Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :4u:

Buvom šiandien Birštono dienose. Stengėmės kuo anksčiau nuvažiuoti, dar iki minių. Pasakojau, kad Marijampolės mugėje labai sėkmingai nusipirkau odines tapkes, tai Birštone mugėje radau tą patį pardavėją  :bigsmile: , nupirkau ir mamai, ir vyrui, ir sau dar žiemines su avikailiu  :laugh:

Na o paskui į stovyklavietę  :tourist5:

Dzeuse, ačiūD, išvyka praėjo sėkmingai, nors aš nei kiek tuo neabejojau  :)

Kolegos pietauja kavinėse, skaitau, kad toks malonumas man ne pagal kišenę  :)  Mes ir toliau maistui visai šeimai išleidžiam 200-240 eur/mėn. Kolegų pietūs pvz kebabas lėkštėje ar salotos kainuoja vidutiniškai po 4 eur, tai yra 80 eur/mėn vien tik mano pietum būtų  :blink:  Milžiniška suma. Grįžus pietum  namo aš nei euro nepravalgau  :D O ir turiu galimybę pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru, pailsėti, sudeginti vieną kitą kaloriją  :D  Į priekį jie, važiuodami pietaut, mane paveža, o atgal aš pati nupėdinu.

Dabar, kai sūnaus nėra namie, atsirado marios laisvo laiko  :blink:  Atpuolė ir pamokos, ir visokie konkursai, grįžus namo pavalgau vakarienę ir prie PC su virbalais  :bigsmile: Ir bent valandą galiu sau leist drąsiai atsipūst  :vacation1:  Tiesa, sakiau, sportuosiu ir butą po truputį sutvarkysiu iš pagrindų, tai va, vienai savaitei praėjus iki to dar nepriėjau  :blush-anim-cl: Na gal kitą savaitę pasitaisysiu  :laugh:

Ryt važiuosim į Senukus. Dabar virtuvės remontas yra rūpestis nr 1. Beje, praeitą sav persikraustėme į naują ofisą, turėjau galimybę kurį laiką stebėti, kaip ten įrenginėjo virtuvę, netgi šiek tiek dalyvavau planavimo, medžiagų pasirinkimo procese. Po tokios patirties aš jau tiksliau žinau, ko noriu ir ko nenoriu mūsų bute  :hmm:  Apsisprendžiau dėl lubų, ryt žiūrėsim, ar yra reikalingų medžiagų Seniuose ir ar galės vyras pats jas pritvirtinti. Apsisprendžiau, kad visgi noriu spalvotų baldų, taigi ne Ikea  :laugh: Su vyru pradėjom jau pyktis. Jis kaip ir neturi savų idėjų ir viskam teoriškai pritaria, o praktiškai kai jau reikia rinktis staiga prasideda "ne, taip nebus", "ne, tai neįmanoma" ir tt  :nono:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 09, 17:16)
Kolegos pietauja kavinėse, skaitau, kad toks malonumas man ne pagal kišenę  smile.gif  Mes ir toliau maistui visai šeimai išleidžiam 200-240 eur/mėn. Kolegų pietūs pvz kebabas lėkštėje ar salotos kainuoja vidutiniškai po 4 eur, tai yra 80 eur/mėn vien tik mano pietum būtų  blink.gif  Milžiniška suma. Grįžus pietum  namo aš nei euro nepravalgau  biggrin.gif O ir turiu galimybę pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru, pailsėti, sudeginti vieną kitą kaloriją  biggrin.gif  Į priekį jie, važiuodami pietaut, mane paveža, o atgal aš pati nupėdinu.

Kad pati pareini, tai patogu. O vyras kaip, visada is namu nesas?

Mudvi su Adelia nuo vakar vienos visam savaitgaliui.
Kasmet vyras, brolis ir dar beveik 30 zmoniu susiorganizuoja isvyka i kita sali zvejoti, nuomojas laiva ir plaukia i jura.
Bus matyt, ka gero sikart parves, praeitais metais vyko i Danija, parveze kruva skumbriu, dalinom visiems, valgem patys.
Sikart nusprendem, kad reikia dali rukyti, skaniau nei kepta.
Vyko ir sunus kartu.
I Olandija siais metais.
Atsakyti

Kad pati pareini, tai patogu. O vyras kaip, visada is namu nesas?

Mudvi su Adelia nuo vakar vienos visam savaitgaliui.
Kasmet vyras, brolis ir dar beveik 30 zmoniu susiorganizuoja isvyka i kita sali zvejoti, nuomojas laiva ir plaukia i jura.
Bus matyt, ka gero sikart parves, praeitais metais vyko i Danija, parveze kruva skumbriu, dalinom visiems, valgem patys.
Sikart nusprendem, kad reikia dali rukyti, skaniau nei kepta.
Vyko ir sunus kartu.
I Olandija siais metais.

Vyras taip, visada nešasi iš namų  :)  Jam be to, kad brangu, dar krūva apribojimų, ką gali valgyt, ko negali, aplamai jis mano, kad skrandį sugadino būtent pietaudamas kavinėse ....

Na tai laukit laimikio  :D Vyro sūnus gal pasitaisė kažkiek, išsilakstė velniai?   :)

Mano berns vakar skambino, pirmiausia paprašė su sese duot pakalbėt. Per šią sav buvo su močiute kelis kartus prie jūros, ieškojo skulptūrų senamiestyje, vakar važiavo į Jūrų muziejų ir Delfinariumą. Išsireikalavo iš močiutės jau du kartus į kavines nueit, cepelinų ir fri bulvyčių, taip pat chačapurių pirko išsineštinai. Močiutė apakus, sakė jūs gi skundžiatės, kad jis nevalgus, bet kad jis visą laiką alkanas :D Šiandien važiuos į Girulius visai dienai pležintis. Vakar paprašė, kad atsiųsčiau nuorodų į filmus, daugiau lyg nieko jam netrūksta. Palikau 100 eur jiems pramogoms, na tikiuosi užteks  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 06 09, 18:16)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Buvom šiandien Birštono dienose. Stengėmės kuo anksčiau nuvažiuoti, dar iki minių. Pasakojau, kad Marijampolės mugėje labai sėkmingai nusipirkau odines tapkes, tai Birštone mugėje radau tą patį pardavėją  bigsmile.gif , nupirkau ir mamai, ir vyrui, ir sau dar žiemines su avikailiu  laugh.gif</p>
<p>Na o paskui į stovyklavietę  tourist5.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Dzeuse</strong>, ačiūD, išvyka praėjo sėkmingai, nors aš nei kiek tuo neabejojau  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Kolegos pietauja kavinėse, skaitau, kad toks malonumas man ne pagal kišenę  smile.gif  Mes ir toliau maistui visai šeimai išleidžiam 200-240 eur/mėn. Kolegų pietūs pvz kebabas lėkštėje ar salotos kainuoja vidutiniškai po 4 eur, tai yra 80 eur/mėn vien tik mano pietum būtų  blink.gif  Milžiniška suma. Grįžus pietum  namo aš nei euro nepravalgau  biggrin.gif O ir turiu galimybę pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru, pailsėti, sudeginti vieną kitą kaloriją  biggrin.gif  Į priekį jie, važiuodami pietaut, mane paveža, o atgal aš pati nupėdinu.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Dabar, kai sūnaus nėra namie, atsirado marios laisvo laiko  blink.gif  Atpuolė ir pamokos, ir visokie konkursai, grįžus namo pavalgau vakarienę ir prie PC su virbalais  bigsmile.gif Ir bent valandą galiu sau leist drąsiai atsipūst  vacation1.gif  Tiesa, sakiau, sportuosiu ir butą po truputį sutvarkysiu iš pagrindų, tai va, vienai savaitei praėjus iki to dar nepriėjau  blush-anim-cl.gif Na gal kitą savaitę pasitaisysiu  laugh.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Ryt važiuosim į Senukus. Dabar virtuvės remontas yra rūpestis nr 1. Beje, praeitą sav persikraustėme į naują ofisą, turėjau galimybę kurį laiką stebėti, kaip ten įrenginėjo virtuvę, netgi šiek tiek dalyvavau planavimo, medžiagų pasirinkimo procese. Po tokios patirties aš jau tiksliau žinau, ko noriu ir ko nenoriu mūsų bute  hmm.gif  Apsisprendžiau dėl lubų, ryt žiūrėsim, ar yra reikalingų medžiagų Seniuose ir ar galės vyras pats jas pritvirtinti. Apsisprendžiau, kad visgi noriu spalvotų baldų, taigi ne Ikea  laugh.gif Su vyru pradėjom jau pyktis. Jis kaip ir neturi savų idėjų ir viskam teoriškai pritaria, o praktiškai kai jau reikia rinktis staiga prasideda "ne, taip nebus", "ne, tai neįmanoma" ir tt  nono2.gif</p>

Aš visada pietauju mieste, pravalgau nemažai, maždaug po 2-3 eur kasdien. Vienas dalykas tai užknistų jei reiktų kasdien tiek galvot ir gamint, kad būtų įsidėjimui, šiaip naminis maistas labai nusibosta, jei ir lieka maisto tai niekad nesinešu, neskanu biggrin.gif Kitas dalykas, tai proga išeit pasivaikščiot po centrą, nuo darbo vietos atitrūkt, pas mus kas nešasi, retai ir išeina į miestą pasivaikščiot. Aplink darbą nemažai valgyklų tipo kavinių, kur kainos labai padorios, skanu.

Kur baldus virtuvei pirksit? Kokios spalvos? ax.gif
Atsakyti

Kur baldus virtuvei pirksit? Kokios spalvos? ax.gif

Kur pirksim baldus, dar nenusprendžiau, dar blaškausi, ieškau  :) 

Jei viskas pavyks, salotinės spalvos  :)​  

Atsakyti

Kur pirksim baldus, dar nenusprendžiau, dar blaškausi, ieškau  :) 

Jei viskas pavyks, salotinės spalvos  :)​  

Kol bute gyvenom, vyras buvo vieną kambarį tokia sodre salotine spalva nudažęs... :) galvojau bus baisu, bet visai nieko, neerzino :)

Atsakyti

Labai sunkios dienos darbe .... :karsta: 

Kol bute gyvenom, vyras buvo vieną kambarį tokia sodre salotine spalva nudažęs... :) galvojau bus baisu, bet visai nieko, neerzino :)

Aš turbūt jau anksčiau pasakojau, kad mėgstam spalvas, pas mus visas butas ryškus  :)  Vonios kambarys yra salotinis, miegamasis - pusiau salotinis, pusiau geltonas. Gal jau nebereikėtų tiek salotinės spalvos  :laugh: , bet nesugalvoju kitos, ir vyrui labai patinka. Svetainė oranžinė su raudona, dabar jau verkiant reikėtų keisti vaikų apipaišytus tapetus, ir ko gero vėl norėčiau oranžinės-raudonos  :oh: 

Atsakyti

Pas mus dabar visos sienos baltos 😀 laiptinėj juodai baltas tapetas.. 

Atsakyti
Labas,

Donstop - ar jau parsivežėt sūnų iš močiutės? Kaip jam atostogos? smile.gif

Mūsų dienos gana intensyvios. Neturiu, nei kada parašyti. Praeitą penktadienį buvome cirke. Vaikams, aišku, patiko. Bet negalvojau, kad dar papildomai teks išleisti krūvelę pinigų. Mažiausia smulkmena, žaisliukas - kainuoja 5 eur. Vaikui pajodinėjimas su poniuku (maždaug 30sek. - 5 eurai). blink.gif Kažkoks kosmosas.
Atšventėm draugų mergaitės gimtadienį ir aplankėm Metelių ir Veisėjų apžvalgos bokštus. Buvom numatę pereiti ir pažintinį taką palei ežerą, bet mūsų panelėm pakako pamatyti ežerą, kad daugiau niekur nenorėtų eiti, tik maudytis. Didžioji persišaldė. Visą savaitę praleido su skaudančia gerkle. Dar man naujiena, pradėjo mano penkiametei dygti krūminiai dantys. Sutino, skauda. Net nežinojau, kad tokiame amžiuje jie dygsta, ir nežinau reikėtų duoti vaistų nuo skausmo ar ne.

Na o vakar atšventėme mano brolienės keturiasdešimtmetį. Labai didelis ir linksmas balius. Prisišokom iki 4 val ryto. Net dabar dar kojas skauda. Turėjau keistą šokių partnerį. Brolio vaikas šokdino tik mane. O aš juk negalėjau atsakyti keturmečiui. Atmušiau kojas visai ... unsure.gif Negalvojau, kad tiek energijos turi vaikas. Gal, kad neauginus berniuko, čia man buvo staigmena, kaip ilgai nepavargsta toks pyplys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2018 06 09, 19:46)
I Olandija siais metais.

Kai kietai skamba bigsmile.gif
Na ir kaip laimikis? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2018 06 10, 15:40)
Aš visada pietauju mieste, pravalgau nemažai, maždaug po 2-3 eur kasdien. Vienas dalykas tai užknistų jei reiktų kasdien tiek galvot ir gamint, kad būtų įsidėjimui, šiaip naminis maistas labai nusibosta, jei ir lieka maisto tai niekad nesinešu, neskanu biggrin.gif Kitas dalykas, tai proga išeit pasivaikščiot po centrą, nuo darbo vietos atitrūkt, pas mus kas nešasi, retai ir išeina į miestą pasivaikščiot. Aplink darbą nemažai valgyklų tipo kavinių, kur kainos labai padorios, skanu.

Man pakako 1 mėnesį valgyt kavinėse, kad pajusčiau skrandžio bėdas huh.gif
Pas mus aš dažniausiai valgau namie, o vyras nešasi į darbą namie gamintą maistą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 17 birželio 2018 - 16:14
QUOTE(semtama @ 2018 06 17, 16:13)

Dar man naujiena, pradėjo mano penkiametei dygti krūminiai dantys. Sutino, skauda. Net nežinojau, kad tokiame amžiuje jie dygsta, ir nežinau reikėtų duoti vaistų nuo skausmo ar ne.

Maniškei taip pat. Galvojau čia kažkas nenormalaus vyksta kaip pamačiau biggrin.gif kaip tik pas dantistę važiavo apžiūrai, vyras užklausė, sakė dantistė viskas gerai, čia vadinami 6 metų dantys. Kai pilnai sudygs, rekomenduoja padengti juos laku, nes šie labai linkę gesti. O maniškės aplamai labai prasti dantys. Kad skaudėtų dygstant nesiskundžia, bet šiaip tokia irzlesnė tapo ir naktim prasčiau miega, kaltinu dantis. Du apatiniai priekiniai jau sudygę nuolatiniai, jau ir viršutiniai abu kliba. Man taip viskas per anksti atrodo biggrin.gif
Atsakyti

Šį savaitgalį praleidom Plateliuose ir grįžtant atgal pasiėmėm sūnų iš Klaipėdos.

Važiuojant link Žemaitijos buvom sustoję Viduklės koldūninėje. Kažkaip anksčiau nebuvau apie ją nieko girdėjus, atradau tik šiemet, kai ieškojau info apie visas vasaros muges, užkliuvo už akių, kad būna rengiami tokie kasmetiniai koldūnų festivaliai toj Viduklėj  :D Ir štai važiuodami visiškai spontaniškai nusprendėm užsukt. Tai ką galiu pasakyti - paprastas kaimo baras, nieko neypatingi koldūnai, aukštokos kainos... Bet šiaip skanu, bet spec važiuoti - na nebent į festivalį  :D

Na o Plateliuose tai viskas kaip ir ankstesniais metais super  :)  Žmonių buvo palyginti nedaug, jokių girtų kompanijų, kaip bebūtų keista nemokėjom nieko už kempingą (gal dar ne sezonas? :hmm: ). 12 nakties visi dar sėdėjo prie staliukų, tai ir mes su vyru panaktinėjom labai romantiškai dviese, aišku šiandien mirtis, nes saulė ir Jogailė prikėlė mus kokią 6, o iš palapinės išvarė apie 7.. Kaip ir visad, apsistojom Šeirės kempinge, šalia Jachtklubo. Pačiam jachtklube galima išsinuomoti valteles, jachtas, baidares,  vandens dviračius, medines senoviškas galeras, plaustus,  irklentes, didžiulius pripučiamus vienaragius  :blink: ir tt ir pan. Taip pat galima nardyti, tiek grupėje kartu su gidu, tiek savarankiškai. Yra viešbutis, pirtis, kavinė, greitas maistas išsinešti, ledai. Žo, pilna pramogų  :)

Tarp palapinių vaikščiojo antys su ančiukais, ančiukus lesinom tiesiai iš rankų :bigsmile: , nieko tos antys nebijo, net į palapinę buvo įvariusios  :bigsmile:​ Vakare skraidė daug šikšnosparnių...

Atsakyti

Na o sūnus ką - aišku džiaugiasi sugrįžęs namo  :)  Kategoriškai atsisako važiuoti pas močiutę vėl liepą. Kai atvažiavom, pirmiausia puolė sesę apkabint. Įsėdęs į mašiną duris užtrenkė ir nenorėjo net pajudėt iš ten, laukė mašinoj, kol mes susiruošim, su močiute neatsisveikino, nenorėjo net pamojuot pro langą. Kol kas tai šilkinis - glaustosi, meilinasi, matosi, kad pasiilgo. 

Nuo rytojaus savaitę laiko jis eis į dienos stovyklą bibliotekoje. Penktadienį pasirašiau sutartį ir užmokėjau 10 eur už maitinimą - valgys kavinukėje šalia. Vaikams ten spec gamins sriubą ir antrą patiekalą, kasdien vis kitokius. Manau, visai neblogai  :)​ 

Mama man jau paskambino, sako vaikas jaučiasi nemylimas, skundžiasi daug kuo, jūs jį skriaudžiat, labiau išskiriat sesę ir tt ir pan. Na viskas kaip visada  :)

Atsakyti