<div>
<p>
Bet tai kaip keistai dėl išleistuvių. Rašei, kad tik dvi mergaitės išeina į kita grupe... Didžioji dalis liks kitiems mokslo metams, ką ten išleidinėti
Sūnus tavo šaunuolis. Žiūrėk, dar ir geriausio berniuko titulą laimės
Antradienį mano vyresnėlei buvo šokių konkursas. Aš nedalyvavau, per savo darbus ir mokslus ėjo vyras. Sakė sušoko - nekaip
O kokią mašiną vyras išsirinko?
Mes irgi prie pusiau sergančių. Mano mažė vakar apsivėmė. Spėju, kad nuo karščio. Vos tik parvežu iš daržo, tuoj lipa į baseiną (aišku, kepurę nusimeta), dūksta kieme. Gal gavo saulės smūgį
Kondcionieriaus mašinoje kolkas nejungiu.. Bijau peršalimo ligų. Kol kas važinėju su atidarytais langais
Ryt darželyje burbulų diena. Jei nieko blogo nesidarys - galės eiti.
Na o man svarbiausia naujiena - baigiau kursus. Jau kaip mane išbalansavo tas mėnuo, kai nuo ryto iki vakaro darbo reikalai Nežinau, kaip reikėtų priprasti... Atrodo, šimtai darbų prisikaupė Birželiui net reikalų sąrašą pasidariau. </p>
</div>
</blockquote>
<p>Ne visai taip, 2 eis į tą pačią grupę, o išeina iš lopšio daugiau vaikų, tik juos išmetė per 4 darželio grupes. Lopšelio 2 grupės pas mus, darželio - 4 </p>
<p> </p>
<p>Geriausiojo titulo nelaimėjo, būtų keista jei laimėtų, jis toks nepritapėlis </p>
<p> </p>
<p>Vyrs išsirinko Toyotą Verso (7vietę, su mintim į ateitį ).</p>
<p> </p>
<p>Sveikit Man atrodo, pradaryti langai mašinoj irgi nelabai nesveika </p>
<p> </p>
<p>Su kursų pabaiga Ar bus koks teigiamas poveikis karjerai? </p>
Graži mašina, o svarbiausia, daug vietos salone
Karjerai poveikis toks, kad įgijau teisę dirbti visuose ligoninių reabilitacijos skyriuose kolkas aš tokio darbo nei ieškau, nei noriu. Bet nežinau kaip galvosiu po 5 metų ar vėliau. Na ir beabejo, atnaujinau žinias, kurios po 5 metų dekreto buvo kažkiek ir pasimiršusios ir pasenusios...
O čia iš atnaujintų žinių, kas aktualu ir mums. Pasirodo vaikams, kurie praleidžia daug laiko prie kompiuterių, tv, plačečių (daug, reiškia daugiau nei 0,5 - 1val per parą) smegenų neuronai formuojasi panašūs į autistiškų vaikų smegenų neuronus.
Pagalvojau, kad reikėtų paskaičiuoti ir turbūt pamažinti laiką prie informacinių technologijų savo panoms ypač žiemos laikotarpiu.
Vėlgi, kas man naujiena, kad vaikams iki 7 metų kompiuteriai ir t.t. nei kiek nepagerina mokymosi proceso, lyginant su tuo kiek vaikai išmoksta be kompų. Japonai pasirodo, jau atsisako kompiuterinių technologijų naudojimo dirbdami su mažias vaikais.