Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Vaikui pajodinėjimas su poniuku (maždaug 30sek. - 5 eurai). blink.gifKažkoks kosmosas.

Tikrai labai brangu  :blink:  Mes šiemet vis važinėjam po muges ir jei tik kur būna ponis, būtinai pana nori pajot. Tai brangiau, nei 3 eur, nesam mokėję. Neilgai aišku tas jojimas, bet bent jau 10 min tai tikrai trunka  :hmm: 5 eur mokėjom už ponį Naujųjų metų naktį Rygoj (tokią progą viskas brangiau). Žirgyne prie Kauno jodinėjimas poniu kainuoja 7 eur už pusvalandį su trenerio pamoka  :) 

O šiaip intensyvus pas jus laisvalaikis, šokiai su keturmečiu  :super:  :hihihi:​ 

Atsakyti
Labas 🙂

Semtama, jei skauda, tikrai duok nuo skausmo...

Tadui prieš 2m kai dygo, tuo pačiu sirgo angina ir stomatitas prikibo - net gert nenorėjo, tai į ligoninę išvažiavom unsure.gif

Pas mus kasdienybė... Agnė ketvirtadienį kojytę buvo pasisukusar kažkas kito nutiko, net neprimynė, tai pas daktarą vežėm (kaip tik dirbo Šilalėj atvažiuojantis) - nelūžus, bet stebėti ir vėl atvežti, jei negerės... Dabar matosi, kad ta kojytė jautroka (ypač pabudus), tai mąstau, gal ryt vežt kraujo tyrimą padaryt, nes sakė, kad vaikams taip kaulų uždegimai prasideda... 🤔
Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2018 06 17, 18:28)
Maniškei taip pat. Galvojau čia kažkas nenormalaus vyksta kaip pamačiau biggrin.gif  kaip tik pas dantistę važiavo apžiūrai, vyras užklausė, sakė dantistė viskas gerai, čia vadinami 6 metų dantys. Kai pilnai sudygs, rekomenduoja padengti juos laku, nes šie labai linkę gesti. O maniškės aplamai labai prasti dantys. Kad skaudėtų dygstant nesiskundžia, bet šiaip tokia irzlesnė tapo ir naktim prasčiau miega, kaltinu dantis. Du apatiniai priekiniai jau sudygę nuolatiniai, jau ir viršutiniai abu kliba. Man taip viskas per anksti atrodo biggrin.gif

Mes liepą vesim profilaktiškai. Reikės paklausti, ar dengia pas mus. Šiaip irgi mano didžiosios prastoki, jau ne kartą taisėm. Mažės kol kas viskas gerai. Galvoju, kad dėl maisto taip. Mano vyresnėlė mėgsta miltinius patiekalus. O jie nieko gero...

Mano penkiametės grupėje jau irgi nemažai su iškritusiais dantimis, dygstančiais nuolatiniais. Maniškės dar nekliba. Bet jau laukia... Gimtadienio proga, prieš pučiant žvakutes, pasakė, kad didžiausias noras, kad dantys greičiau iškristų. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 06 17, 18:55)
<p>Na o sūnus ką - aišku džiaugiasi sugrįžęs namo  smile.gif  Kategoriškai atsisako važiuoti pas močiutę vėl liepą. Kai atvažiavom, pirmiausia puolė sesę apkabint. Įsėdęs į mašiną duris užtrenkė ir nenorėjo net pajudėt iš ten, laukė mašinoj, kol mes susiruošim, su močiute neatsisveikino, nenorėjo net pamojuot pro langą. Kol kas tai šilkinis - glaustosi, meilinasi, matosi, kad pasiilgo. </p>
<p> </p>
<p>Nuo rytojaus savaitę laiko jis eis į dienos stovyklą bibliotekoje. Penktadienį pasirašiau sutartį ir užmokėjau 10 eur už maitinimą - valgys kavinukėje šalia. Vaikams ten spec gamins sriubą ir antrą patiekalą, kasdien vis kitokius. Manau, visai neblogai  smile.gif​ </p>
<p> </p>
<p>Mama man jau paskambino, sako vaikas jaučiasi nemylimas, skundžiasi daug kuo, jūs jį skriaudžiat, labiau išskiriat sesę ir tt ir pan. Na viskas kaip visada  smile.gif</p>

Oj, tas tavo vaikas nerealus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2018 06 17, 19:14)
Labas 🙂

Semtama, jei skauda, tikrai duok nuo skausmo...

Tadui prieš 2m kai dygo, tuo pačiu sirgo angina ir stomatitas prikibo - net gert nenorėjo, tai į ligoninę išvažiavom unsure.gif

Pas mus kasdienybė... Agnė ketvirtadienį kojytę buvo pasisukusar kažkas kito nutiko, net neprimynė, tai pas daktarą vežėm (kaip tik dirbo Šilalėj atvažiuojantis) - nelūžus, bet stebėti ir vėl atvežti, jei negerės... Dabar matosi, kad ta kojytė jautroka (ypač pabudus), tai mąstau, gal ryt vežt kraujo tyrimą padaryt, nes sakė, kad vaikams taip kaulų uždegimai prasideda... 🤔

Gal aš čia per stipriai parašiau. Būna, suskauda kai valgo. Matau, kad dantenos patinusios. Žiūrėsiu, jei dar skųsis - duosiu.

Kaip gaila Agnytės unsure.gif Aš irgi sunerimčiau, jei kurį laiką nepasitaisytų.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 06 17, 20:17)
Gal aš čia per stipriai parašiau. Būna, suskauda kai valgo. Matau, kad dantenos patinusios. Žiūrėsiu, jei dar skųsis - duosiu.

Kaip gaila Agnytės  unsure.gif  Aš irgi sunerimčiau, jei kurį laiką nepasitaisytų.

Jei tik taip, tai galit "Dentinox" patept prieš valgant 🙂

O didieji praktiškai kasdien kartu su brolio vaikais, nes kaimynė per vidurį šunis prisirišo ir kelias laisvas - tai vis vieni pas kitus pakaitom 😃 Pas mus veiklos truputį mažiau, bet irgi susiranda, ką veikt, o ten batutas yra 🙂 Baseino neketinam pirkt kol kas, nes Agnei vanduo - rojus, tai baisu būtų palikt vieną ir minutei... Dažnai neužtenka visų vakare tik apipraust - reikia trint rimtai, kol purvus ir tepalus (traktoristų daug!) nuplaunu, nes patalynių gaila 😃
Atsakyti

Mes liepą vesim profilaktiškai. Reikės paklausti, ar dengia pas mus. 

Dengia, dantų silantavimas vadinas, nemokama procedūra. Odontologė sakė ateit iškart, kai pilnai išdygs. Manišei dar nėra, bet dantenos irgi patinusios...

Atsakyti
Penktadienį Tadas Vilniuje ekskursijoje buvo (mokykla nemokamai vežė 33 pirmūnus pradinukus), tai truputį nusivylė... Virtualios realybės kambarys (mokykla dovanojo bilietus) nuvylė, nes tik kompiuteriniai žaidimai (ir namie retai žaidžia) ir tik vieną tesužaidė, nes naglesnių buvo, kurie vis atimdavo 🤨 Gerai, kad dar į TV bokštą (8,30eu už įėjimą ir užsakytus pietus) ėjo - bent ten įdomiau buvo... 🙂 Žodžiu, nemokamai vežė, tai nesiskundžiam - vis vaikui pramoga, bet už savus pinigus tokį kelią neverta būtų važiuot, kad kompu pažaist... 🙂 Lydėjusi mokytoja (jos dukra pirmūnė irgi važiavo) irgi tą patį sakė...

Tušinuką iš TV bokšto parsivežė 🙂 Sako, 1eu kainavo, žinau, kad brangu, bet gražus 😃
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 06 17, 16:13)
Man pakako 1 mėnesį valgyt kavinėse, kad pajusčiau skrandžio bėdas  huh.gif
Pas mus aš dažniausiai valgau namie, o vyras nešasi į darbą namie gamintą maistą.

Aš nesiskundžiu skrandžio problemomis, kaip tik kai valgau mieste įvairesnį ir normalesnį maistą valgau, nei kad namie, nes namie tai tingiu gaminti, tai šiaip ką užvalgau nesąmoningo.. blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2018 06 17, 17:41)
Šį savaitgalį praleidom Plateliuose

12 nakties visi dar sėdėjo prie staliukų, tai ir mes su vyru panaktinėjom labai romantiškai dviese, aišku šiandien mirtis, nes saulė ir Jogailė prikėlė mus kokią 6, o iš palapinės išvarė apie 7.. Ka

Mes vis planuojam ir niekaip nesuplanuojam kelionės į Platelius, seniai jau nori vyras mane ten nusivežt panardyt ir t.t. Smagiai viskas skamba thumbup.gif
Kaip čia taip ilgai išbuvot palapinėj po atsibudimo? biggrin.gif Maniškė tai kai pabunda, max minutę dvi lovoj pabūna ir viskas, KELIAMĖS doh.gif

QUOTE(IruteB @ 2018 06 17, 18:14)
Agnė ketvirtadienį kojytę buvo pasisukusar kažkas kito nutiko, net neprimynė, tai pas daktarą vežėm (kaip tik dirbo Šilalėj atvažiuojantis) - nelūžus, bet stebėti ir vėl atvežti, jei negerės... D

Sveikatos, kad greičiau pagytų 4u.gif

Mūsų savaitgalis relaksinis, važiavom dviese su Aurėja pas senelius, ilga kelionė buvo su nemiegančia biggrin.gif bet nieko, ištvėrėm. Ilsėjomis prie vandens, maudėmės, gaminti nereikėjo, lafa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 18 birželio 2018 - 09:25

tai mąstau, gal ryt vežt kraujo tyrimą padaryt, nes sakė, kad vaikams taip kaulų uždegimai prasideda... 🤔

Kaip šiandien, gal pagerėjo?  :unsure:

Mes liepą vesim profilaktiškai. Reikės paklausti, ar dengia pas mus. Šiaip irgi mano didžiosios prastoki, jau ne kartą taisėm. Mažės kol kas viskas gerai. Galvoju, kad dėl maisto taip. Mano vyresnėlė mėgsta miltinius patiekalus. O jie nieko gero...

Maniškiu silantai padėjo, visiškai negenda silantuoti dantys.  Kompensuoja berods moksleiviams, ale mes vis tiek privačiai vedėm...

Penktadienį Tadas Vilniuje ekskursijoje buvo (mokykla nemokamai vežė 33 pirmūnus pradinukus), tai truputį nusivylė... 

Gaila, kad nusivylė  :huh2:

Tai ką tokio valgot namie, kad net kavininis maistas atrodo sveikesnis?   :) 

O į Platelius tikrai karštai rekomenduoju, jei dar nebuvot  :) 

Nors pati mėgstamiausia mūsų vieta būtų visgi prie Vištyčio  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 18, 16:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72129935" data-time="1529252052">
<div>
<p>

tai mąstau, gal ryt vežt kraujo tyrimą padaryt, nes sakė, kad vaikams taip kaulų uždegimai prasideda... 🤔</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kaip šiandien, gal pagerėjo?  unsure.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72129960" data-time="1529255862">
<div>
<p>Mes liepą vesim profilaktiškai. Reikės paklausti, ar dengia pas mus. Šiaip irgi mano didžiosios prastoki, jau ne kartą taisėm. Mažės kol kas viskas gerai. Galvoju, kad dėl maisto taip. Mano vyresnėlė mėgsta miltinius patiekalus. O jie nieko gero...
 </p>
</div>
</blockquote>
<p>Maniškiu silantai padėjo, visiškai negenda silantuoti dantys.  Kompensuoja berods moksleiviams, ale mes vis tiek privačiai vedėm...</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72129995" data-time="1529258672">
<div>
<p>Penktadienį Tadas Vilniuje ekskursijoje buvo (mokykla nemokamai vežė 33 pirmūnus pradinukus), tai truputį nusivylė... </p>
</div>
</blockquote>
<p>Gaila, kad nusivylė  huh.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72130243" data-time="1529306563"></blockquote>
<p><span style="background-color:rgb(247,247,247);">Tai ką tokio valgot namie, kad net kavininis maistas atrodo sveikesnis?   smile.gif</span><span style="background-color:rgb(247,247,247);"> </span></p>
<p> </p>
<p><span style="background-color:rgb(247,247,247);">O į Platelius tikrai karštai rekomenduoju, jei dar nebuvot  smile.gif</span><span style="background-color:rgb(247,247,247);"> </span></p>
<p><span style="background-color:rgb(247,247,247);">Nors pati mėgstamiausia mūsų vieta būtų visgi prie Vištyčio  hmm.gif​</span><span style="background-color:rgb(247,247,247);"> </span></p>
<p> </p>
<div>
<p>
</p>
</div>

Na nepagalvok, kad namie tik šlamštą valgau, bet jei taip nereiktų gamint o tik dėl savęs, tai ir valgyčiau tai to tai ano biggrin.gif tai kokį sumuštinį, tai dar ko. O savo valgyklėlėj valgau kasdien mesos/vištienos su daug daržovių, garnyras irgi pasirinktinis, grikiai, ryžiai, bulvės, padažų nepila jei nenori. Dažnai skanios žuvies, lašišos būna. Tikrai žinok skaniau nei kad aš gaminu biggrin.gif
Atsakyti
Agnės koja jau gerai, tai gal tikrai pasisukus buvo... 🤔 Užtat iltiniai dygsta - pikta baisiai 🙈 Kai koja skaudėjo, nešiojant bent nezyzė, o dabar niekas netinka 😕
Atsakyti

Kaip čia taip ilgai išbuvot palapinėj po atsibudimo? biggrin.gifManiškė tai kai pabunda, max minutę dvi lovoj pabūna ir viskas, KELIAMĖS doh.gif

Palapinėj kas gerai, tai kad atsikėlus gali ten ir žaist  :)  Visus daiktus laikom viduj, žaislų tašę irgi  :)  Bet šį kartą blogai buvom pasirinkę vietą palapinei statyti, neapskaičiavę, kur bus saulė ryte. Užtat 7 ryto viduj buvo jau pirtis  :oh:

Sima_1, ar jum taip pat buvo taip sunku dėl virtuvės remonto, išsirinkti medžiagas, spalvas, ar pykotės su vyru?  :oh: Mūsų remontas dar net neprasidėjo, bet baigia jau visus nervus ištampyt  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 19)
<p><strong>Sima_1</strong>, ar jum taip pat buvo taip sunku dėl virtuvės remonto, išsirinkti medžiagas, spalvas, ar pykotės su vyru?  doh.gif Mūsų remontas dar net neprasidėjo, bet baigia jau visus nervus ištampyt  doh.gif​ </p>

biggrin.gif taigi sakoma, kad jei šeima atlaikys remontą, atlaikys viską biggrin.gif dėl virtuvės konkrečiai nesipykom, labai lengvai išsirinkom medžiagas, spalvas, stalviršį. Valgomojo baldus atskirai pirkom internetu, gyvai nematę, bet viskuo esam patenkinti. Mes įsirenginėjom visą butą pagal rastą internete modelį, kuris abiem patiko, tai nebuvo sunku, reikėjo tik atitaikyt viską surast kaip ten. Bet va sugebėjom pyktis dėl tokių dalykų kaip karnizai, gyvatukai, kt smulkmių biggrin.gif doh.gif
Atsakyti