Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Kažkaip pagalvojau, jog tavo vyras supavydės ir pasistengs, kad greičiau į naują dekretą išeitum. biggrin.gif
Papildyta:

Mano vyras tikrai nervuojasi, kad aš dirbu tokiam vyriškam kolektyve, bet ir be darbo aš jam neduodu atsipalaiduot :D  Pvz, neseniai važinėjomės dviračiais Birštone, tai aš nuo šeimynos biškį atsilikau ir tuo momentu netyčia susipažinau su dviem vyrais - jie važiavo pro šalį ir pasiūlė pavežti :D Vėliau Birštone sutikom juos dar 3 kartus, tai vis užkalbindavo  :P  Vyras nė dėtis neturėjo kur, sakė nusiskut neįmanoma, tuoj bernus kabini  :P

Tiesa, su jūsų kelionėm sudėtinga būtų. Aišku katinukai ir vieni pabūna kelias dienas, bet geriau aišku, kad kažkas prižiūrėtų.

Kelias dienas gal, bet mes kasmet išvažiuojam maždaug 2 savaitėm į "didžiąją kelionę"...

Vyras irgi naujos mašinos ieško. Norėtų elektrinės, o jų kaina didžiulė.

Mano vyras užsimojo su lizingu pirkt, žiūri tokias mašinas, kurių kainos kosminės :blink:  Sakiau nė už ką nepasirašysiu :wink: Dabartinę mašiną pirkom su paskola, nežinau, kaip jis mane įkalbėjo, 5 metus paskui mokėjom, spaudėmės, daugiau nė už ką nesutikčiau  :mmm: Tegu renkasi pagal savo kišenę :devil:

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2018 05 15, 12:28)
Gal todėl, kad mūsų auklėtojos, į jokias išvykas nieko nesako, kaip paruošti. Rudenį mano vyresnėlės grupė (3-4 metų vaikai) vyko į Ąžuolyną (ten toks parkelis - miškelis). Apart to, kiek pinigų atnešti, daugiau nieko nenurodė. Dabar važiuoja į žirgyną. Irgi, pasakė tik kiek pinigų atnešti ir viskas.

Mums pinigais nereikia duoti tokiom isvykom, i zoo soda irgi kai vaziuos nereikes, kadangi katalikiskas darzelis, daznai remia baznycia arba kokios organizacijos. Is namu reikia tinkamai paruosti vaikus, o ten uz bilietus, autobusu uzsakyma ir pan. moketi nereikia.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 15, 14:52)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72103005" data-time="1526383721">
<div>
<p>Kažkaip pagalvojau, jog tavo vyras supavydės ir pasistengs, kad greičiau į naują dekretą išeitum. vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
 </p>
</div>
</blockquote>
<p>Mano vyras tikrai nervuojasi, kad aš dirbu tokiam vyriškam kolektyve, bet ir be darbo aš jam neduodu atsipalaiduot biggrin.gif  Pvz, neseniai važinėjomės dviračiais Birštone, tai aš nuo šeimynos biškį atsilikau ir tuo momentu netyčia susipažinau su dviem vyrais - jie važiavo pro šalį ir pasiūlė pavežti biggrin.gif Vėliau Birštone sutikom juos dar 3 kartus, tai vis užkalbindavo  tongue.gif  Vyras nė dėtis neturėjo kur, sakė nusiskut neįmanoma, tuoj bernus kabini  tongue.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72103013" data-time="1526383937">
<div>
<p>Tiesa, su jūsų kelionėm sudėtinga būtų. Aišku katinukai ir vieni pabūna kelias dienas, bet geriau aišku, kad kažkas prižiūrėtų.

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Kelias dienas gal, bet mes kasmet išvažiuojam maždaug 2 savaitėm į "didžiąją kelionę"...</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="72103025" data-time="1526384374">
<div>
<p>Vyras irgi naujos mašinos ieško. Norėtų elektrinės, o jų kaina didžiulė.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mano vyras užsimojo su lizingu pirkt, žiūri tokias mašinas, kurių kainos kosminės blink.gif  Sakiau nė už ką nepasirašysiu wink.gif Dabartinę mašiną pirkom su paskola, nežinau, kaip jis mane įkalbėjo, 5 metus paskui mokėjom, spaudėmės, daugiau nė už ką nesutikčiau  schmoll.gif Tegu renkasi pagal savo kišenę devil.gif</p>

Jei tik toks argumentas dėl katės, tada labai juokinga biggrin.gif yra daug svaresni mano galva argumentai, t.y. išlaidos (maistas ir kraikas jei kokybiškas yra gana brangu). Ir šiaip užknisa ta priežiūra kartais. Plaukai. O jei dar papuola kvykianti iš prigimties katė, tai išvis nėr ramybės rytais biggrin.gif bet būna ir smagių kačių, kurios keliauja kartu, tyliai būna namie, nedrąsko nieko biggrin.gif pirmiausia tai nemaža atsakomybė vis dėlto. Ir sūnus uri tą suprasti smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lyja :)

Mums pinigais nereikia duoti tokiom isvykom, i zoo soda irgi kai vaziuos nereikes, kadangi katalikiskas darzelis, daznai remia baznycia arba kokios organizacijos. Is namu reikia tinkamai paruosti vaikus, o ten uz bilietus, autobusu uzsakyma ir pan. moketi nereikia.

Čia gerai, pas mus beveik neįsivaizduojamas dalykas :) Už visas pramogas mokam, išskyrus kad mokykla dovanoja vieną apsilankymą teatre per metus. Bet tai išimtis, kuri patvirtina taisyklę :D

Dabar va metų gale klasė važiuoja maršrutu Kryžių kalnas - Šiauliai - Kelmė. 22 eur ir maistas savo turi būt...

O kad taip kruopščiai ruošiasi išvykoms parodo, kad gali ramia širdim išleisti į Zoo pusdieniui, jie jau viską apgalvoję bus :)

Jei tik toks argumentas dėl katės, tada labai juokinga biggrin.gifyra daug svaresni mano galva argumentai, t.y. išlaidos (maistas ir kraikas jei kokybiškas yra gana brangu). Ir šiaip užknisa ta priežiūra kartais. Plaukai. O jei dar papuola kvykianti iš prigimties katė, tai išvis nėr ramybės rytais biggrin.gifbet būna ir smagių kačių, kurios keliauja kartu, tyliai būna namie, nedrąsko nieko biggrin.gifpirmiausia tai nemaža atsakomybė vis dėlto. Ir sūnus uri tą suprasti smile.gif

Tai pagrindinis argumentas būtų.

Išlaidos dabar, kai dirbam abu, negąsdina.

Priežiūra be abejo atitektų pačiam vaikui.

Apskritai pačio gyvūno buvimo namie aš nebijau, prieš Jogailę laikėm 4 graužikus vienu metu, o tai 3 narveliai, t y ir kvapai, ir garsai, ir apgadinti daiktai, ir kailio gniutulai :D

Atsakyti

Vakar sužinojom, kur pakliuvo pana kitiems metams - į buvusią brolio grupę :)  Net auklėtoja viena ta pati tebedirba, su kuria labai draugavom. O antrą irgi pažįstam, ir irgi nebloga ji. Ir draugė jos dabartinė grupiokė ten pat papuolė. Žo, viskas gerai kol kas atrodo  :)

Atsakyti

Vakar sužinojom, kur pakliuvo pana kitiems metams - į buvusią brolio grupę :)  Net auklėtoja viena ta pati tebedirba, su kuria labai draugavom. O antrą irgi pažįstam, ir irgi nebloga ji. Ir draugė jos dabartinė grupiokė ten pat papuolė. Žo, viskas gerai kol kas atrodo  :)

Kaip įdomiai pas jus kilnoja. mūsų darže tai visa grupė lieka ta pati, tik nuo rugsėjo dasidės 5 vaikai ir iš pirmo aukšto persikels į antrą. Auklėtojos irgi lieka tos pačios ir nesikeis iki priešmokyklinės grupės.

Atsakyti

Kaip įdomiai pas jus kilnoja. mūsų darže tai visa grupė lieka ta pati, tik nuo rugsėjo dasidės 5 vaikai ir iš pirmo aukšto persikels į antrą. Auklėtojos irgi lieka tos pačios ir nesikeis iki priešmokyklinės grupės.

Tai maniškė pereina gi iš lopšio į daržą :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 17, 07:20)
<p>Vakar sužinojom, kur pakliuvo pana kitiems metams - į buvusią brolio grupę smile.gif  Net auklėtoja viena ta pati tebedirba, su kuria labai draugavom. O antrą irgi pažįstam, ir irgi nebloga ji. Ir draugė jos dabartinė grupiokė ten pat papuolė. Žo, viskas gerai kol kas atrodo  smile.gif</p>

Gal ir gerai, kad keisis? Nelabai tau patiko dabartinės auklėtojos, kiek rašei, ane?
Pas mus tikiuosi niekas nesikeis, šiaip tvarka tokia, kad iki priešmokyklinės visi kartu keliaus, tačiau kadangi žada naujus pakeitimus dėl mokyklinukų amžiaus ankstinimo , tai auklėtoja sakė, kad gali būt, jog ir pergrupuos vaikus kažkaip kitaip. Gal vyresnius kitur, mažesnius dar kitur, nežinau, aš labai tikiuosi, jog maniškės niekur neiškels. Prisirišus ji prie auklėtojų šitų labai.
Atsakyti
Pas mus irgi niekas nesikeičia dėl grupės. Ta pati bus iki priešmokyklinės. Gal nuo rugsėjo tik vaikų padaugės. Bet nuo vakar pradėjo dirbti nauja auklėtoja. Viena išėjo, tik nesupratau ar į biuliotenį, ar visam. Tos naujos aš dar nemačiau. Vyras sakė, kad maloni. Na, bus matyt smile.gif
Atsakyti

Tai maniškė pereina gi iš lopšio į daržą :)

Tai maniškis irgi jau nebebus lopšiukas nuo rugsėjo, pakeis patalpą, pirmo aukšto grupę užleis naujiems lopšiukam. Ar pas tave visai į kitą daržą išeina?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2018 05 17, 07:17)
<p>Apskritai pačio gyvūno buvimo namie aš nebijau, prieš Jogailę laikėm 4 graužikus vienu metu, o tai 3 narveliai, t y ir kvapai, ir garsai, ir apgadinti daiktai, ir kailio gniutulai biggrin.gif</p>

Aš bijau to laiko, jei maniškei kuriai ateis noras turėti augintinį unsure.gif Nemėgstu gyvūnų namuose sad.gif
O mūsų mažoji kaip tik jų mylėtoja. Jei nepasikeis, tai tikrai pareikš norą ką nors auginti huh.gif
Bus sunku nesutikti, nes puikiai žinau apie gyvūnų teikiamą naudą vaikams....
Atsakyti

Gal ir gerai, kad keisis? Nelabai tau patiko dabartinės auklėtojos, kiek rašei, ane?
Pas mus tikiuosi niekas nesikeis, šiaip tvarka tokia, kad iki priešmokyklinės visi kartu keliaus, tačiau kadangi žada naujus pakeitimus dėl mokyklinukų amžiaus ankstinimo , tai auklėtoja sakė, kad gali būt, jog ir pergrupuos vaikus kažkaip kitaip. Gal vyresnius kitur, mažesnius dar kitur, nežinau, aš labai tikiuosi, jog maniškės niekur neiškels. Prisirišus ji prie auklėtojų šitų labai.

Dėl auklėtojų taip yra: viena man labai labai patinka, gaila su ja skirtis. O su kita taip ir nesusidraugavom, ji mūsų grupėje pirmi metai, ir apalamai darželyje dirba irgi pirmi metai, o gal ir šitoj profesijoj ji tik deda pirmus žingsnius, nežinau :) Panai ji patinka, aš su laiku išmokau tiesiog nekreipt dėmesio į jos bajerius, bet aišku mieliau  ryte atėjus pamatyt tą kitą... :) Visus klausimus užduodu irgi tai kitai, kuri patinka.

Darželis galėtų kažkaip taip daryt, kad viena grupė būtų nuo pradžios iki mokyklos, na bet yra kaip yra :)

Atsakyti