QUOTE(relita @ 2018 05 23, 11:03)
Labas,
Maniskis kai kada dalijasi noriai, kai kada sako cia mano ir viskas. Bet gal kai vienas vaikas seimoje, jis iprates gauti viska sau, o kai daugiau gal kitaip. Cia tik mano pamastymas.
Kita savaite man begime - antradieni ekskursija su maziaus grupe i vietini zoo (apie 25 km i viena puse), treciadieni ekskursija su dukros klase i rumsiskes, ketvirtadieni vaziuojam su sese ir vaikais i kauna - atvaziuos sveciu is airijos, as pas juos dirbau pries 10 metu, vis dar palaikom rysi, penktadienis laisvas nuo kelioniu, bet tvarkymasis namuose, nes sekamdieni tie patys airiai aplankus mane, dar sestadieni kaimynu mergaites gimtadienis.
Man keisciausia, kad taip staigiai uzejo Adelijai, iki siol visai nesijaudino, kas ka ima/atima is jos, pasiimdavo kitka zaisti, geguzes pradzioj sveciavomes pas gimines vaiku buvo, nieko panasaus nevyko. Su vyru kalbam, baiges kantrybe zmogui.
Atsimenu tuos airius, buvo atvyke, minejai kazkuriais metais.
Na va, pas jus nevieni vaikai vaziuos, visi tevai kartu ar keli i pagalba aukletojom?
Adelia birzelio 6d. uz 40 km. nuo namu ir visai dienai beveik, nebus ne vieno tevo. Tikiuos, gris gyva sveika.
Nupirkau kuprine patogesne, kur prieky susisega papildomai, kad patogu butu jai, nelslystu nuo peciu vaikstant.
Jau antra karta pastebiu, kad nuo pykinimo zvakutes savotiskai veikia.
Jos tipo ilgesnem kelionem skirtos, salutinis- daro vaika pavargusiu, bet vaistinej sako, tas buna gerai, tada pamiega masinoj.
Adelia masinoj nemiega, tai pastebejau, pasidaro verksne labai, nesu 100% tikra ar nuo zvakuciu taip, bet itarimas jau toks.
Liepa laukia 300km kelione i baliu, ziuresiu kaip bus, jeigu vel jinai tokia pasidarys, tada reiskia, zvakutes neuzmigdo, bet va toki jautruma sukelia, nepatinka jai tas jausmas gal..
Reikia ikisti pusvalandi iki keliones ir jau namie pradeda verkslenti nezinia ko, masinoj si sestadieni is vis isisiautejo, verke, nuraminti negalejom, stojom degalinej, nupirkau saldaini ant pagaliuko, tai ji ciulpe ir taip aprimo.