Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2018 05 23, 16:12)
O koks čia zoo?

kalvarijos ;)

Dontstop, o į Marijampolės dienas nevažiuosit? kažkada rašei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 05 23, 12:27)
Aha, buvo tie airiai pries du metus, patiko jiems Lietuva, vel sugrizta. Pabus apie savaite, apsistos kaune, planuoju susitikti 3 kartus. Si karta atvaziuos su auto.
Aukletojos nenori vienos veztis tokiu mazu be tevu, todel vaziuoja dauguma. Tik keli vaikai be tevu.
O pas dukra mes su drauge (jos dukra su mano dukra klasiokes) prie lydinciu asmenu smile.gif s3niai buvau rumsiskese.
Vargas Adelijai verysad.gif matyt ir blaskosi, nes nesveika. O kaip tau dabar? Nebepykina vaziuojant?

Mane pykina vaziuojant visa gyvenima, labai greitai, uztenka pasisukineti masinoj, padavineti Adelijai ka nors, pasirausti tasej ir bloga.. Jau nekalbu apie skaityma vaziuojant ar rasinejimasi su telefonu uz keliu min. pradeda musti karstis, pykinti..
Mes daznai su vyru keiciames, kai man jau negera, einu uz vairo, jis pas Adelia.
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Per anksti prisigyriau dėl Druskininkų. Atsitiko neįtikėtinas dalykas. 10 metų, jei ne daugiau, naudojuos booking.com, bet su tokiais bajeriais susidūriu pirmą kartą :hmm:Žo, užsisakiau kambarį, gavau patvirtinimą, pervedžiau pinigus. Kitą dieną gaunu laišką iš to žmogaus, kad soriuks, laisvų vietų pas mus tai dienai nėra, atšaukit užsakymą  :blink: Na apmaudu, kad neliko vietų, gan pigus tas kambarys buvo, bet blogiausia, kad mokęstis negrąžinamas  :blink: Na puoliau aš ten aiškintis, skambinėt jiems ir pinigus galų gale man grąžino. Bet bukingu nusivyliau žiauriai  :huh2:  Kam tada reikalinga ta rezervacijos ir laisvų vietų patikrinimo sistema. Ir kas būtų, jei reikėtų į užsienį kokiam viešbučiui skambinėt ir reikalaut pervest pinigus atgal...

Tai va, į Druskininkus nebevažiuojam, bijau rezervuot kitur :P  Belieka Marijampolė :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Per anksti prisigyriau dėl Druskininkų. Atsitiko neįtikėtinas dalykas. 10 metų, jei ne daugiau, naudojuos booking.com, bet su tokiais bajeriais susidūriu pirmą kartą :hmm:Žo, užsisakiau kambarį, gavau patvirtinimą, pervedžiau pinigus. Kitą dieną gaunu laišką iš to žmogaus, kad soriuks, laisvų vietų pas mus tai dienai nėra, atšaukit užsakymą  :blink: Na apmaudu, kad neliko vietų, gan pigus tas kambarys buvo, bet blogiausia, kad mokęstis negrąžinamas  :blink: Na puoliau aš ten aiškintis, skambinėt jiems ir pinigus galų gale man grąžino. Bet bukingu nusivyliau žiauriai  :huh2:  Kam tada reikalinga ta rezervacijos ir laisvų vietų patikrinimo sistema. Ir kas būtų, jei reikėtų į užsienį kokiam viešbučiui skambinėt ir reikalaut pervest pinigus atgal...

Tai va, į Druskininkus nebevažiuojam, bijau rezervuot kitur :P  Belieka Marijampolė :D

Buvo mano seimoj toks atvejus kad nuvaziavus i Paryziu pasake kad vietu nera nes jus patys atsauket uzsakyma bookinge o pinigai negrazinami, nors niekas nebuvo atsaukta. Tai as pabandziau skambinti viesbuciui, su jais nepavyko issiaiskinti, tai pakambinus bookingui viska labai greit sutvarke jie ir pinigai grazinti buvo, tai as kaip tik bookingo servisu likau patenkinta:)

Atsakyti

Buvo mano seimoj toks atvejus kad nuvaziavus i Paryziu pasake kad vietu nera nes jus patys atsauket uzsakyma bookinge o pinigai negrazinami, nors niekas nebuvo atsaukta. Tai as pabandziau skambinti viesbuciui, su jais nepavyko issiaiskinti, tai pakambinus bookingui viska labai greit sutvarke jie ir pinigai grazinti buvo, tai as kaip tik bookingo servisu likau patenkinta:)

Aha, o kaip sekėsi negavus vietos ant smūgio rast kitą ir dar ne už brangiau, o jei dar su mažais vaikais ant rankų :bigsmile:

Bijosiu dabar kur ir važiuot :oh:

Atsakyti

Aha, o kaip sekėsi negavus vietos ant smūgio rast kitą ir dar ne už brangiau, o jei dar su mažais vaikais ant rankų :bigsmile:

Bijosiu dabar kur ir važiuot :oh:

Tai be abejo kad situacija ne is maloniausiu, bet bookingas gi negali sukontroliuoti kad taip nenutiktu, svarbu kad poto problema greit issprendzia:) 

jums tai is vis pranese is anksto, gal dar ir ka kita rastumet;)

Atsakyti
Labas 🙂

Vakar Tado klasė į ekskursiją važiavo, tai mes kartu iš paskos su mašina. mes spėjom į keltą, o jiems prieš nosį išplaukė. Persikėlę traukinuku nuvažiavom į muziejų. Mokytoja paskambino, paprašė nupirkt bilietus į delfinų pasirodymą (pinigų užteko tik vaikams (mokytojai nekainuoja) ir mums, o trims lydėjusioms mamoms ne. Kasa atsidarė 15min vėluodama, dar 2 pensininkės be eilės užlindo pirkt 49 bilietus, nes pensininkams be eilės, o neįgalių vaikų grupė, vėluojanti į užsakytą edukacinę pamoką - niekam neįdomūs (rašysim skundą dėl kasos darbo organizavimo). mokytoja paskambino, kad jau persikėlė ir sėda į traukinuką, tai aš vėl į eilę dėl bilietų į Jūrų muziejų biggrin.gif Mokytoja su pinigais atvažiavo ir toliau ji laukė, o mamoms bilietų į delfinų pasirodymą taip ir neliko - kavą gėrė, kol mes pasirodyme buvom.

Po visko link kelto Agnę miegančią Nerijus nešė, o mes su viena mama Aleksą už rankų tempėm biggrin.gif Agnė miegojo ir mašinoj iki pat zoologijos sodo, apėjom ten ir palikę mokinukus, grįžom namo - Agnė nebemiegojo, o abu mažieji berniukai dar ir grįžus valandą mašinoj miegojo biggrin.gif

Pinigų išleidom, bet smagiai smile.gif

Mokytoja bandė iš vakaro nupirkti bilietus internetu, bet neveikė sistema...
Atsakyti

Labas rytas :)

Pas mus kolektyvas labai rimtai pasiruošęs vyrų dienai :P

IruteB, su tais bilietais į Jūrų muziejų nuolat problemos :unsure:  Man teko stovėti 1,5 val eilėj ir buvo ant ribos, gausim bilietus ar ne, visiems ar pvz tik vaikui užteks :wacko: O tai jūsų mamytėm bilietų neužteko ar pinigų bilietams? :D O šiaip smagu, šaunuoliai, kad visi kartu nuvažiavot  :clap_1:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 25, 08:21)
<p>Labas rytas smile.gif</p>
<p>Pas mus kolektyvas labai rimtai pasiruošęs vyrų dienai tongue.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>IruteB</strong>, su tais bilietais į Jūrų muziejų nuolat problemos unsure.gif  Man teko stovėti 1,5 val eilėj ir buvo ant ribos, gausim bilietus ar ne, visiems ar pvz tik vaikui užteks wacko.gif O tai jūsų mamytėm bilietų neužteko ar pinigų bilietams? biggrin.gif O šiaip smagu, šaunuoliai, kad visi kartu nuvažiavot  clap_1.gif</p>

Bilietų neliko net stovimų, o laukt 15h nenorėjom...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 25, 07:21)

Pas mus kolektyvas labai rimtai pasiruošęs vyrų dienai tongue.gif

Šiandien kažkokia vyrų diena? ax.gif
Atsakyti

Šiandien kažkokia vyrų diena? ax.gif

O taip :laugh:

Atsakyti

Na o dar šiandien ir rytoj Jamam, gal kam aktualu. Aš niekaip negaliu apsispręst, važiuot ar nevažiuot :hmm: :laugh:

Atsakyti