QUOTE(risaulyte @ 2018 06 17, 18:28)
Maniškei taip pat. Galvojau čia kažkas nenormalaus vyksta kaip pamačiau
kaip tik pas dantistę važiavo apžiūrai, vyras užklausė, sakė dantistė viskas gerai, čia vadinami 6 metų dantys. Kai pilnai sudygs, rekomenduoja padengti juos laku, nes šie labai linkę gesti. O maniškės aplamai labai prasti dantys. Kad skaudėtų dygstant nesiskundžia, bet šiaip tokia irzlesnė tapo ir naktim prasčiau miega, kaltinu dantis. Du apatiniai priekiniai jau sudygę nuolatiniai, jau ir viršutiniai abu kliba. Man taip viskas per anksti atrodo
Mes liepą vesim profilaktiškai. Reikės paklausti, ar dengia pas mus. Šiaip irgi mano didžiosios prastoki, jau ne kartą taisėm. Mažės kol kas viskas gerai. Galvoju, kad dėl maisto taip. Mano vyresnėlė mėgsta miltinius patiekalus. O jie nieko gero...
Mano penkiametės grupėje jau irgi nemažai su iškritusiais dantimis, dygstančiais nuolatiniais. Maniškės dar nekliba. Bet jau laukia... Gimtadienio proga, prieš pučiant žvakutes, pasakė, kad didžiausias noras, kad dantys greičiau iškristų.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 06 17, 18:55)
<p>Na o sūnus ką - aišku džiaugiasi sugrįžęs namo
Kategoriškai atsisako važiuoti pas močiutę vėl liepą. Kai atvažiavom, pirmiausia puolė sesę apkabint. Įsėdęs į mašiną duris užtrenkė ir nenorėjo net pajudėt iš ten, laukė mašinoj, kol mes susiruošim, su močiute neatsisveikino, nenorėjo net pamojuot pro langą. Kol kas tai šilkinis - glaustosi, meilinasi, matosi, kad pasiilgo. </p>
<p> </p>
<p>Nuo rytojaus savaitę laiko jis eis į dienos stovyklą bibliotekoje. Penktadienį pasirašiau sutartį ir užmokėjau 10 eur už maitinimą - valgys kavinukėje šalia. Vaikams ten spec gamins sriubą ir antrą patiekalą, kasdien vis kitokius. Manau, visai neblogai
</p>
<p> </p>
<p>Mama man jau paskambino, sako vaikas jaučiasi nemylimas, skundžiasi daug kuo, jūs jį skriaudžiat, labiau išskiriat sesę ir tt ir pan. Na viskas kaip visada
</p>
Oj, tas tavo vaikas nerealus
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2018 06 17, 19:14)
Labas 🙂
Semtama, jei skauda, tikrai duok nuo skausmo...
Tadui prieš 2m kai dygo, tuo pačiu sirgo angina ir stomatitas prikibo - net gert nenorėjo, tai į ligoninę išvažiavom
Pas mus kasdienybė... Agnė ketvirtadienį kojytę buvo pasisukusar kažkas kito nutiko, net neprimynė, tai pas daktarą vežėm (kaip tik dirbo Šilalėj atvažiuojantis) - nelūžus, bet stebėti ir vėl atvežti, jei negerės... Dabar matosi, kad ta kojytė jautroka (ypač pabudus), tai mąstau, gal ryt vežt kraujo tyrimą padaryt, nes sakė, kad vaikams taip kaulų uždegimai prasideda... 🤔
Gal aš čia per stipriai parašiau. Būna, suskauda kai valgo. Matau, kad dantenos patinusios. Žiūrėsiu, jei dar skųsis - duosiu.
Kaip gaila Agnytės
Aš irgi sunerimčiau, jei kurį laiką nepasitaisytų.