</p>
Aš niekad nesuprantu, kada ir kiek tu vyrų dienų būna, amžiais nepasveikinu vyro
</p>
Niekada nevažiuoju į tokias akcijas, man ten beprotybė
Sveikos
Savaitgalį atidarėm palapinių sezoną Maudynių taip pat Ir dar buvom Marijampolės šventėje.
Marijampolė šaunuoliai, super organizuota šventė, labai daug pramogų Ir mugė, ir auto show, ir kariniai pasirodymai, ir baikeriai, ir muilo burbulai, ir vaikams visas laukas atskiras, linijiniai šokiai labai patiko, net šiurpuliukai lakstė po odą Ir mačiau šoka net bobos kaip trobos, kaži kaip į tokius šokius prisijungti, ir aš norėčiau Mugė labai pigi, lyginat su pvz Hanzos dienom. Nusipirkau natūralios odos šliures už 4 eur, gailiuosi, kad nepaėmiau dar mamai, sūnui ir dar kam nors O visokie ten grybukai, gaideliai and co tai kelis kartus pigiau. Manau dar daug ko nepamatėm, nes stengėmės prasisukti kuo anksčiau, kol dar nebuvo žmonių ir didelių karščių.
Na o paskui movėm prie Vištyčio, gal net vakare įdėsiu kokią foto
Sveikos,
mes buvom Kauno zoologijos sode savaitgalį.... Man tai kažkos siaubas... per 20 metų ten niekas nepasikeitė. Nebenoriu visai į tuos lietuviškus zoo važiuot, o mažius kasmet reikalauja.... per jonines planuojam į venspilį, apsistosim kempinge, vyras namelį rezervavo.
Sveikos,
mes buvom Kauno zoologijos sode savaitgalį.... Man tai kažkos siaubas... per 20 metų ten niekas nepasikeitė. Nebenoriu visai į tuos lietuviškus zoo važiuot, o mažius kasmet reikalauja.... per jonines planuojam į venspilį, apsistosim kempinge, vyras namelį rezervavo.
Kauno zoo tikrai baisus, iš lietuviškų tada jau Klaipėdos palyginti neblogas
Žadėtos nuotraukos iš savaitgalio
SAM_7481.JPG 167,84KB 0 Parsiųsta kartų 20180526_110332.jpg 248,95KB 0 Parsiųsta kartų 20180526_141016.jpg 476,04KB 0 Parsiųsta kartų 20180526_142621.jpg 134,86KB 0 Parsiųsta kartų 20180526_155056.jpg 176,5KB 0 Parsiųsta kartų
Brolis pina kasas, ant dujinės verda mūsų pusryčiai
20180527_082814.jpg 416,12KB 0 Parsiųsta kartų
Pavištyčio piliakalnis
20180527_112350.jpg 446,15KB 0 Parsiųsta kartų
Nu, Klaipėdos man irgi baisus, nors gyvūnai ir geriau atrodo... bet jis toks sugrūstas...
Ir Klaipėdos baisus? O kur tada patiko?
Dontstop, kokie ilgi plaukai Jogailes. Kada spejo uzaugti..
Adelijos biski zemiau peciu, neauga taip greitai.
Išpinti iki užpakalio Užaugo paprastai - nekirpom nė karto, tai ir auga sau
Užaugs ir jums, pamatysi, kiek vargo plauti Trise plaunam