Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2018 05 23, 12:30)
Lauke buvo kiekvienai grupei padengtas staliukas, reikėjo vaikams kartu su tėvais daryti darbelius. Mūsiškiai darė gėlytes ant pagaliuko, šiandien jas "sodins" lauke. Pakol rankdarbiavom, auklėtojos vaidino, šoko, dainavo, kvietė tai tėvelius, tai senelius ant scenos, tai vaikus. Reikėjo ir kiekvienai grupei pašokt kartu su tėvais, su auklėtojom tongue.gif Na tau ir tiek  smile.gif 

aišku smile.gif
mes tiesiog žaidimų kambarį išsinuomavom su lauku, jei nelis bus faina. Pagal planą bus užkandžiai, vaikai žais, tėvai plepės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 05 23, 11:03)
Labas,
Maniskis kai kada dalijasi noriai, kai kada sako cia mano ir viskas. Bet gal kai vienas vaikas seimoje, jis iprates gauti viska sau, o kai daugiau gal kitaip. Cia tik mano pamastymas.
Kita savaite man begime - antradieni ekskursija su maziaus grupe i vietini zoo (apie 25 km i viena puse), treciadieni ekskursija su dukros klase i rumsiskes, ketvirtadieni vaziuojam su sese ir vaikais i kauna - atvaziuos sveciu is airijos, as pas juos dirbau pries 10 metu, vis dar palaikom rysi, penktadienis laisvas nuo kelioniu, bet tvarkymasis namuose, nes sekamdieni tie patys airiai aplankus mane, dar sestadieni kaimynu mergaites gimtadienis.

Man keisciausia, kad taip staigiai uzejo Adelijai, iki siol visai nesijaudino, kas ka ima/atima is jos, pasiimdavo kitka zaisti, geguzes pradzioj sveciavomes pas gimines vaiku buvo, nieko panasaus nevyko. Su vyru kalbam, baiges kantrybe zmogui. smile.gif

Atsimenu tuos airius, buvo atvyke, minejai kazkuriais metais.
Na va, pas jus nevieni vaikai vaziuos, visi tevai kartu ar keli i pagalba aukletojom?

Adelia birzelio 6d. uz 40 km. nuo namu ir visai dienai beveik, nebus ne vieno tevo. Tikiuos, gris gyva sveika.

Nupirkau kuprine patogesne, kur prieky susisega papildomai, kad patogu butu jai, nelslystu nuo peciu vaikstant.

Jau antra karta pastebiu, kad nuo pykinimo zvakutes savotiskai veikia.
Jos tipo ilgesnem kelionem skirtos, salutinis- daro vaika pavargusiu, bet vaistinej sako, tas buna gerai, tada pamiega masinoj.
Adelia masinoj nemiega, tai pastebejau, pasidaro verksne labai, nesu 100% tikra ar nuo zvakuciu taip, bet itarimas jau toks.
Liepa laukia 300km kelione i baliu, ziuresiu kaip bus, jeigu vel jinai tokia pasidarys, tada reiskia, zvakutes neuzmigdo, bet va toki jautruma sukelia, nepatinka jai tas jausmas gal..
Reikia ikisti pusvalandi iki keliones ir jau namie pradeda verkslenti nezinia ko, masinoj si sestadieni is vis isisiautejo, verke, nuraminti negalejom, stojom degalinej, nupirkau saldaini ant pagaliuko, tai ji ciulpe ir taip aprimo.

Atsakyti

aišku smile.gif
mes tiesiog žaidimų kambarį išsinuomavom su lauku, jei nelis bus faina. Pagal planą bus užkandžiai, vaikai žais, tėvai plepės biggrin.gif

Tai pas jus kiečiau, nei išleistuvės būna :D

Atsakyti

Adelia birzelio 6d. uz 40 km. nuo namu ir visai dienai beveik, nebus ne vieno tevo. Tikiuos, gris gyva sveika.

O kaip dėl pykinimų bus, ne visai trumpa kelionė? :)

Atsakyti

Šį savaitgalį Druskininkų kurorto šventė, gal kam aktualu :)

Užsisakiau kambarį, važiuosim :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 23, 12:50)
Tai pas jus kiečiau, nei išleistuvės būna biggrin.gif

nežinau, pirmą kartą mes dalyvaujam tokioj šventėj, senam daržely nebuvo tokių. O ir išleistuvių jokių nebus pas mus kiek žinau.

QUOTE(dontstop @ 2018 05 23, 12:54)
<p>Šį savaitgalį Druskininkų kurorto šventė, gal kam aktualu smile.gif
</p><p>Užsisakiau kambarį, važiuosim smile.gif
</p>

Kur užsisakėt?
Mes planuojam į Druskininkus jau seniai, reiks užsisakyt kada viešbutį su baseinais, papramogaut. Šį savaitgalį netinka, atvažiuoja mano tėvai į svečius, Aurėja užsikvietė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 23, 11:52)
O kaip dėl pykinimų bus, ne visai trumpa kelionė? smile.gif

Aukletojos zino, kad ja pykina, nes i miska su autobusu vaziavo, jau sakiau. Pries zoo reikes pasitarti, ka iduoti, rubu kita komplekta, serveteliu ar maisiuka koki i rankas jai iduoti..

Iki 100km. kelionem zvakutes nekisam, visaip buna, ir apsivemia, ir ne.
Aisku, pries vaziavima gera valanda ar dvi neduodu valgyti, masinoj irgi.
Bl emba, grynai mano vaikyste, amzinai su maisiuku rankose vaziuodavau.. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2018 05 23, 14:33)
Man keisciausia, kad taip staigiai uzejo Adelijai, iki siol visai nesijaudino, kas ka ima/atima is jos, pasiimdavo kitka zaisti, geguzes pradzioj sveciavomes pas gimines vaiku buvo, nieko panasaus nevyko. Su vyru kalbam, baiges kantrybe zmogui.  smile.gif

Atsimenu tuos airius, buvo atvyke, minejai kazkuriais metais.
Na va, pas jus nevieni vaikai vaziuos, visi tevai kartu ar keli i pagalba aukletojom?

Nupirkau kuprine patogesne, kur prieky susisega papildomai, kad patogu butu jai, nelslystu nuo peciu vaikstant.

Jau antra karta pastebiu, kad nuo pykinimo zvakutes savotiskai veikia.
Jos tipo ilgesnem kelionem skirtos, salutinis- daro vaika pavargusiu, bet vaistinej sako, tas buna gerai, tada pamiega masinoj.
Adelia masinoj nemiega, tai pastebejau, pasidaro verksne labai, nesu 100% tikra ar nuo zvakuciu taip, bet itarimas jau toks.
Liepa laukia 300km kelione i baliu, ziuresiu kaip bus, jeigu vel jinai tokia pasidarys, tada reiskia, zvakutes neuzmigdo, bet va toki jautruma sukelia, nepatinka jai tas jausmas gal..
Reikia ikisti pusvalandi iki keliones ir jau namie pradeda verkslenti nezinia ko, masinoj si sestadieni is vis isisiautejo, verke, nuraminti negalejom, stojom degalinej, nupirkau saldaini ant pagaliuko, tai ji ciulpe ir taip aprimo.

Aha, buvo tie airiai pries du metus, patiko jiems Lietuva, vel sugrizta. Pabus apie savaite, apsistos kaune, planuoju susitikti 3 kartus. Si karta atvaziuos su auto.
Aukletojos nenori vienos veztis tokiu mazu be tevu, todel vaziuoja dauguma. Tik keli vaikai be tevu.
O pas dukra mes su drauge (jos dukra su mano dukra klasiokes) prie lydinciu asmenu smile.gif s3niai buvau rumsiskese.
Vargas Adelijai verysad.gif matyt ir blaskosi, nes nesveika. O kaip tau dabar? Nebepykina vaziuojant?
Atsakyti

nežinau, pirmą kartą mes dalyvaujam tokioj šventėj, senam daržely nebuvo tokių. O ir išleistuvių jokių nebus pas mus kiek žinau.

Kur užsisakėt?
Mes planuojam į Druskininkus jau seniai, reiks užsisakyt kada viešbutį su baseinais, papramogaut. Šį savaitgalį netinka, atvažiuoja mano tėvai į svečius, Aurėja užsikvietė biggrin.gif

Pas mus išleistuvės su žaidimų kambariu buvo tik pabaigus darželį :D

Lopšelinukų išleistuvės ačiūD grupėje ir be jokių papildomų išlaidų :D

Tai ir sakau, kietai jūs čia švenčiat :)

Užsisakėm kambarį pas žmonės per booking.com :) Į baseinus, akvaparką neplanuojam eit. Net nežinau, ką veiksim, na be to, kad apeisim mugę ir pan. Gal kepsim šašlus, pas tuos žmonės kaip supratau sąlygos tam yra  :) 

kKr senelius vešit? :) Oras nusimato geras  :) 

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2018 05 23, 12:03)
Labas,
Maniskis kai kada dalijasi noriai, kai kada sako cia mano ir viskas. Bet gal kai vienas vaikas seimoje, jis iprates gauti viska sau, o kai daugiau gal kitaip. Cia tik mano pamastymas.
Kita savaite man begime - antradieni ekskursija su maziaus grupe i vietini zoo (apie 25 km i viena puse), treciadieni ekskursija su dukros klase i rumsiskes, ketvirtadieni vaziuojam su sese ir vaikais i kauna - atvaziuos sveciu is airijos, as pas juos dirbau pries 10 metu, vis dar palaikom rysi, penktadienis laisvas nuo kelioniu, bet tvarkymasis namuose, nes sekamdieni tie patys airiai aplankus mane, dar sestadieni kaimynu mergaites gimtadienis.

O koks čia zoo?

Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2018 05 23, 12:32)
aišku smile.gif

Tikrai, kad kietai blink.gif
Čia tik jūsų grupė taip ar visas darželis?
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2018 05 23, 13:16)
Bl emba, grynai mano vaikyste, amzinai su maisiuku rankose vaziuodavau..  wacko.gif

Aš irgi taip važiuodavau verysad.gif
Vaikai lyg ir nepaveldėjo to. Bet ir važinėja jos nepalyginamai daugiau nei aš vaikystėje. Gal priprato nuo kūdikystės huh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 23, 13:43)
Lopšelinukų išleistuvės ačiūD grupėje ir be jokių papildomų išlaidų biggrin.gif
</p><p>Tai ir sakau, kietai jūs čia švenčiat smile.gif
</p><p></p><p>Užsisakėm kambarį pas žmonės per booking.com smile.gif Į baseinus, akvaparką neplanuojam eit. Net nežinau, ką veiksim, na be to, kad apeisim mugę ir pan. Gal kepsim šašlus, pas tuos žmonės kaip supratau sąlygos tam yra  smile.gif 
</p><p></p><p>kKr senelius vešit? smile.gif Oras nusimato geras  smile.gif 
</p>

kai neturiu su kuo palyginti tai nežinau kietai ar nekietai biggrin.gif nežinau ir kiek kainuos.
Buvo visokių variantų svarstoma dar, už šitą dauguma nubalsavo.

QUOTE(semtama @ 2018 05 23, 14:12)

Čia tik jūsų grupė taip ar visas darželis?

Aš irgi taip važiuodavau  verysad.gif

Tik mūsų grupė.

Aš irgi taip keliaudavau drinks_cheers.gif
Autobusuose tik priekyje ir maišelių pilna, paskui jau vaistų mama duodavo, nebepykindavo, vyresnėse klasėse jau ir gale galėjau sėdėt, kur visi smagumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 23, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72110358" data-time="1527073292"><div><p>nežinau, pirmą kartą mes dalyvaujam tokioj šventėj, senam daržely nebuvo tokių. O ir išleistuvių jokių nebus pas mus kiek žinau.

Kur užsisakėt?
Mes planuojam į Druskininkus jau seniai, reiks užsisakyt kada viešbutį su baseinais, papramogaut. Šį savaitgalį netinka, atvažiuoja mano tėvai į svečius, Aurėja užsikvietė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pas mus išleistuvės su žaidimų kambariu buvo tik pabaigus darželį biggrin.gif
</p><p>Lopšelinukų išleistuvės ačiūD grupėje ir be jokių papildomų išlaidų biggrin.gif
</p><p>Tai ir sakau, kietai jūs čia švenčiat smile.gif
</p><p></p><p>Užsisakėm kambarį pas žmonės per booking.com smile.gif Į baseinus, akvaparką neplanuojam eit. Net nežinau, ką veiksim, na be to, kad apeisim mugę ir pan. Gal kepsim šašlus, pas tuos žmonės kaip supratau sąlygos tam yra  smile.gif 
</p><p></p><p>kKr senelius vešit? smile.gif Oras nusimato geras  smile.gif 
</p>

Neatsakiau pirmai, su tėvais važiuosim į gamtą, keptis ką nors, dar gal į zoo sodą, čia vietoje, mama ilgai ir daug vaikščiot negali, sunku.
Atsakyti