas, jinai megsta vaikus, bet sedeti salia, be jokiu ten dideliu draugysciu, kai jai liepia, imk ta, dabar zaiskim ta- nesutinka.
Pirmas dienas tik stumdes, paskui issierzino ir isiazartino, kad negalejo net buti salia, jau grynai musesi, masinoj ir toj sededamos per atstuma taikes idauzti viena kitai, su kojom pasiekti spirti.

Vakar skambino mama skype, tevas irgi buvo salia, pikciurnas pasodinom prie stalo, ant kedziu, aisku, netiko taip, seses dukra suko kompa i save, kad seneliai tik i ja ziuretu, ir su ja kalbetu. biggrin.gif Adelia grudos irgi salia, zodziu.. teko isjungti kompa is vis..
Atsakyti

Dzeuse, tai vyras jau padarė remontą pas mus beveik visam bute, pradėjo nuo vonios kambario prieš beveik 11 metų :D , paskui miegamajam, paskui svetainėje, paskui vaikų kambary. Beliko virtuvė  :)  Remontai biškį užsitęsė  :D Jau tuoj antrą turą reikės daryt, svetainėje tai tikrai...

O ar darė kokybiškai nieko nemokėdamas - nekokybiškai. Tiksliau normaliai, bet neidealiai. Gerai įsižiūrėjus, kai kur siūlės kreivos, kai kur tiessiog sprendimai ar pasirinktos medžiagos nepasiteisino, kai ką vėliau reikėjo perdaryti. Kaip ir Semtamos vyras, maniškis mokėsi jis iš youtubės, net iš knygos, aš jam pati tokią buvau padovanojus  :D  Guodžiu save, kad meistrai irgi netobulai padaro, nebūtinai būtų buvę geriau...

Ale žiūrėk tu, net mušėsi panos  :D

Pas mus kažkas panašaus dėl brolio, nori pana, kad tik kad į ją kas žiūrėtų, o į brolį ne, tik jai sakytų, kad myli, o jo ne. Taip ir sako man, brolio tu nemyli, tu tik mane myli  :hihihi:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 20, 16:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72132004" data-time="1529471463">
<div>
<p>Na įsivaizduoju, kaip nelengva, bet visvien turit abu susėst ir išsirinkt modelį, kurio norit, ir tada pamažu įgyvendint. Mano vyras daugumą darbų bute irgi pats darėsi, mažai ką samdė, tik ten kur jau buvo būtina. O jūs pačią virtuvę tik perdažyt ir naujus baldus įsimontuot norit? Ar dar ką darysit - platinsit/siaurinsit kažką ir t.t.?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mum reikia keisti viską: lubas, sienas, grindis, baldus, buitinę techniką, santechniką.....Sienų griaut nereikės  smile.gif</p>
<p>Vakar susipykom dėl baldų (pirkt gatavus ar daryt pagal užsakymą), vyras su manim nemiegojo, kol kas dar nesikalba  cool.gif</p>
<p>Praeitą savaitę analogiškai susikibom dėl grindų (aš noriu kamščio, jis - lenoleumo), taip pat nemiegojo kartu  tongue.gif  doh.gif</p>
<p>Rodos, dėl kitų kambarių tiek nesipykdavom, kai remontuodavomės  hmm.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><strong>Dzeuse</strong>, svarbu, kad pailsėjo, smagiai praleido laiką, o kas iš to didelio laimikio, jei dar ieškot paskui reikia, kur jį dėt  smile.gif</p>
<p>Na ko gi merginos nepasidalino, žaislų, dėmesio?  smile.gif​ </p>

Netgi šitaip, kad miegat atskirai? blink.gif biggrin.gif nu nieko sau, visgi kažkaip rasit gal kompromisą, vienas vienoj vietoj nusileisit, kitas kitoj. 4u.gif
Atsakyti
Išprotėčiau jei tiek tęstųsi namie remontai blink.gif nėra tokie brangūs tie apdailos darbai. Nervai tikrai brangesni už pinigus. O padaro viską iškart ir greitai. Man gaila būtų vyrą tiek kankint biggrin.gif ar jis pats labai čia trokšta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 06 20, 18:51)

Seses mergina labai vadovaujanti ir demesio norinti, Adelia i kompanija butu tikus, jeigu butu viska darius, ka pussesere norejo arba bent dalinai paklusus.  smile.gif
O maniske- katinas, kuris vaiksto vienas, jinai megsta vaikus, bet sedeti salia, be jokiu ten dideliu draugysciu, kai jai liepia, imk ta, dabar zaiskim ta- nesutinka.
Pirmas dienas tik stumdes, paskui issierzino ir isiazartino, kad negalejo net buti salia, jau grynai musesi, masinoj ir toj sededamos per atstuma taikes idauzti viena kitai, su kojom pasiekti spirti.

Vakar skambino mama skype, tevas irgi buvo salia, pikciurnas pasodinom prie stalo, ant kedziu, aisku, netiko taip, seses dukra suko kompa i save, kad seneliai tik i ja ziuretu, ir su ja kalbetu.  biggrin.gif  Adelia grudos irgi salia, zodziu.. teko isjungti kompa is vis..

Pusseserių bendravimas man primena Mashos filmuką. rolleyes.gif Kai į svečius atvyksta Pandukas, ir jie su Masha "draugauja" tongue.gif

Maniškė irgi nėra labai bendraujanti. Va ir dabar, didžioji kieme su vaikais, o mažė baiseinėly žvėrelius maudo. Kartais prisideda prie bendrų žaidimų, o kartais geriau vienai uogeles skinti, ar knygeles vartyti. Auklėtojos sako, ir darželyje nėra aktyvistė. Jei su ja kas rodo iniciatyvą žaisti, tai žaidžia, bet pati kontakto neieško. hmm.gif

O va didžioji - priešingai. Neina nuo vaikų atplėšti. Vakar vyras parvežė iš senelių. Buvo ten tris paras. Grįžus, neįėjo į namus, iš karto žaisti su vaikais. 10val vakaro partempiau su ašarom. Su kiemo berniukais žaidė futbolą. Grįžus, dar pareiškė, kaip pas mus blogai gyventi, nes kieme neturim įsirengę futbolo aikštelės blink.gif Kai migdydama sakau, kad mes jos pasiilgom, tai ji sako, kad mūsų nepasiilgo. Pasiilgo tik kiemo vaikų. blink.gif dry.gif
Atsakyti