Kažkaip pagalvojau, jog tavo vyras supavydės ir pasistengs, kad greičiau į naują dekretą išeitum.
Papildyta:
Mano vyras tikrai nervuojasi, kad aš dirbu tokiam vyriškam kolektyve, bet ir be darbo aš jam neduodu atsipalaiduot Pvz, neseniai važinėjomės dviračiais Birštone, tai aš nuo šeimynos biškį atsilikau ir tuo momentu netyčia susipažinau su dviem vyrais - jie važiavo pro šalį ir pasiūlė pavežti Vėliau Birštone sutikom juos dar 3 kartus, tai vis užkalbindavo Vyras nė dėtis neturėjo kur, sakė nusiskut neįmanoma, tuoj bernus kabini
Tiesa, su jūsų kelionėm sudėtinga būtų. Aišku katinukai ir vieni pabūna kelias dienas, bet geriau aišku, kad kažkas prižiūrėtų.
Kelias dienas gal, bet mes kasmet išvažiuojam maždaug 2 savaitėm į "didžiąją kelionę"...
Vyras irgi naujos mašinos ieško. Norėtų elektrinės, o jų kaina didžiulė.
Mano vyras užsimojo su lizingu pirkt, žiūri tokias mašinas, kurių kainos kosminės Sakiau nė už ką nepasirašysiu Dabartinę mašiną pirkom su paskola, nežinau, kaip jis mane įkalbėjo, 5 metus paskui mokėjom, spaudėmės, daugiau nė už ką nesutikčiau Tegu renkasi pagal savo kišenę