Sveikos
Buvom šiandien Birštono dienose. Stengėmės kuo anksčiau nuvažiuoti, dar iki minių. Pasakojau, kad Marijampolės mugėje labai sėkmingai nusipirkau odines tapkes, tai Birštone mugėje radau tą patį pardavėją , nupirkau ir mamai, ir vyrui, ir sau dar žiemines su avikailiu
Na o paskui į stovyklavietę
Dzeuse, ačiūD, išvyka praėjo sėkmingai, nors aš nei kiek tuo neabejojau
Kolegos pietauja kavinėse, skaitau, kad toks malonumas man ne pagal kišenę Mes ir toliau maistui visai šeimai išleidžiam 200-240 eur/mėn. Kolegų pietūs pvz kebabas lėkštėje ar salotos kainuoja vidutiniškai po 4 eur, tai yra 80 eur/mėn vien tik mano pietum būtų Milžiniška suma. Grįžus pietum namo aš nei euro nepravalgau O ir turiu galimybę pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru, pailsėti, sudeginti vieną kitą kaloriją Į priekį jie, važiuodami pietaut, mane paveža, o atgal aš pati nupėdinu.
Dabar, kai sūnaus nėra namie, atsirado marios laisvo laiko Atpuolė ir pamokos, ir visokie konkursai, grįžus namo pavalgau vakarienę ir prie PC su virbalais Ir bent valandą galiu sau leist drąsiai atsipūst Tiesa, sakiau, sportuosiu ir butą po truputį sutvarkysiu iš pagrindų, tai va, vienai savaitei praėjus iki to dar nepriėjau Na gal kitą savaitę pasitaisysiu
Ryt važiuosim į Senukus. Dabar virtuvės remontas yra rūpestis nr 1. Beje, praeitą sav persikraustėme į naują ofisą, turėjau galimybę kurį laiką stebėti, kaip ten įrenginėjo virtuvę, netgi šiek tiek dalyvavau planavimo, medžiagų pasirinkimo procese. Po tokios patirties aš jau tiksliau žinau, ko noriu ir ko nenoriu mūsų bute Apsisprendžiau dėl lubų, ryt žiūrėsim, ar yra reikalingų medžiagų Seniuose ir ar galės vyras pats jas pritvirtinti. Apsisprendžiau, kad visgi noriu spalvotų baldų, taigi ne Ikea Su vyru pradėjom jau pyktis. Jis kaip ir neturi savų idėjų ir viskam teoriškai pritaria, o praktiškai kai jau reikia rinktis staiga prasideda "ne, taip nebus", "ne, tai neįmanoma" ir tt