Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Ir Klaipėdos baisus?  :) O kur tada patiko?  :)

Jūrų muziejui 😀 o tie kur sausumos tai lietuvoj nė vienas nepatiko... bet nuo tada, kai durai suėjo 2 kasmet važiuojam, kartais net po kelis kart per metus....

Atsakyti
Dontstop, o palatkes galime visur miškuose statyt, ar tik spec. vietose? Jau seniai besidomėjau tai reikalais
Atsakyti

Dontstop, o palatkes galime visur miškuose statyt, ar tik spec. vietose? Jau seniai besidomėjau tai reikalais

Tik spec - stovyklavietėse  :)  Na ir žinoma kempinguose  :)​ 

Atsakyti

Sveikos :)

Visos slepiasi nuo karščių? :)

Pas mus užvakar buvo lopšelio išleistuvės. Tebuvo 5 vaikučiai.  Iš pradžių auklėtojos padarė trumpą tėvų susirinkimą, vaikai kol kas laukė kitoje grupėje. Paskui įvedė vaikus, kad parodytų programą. Tie aišku pasimetė ir pasileido pas mamas su ašarom :hihihi:  Šoko dainavo tik mano viena. Paskui pristatė naujas auklėtojas ir išsiskirstėm po naujas grupes. Ten viską aprodė, susakė ir paleido namo  :)

Vakar buvo muzikos šventė. Vyras mamadieniavo, bet į šventę atėjo jie. Reikėjo atsinešti būgnus, vaikai grojo, šoko ir tt.

Šandien pas sūnų ale išleistuvės (be tėvų), vaikai turi kiekvienas paruošt apie save pristatymą, su humoru, apie talentus, pomėgius ir pan. Bus renkami šauniausias klasės berniukas ir šauniausia mergaitė. Nesakysiu, ką aš apie visą tai manau :ninja: Vaiką užjaučiu...

Šią sav buvo ir mokykliniai apdovanojimai, vaikas partįsė namo šūsnį diplomų ir dovaną už geriausius rezultatus klasėje - knygą. Bet jau tokią neįdomią ir sakyčiau net ne pagal amžių parinktą, kad šakės :D Praeitą pusmetį jis negavo apdovanojimo, nors jo balai klasėje aukščiausi, būtent dėl prasto elgesio. Dabar matyt kažkiek pasitaisė (arba kriterijai pasikeitė, nes piktų žinučių tebegaunu iš mokytojos reguliariai  :P ).

Vyras nusipirko mašiną.

Ryt važiuojam į Klp, mamos 60-metis šeštadienį, Tėvo diena sekmadienį ir dičkį paliekam 2 savaitėm pas močiutę :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 31, 07:21)
<p>Sveikos smile.gif</p>
<p>Visos slepiasi nuo karščių? smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Pas mus užvakar buvo lopšelio išleistuvės. Tebuvo 5 vaikučiai.  Iš pradžių auklėtojos padarė trumpą tėvų susirinkimą, vaikai kol kas laukė kitoje grupėje. Paskui įvedė vaikus, kad parodytų programą. Tie aišku pasimetė ir pasileido pas mamas su ašarom hihihi.gif  Šoko dainavo tik mano viena. Paskui pristatė naujas auklėtojas ir išsiskirstėm po naujas grupes. Ten viską aprodė, susakė ir paleido namo  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Vakar buvo muzikos šventė. Vyras mamadieniavo, bet į šventę atėjo jie. Reikėjo atsinešti būgnus, vaikai grojo, šoko ir tt.</p>
<p> </p>
<p>Šandien pas sūnų ale išleistuvės (be tėvų), vaikai turi kiekvienas paruošt apie save pristatymą, su humoru, apie talentus, pomėgius ir pan. Bus renkami šauniausias klasės berniukas ir šauniausia mergaitė. Nesakysiu, ką aš apie visą tai manau ninja.gif Vaiką užjaučiu...</p>
<p> </p>
<p>Šią sav buvo ir mokykliniai apdovanojimai, vaikas partįsė namo šūsnį diplomų ir dovaną už geriausius rezultatus klasėje - knygą. Bet jau tokią neįdomią ir sakyčiau net ne pagal amžių parinktą, kad šakės biggrin.gif Praeitą pusmetį jis negavo apdovanojimo, nors jo balai klasėje aukščiausi, būtent dėl prasto elgesio. Dabar matyt kažkiek pasitaisė (arba kriterijai pasikeitė, nes piktų žinučių tebegaunu iš mokytojos reguliariai  tongue.gif ).</p>
<p> </p>
<p>Vyras nusipirko mašiną.</p>
<p> </p>
<p>Ryt važiuojam į Klp, mamos 60-metis šeštadienį, Tėvo diena sekmadienį ir dičkį paliekam 2 savaitėm pas močiutę smile.gif</p>

Vau kiek progų biggrin.gif kaip šves mama?
ar pirmą kartą paliksit vyresnėlį močiutei tokiam ilgam laikui?
Kokie įspūdžiai apie naują Jogailė grupę, auklėtojas? ax.gif
Aš per šitus karščius sugebėjau apsirgt, matyt nuo kondicionieriaus ir skersvėjų darbe, gerklė, sloga..
Atsakyti

Vau kiek progų biggrin.gifkaip šves mama?
Aš per šitus karščius sugebėjau apsirgt, matyt nuo kondicionieriaus ir skersvėjų darbe, gerklė, sloga..

Mano mažius šią savaitę nėjo į daržą, nes akys raudonos niežtinčios, nepūlioja, tai galvoju irgi nuo kondiškės.. savaitgali teko ilgai mašinoj...

Atsakyti

Vau kiek progų biggrin.gifkaip šves mama?

Mama niekaip nešvęstų, bet kadangi atvažiuojam (paskutinį kartą per jos gimtadienį buvom atvažiavę prieš 10 metų, per 50metį :bigsmile: ), tai galvojam esant geram orui išvežti ją į gamtą, galvoju į Karteną, netoli nuo Klaipėdos, ji mėgsta leisti laiką gamtoje, šašlus mėgsta :D Esant blogam orui beliks restoranas koks nors.

Vyresnėlį esam palikę močiutei tik kartą vienai nakčiai, rudenį, ir dabar va kaip ir pirmas toks kartas gaunasi. Pradžiai 2 sav paliekam, tada savaitę jis eis į dienos stovyklą čia Kaune, paskui galvojam vėl į Klp liepai, jei mama neprieštaraus. Pažiūrėsim, kas gausis, ar benorės. Mama mano gi dirbanti, tai sėdės vaikis vienas bute, dar pas mamą nėra elektrinio virdulio, mikrobangės, ką jau sakyti apie multi puodą, reiks per šiandien ant greičio išmokint naudotis dujine, kitaip sėdės alkanas, mama iš darbo grįžta 22 val :rolleyes: Kai kuriom dienom ji būna viena darbe, tom dienom ims jį su savim. Laisva ji tik sekmadieniais, dar ima vieną laisvą šeštadienį, tai suplanuota jiems važiuoti į Palangą ir į Jūros muziejų tomis dienomis.

Blogiausia tai, kad vaikis bus atskirtas nuo draugų, net keista man, kaip jis sutiko, net nori važiuot (matyt tikisi, kad prie kompo kone parom sėdės :oh:)

Na o dėl grupės nėra didelių naujienų mum, papuolė pana į buvusią sūnaus grupę, viena auklėtoja ta pati išlikus, kita irgi pažįstama gerai, pavaduodavo dažnai ir pan :) Aš viskuo patenkinta  :) 

Dabar labai daug sergančių aplink :unsure:

Atsakyti
Labas 🙂

Tadas irgi pirmūnas 🙂 Visiems 33 pirmūnams pradinukams mokykla išpirko kelionę į Virtualios realybės miestą Vilniuje 06.15d 🙂

Šiandien ir ryt visi namie, nes Tadui nereikia ir Kosto neleidom 🙂 Kitą savaitę Tadas į dienos stovyklą mokykloje, o Kostas vėl į darželį iki 06.07d, kai švęs išleistuves ir bus ate ate darželiui 🙂

Vakar vaikus nuvežėm prie upės Jūros. Aleksas keistai bailus buvo ir tik pabraidė, Agnė ant pilvo paguldyta vandeny taškėsi (man ant rankų gulėdama) 🙂 Kostas ir Tadas perbrido upę ir sugalvojo grįžt kabančiu tiltu - ol Nerijus perbrido iš paskos, Kostas pusę tulto perėjo ir paskui pasakė: "Ėjau pirmas, nes tiltas naujas ir nežinojau, ar Tadą išlaikys" 😲 Svoris abiejų beveik vienodas, bet jo drąsa nustebino, nes šiaip bailiukas visada 🙂 Dar ir gelbėjimosi ratą po pažastimi persinešė... 😃
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 31, 06:21)
Pas mus užvakar buvo lopšelio išleistuvės. Tebuvo 5 vaikučiai. 
Ryt važiuojam į Klp, mamos 60-metis šeštadienį, Tėvo diena sekmadienį ir dičkį paliekam 2 savaitėm pas močiutę smile.gif

Nieko sau, tik 5 vaikai, o kur kiti?!

Mano tevui balandi buvo 60, mamai rugseji bus. smile.gif

Adelijos darzely atostogos prasides rugpjucio 6 diena, baigsis 27. Kurie vaikai neturi kur detis ir ta laika, bus prijungti i kita darzeli.
Pradinukams atostogos 16.07.2018 - 28.08.2018
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2018 05 29, 07:32)
Aleksas: "Aš didelis, o Kostas mažas, nes eina į darželį!" biggrin.gif Kostui su Tadu labai juokinga, kad rudenį Aleksas sumažės, nes eis į darželį, o Kostas į mokyklą  biggrin.gif

Jau Kostas į mokyklą?
Aš dar net apie penkiametės priešmokyklinę grupę negalvoju...
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2018 05 31, 07:21)
<p>Sveikos smile.gif</p>
<p>Visos slepiasi nuo karščių? smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Pas mus užvakar buvo lopšelio išleistuvės. Tebuvo 5 vaikučiai.  Iš pradžių auklėtojos padarė trumpą tėvų susirinkimą, vaikai kol kas laukė kitoje grupėje. Paskui įvedė vaikus, kad parodytų programą. Tie aišku pasimetė ir pasileido pas mamas su ašarom hihihi.gif  Šoko dainavo tik mano viena. Paskui pristatė naujas auklėtojas ir išsiskirstėm po naujas grupes. Ten viską aprodė, susakė ir paleido namo  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Vakar buvo muzikos šventė. Vyras mamadieniavo, bet į šventę atėjo jie. Reikėjo atsinešti būgnus, vaikai grojo, šoko ir tt.</p>
<p> </p>
<p>Šandien pas sūnų ale išleistuvės (be tėvų), vaikai turi kiekvienas paruošt apie save pristatymą, su humoru, apie talentus, pomėgius ir pan. Bus renkami šauniausias klasės berniukas ir šauniausia mergaitė. Nesakysiu, ką aš apie visą tai manau ninja.gif Vaiką užjaučiu...</p>
<p> </p>
<p>Šią sav buvo ir mokykliniai apdovanojimai, vaikas partįsė namo šūsnį diplomų ir dovaną už geriausius rezultatus klasėje - knygą. Bet jau tokią neįdomią ir sakyčiau net ne pagal amžių parinktą, kad šakės biggrin.gif Praeitą pusmetį jis negavo apdovanojimo, nors jo balai klasėje aukščiausi, būtent dėl prasto elgesio. Dabar matyt kažkiek pasitaisė (arba kriterijai pasikeitė, nes piktų žinučių tebegaunu iš mokytojos reguliariai  tongue.gif ).</p>
<p> </p>
<p>Vyras nusipirko mašiną.</p>
<p> </p>
<p>Ryt važiuojam į Klp, mamos 60-metis šeštadienį, Tėvo diena sekmadienį ir dičkį paliekam 2 savaitėm pas močiutę smile.gif</p>

Bet tai kaip keistai dėl išleistuvių. Rašei, kad tik dvi mergaitės išeina į kita grupe... Didžioji dalis liks kitiems mokslo metams, ką ten išleidinėti rolleyes.gif

Sūnus tavo šaunuolis. Žiūrėk, dar ir geriausio berniuko titulą laimės mirksiukas.gif
Antradienį mano vyresnėlei buvo šokių konkursas. Aš nedalyvavau, per savo darbus ir mokslus unsure.gif ėjo vyras. Sakė sušoko - nekaip unsure.gif

O kokią mašiną vyras išsirinko? smile.gif

Mes irgi prie pusiau sergančių. Mano mažė vakar apsivėmė. Spėju, kad nuo karščio. Vos tik parvežu iš daržo, tuoj lipa į baseiną (aišku, kepurę nusimeta), dūksta kieme. Gal gavo saulės smūgį
Kondcionieriaus mašinoje kolkas nejungiu.. Bijau peršalimo ligų. Kol kas važinėju su atidarytais langais

Ryt darželyje burbulų diena. Jei nieko blogo nesidarys - galės eiti.

Na o man svarbiausia naujiena - baigiau kursus. yahoo.gif Jau kaip mane išbalansavo tas mėnuo, kai nuo ryto iki vakaro darbo reikalai unsure.gif Nežinau, kaip reikėtų priprasti... Atrodo, šimtai darbų prisikaupė rolleyes.gif Birželiui net reikalų sąrašą pasidariau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 31 gegužės 2018 - 13:40

Labas 🙂

Tadas irgi pirmūnas 🙂 Visiems 33 pirmūnams pradinukams mokykla išpirko kelionę į Virtualios realybės miestą Vilniuje 06.15d 🙂

Šiandien ir ryt visi namie, nes Tadui nereikia ir Kosto neleidom 🙂 Kitą savaitę Tadas į dienos stovyklą mokykloje, o Kostas vėl į darželį iki 06.07d, kai švęs išleistuves ir bus ate ate darželiui 🙂

Vakar vaikus nuvežėm prie upės Jūros. Aleksas keistai bailus buvo ir tik pabraidė, Agnė ant pilvo paguldyta vandeny taškėsi (man ant rankų gulėdama) 🙂 Kostas ir Tadas perbrido upę ir sugalvojo grįžt kabančiu tiltu - ol Nerijus perbrido iš paskos, Kostas pusę tulto perėjo ir paskui pasakė: "Ėjau pirmas, nes tiltas naujas ir nežinojau, ar Tadą išlaikys" 😲 Svoris abiejų beveik vienodas, bet jo drąsa nustebino, nes šiaip bailiukas visada 🙂 Dar ir gelbėjimosi ratą po pažastimi persinešė... 😃

Tadas šaunuolis :4u:

Mūsų pirmūnai gi irgi važiavo į kelionę - į Neries RP :)  Tai bala nematė tą knygą :D

Nieko sau, tik 5 vaikai, o kur kiti?!

Mano tevui balandi buvo 60, mamai rugseji bus. smile.gif

Adelijos darzely atostogos prasides rugpjucio 6 diena, baigsis 27. Kurie vaikai neturi kur detis ir ta laika, bus prijungti i kita darzeli.
Pradinukams atostogos 16.07.2018 - 28.08.2018

Serga :unsure:

O ką Adelija per atostogas, į kitą darželį ar namie? :)

Atsakyti

Bet tai kaip keistai dėl išleistuvių. Rašei, kad tik dvi mergaitės išeina į kita grupe... Didžioji dalis liks kitiems mokslo metams, ką ten išleidinėti rolleyes.gif

Sūnus tavo šaunuolis. Žiūrėk, dar ir geriausio berniuko titulą laimės mirksiukas.gif
Antradienį mano vyresnėlei buvo šokių konkursas. Aš nedalyvavau, per savo darbus ir mokslus unsure.gifėjo vyras. Sakė sušoko - nekaip unsure.gif

O kokią mašiną vyras išsirinko? smile.gif

Mes irgi prie pusiau sergančių. Mano mažė vakar apsivėmė. Spėju, kad nuo karščio. Vos tik parvežu iš daržo, tuoj lipa į baseiną (aišku, kepurę nusimeta), dūksta kieme. Gal gavo saulės smūgį
Kondcionieriaus mašinoje kolkas nejungiu.. Bijau peršalimo ligų. Kol kas važinėju su atidarytais langais

Ryt darželyje burbulų diena. Jei nieko blogo nesidarys - galės eiti.

Na o man svarbiausia naujiena - baigiau kursus. yahoo.gifJau kaip mane išbalansavo tas mėnuo, kai nuo ryto iki vakaro darbo reikalai unsure.gifNežinau, kaip reikėtų priprasti... Atrodo, šimtai darbų prisikaupė rolleyes.gifBirželiui net reikalų sąrašą pasidariau. smile.gif

Ne visai taip, 2 eis į tą pačią grupę, o išeina iš lopšio daugiau vaikų, tik juos išmetė per 4 darželio grupes. Lopšelio 2 grupės pas mus, darželio - 4 :)

Geriausiojo titulo nelaimėjo, būtų keista jei laimėtų, jis toks nepritapėlis :)

Vyrs išsirinko Toyotą Verso (7vietę, su mintim į ateitį :rolleyes: ).

Sveikit :4u:  Man atrodo, pradaryti langai mašinoj irgi nelabai nesveika :huh2:

Su kursų pabaiga :4u:  Ar bus koks teigiamas poveikis karjerai? :)

Atsakyti