Dzeuse, o kas vyrui, kodėl ant biuletenio?
Paskui ant batuto sokinejo, atejo kita mergaite trimete, atsisedo, tai Adelijai prireike atsisesti butent toj vietoj irgi..
Maniškė visada taip nuo senų laikų. Nori suptis/laipiot/šokinėt tik viena. "Čia mano" ir vsio
Pries geras dvi savaites, nugara pradejo skaudeti sestadieni, sekmadieni ir galva stipriai i kojas ejo skausmas, veziau i priemima, pagulde, kita diena isleido, zodziu, stubure tarp slanksteliu uzdegimas ir kepenu tyrimai blogi.
Tai va daros tyrimus visokius, hepatitas nepasitvirtino, iesko vis dar..
Papildyta:
Adelijos situ savybiu anksciau visai nesimate, kaip darzely buna nezinau, bet sveciuos, jeigu kas atimdavo zaisla ar sesdavos prie jos zaisti salia ir Adelijai kazkas nepatikdavo, nueidavo i kita vieta ir viskas. O savaitgali, kokias dramas kele, apake buvom, ant supynes suseda vaikai, o ta rekia, verkia, kad nuliptu, nes ji viena nori, n kartu ejom ziuret, kas dedas.
Buvo keturmecio dviratukas kieme, jinai vazinejos, paskui nuejo zaisti, pasieme dviracio savininkas ji vazinetis, tai pamacius begom prie dviracio, cia mano!
Man atrodo visi tokio amžiaus vaikai gan savininkiški ir nelinkę dalintis bei eiti į kompromisus
Mano pana tiek namie, tiek darželyje nori būti pirma visame kame. Darželyje matyt dėl to, kad yra vyriausia tarp grupiokų, visiems vadovauja (o ir auklėtojos tai skatina). Auklėtojos pasakoja baikas, kad pvz ji išspjauna vynuogę, ir iš paskos visi išspjauna, ji patraukia nuo stalo, ir visi pradeda stotis, ji eina ant puodo, ir visi iš paskos, o jei neina, tai niekas neis Kaži kaip bus darželyje, gal teks užleist lyderio pozicijas, bus ten gal gudresnių, gerai dabar mažiukams vadovaut, su vienmečiais gal kitaip būtų
Namuose visus šokdina, o pirmiausia brolį. Tas tai kai lepšis yra pagal charakterį, tai šoka pagal jos dūdelę.
Žaidimų aikštelėje irgi vaiko visus nuo supynių ir pan. Mano ir taškas. Gali ir pastumt kitą vaiką ir užvožt, jei kas nepatinka Reikia labai prižiūrėt ją ...
Dzeuse, vyrui sveikatos, kad tik nieko rimto nerastų
Tai va daros tyrimus visokius, hepatitas nepasitvirtino, iesko vis dar..
Sveikatos!
Mano pana tiek namie, tiek darželyje nori būti pirma visame kame.
Vyrui sveikatos, kad tik nieko rimto nerastų
Aciu, bus matyt, bet jau galetu eiti i darba, sutrikde mano kasdiene rutina.
Del Adelijos labai netiketa man, nes visai neseniai buvom sveciuos, kur irgi buvo vaiku, nieko tokio jinai nedare.
Sesers dukra kaip Jogaile, vadovauja, nenusileidzia. Kalbejom skype, atvyks birzeli, kaip cia seksis mergaitem draugauti, ai sakau, Adelia nueina kitur zaisti, jeigu kazkas labai pristoja prie jos.
Dabar jau neaisku kaip bus, kai pussesere eis i jos kambari ir zais su viskuom.
Dekui.
Aciu, bus matyt, bet jau galetu eiti i darba, sutrikde mano kasdiene rutina.
Del Adelijos labai netiketa man, nes visai neseniai buvom sveciuos, kur irgi buvo vaiku, nieko tokio jinai nedare.
Sesers dukra kaip Jogaile, vadovauja, nenusileidzia. Kalbejom skype, atvyks birzeli, kaip cia seksis mergaitem draugauti, ai sakau, Adelia nueina kitur zaisti, jeigu kazkas labai pristoja prie jos.
Dabar jau neaisku kaip bus, kai pussesere eis i jos kambari ir zais su viskuom.
Dekui.
As siulau jau dabar pradeti kalbeti apie dalinimasi, kad atvaziuos pussesere ir nores paziuret zaislu jos ir pan. Maniskei tai kalbejomasis labai padejo, dabar ji pati didziuojasi kad dalinasi:) dar gerai butu kad pussesere zaislu atsiveztu tada gales mainytis:) siaip ar taip per kelias dienas apsipras gal ir bus viskas gerai.
Jau savaitgali aiskinau jai apie dalinimasi. Del pusseseres, aisku sako, kad zais graziai, draugaus, leis eiti i savo kambari, imti zaislus, rubus. Sesuo tik savaitei atvyksta, su rankiniu bagazu, musu dukros 3men. skirtumas, tai rubus irgi Adelijos duosim.
Jau savaitgali aiskinau jai apie dalinimasi. Del pusseseres, aisku sako, kad zais graziai, draugaus, leis eiti i savo kambari, imti zaislus, rubus. Sesuo tik savaitei atvyksta, su rankiniu bagazu, musu dukros 3men. skirtumas, tai rubus irgi Adelijos duosim.
Savaitė neilgas laiko tarpas
Tikiuosi, viskas praeis gerai
Pas mus vakar darželyje buvo šeimos šventė. Kažkokia neįdomi, lyginant su pernai
Kitą antradienį lopšelio išleistuvės Aš tam atvejui paėmiau mamadienį, o pasirodo ir sūnus tą dieną išvažiuoja į ekskursiją. Nejau būsiu visą diena viena namie???
</p><p>Tikiuosi, viskas praeis gerai
</p><p></p><p></p><p>Pas mus vakar darželyje buvo šeimos šventė. Kažkokia neįdomi, lyginant su pernai
</p><p>Kitą antradienį lopšelio išleistuvės Aš tam atvejui paėmiau mamadienį, o pasirodo ir sūnus tą dieną išvažiuoja į ekskursiją. Nejau būsiu visą diena viena namie???
</p>
Kaip šventėt? Mūsų šiandien laukia.
Maniskis kai kada dalijasi noriai, kai kada sako cia mano ir viskas. Bet gal kai vienas vaikas seimoje, jis iprates gauti viska sau, o kai daugiau gal kitaip. Cia tik mano pamastymas.
Kita savaite man begime - antradieni ekskursija su maziaus grupe i vietini zoo (apie 25 km i viena puse), treciadieni ekskursija su dukros klase i rumsiskes, ketvirtadieni vaziuojam su sese ir vaikais i kauna - atvaziuos sveciu is airijos, as pas juos dirbau pries 10 metu, vis dar palaikom rysi, penktadienis laisvas nuo kelioniu, bet tvarkymasis namuose, nes sekamdieni tie patys airiai aplankus mane, dar sestadieni kaimynu mergaites gimtadienis.
Kaip šventėt? Mūsų šiandien laukia.
Lauke buvo kiekvienai grupei padengtas staliukas, reikėjo vaikams kartu su tėvais daryti darbelius. Mūsiškiai darė gėlytes ant pagaliuko, šiandien jas "sodins" lauke. Pakol rankdarbiavom, auklėtojos vaidino, šoko, dainavo, kvietė tai tėvelius, tai senelius ant scenos, tai vaikus. Reikėjo ir kiekvienai grupei pašokt kartu su tėvais, su auklėtojom Na tau ir tiek
Labas,
Maniskis kai kada dalijasi noriai, kai kada sako cia mano ir viskas. Bet gal kai vienas vaikas seimoje, jis iprates gauti viska sau, o kai daugiau gal kitaip. Cia tik mano pamastymas.
Kita savaite man begime - antradieni ekskursija su maziaus grupe i vietini zoo (apie 25 km i viena puse), treciadieni ekskursija su dukros klase i rumsiskes, ketvirtadieni vaziuojam su sese ir vaikais i kauna - atvaziuos sveciu is airijos, as pas juos dirbau pries 10 metu, vis dar palaikom rysi, penktadienis laisvas nuo kelioniu, bet tvarkymasis namuose, nes sekamdieni tie patys airiai aplankus mane, dar sestadieni kaimynu mergaites gimtadienis.
Intensyvi savaitė