QUOTE(relita @ 2017 01 11, 12:51)
turiu gera vyra
padovanojo, kad atsipusciau nuo rutinos.
Fainuma, pailsėk. Vis prasiblaškymas.
QUOTE(dontstop @ 2017 01 11, 12:56)
<p>Sveikos
</p>
<p><strong>Aguončikai</strong>, maniškė valgo kiaušinius tiek be nieko, tiek su padažais (ketčupas prie kepto, majonezas prie virto), tiek su priedais (kons. žirneliai, rauginti agurkai ar kopūstai ir pan) ir su duona.</p>
<p> </p>
<p>Jum gal tiktų kukurūzų dribsniai ale Kellog's sausi pusryčiai, blynai iš leistinų miltų, varškėčiai, varškės apkepai, jogurtas su priedais, pieniški desertai, sumuštiniai su rūgine duona ar rūginiais duoniukais...? O dešras ir dešreles valgot?</p>
<p> </p>
<p>Šiandien buvom parduotuvėje, maniškė išsireikalavo dešros
Nupirkau kažkokią, šlapenkę su lašinukais. Visą kelią ji man zyzė, kad duočiau dešrą iškart, lauke
Vos pargrįžom, sukapojo visą šliosą ant karto, apie 350 g
</p>
<p> </p>
Pamiršau, kad rugių irgi negalim. O dėl blynų su leistinais miltais - nei blynai, nei virtiniai jokie man su jais niekaip nesigauna...
Dešrelių duodu kartais. O dėl dešros - mes prieš pora dienų turėjom specialiai pirkt šlapiankos ir iškart pardėj prašiau, kad atpjautų, nes būtų užsiklykęs. Nuvaliau rankas ir daviau, sėdėjo vežime ir kimšo.
QUOTE(Azazella @ 2017 01 11, 13:07)
Maniskis irgi labiausiai megsta kiausiniu plaktiene. Beje, teisingai kepant kiausiniene jokiu budu nebuna nei sausa, nei sprangi. kaip ir cepelinai neturi buti guminiai. Reikia moketi teisingai paruosti. Mano vyras daznai man siulo pusryciams iskepti kiausiniene, as visad atsisakau, nes jis nemoka, iskepa sausa ir sprangia. Vyras pyksta, sako, bet tu bjauri boba
, jau as ir kiausinienes nemoku isketi, kiausiniene moka iskepti visi anot jo. O as visad sakau, kad kiausiniene, jei teisingai iskepta, nera nei sprangi, nei sausa. Ir vualia. Nusiperku G. Vilpisausko knyga, ogi ten akurat apie tai ir raso. Tai prisegu kelis puslapius is knygos, kad kiausiniene nebutu sausa
Kai rašiau apie sausą ir sprangų, tai turėjau omeny kiaušą virtą arba keptą, kiaušinienė tai taip, neturi būt nei sausa, nei sprangi.
Turi Vilpišausko knygą? Geras
Aš jo blog`e pastoviai svečiuojuosi. Pirkai, dovanų gavai ar kaip? Kodėl būtent jo?
QUOTE(semtama @ 2017 01 11, 13:33)
Aš irgi bandysiu taikyti tavo metodiką kiek išeis
Papildyta:
Šiaip faina, bet vienai man būtų nesmagu...
Papildyta:
Aš užvakar, deja, nupirkau "sasyskų". Tai maniškė jau trečia diena įlindus į šaldytuvą rodo, kad jas paduočiau. Jau šiandien baigė valgyti. Tai dabar kurį laiką tikrai nepirksiu.
Aguončikai - greičiau rask tuos pinigus. Nelinksmas rytas pas tave
O man šiandien LOR pasakė, kad mažei reikia šalinti adenoidus. Jau kaip susinervinau
Ką rytas, visos 3 dienos jau
Atsimeni, aš sakiau, kad maniškiui reikia ir adenoidus, ir tonziles operuot. Vakar buvom pakartotinai, sakė, dar palaukt, kentėt, gal ištempsim dar nors kažkiek.
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 11, 14:18)
Sveikos
Aguončikai, linkiu rast pinigus, nemaža suma visgi, ale taip visai iškrito iš galvos, kur gali būt?
Galgi prisiminsi. Aš tai biški nesuprantu, o kam juos slėpti? Niekad neturėjau tokios mados, užtai ir klausiu. Jei reikdavo atsidėt kam nors, tai toj pačios piniginėj tik kitam skyrely pasidėdavau (čia naminėj piniginėj).
Maniškė virto kiaušinio valgo tik baltymą, trynį spjauna. Aš virtą kiaušą patiekiu su batonu su sviestu. Kartais padarau užtepėlę iš kiaušinio, fermentinio sūrio ir nat jogurto (sau dar ir česnako), kartais irgi taip valgo, bet nedaug.
Azazella, mano vyras irgi kepa kiaušinienę kol sukepa viskas, man neskanu
Tavo pasiūlytas variantas skamba skaniai, reikės kada išbandyt turint laiko
semtama, bet gal į naudą operacija? O dažnai serga? Aš saviškės niekad nesu LOR rodžius, niekad nekilo tokia mintis. Čia šeimos gydytoja nukreipia jei dažnai serga ar dar kokie nors požymiai yra?
Kam kam? Negaliu laikyt piniginėj. Jei trūkumo piniginio nebūtų, tada taip, galiu ir nešiotis, bet šiaip, kai yra trūkumas, jei aš juos piniginėj laikysiu, tuoj pat atsiras reikalas išleist kam nors. O čia sugalvojau kol kas šiek tiek kalėdinių padėt, kad gal kažką rimtesnio leist vėliau - gal žaliuzes, gal kokį baldą... Neatsimenu, kur kišau, nes man taip būna, kad kartais kažką vos ne automatiškai padarau, detalių neužfiksuodama. Matyt, čia tas atvejis. Pati save raminu, kad jei nerasiu, vadinasi, nelemta... Nu nesikarsiu gi...
Aš pas LOR`ą prašiau siuntimo, nes vaikas miegodavo išsižiojęs, knarkė, sunkiai kvėpavo...