Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2018 05 25, 13:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72112249" data-time="1527247178"><div><p>Šiandien kažkokia vyrų diena? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O taip laugh.gif
</p>

Aš niekad nesuprantu, kada ir kiek tu vyrų dienų būna, amžiais nepasveikinu vyro biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2018 05 25, 13:43)
<p>Na o dar šiandien ir rytoj Jamam, gal kam aktualu. Aš niekaip negaliu apsispręst, važiuot ar nevažiuot hmm.gif laugh.gif
</p>

Niekada nevažiuoju į tokias akcijas, man ten beprotybė blink.gif
Atsakyti
Čia m-1 kadais išgalvota alia vyrų diena..komerciniais tikslais. Tarptautinė vyrų diena lapkritį
Atsakyti

Sveikos :4u:

Savaitgalį atidarėm palapinių sezoną :tourist5:  Maudynių taip pat :)  Ir dar buvom Marijampolės šventėje.

Marijampolė šaunuoliai, super organizuota šventė, labai daug pramogų  :super:  Ir mugė, ir auto show, ir kariniai pasirodymai, ir baikeriai, ir muilo burbulai, ir vaikams visas laukas atskiras, linijiniai šokiai labai patiko, net šiurpuliukai lakstė po odą :super: Ir mačiau šoka net bobos kaip trobos, kaži kaip į tokius šokius prisijungti, ir aš norėčiau :bigsmile: Mugė labai pigi, lyginat su pvz Hanzos dienom. Nusipirkau natūralios odos šliures už 4 eur, gailiuosi, kad nepaėmiau dar mamai, sūnui ir dar kam nors  :hihihi:  O visokie ten grybukai, gaideliai and co tai kelis kartus pigiau. Manau dar daug ko nepamatėm, nes stengėmės prasisukti kuo anksčiau, kol dar nebuvo žmonių ir didelių karščių.

Na o paskui movėm prie Vištyčio, gal net vakare įdėsiu kokią foto :happy:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 28, 10:09)
<p>Sveikos 4u.gif</p>
<p>Savaitgalį atidarėm palapinių sezoną tourist5.gif  Maudynių taip pat smile.gif  Ir dar buvom Marijampolės šventėje.</p>
<p> </p>
<p>Marijampolė šaunuoliai, super organizuota šventė, labai daug pramogų  thumbup.gif  Ir mugė, ir auto show, ir kariniai pasirodymai, ir baikeriai, ir muilo burbulai, ir vaikams visas laukas atskiras, linijiniai šokiai labai patiko, net šiurpuliukai lakstė po odą thumbup.gif Ir mačiau šoka net bobos kaip trobos, kaži kaip į tokius šokius prisijungti, ir aš norėčiau bigsmile.gif Mugė labai pigi, lyginat su pvz Hanzos dienom. Nusipirkau natūralios odos šliures už 4 eur, gailiuosi, kad nepaėmiau dar mamai, sūnui ir dar kam nors  hihihi.gif  O visokie ten grybukai, gaideliai <em>and co</em> tai kelis kartus pigiau. Manau dar daug ko nepamatėm, nes stengėmės prasisukti kuo anksčiau, kol dar nebuvo žmonių ir didelių karščių.</p>
<p> </p>
<p>Na o paskui movėm prie Vištyčio, gal net vakare įdėsiu kokią foto happy.gif</p>

Labas,
smagu girdėti, kad patiko Marijampolėje smile.gif aš šiemet pasigedau oro balionų, būdavo kiekvienais metais.
Atsakyti

Sveikos,

mes buvom Kauno zoologijos sode savaitgalį.... Man tai kažkos siaubas... per 20 metų ten niekas nepasikeitė. Nebenoriu visai į tuos lietuviškus zoo važiuot, o mažius kasmet reikalauja.... per jonines planuojam į venspilį, apsistosim kempinge, vyras namelį rezervavo.

Atsakyti

Sveikos,

mes buvom Kauno zoologijos sode savaitgalį.... Man tai kažkos siaubas... per 20 metų ten niekas nepasikeitė. Nebenoriu visai į tuos lietuviškus zoo važiuot, o mažius kasmet reikalauja.... per jonines planuojam į venspilį, apsistosim kempinge, vyras namelį rezervavo.

Kauno zoo tikrai baisus, iš lietuviškų tada jau Klaipėdos palyginti neblogas :)

Atsakyti
Aleksas: "Aš didelis, o Kostas mažas, nes eina į darželį!" biggrin.gif Kostui su Tadu labai juokinga, kad rudenį Aleksas sumažės, nes eis į darželį, o Kostas į mokyklą biggrin.gif
Atsakyti

Aleksas: "Aš didelis, o Kostas mažas, nes eina į darželį!" biggrin.gifKostui su Tadu labai juokinga, kad rudenį Aleksas sumažės, nes eis į darželį, o Kostas į mokyklą biggrin.gif

:hihihi: 

Labas rytas  :4u: 

Aš viena namie  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Žadėtos nuotraukos iš savaitgalio  :)  

Priedas  SAM_7481.JPG   167,84KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20180526_110332.jpg   248,95KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20180526_141016.jpg   476,04KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20180526_142621.jpg   134,86KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20180526_155056.jpg   176,5KB   0 Parsiųsta kartų

Brolis pina kasas, ant dujinės verda mūsų pusryčiai

Priedas  20180527_082814.jpg   416,12KB   0 Parsiųsta kartų

Pavištyčio piliakalnis

Priedas  20180527_112350.jpg   446,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 29 gegužės 2018 - 11:49

Kauno zoo tikrai baisus, iš lietuviškų tada jau Klaipėdos palyginti neblogas :)

Nu, Klaipėdos man irgi baisus, nors gyvūnai ir geriau atrodo... bet jis toks sugrūstas...

Atsakyti
Dontstop, kokie ilgi plaukai Jogailes. blink.gif Kada spejo uzaugti..
Adelijos biski zemiau peciu, neauga taip greitai.
Atsakyti

Nu, Klaipėdos man irgi baisus, nors gyvūnai ir geriau atrodo... bet jis toks sugrūstas...

Ir Klaipėdos baisus?  :) O kur tada patiko?  :) 

Dontstop, kokie ilgi plaukai Jogailes. blink.gifKada spejo uzaugti..
Adelijos biski zemiau peciu, neauga taip greitai.

Išpinti iki užpakalio  :hihihi: Užaugo paprastai - nekirpom nė karto, tai ir auga sau  :hihihi: 

Užaugs ir jums, pamatysi, kiek vargo plauti  :wacko: Trise plaunam  :wacko:​ 

Atsakyti